Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#211 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 04 June 2008 - 18:08

συγνώμη παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και δεν έχω καταλάβει κάτι! Το birth by sleep υπότήθετε ότι είναι η συνέχεια του ΚΗ2 δηλαδή το ΚΗ3!! πως είναι δυνατόν να το βγάλουν στο psp ως συνέχεια του ΚΗ2 και μετά να φτιάξουν άλλο ΚΗ3 για το ps3???? κανονικά έπρεπε το βirth by sleep να είναι το ΚΗ3 στο ps3 (που στην ουσία είναι το ΚΗ3 η συνέχεια )... Mετά το psp θα βγαλουν άλλη ιστοριά του ΚΗ3 για να τη συνεχίσουν στο ps3??? τι μ@λ...@ είναι αυτή??? κανονικά το birth by sleep έπρεπε να το βγάλουν στο ps3 και όχι στο psp ως συνέχεια του KH2. Δεν το έχω καταλάβει! και στο κάτω κάτω αν θέλουν το birth by sleep στο psp ας το βγάλουν αλλά να το βγάλουν και στο ps3 τι μας ταλεπορούν και μας δειχνουν το τρειλερ υποτήθετε του ΚΗ3 για το ps3(και καλά γιατί μας το δείχνει από το ps2) Εγώ ταχασα όταν έμαθα ότι θα το βγάλουν στο psp και μετά θα φτιάξουν άλλο για το ps3....(Άλωστε φαίνετε νομίζω) :P

(πω τώρα πρέπει να αγοράσω 2 κονσόλες! μάλλον 3 γιατί απόσο άκουσα θα βγει και εξτρα έκδωση του ΚΗ στο Wii με τον riku!)
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#212 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 04 June 2008 - 18:28

συγνώμη παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και δεν έχω καταλάβει κάτι! Το birth by sleep υπότήθετε ότι είναι η συνέχεια του ΚΗ2 δηλαδή το ΚΗ3!! πως είναι δυνατόν να το βγάλουν στο psp ως συνέχεια του ΚΗ2 και μετά να φτιάξουν άλλο ΚΗ3 για το ps3???? κανονικά έπρεπε το βirth by sleep να είναι το ΚΗ3 στο ps3 (που στην ουσία είναι το ΚΗ3 η συνέχεια )... Mετά το psp θα βγαλουν άλλη ιστοριά του ΚΗ3 για να τη συνεχίσουν στο ps3??? τι μ@λ...@ είναι αυτή??? κανονικά το birth by sleep έπρεπε να το βγάλουν στο ps3 και όχι στο psp ως συνέχεια του KH2. Δεν το έχω καταλάβει! και στο κάτω κάτω αν θέλουν το birth by sleep στο psp ας το βγάλουν αλλά να το βγάλουν και στο ps3 τι μας ταλεπορούν και μας δειχνουν το τρειλερ υποτήθετε του ΚΗ3 για το ps3(και καλά γιατί μας το δείχνει από το ps2) Εγώ ταχασα όταν έμαθα ότι θα το βγάλουν στο psp και μετά θα φτιάξουν άλλο για το ps3....(Άλωστε φαίνετε νομίζω) :P

(πω τώρα πρέπει να αγοράσω 2 κονσόλες! μάλλον 3 γιατί απόσο άκουσα θα βγει και εξτρα έκδωση του ΚΗ στο Wii με τον riku!)

Καταρχας, το Birth by Sleep ειναι prequel. που σημαίνει οτι η ιστορια θα διαδραματίζετε πριν το Kingdom Hearts 1 (νομιζω φαίνεται μιας κ ο Τερρα εβελεπε τον Ρικου κ τον Σορα να παλευουν με τα ξυλινα σπαθια αλλωστε):orly: Το ΚΗ 3 λογικα θα εχει ξανα τον Σόρα κ τον Ρικου,μιας κ στο τελος του ΚΗ 2 τους ειδαμε να διαβαζουν ενα γραμμα απο τον Βασιλια. Και ελπιζω να ειναι στο ps3 γιατι Wii δεν προκειτε να αγορασω μονο για το ΚΗ 3:fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#213 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 June 2008 - 19:30

