Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#406 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 22:16

Ποια FF είναι καλό να έχω παίξει για να παίξω τα Kingdom Hearts;

Εεεε... κανενα? Πραγματικα δεν εει σημασια αν εχεις παιξει FF ή οχι. Αλλωστε οι χαρκτηρες ακολουθουν διαφορετικες ιστοριες και οι ρολοι τους ειναι δευτερευοντες.

μπαινω κ γω στο τοπικ χωρις ν εχω διαβασει τ προηγουμενα....κ ρωταω,, υπαρχει ανιμ final fantasy k kingdom hearts? ^^" τ ψαχνω καιρο τρ...

Ανιμε FF, μονο καποια για το 7 αν δεν κανω λαθος. Kingdom Hearts ανιμε δεν υπαρχει. (μονο κατι καλοφτιαγμενα βιντεο στο youtube απο φαν, του πως θα μπορουσε να ειναι το ανιμε)

Παιδιά μια ερώτηση. Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες με τις δημοσιεύσεις οπότε συγχωρείστε με αν την ερώτηση που κάνω την έχει ξανακάνει κι άλλος. Έχω παίξει τα Kingdom Hearts 1&2. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μου πει ποιά είναι τα επόμενα παιχνίδια που βγήκαν? Νομίζω ότι το επόμενο ήταν για PS3, αλλά δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Please... Κάποιος να μου πει!!!...:hmmm:

Μετα το πρωτο, το Chain of Memories (GBA) then KH2 (KH2 Final Mix & Re;Chain of Memories - το δευτερο εχει κυκλοφορησει και μονο του στην Αμερικη) και τωρα τα 358/2 days (DS), Birth By sleep (PSP) (το περιμενουμε το καλοκαιρι Αμερικη και Ευρωπη) & Coded (το τελευταιο αποκλειστικα στην Ιαπωνια μεχρι νεωτερας) .

Και τωρα στα ευχαριστα, ο Νομουρα ανακοινωσε οτι θα βγουν τρια νεα παιχνιδια το ενα εκ των οποιων (παλι) με πολλους πρωταγωνιστες.

#407 Itachi_HAZE

Itachi_HAZE

Story Scripter/Manga Draw

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 22:48

ena paixnidi p se allazei psuxika poli kai oso to proxoras ginetai pio oraio ma8enis gia pragmatikh filia

#408 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 23:25

Ανιμε FF, μονο καποια για το 7 αν δεν κανω λαθος. Kingdom Hearts ανιμε δεν υπαρχει. (μονο κατι καλοφτιαγμενα βιντεο στο youtube απο φαν, του πως θα μπορουσε να ειναι το ανιμε)

Υπάρχει ένα anime βασισμένο στο Final Fantasy. Λέγεται Final Fantasy Unlimited και είναι ένας τυπάς με ένα όπλο το οποίο κάνει summon ανάλογα με το τί σφαίρες του βάζεις. Δεν έχω ακούσει κακά λόγια.
Επίσης η ταινία The Spirits Within, η οποία είναι FF μόνο στο όνομα απ'ότι έχω ακούσει. Δεν την προτείνω.

Το Kingdom Hearts τώρα (για να μην πει κανείς ότι είμαι off topic)... Ας πούμε ότι δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια, κυρίως λόγω Nomura.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#409 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2010 - 22:45

Ανακοινωθηκε η ημερομηνια κυκλοφοριας του BBS σε Αμερκη και Ευρωπη. 7 Σεπτεμβρη Αμερικη και 10 Ευρωπη. Φυσικα σε εμας θα ερθει μερικες μερες αργοτερα...

#410 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 20:16

Γιου-χου new Kingdom hearts titles:awww::
Kingdom hearts 3D
[media]http://www.youtube.com/watch?v=cQBE7vebZmQ[/media]

Kingdom hearts Re:coded
[media]http://www.youtube.com/watch?v=SOS-3J-y0mU[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#411 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 22:34

Για μια στιγμη νομιζα οτι ειχες βρει το τρειλερ του 3DS. Θελω πολυ να δω την σκηνη που βρεχει Σορα.

Παλι καλα που αυτα τα 2 θα ειναι τα τελευταια πριν απο το 3.

#412 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 23:08

Bump!

