Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#241 Mixed Blessing

Mixed Blessing

FaithBringsWay2Impossible

• Members
  • 72 posts

Posted 15 June 2008 - 10:09

Και η εκφραση της Aqua οταν κρατουσε στα χερια της τον παγωμενο/Knocked out Ven στο trailer του BBS δειχνει μαλλον μια πιο ιδιαιτερη σχεση που ισως να μπορουσε να παραλληλιστει με αυτη του Sora και της kairi...αν υποθεσουμε οτι ο Ven αντιστοιχει στον Sora(μεσω του Roxas) και η Αqua στην Kairi...
(και ναι..εγω πιστευω οτι ο Ven παραλληλιζεται με Σορα και ο Tera με Riku...o riku αφησε το σκοταδι να τον κυριευσει...και ο tera απο οτι φαινεται και απο το τελευταιο vid που ποσταρα πρεπει να εχει ενα μαλλον σκοτεινο παρελθον αρρηκτα συνδεδεμενο με ΜΧ)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ke7Y9dqgGWM[/youtube]
Δεν ξερω αν ηδη εχει θιχτει το συγκεκριμενο vid ...αλλα απο οτι φαινεται κι απο την πανοπλια της Aqua που κειτεται στο Castle Oblivion..υπαρχουν καποια σουρτα-φερτα με ORganisation XIII...θα μπορουσε η Aqua να ειναι το XIV μελος?Αν εχει κανεις ακουσει κατι θα θελα να με ενημερωσει περισσοτερο σχετικα με σχεσεις Aqua και ORgXIII...

Επισης απο οτι φαινεται και απο το τελευταιο vid που κυκλοφορησε...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71cB6DSocT0[/youtube]...κατι πρεπει να εχει προηγηθει μεταξυ τουλαχιστον Tera(για να μην παρω παρεα ολη την τριαδα V.A.T....θα ταν βιαστικο) και ΜΧ...το λεει ξεκαθαρα ο ΜΧ στον Τερα..αυτοι οι δυο οχι μονο γνωριζονται αλλα καποτε πρεπει να δουλευαν και μαζι...τα ματια και των δυο αλλαζουν σε χρυσα....μα τι συμβαινει?!ΑΝ καποιος παλι ξερει κατι περισσοτερο για τη σχεση ΜΧ-Τερα ας μου πει και μενα παρακαλω..

Τελος...στο 1:50 περιπου..ο Τερα βρισκεται στα Destiny Islands και βλεπει κατι φιγουρες (που πρεπει να ανηκουν σε παιδια)να παλευουν...θα μπορουσε να ειναι ο Riku και ο Sora σε μικροτερη ηλικα...και ο TEra να αναπολει παλιες αναμνησεις με VEn...?(συμφωνα με την αντιστοιχια Ven-Sora,Tera-riku)..μπορει βεβαια η σκηνη να μην ανηκει καν στο παρελθον τωρα που το ξανασκεφτομαι...ουτε καν η χρονολογικη σειρα δεν εχει ξεκαθαριστει..*sigh*

Sorry αν βγαζω βιαστικα συμπερασματα και εκνευριζω..απλα προσπαθω να καταλαβω τι εχει στο νου του ο Νomura-sensei :

Edited by Mixed Blessing, 15 June 2008 - 10:43.

Posted Image

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past

...Death leaves no beautiful corpses...

#242 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2008 - 10:32

Δεν ξέρω αν ο Ven έχει σχέση με το Sora, αλλά ξέρω ότι αν έχει σχέση, τότε είναι ο ίδιος ο Roxas. :nosey: ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ROXAS. ΕΙΝΑΙ Ο ROXAS. :hihi2:

Πάντως ανυπομονώ ιδιαίτερα για το Birth By Sleep, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα παίξει ρόλο στην εξέληξη του Kingdom Hearts III, στο οποίο θα εμφανιστούν λογικά οι υπόττες. :P

oR4yYRl.gif

#243 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 June 2008 - 11:47

Ο Τερρα αν θυμαμαι καλα απο το Final Mix+ είναι μαθητης του Ζεχανορτ (νομιζω,δεν ειμαι σιγουρος). Το σίγουρο ειναι οτι ο Τερρα ηταν αυτος που ειχε επιλεξει τον Ρίκου να εχει το Keyblade (οπως ξερουμε αυτος ειναι κανονικα ο κατοχος του,κ ο Σορα το πηρε απο σπόντα :Ρ)...Επισης οι κινησεις του Τερρα στο παιχνιδι ειναι απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ...Αμφιβάλω αν στο psp θα μπορεσουμε να τις κανουμε αυτες. I cant wait >_< Eπισης εχω την εντυπωση οτι την φωνη του Τερρα θα την κανει ο ιδιος που εκανε του Ανσεμ...Οπως και του Βεν που ειναι ο ιδιος με του Ροξας...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#244 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 12:17

Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για τους νέους κόσμους disney που θα έχει το ΚΗ3?
Επίσης το παραπάνω footage είναι για ps3 έτσι?
Posted Image

#245 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2008 - 12:38

Για PSP είναι. :P Το Kingdom Hearts III δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσης. :hihi2: Αν εννοείς τους κόσμους του Birth By Sleep, δεν γνωρίζουμε επίσης. Αρχικά νόμιζα ότι δεν θα είχε και τίποτα, αλλά αφού εμφανίστηκε ο Mickey καλά είμαστε. :P

oR4yYRl.gif

#246 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 June 2008 - 12:43

Το πρώτο video κατάλαβα ότι είναι για psp αλλά και το δεύτερο?ο_Ο
Ξενέρωσα!
Posted Image

#247 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 15 June 2008 - 13:00

θα μπορουσε η Aqua να ειναι το XIV μελος?