Καταρχας, το Birth by Sleep ειναι prequel. που σημαίνει οτι η ιστορια θα διαδραματίζετε πριν το Kingdom Hearts 1 (νομιζω φαίνεται μιας κ ο Τερρα εβελεπε τον Ρικου κ τον Σορα να παλευουν με τα ξυλινα σπαθια αλλωστε):orly: Το ΚΗ 3 λογικα θα εχει ξανα τον Σόρα κ τον Ρικου,μιας κ στο τελος του ΚΗ 2 τους ειδαμε να διαβαζουν ενα γραμμα απο τον Βασιλια. Και ελπιζω να ειναι στο ps3 γιατι Wii δεν προκειτε να αγορασω μονο για το ΚΗ 3:fromabove:

Ε, μα τόσα καλά παιχνίδια έχει... :uhh:
Τουλάχιστον για εσένα που είσαι Japan Fan, το Wii είναι η καλύτερη επιλογή, μιας και κατά κύριο λόγο τα παιχνίδια του προέρχονται από εκεί. :P

Πάντως οι εκδόσεις του DS και του PSP δεν με ενδιαφέρουν τόσο. Ίσως αυτή του PSP να έχει λίγο ενδιαφέρον, αλλά πάλι δεν νομίζω να είναι τόσο ενδιαφέρον όσο τα κανονικά entry της σειράς. :orly:

Εγώ θέλω το 3, και δεν το θέλω τώρα. :nosey: Ελπίζω να βγει κατά τα χριστούγεννα του 2009. Για Wii. :kakaka:

oR4yYRl.gif

#214 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 04 June 2008 - 23:44

Εγώ περιμένω το kingdom hearts 360/2 days που βγαίνει για το DS λένε πως θα τα σπάσει το παιχνίδι

#215 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 05 June 2008 - 18:15

Εγώ περιμένω το kingdom hearts 360/2 days που βγαίνει για το DS λένε πως θα τα σπάσει το παιχνίδι

360/2?? ο.ο' μα ειναι 358/2 δικιο δεν εχω η αλλαξαν τις μερες και δεν μου το ειπαν?:oo:
Ε καλα ομωσ,και εγω για αυτο το παιχνιδι κοβω φλεβα.Πιστευω οτι τα καινουργια kh θα ειναι τα καλυτερα games της χρονιας:wis:
Παλι με βλεπω να πορωνομαι στα hacks και δε ξερω κι εγω τι αλλο:hahaha:
Posted Image

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#216 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 05 June 2008 - 19:28

Με ανακούφισες τώρα! πάλι καλα που είναι prequel αυτό δεν το ξερα! πάντως ένας φίλος μου μου ειπε ότι στο τρέιλερ του ΚΗ3 στο τελος που δειχνει έναν με καστανα μαλλια και μπλε μάτια και βγάζει την μάσκα του και μετά τα μάτια του γύνοντε κίτρινα ότι είναι ο Σόρα σε μεγάλη υλικία!!! αλλά βλάκεία μάλλον είναι, πάντως αν το προσέξετε κάποια χαρακτηριστικά του μοιάζουνε...
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#217 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 20:19

Seraphimon :P

Posted Image
Posted Image

#218 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 05 June 2008 - 20:41

Seraphimon :P

Posted Image

Ω μα αυτο δεν ειναι fan-made απο το DA? O_O;Τεσπα,οπου και να βγει το KH3 καλο θα ειναι,και μεχρι να βγει εχουμε καιρο,οποτε μην σκοτωνεστε ρε παιδια:bahhh:
Posted Image

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

#219 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 20:58

δν τσακωνομαστε ορε...
:drink::drink::drink:

Spoiler:

Posted Image

#220 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 05 June 2008 - 21:01

δν τσακωνομαστε ορε...
:drink::drink::drink:

Spoiler:

oχι καλε,μονο τα keyblade δεν εχετε βγαλει ακομα για να σφαχτητε ορε:wis:
κατα τα αλλα ειμαστε μια πολυ χαρουμενη και ησυχη οικεγενεια:drink:
Posted Image