Can't believe you! Κυκλοφόρησε το BBS και ακόμα να ξεθαφτεί αυτό το thread? I am dissapoint...

Τερμάτισα και τις τρείς ιστορίες, αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να βρω όλα τα Xehanort's reports και να παίξω το last episode για να δω το κανονικό τέλος.
Έφριξα με την ταυτότητα του Vanitas...
Βασικά έχω τόσα πολλά να πω που δεν ξέρω ποιο να πρωτοαναφέρω...
Γράψτε εσείς και θα κάνω σχόλια και εγώ. XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#413 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 23:31

Bump!

Can't believe you! Κυκλοφόρησε το BBS και ακόμα να ξεθαφτεί αυτό το thread? I am dissapoint...

Τερμάτισα και τις τρείς ιστορίες, αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να βρω όλα τα Xehanort's reports και να παίξω το last episode για να δω το κανονικό τέλος.
Έφριξα με την ταυτότητα του Vanitas...
Βασικά έχω τόσα πολλά να πω που δεν ξέρω ποιο να πρωτοαναφέρω...
Γράψτε εσείς και θα κάνω σχόλια και εγώ. XD

Κάτσε να τελειώσει η εξεταστική και θα σου πω ότι θες

#414 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 00:23

Κάτσε να τελειώσει η εξεταστική και θα σου πω ότι θες

**Κάτσε να τελειώσει η τρίτη λυκείου και να περάσω και θα του πω εγώ του BBS και όσα άλλα RPG έχω αφήσει στην άκρη**:if::if:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#415 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 11:03

Και αντί για να διαβάζετε, κάθεστε και απαντάτε στο internet? XD
Άντε γρήγορα πίσω στη δουλεία. :P

*waving intensifies*

#416 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 20:13

FUCKING YEAH!!!

Μὀλις ξεκλείδωσα το final episode!

*waving intensifies*

#417 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 22:53

Ακομη δεν το εχω παρει -___- Ελπιζω σε κανα μηνα να το παρω μαζι με το PSP

Αλλα τι να το κανεις, τωρα που θα βγει BBS: FM στην Ιαπωνια?:burningbe3: Με εναν καινουριο χαρακτηρα και τον Μονστρο σαν περιοχη συν ολα τα εξτρα που μπηκαν στην Αμερικανικη/Ευρωπαικη εκδοση. Τα νευρα μου...

Το RE: Coded επισης φαινεται πολυ καλο.

#418 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 10:28

Ακομη δεν το εχω παρει -___- Ελπιζω σε κανα μηνα να το παρω μαζι με το PSP

Αλλα τι να το κανεις, τωρα που θα βγει BBS: FM στην Ιαπωνια?:burningbe3: Με εναν καινουριο χαρακτηρα και τον Μονστρο σαν περιοχη συν ολα τα εξτρα που μπηκαν στην Αμερικανικη/Ευρωπαικη εκδοση. Τα νευρα μου...

Το RE: Coded επισης φαινεται πολυ καλο.

Birth By Sleep FINAL MIX!?!?!?:Crying2:
OMG και εγω θελω:cry5::cry5::cry5:
Οχ Square αυτο ηταν χτηπημα κατω απο τη μεση...:beaten:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#419 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 11:52

Ναι, άστα. Αυτή η SE θέλει να μας κάνει να μάθουμε ιαπωνικά. XD
Πάντως θα ψάξω για κάνα patch και θα το κατεβάσω άμα είναι στο PSP (Hacked PSP FTW).

*waving intensifies*

#420 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2010 - 16:03

Πωω εγώ το παίζω στο Proud mode με Ventus και πολεμάω
Spoiler:
και με έχει 2 hits.Είμαι level 36 κι έχω πολύ μικρό health Gauge, δυστυχώς γιατί δεν έχω κανένα hp boost.Μια φορά κατάφερα να τον νικήσω και μετά έχει κι άλλο γύρο που άμα χάσεις πρέπει να τον παίξεις ξανά από την αρχή.
Ειλικρινά έχω κουραστεί, μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Λέω να xpάρω συνέχεια μέχρι να έχω τόσο καλό defence που να τον βγάζω για πλάκα αλλιώς δεν γίνεται :roar: :madtodeath:.
Δημοσιευμένη  εικόνα