14o ? Mέχρι τώρα νομίζω μας έχουν αποκαλύψει και τα 13.Αλλα απο την αλλη αμα είχε και παραπάνω μέλοι τότε δεν θα λεγόταν "ΧΙΙΙ".

Επισης απο οτι φαινεται και απο το τελευταιο vid που κυκλοφορησε...
...κατι πρεπει να εχει προηγηθει μεταξυ τουλαχιστον Tera(για να μην παρω παρεα ολη την τριαδα V.A.T....θα ταν βιαστικο) και ΜΧ...το λεει ξεκαθαρα ο ΜΧ στον Τερα..αυτοι οι δυο οχι μονο γνωριζονται αλλα καποτε πρεπει να δουλευαν και μαζι...τα ματια και των δυο αλλαζουν σε χρυσα....μα τι συμβαινει?!ΑΝ καποιος παλι ξερει κατι περισσοτερο για τη σχεση ΜΧ-Τερα ας μου πει και μενα παρακαλω..

Aqua-Ven-Riku μας έχουν πεί πως ήταν και οι τρείς μαθητές του ΜΧ.
Μετά οι δύο έφυγαν και έμεινε ένας.Δεν θυμάμαι στα σίγουρα αλλα νομίζω ο terra έμεινε.
Όσο για τα χρυσά μάτια δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι επίσημα.Απο θεωρίες όμως που ακούω τα μάτια αυτά τα εχουν αυτοι που είχαν/έχουν πάρει το "Road to Darkness".

Τελος...στο 1:50 περιπου..ο Τερα βρισκεται στα Destiny Islands και βλεπει κατι φιγουρες (που πρεπει να ανηκουν σε παιδια)να παλευουν...θα μπορουσε να ειναι ο Riku και ο Sora σε μικροτερη ηλικα...και ο TEra να αναπολει παλιες αναμνησεις με VEn...?(συμφωνα με την αντιστοιχια Ven-Sora,Tera-riku)..μπορει βεβαια η σκηνη να μην ανηκει καν στο παρελθον τωρα που το ξανασκεφτομαι...ουτε καν η χρονολογικη σειρα δεν εχει ξεκαθαριστει..*sigh*

Στο παρελθόν ανήκει.
Αφού το bbs είναι 10χρόνια πριν το kh1...

Δεν ξέρω αν ο Ven έχει σχέση με το Sora, αλλά ξέρω ότι αν έχει σχέση, τότε είναι ο ίδιος ο Roxas. :nosey: ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ROXAS. ΕΙΝΑΙ Ο ROXAS. :hihi2:

Η μικρή διαφορα ανάμεσα σε roxas και ven είναι οτι ο ven φοράει αλλη στολή.
Posted Image

Το σίγουρο ειναι οτι ο Τερρα ηταν αυτος που ειχε επιλεξει τον Ρίκου να εχει το Keyblade (οπως ξερουμε αυτος ειναι κανονικα ο κατοχος του,κ ο Σορα το πηρε απο σπόντα :Ρ)...

lol?
Aφου λένε οτι ο κανονικός keyblade master ειναι ο Sora και οχι ο terra.Για τον riku ειδικά δεν είχα ακούσει κατι τέτοιο.

Και παίδες επειδή κάπου εδώ θα ξεκινήσουν ακόμα πιο αποκαλυπτηκά videos και λοιπά εγω λέω να σταματήσω το search γιατι ήδη αν έχετε πάρει χαμπάρι έχουμε μάθει τα βασικά της υπόθεσης.Δεν θα έχει την ίδια "γλύκα" να βλέπεις στο παιχνίδι σκηνές τις οποίες έχεις δει ήδη.Προτείνω το ίδιο και σε εσάς.

Edited by Sora of the wind, 15 June 2008 - 13:23.