#221 Kyrillos

Kyrillos

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 07 June 2008 - 21:47

Γεια.Δεν Εκατσα να το διαβασω ολο αλλα εχω καποιες ερωτησεις!
Εχω τερματισει το 1 μεσα σε 28 ωρες.Το 2 ακομα πιο γρηγορα...
Εαν ΔΕΝ διαβαζα στο ιντερνετ την ολη ιστορια του παιχνιδιου δεν θα ειχα καταλαβει τιποτα....
εχει προηγηθει καπιο γαμε αναμεσα στα 2 αυτα και αν ναι σε πια κονσολα??
Μετα το ΚΗ2 ??Το χαος??
Ενημερωστεμε!!!!!!!
Εμπειρικος αλλα οχι καμενος :stubborn:

#222 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 June 2008 - 22:35

Γεια.Δεν Εκατσα να το διαβασω ολο αλλα εχω καποιες ερωτησεις!
Εχω τερματισει το 1 μεσα σε 28 ωρες.Το 2 ακομα πιο γρηγορα...
Εαν ΔΕΝ διαβαζα στο ιντερνετ την ολη ιστορια του παιχνιδιου δεν θα ειχα καταλαβει τιποτα....
εχει προηγηθει καπιο γαμε αναμεσα στα 2 αυτα και αν ναι σε πια κονσολα??
Μετα το ΚΗ2 ??Το χαος??
Ενημερωστεμε!!!!!!!

Αναμεσα στο ΚΗ 1 κ ΚΗ2 υπαρχει ακομα μια ιστορια. Το παιχνιδι αυτο λεγετε Kingdom Hearts:Chain of Memories και ειχε βγει για GameBoy Advance. Πριν 1 χρονο νομιζω που κυκλοφορησε στην ιαπωνια το Kingdom Hears 2:Final Mix+ ειχαν μεσα κ το παιχνιδι αυτο σε 3D και με voice acting. Αν δεν ξερεις ιαπωνικα θα τα βρεις λιγο σκουρα (βεβαια ουτε εγω ξερω ιαπωνικα,αλλα το τερματησα το παιχνιδι). Οποτε η μονη λυση ειναι να κατεβασεις το παιχνιδι για το advance ή να διαβασεις το manga :orly:
Φετος περιμενουμε ακομα 2 παιχνιδια για τη σειρα. Ενα για το DS (Kingdom Hearts: 358/2) k ena gia to PSP( Kingdom Hearts: Birth by Sleep). Το πρωτο ασχολειτε με την ζωη του Ροξας οταν ηταν στην Οργανωση 13, κ το 2ο ειναι ενα pre-quel το οποιο θα εχει τους χαρακτηρες απο το secret ending tou Kingdom 2.

PS: Welcome,και βλεπω οτι εισαι κ Drizzt φαν :Ρ.

Edited by Seraphimon-T.K., 07 June 2008 - 22:47.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#223 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 June 2008 - 01:35

HQ Trailer for Birth By Sleep. Enjoy.

Ελπιζω συντομα να ανακοινώσουν ημερομηνία...:fromabove:

Edited by Seraphimon-T.K., 09 June 2008 - 14:06.

Posted Image

#224 Kyrillos

Kyrillos

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 09 June 2008 - 11:00

αχα... ερωτηση...
να το κατεβασω για το αντβανσε??
πως γινεται???
:P
ελεος γιατι δεν τα βγαζουν ολα σε μια κονσολα...
γ*** τα λεφτα ... θελουν να μας τα παρουν ολα.....
Εμπειρικος αλλα οχι καμενος :stubborn:

#225 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 June 2008 - 16:57

HQ Trailer for Birth By Sleep. Enjoy.

Ελπιζω συντομα να ανακοινώσουν ημερομηνία...:fromabove:

:nod: Αν και spoilerαστίκαμε αχρίως, πρέπει να δηλώσω ενθουσιασμένος. :oo:

Μαντεύω ότι ο Terra θα εμφανιστεί στο Kingdom Hearts III και αυτό είναι ένας προϊδεασμός. :nosey:

oR4yYRl.gif