Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#376 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 29 December 2009 - 07:51

Με βλέπω τα λεφτά που κρατάω για αναβάθμιση ή ηχοσύστημα(δεν έχω αποφασήσει ακόμα),να γίνονται psp.....(ευκαιρία να ξαναπαίξω και τα ff7,8,9....:borednn9:)

#377 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 29 December 2009 - 10:25

Εγω απο την αλλη που πηγα στο μαγαζι για να Hackaρω το psp μου και μου λεει αυτος που ηταν εκει΅πιο version εχεις΅και του λεω 6 κομμα κατι και δεν μου ειπε απλα οχι αλλα ΑΠΟΚΛΗΕΤΕ!!!!Γι αυτο αποχερετησα το ονειρπ να παιξω ps1 games στο psp...
Posted Image

#378 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 29 December 2009 - 11:06

Αν πάρω θα πάρω έτοιμο μεταχειρησμένο(για να βγει και πιο φθηνό).
Έχω χακαρει ενος φίλου μου,και είναι αρκετα βαρετη διαδικασία....:uhh:

#379 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 29 December 2009 - 11:43

ΑΑΑχχχ τυχερη εισαι...Εκει που ολοι μερα προσπαθουσα να κανω ειχα κατεβασει και το Bleach heat the soul 6:deadga6:
Posted Image

#380 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 December 2009 - 12:37

Εγω απο την αλλη που πηγα στο μαγαζι για να Hackaρω το psp μου και μου λεει αυτος που ηταν εκει΅πιο version εχεις΅και του λεω 6 κομμα κατι και δεν μου ειπε απλα οχι αλλα ΑΠΟΚΛΗΕΤΕ!!!!Γι αυτο αποχερετησα το ονειρπ να παιξω ps1 games στο psp...

Στο Playstation Store ανεβαζουν PS1 games για 5-9 ευρώ...κ συγκεκριμένα το FF7-8 ειναι λιγο θηρία σε MB xD

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#381 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 29 December 2009 - 18:08

ΑΑΑχχχ τυχερη εισαι...Εκει που ολοι μερα προσπαθουσα να κανω ειχα κατεβασει και το Bleach heat the soul 6:deadga6:

Εχμ....(όχι και τυχερή,ολόκληρο man,δίλπα στο Sad:blingeye2:)

Τελευταίο offtopic,όντως από 6 και πάνω που είδα λίγο,δεν γίνεται να το χακάρεις(αν και από ότι κατάλβα,δεν θα αργήσει πολύ....:thatsit:)

#382 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 29 December 2009 - 22:25

ΛΟιπον πρωτα στον Sadman sorry πολλες φορες παρασηρομαι απο τα αβαταρ που ειναι ενα κοριτσι???
Και στον Seraphimon-TK το ξερω μπηκα και τα ειδα το ff-7 10$ και πραγματικα τελευταιο off-topic seraphimon εγω ειμαι ο roxasvaan απο το youtube...
Sorry για τα off-topic posts!!!Πραγματικα sorry!!!
Posted Image

#383 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 30 December 2009 - 00:24

Look what I found: http://www.joystiq.com/2009/12/28/finally-a-7-minute-kingdom-hearts-birth-by-sleep-trailer-in-ja/

Οπως μπορειτε να δειτε και μονοι σας υπαρχουν: τα chibi Zack (απο FF:CC), Axel, Zexion, Saix (αν δεν κανω λαθος), Kairy και Riku. Επεισης υπαρχει και ο Xigbar αλλα και αρκετοι αλλοι χαρακτηρες.
Το game απλα θα τα σπαει!!!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#384 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 December 2009 - 04:36

Look what I found: http://www.joystiq.com/2009/12/28/finally-a-7-minute-kingdom-hearts-birth-by-sleep-trailer-in-ja/

Οπως μπορειτε να δειτε και μονοι σας υπαρχουν: τα chibi Zack (απο FF:CC), Axel, Zexion, Saix (αν δεν κανω λαθος), Kairy και Riku. Επεισης υπαρχει και ο Xigbar αλλα και αρκετοι αλλοι χαρακτηρες.
Το game απλα θα τα σπαει!!!

Το ποσταρα στην προηγούμενη μολις σελιδα ΧΡ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#385 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 30 December 2009 - 10:38

Το ποσταρα στην προηγούμενη μολις σελιδα ΧΡ

Oops συγγνωμη. Ηταν τοσο μεγαλη η χαρα μου που δεν προλαβα να δω τη προηγουμενη σελιδα XD.
Ok. Απλα δειτε το post μου σαν σχολιο για το video. Και παλι συγγνωμη.

Edited by Jorg, 30 December 2009 - 11:36.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#386 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 01 February 2010 - 23:43

Coded τελος. Και οχι μονο αυτο αλλα μαθαινουμε και τι λεει το αναθεματισμενο το γραμμα! Αλλα φυσικα πρεπει να εχεις παιξει BBS για να καταλαβεις τι παιζει οποτε... Και ακομη δεν εχουμε ημερομηνια κυκλοφοριας του σε Αμερικη και Ευρωπη!

Και μαλλον το επομενο θα λεγεται Connected (?)

#387 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 February 2010 - 02:40

The latest issue of Game Informer magazine has revealed that the release date of Kingdom Hearts Birth by Sleep in North American will be "sometime between June and August". This information seems reliable as they claim that they were informed by Square Enix.

Και στην ευρωπη οπως παντα πιο μετα...ελπιζω να κανουν καμια Collectors Edition οπως στο Crisis Core και στο Dissidia για να μας γλυκανουν αφου θα εχουμε το παιχνιδι πιο μετα...

Posted Image

#388 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 12 February 2010 - 00:00

Το διαβασα χτες (και τα πηρα ><) αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια.

Ναι..., σιγα μην κανουν συλεκτικη εκδοση..., εδω δεν εφεραν στην Ευρωπη το RE:COM... Αντε να αποφευγεις τα σποιλερ τοσους μηνες...
Ποσο με εκνευριζει το οτι ηταν να βγει το BBS στο PS2 αλλα το αλλαξαν τελευταια στιγμη για το RE:COM..
:erk:

#389 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 11 March 2010 - 10:07

Εγώ έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με το Kingdom Hearts...
Τσέκαρα το 358,2 days, και μου ήρθε αναγούλα... Και από το trailer του Birth by sleep,
καλά, έχουμε πολύ Roxas να φάμε στη μάπα. Πότε θα πάψουν να ασχολούνται
με side stories και θα βγάλουν το KH3??? Νομίζω πως το έχουν κουράσει πολύ.
Posted Image

#390 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 March 2010 - 13:55

Εγώ έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με το Kingdom Hearts...
Τσέκαρα το 358,2 days, και μου ήρθε αναγούλα... Και από το trailer του Birth by sleep,
καλά, έχουμε πολύ Roxas να φάμε στη μάπα. Πότε θα πάψουν να ασχολούνται
με side stories και θα βγάλουν το KH3??? Νομίζω πως το έχουν κουράσει πολύ.

To Birth by sleep δεν είναι Side story....

Posted Image