#248 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2008 - 13:19

[quote name='Sora of the wind']16o ? Mέχρι τώρα νομίζω μας έχουν αποκαλύψει και τα 13.Αλλα απο την αλλη αμα είχε και παραπάνω μέλοι τότε δεν θα λεγόταν "ΧΙΙΙ".[/;quote]
Βασικά XIV είναι το 14. :P

[QUOTE]Η μικρή διαφορα ανάμεσα σε roxas και ven είναι οτι ο ven φοράει αλλη στολή.
Posted Image[/QUOTE]

Αυτό είναι που λέμε "Με αυτά τα ρούχα έγινες άλλος άνθρωπος. :kakaka:

[QUOTE]lol?
Aφου λένε οτι ο κανονικός keyblade master ειναι ο Sora και οχι ο terra.Για τον riku ειδικά δεν είχα ακούσει κατι τέτοιο.[/QUOTE]

Στο Kingdom Hearts έλεγε έλεγε ότι ο Riku ήταν αρχικά προορισμένος να γίνει ο Keyblade Bearer, αλλά έχασε αυτή τη δυνατότητα όταν στράφηκε ενάντιας στον Sora. :P Βέβαια αν είχαν προσέξει περισσότερο τη νύχτα που ξεκίνησαν όλα ίσως να είχε εξεληχθεί διαφορετικά το πράγμα. :|
Sora > Riku though. :P

[QUOTE]
Και παίδες επειδή κάπου εδώ θα ξεκινήσουν ακόμα πιο αποκαλυπτηκά videos και λοιπά εγω λέω να σταματήσω το search γιατι ήδη αν έχετε πάρει χαμπάρι έχουμε μάθει τα βασικά της υπόθεσης.Δεν θα έχει την ίδια "γλύκα" να βλέπεις στο παιχνίδι σκηνές τις οποίες έχεις δει ήδη.Προτείνω το ίδιο και σε εσάς.[/QUOTE]

Gotta Agree. Ούτως ή άλλως δεν θα είμαι εδώ όταν θα το διαλείσουν το θέμα με τα videos. :kakaka: (lol Πανελλήνιες)

oR4yYRl.gif

#249 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 15 June 2008 - 13:30

Βασικά XIV είναι το 14. :P

Για μια αστραπή κίνηση ειδα το "I" μετα απο το "V".

Στο Kingdom Hearts έλεγε έλεγε ότι ο Riku ήταν αρχικά προορισμένος να γίνει ο Keyblade Bearer, αλλά έχασε αυτή τη δυνατότητα όταν στράφηκε ενάντιας στον Sora. :P Βέβαια αν είχαν προσέξει περισσότερο τη νύχτα που ξεκίνησαν όλα ίσως να είχε εξεληχθεί διαφορετικά το πράγμα. :|
Sora > Riku though. :P

Αυτό κάπου το ειχα χάσει τότε.
Anywayz XD.

#250 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 15 June 2008 - 16:10

@Sora of the wind
κι όμως λένε πως υπάρχει 14ο μέλος ,να και μια pic (της,μάλλον)
Spoiler:
Αν και το fourteenth member είναι μέρος του "365/2 days" game...το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο Organization XIII .Τώρα αν το BBS ενώνεται με το 365/2 μέσω της Aqua,η οποία ίσως είναι το last member...γίνεται πολύ περίπλοκο το θέμα:

Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#251 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 15 June 2008 - 16:44

Birth by Sleep - HQ Trailer with English Subtitles : Online Video | Veoh Video Network

Παιδακια το ειδατε το high quality trailer του BBS?Δε ξερω για σας αλλα εγω πορωθηκα (ως σηνυθως):wis:
Τωρα δε ξερω τι αλλο να πω,περιμενω να δω τι θα γινει με το DKΣ3713 Private Party 2008 για περισσοτερα νεα :sleepy:

Posted Image

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#252 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 June 2008 - 17:11

@Sora of the wind
κι όμως λένε πως υπάρχει 14ο μέλος ,να και μια pic (της,μάλλον)

Spoiler:
Αν και το fourteenth member είναι μέρος του "365/2 days" game...το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο Organization XIII .Τώρα αν το BBS ενώνεται με το 365/2 μέσω της Aqua,η οποία ίσως είναι το last member...γίνεται πολύ περίπλοκο το θέμα:

Μα καλά... Αν είναι και η Aqua μέλος της Organization XIII, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι λογικά ακολούθησε τον Ven. Αν λοιπόν ο Ven είναι μέλος της Organization XIII, τότε ο Ven είναι ο Roxas. Πώς είναι όμως δυνατόν να υπάρχει ο Roxas 10 χρόνια πριν γίνει ο Sora heartless/nobody; :oo:
To Organization XIII δεν δημιουργήθικε λογικά ανάμεσα στο Kingdom Hearts και το Chain of Memories; Δεν γίνεται αλλιώς, αλλιώς θα την έλεγαν Organization XII, αφού θεωρητικά ο Roxas δεν υπήρχε πιο πριν. :terror2:

What the... Ελπίζω να δώσουν μία φοβερή εξήγηση. :wooi2:

oR4yYRl.gif

#253 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 June 2008 - 01:06

Στο PSP εχουν πει οτι σίγουρα (οπως ειδαμε κ στο τρεϊλερ) θα υπαρχει ο κοσμος της Sleepy Beauty. Επισης ειπαν θα ξανα εχουν τον κοσμο του Ηρακλη οταν ηταν νεαρος :Ρ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#254 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 16 June 2008 - 19:23

Α ναι,και επισης η Χιονατη, σε ενα scan εβλεπες τον Ven και τον Terra να πολεμανε εκει.
Posted Image

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#255 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 17 June 2008 - 07:59

Σε μια σκηνή μάχης από το BBS,είδαμε τον Terra να αιωρείται στης Σταχτοπούτας το παλάτι:canthelp:
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope