Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#391 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 11 March 2010 - 20:22

To Birth by sleep δεν είναι Side story....

Δεν είναι;:hmmm: Τέλως πάντων, όπως και να 'χει από το trailer και μόνο μου φένεται
πως θα 'χει το μαύρο του το χάλι... Πάντως καλού κακού θα το τσεκάρω όταν δεήσουν να το φέρουν και στην Ευρώπη
Posted Image

#392 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 March 2010 - 20:37

Δεν είναι;:hmmm: Τέλως πάντων, όπως και να 'χει από το trailer και μόνο μου φένεται
πως θα 'χει το μαύρο του το χάλι... Πάντως καλού κακού θα το τσεκάρω όταν δεήσουν να το φέρουν και στην Ευρώπη

Το Birth by Sleep "αφηγηται" γεγοντα που συνεβησαν 10 χρονια πριν απο το πρωτο Kingdom Hearts.
Στην ουσια το BBS μας δειχνει πως ξεκινησαν ολα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#393 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 11 March 2010 - 22:01

Μαλλον δεν εισαι και πολλη φαν του Κingdom hearts...Αλλα περα απο αυτο το παιχνιδι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!Στην Ιαπωνια πουλησε την πρωτη μονο βδομαδα 450,000..:hot:
Εγω παντως θα το και 60 ευρο κα κανει:burningbe3:
Posted Image

#394 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 11 March 2010 - 23:07

Εγώ έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με το Kingdom Hearts...
Τσέκαρα το 358,2 days, και μου ήρθε αναγούλα... Και από το trailer του Birth by sleep,
καλά, έχουμε πολύ Roxas να φάμε στη μάπα. Πότε θα πάψουν να ασχολούνται
με side stories και θα βγάλουν το KH3??? Νομίζω πως το έχουν κουράσει πολύ.

.... Το days ειναι καταπληκτικο παιχνιδι. Το τελειωσα πριν απο μερικες ημερες και παρα το οτι συχνα γινεται επαναλαμβανομενο ειναι αρκετο καλο. Μηπως εχεις καποιο προβλημα με τον Roxas? <<

Το KH3 ειπε ο Νομουρα οτι θα το ξεκινησει οσο το δυνατον πιο συντομα λογω της ζητησης.

Μαλλον δεν εισαι και πολλη φαν του Κingdom hearts...Αλλα περα απο αυτο το παιχνιδι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!Στην Ιαπωνια πουλησε την πρωτη μονο βδομαδα 450,000..:hot:
Εγω παντως θα το και 60 ευρο κα κανει:burningbe3:

Μα γιατι το λες αυτο... Απλα το μισει.

Οχι μονο πουλησε, αλλα ξεπουλησε και δεν υπηρχαν αντιτυπα στην αγορα. Επιπλεον η χαμηλοτερη βαθμολογια που πηρε απο το κοινο ηταν 5/5, δηλαδη τελειο!

μονο γι'αυτο το παιχνιδι θα παρω PSP. Α, και για οσους δεν το ξερουν η αγγλικη εκδοση θα εχει επιπλεον σκηνες, μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας και υπαρχουν φημες για νεο κοσμο.

#395 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 11 March 2010 - 23:11

YOUHOO GO GO BBS!!!
KINGDOM HEARTS FTW...
Posted Image

#396 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 12 March 2010 - 21:20

Πήρα την Τζάπαν έκδοση και το τερμάτισα:8):. Οι ανυπόμονοι εδω:
Spoiler:
Αλήθεια, για ευρωπαϊκή έκδοση ξέρουμε τπτ;

#397 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 12 March 2010 - 22:26

Ο Νομουρα το ειχε πει οτι θα ειναι το πιο δραματικο παιχνιδι.

Οτι ισχυει και για Αμερικη. Ουτως η αλλλως επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας δεν εχουμε.

#398 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 12 March 2010 - 23:35

Ο Νομουρα το ειχε πει οτι θα ειναι το πιο δραματικο παιχνιδι.

Spoiler:

#399 soraandroxas

soraandroxas

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 13 March 2010 - 20:21

εγω τον εφτασα 100 λεβελ και εχω κανει ολεσ τισ αποστολεσ και στο 1 και στο 2

#400 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 14 March 2010 - 00:02

εγω τον εφτασα 100 λεβελ και εχω κανει ολεσ τισ αποστολεσ και στο 1 και στο 2

Δοκιμασε να παικσεις και το Chain of memories και 358/2 Days
Posted Image

#401 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 27 March 2010 - 14:56

Ποια FF είναι καλό να έχω παίξει για να παίξω τα Kingdom Hearts;

#402 Allen_w

Allen_w

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 27 March 2010 - 19:32

μπαινω κ γω στο τοπικ χωρις ν εχω διαβασει τ προηγουμενα....κ ρωταω,, υπαρχει ανιμ final fantasy k kingdom hearts? ^^" τ ψαχνω καιρο τρ...

#403 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 27 March 2010 - 20:02

μπαινω κ γω στο τοπικ χωρις ν εχω διαβασει τ προηγουμενα....κ ρωταω,, υπαρχει ανιμ final fantasy k kingdom hearts? ^^" τ ψαχνω καιρο τρ...

Υπαρχει το Final Fantasy unlimated και η κλασσικη ταινια fina fantasy vii advent shildren...
Τωρα για Kingdom hearts δεν νομιαω να υπαρχει...
Posted Image

#404 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 27 March 2010 - 20:19

Spoiler:

Καλα, τοσο χαλια ηταν η ιστορια;
btw το link ηταν lol!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#405 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 28 March 2010 - 14:47

Παιδιά μια ερώτηση. Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες με τις δημοσιεύσεις οπότε συγχωρείστε με αν την ερώτηση που κάνω την έχει ξανακάνει κι άλλος. Έχω παίξει τα Kingdom Hearts 1&2. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μου πει ποιά είναι τα επόμενα παιχνίδια που βγήκαν? Νομίζω ότι το επόμενο ήταν για PS3, αλλά δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Please... Κάποιος να μου πει!!!...:hmmm:
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky: