Ποια FF είναι καλό να έχω παίξει για να παίξω τα Kingdom Hearts;
Εεεε... κανενα? Πραγματικα δεν εει σημασια αν εχεις παιξει FF ή οχι. Αλλωστε οι χαρκτηρες ακολουθουν διαφορετικες ιστοριες και οι ρολοι τους ειναι δευτερευοντες.
μπαινω κ γω στο τοπικ χωρις ν εχω διαβασει τ προηγουμενα....κ ρωταω,, υπαρχει ανιμ final fantasy k kingdom hearts? ^^" τ ψαχνω καιρο τρ...
Ανιμε FF, μονο καποια για το 7 αν δεν κανω λαθος. Kingdom Hearts ανιμε δεν υπαρχει. (μονο κατι καλοφτιαγμενα βιντεο στο youtube απο φαν, του πως θα μπορουσε να ειναι το ανιμε)
Παιδιά μια ερώτηση. Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες με τις δημοσιεύσεις οπότε συγχωρείστε με αν την ερώτηση που κάνω την έχει ξανακάνει κι άλλος. Έχω παίξει τα Kingdom Hearts 1&2. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μου πει ποιά είναι τα επόμενα παιχνίδια που βγήκαν? Νομίζω ότι το επόμενο ήταν για PS3, αλλά δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Please... Κάποιος να μου πει!!!...
Μετα το πρωτο, το Chain of Memories (GBA) then KH2 (KH2 Final Mix & Re;Chain of Memories - το δευτερο εχει κυκλοφορησει και μονο του στην Αμερικη) και τωρα τα 358/2 days (DS), Birth By sleep (PSP) (το περιμενουμε το καλοκαιρι Αμερικη και Ευρωπη) & Coded (το τελευταιο αποκλειστικα στην Ιαπωνια μεχρι νεωτερας) .
Και τωρα στα ευχαριστα, ο Νομουρα ανακοινωσε οτι θα βγουν τρια νεα παιχνιδια το ενα εκ των οποιων (παλι) με πολλους πρωταγωνιστες.