Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#256 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 17 June 2008 - 19:40

Σε μια σκηνή μάχης από το BBS,είδαμε τον Terra να αιωρείται στης Σταχτοπούτας το παλάτι:canthelp:

Οπως και ο ven το εκανε αυτο :hahaha: αλλα ναι,και στο σπιτακι των 7 νανων ειχε ενα scan πρεπει να κανω restore κατι broken links και βα στηλω asap :drink:
Posted Image

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#257 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 17 June 2008 - 21:21

Οπως και ο ven το εκανε αυτο :hahaha: αλλα ναι,και στο σπιτακι των 7 νανων ειχε ενα scan πρεπει να κανω restore κατι broken links και βα στηλω asap :drink:

cool,θα χουμε και pics από Τερρα και Βεν soon πάνω στη δράση:bike:
κάνε τα μαγικά σου Ελι-chan ....
τέτοιες pics της Ακουα όμως δεν υπάρχουν πουθενά...πολύ σκοταδι γύρω απο το profile της,unfortunately:emptyonexg1:
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#258 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 June 2008 - 15:49

Λοιπόν επειδή το έχω άχτι!Προκαλώ έναν που έχει τερματίσει το Kh και είναι καμμένος μ'αυτό να μο
υ πει κάποιο που μπορεί να μην έχω κάνει!Πραγματικά θέλω να δω αν έχω ξεχάσει κάτι!
Το παιχνίδι το χσα κιώσει κυριολεκτικά!Επρεπε να με έιχαν πάρει ως tester για να τους βρω τα bugs!Όταν λέμε κάψιμο εννοούμε κάψιμο!
Και το πιο κουφό απ'όλα?Ότι το τελευταίο πράγμα που μου έμενε να κάνω στο kh1 ήταν να βρώ το curaga!Όντως καλά ακούσατε!Είχα νικήσει όλα τα secrete bosses χωρίς curaga γιατί δεν ήξερα πως να το πάρω!Ε...μετά από πολλύ καιρό κι ενώ τερμάτησα και το kh2 τελικά το βρήκα κι αυτό και δεν χρειάστηκε να ασχοληθω άλλο,αφού δεν είχε μείνει και τίποτα!Μόνο βόλτες μπορούσα να κάνω!
Το μοναδικό παιχνίδι που έχω κάτσει κι ασχοληθεί τόσο πολλύ μαζί του!
Posted Image

#259 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 June 2008 - 16:11

Square Enix's DKΣ3713 Event Detailed

Στο private party της εταιριας θα υπαρχουν σε playable μορφη και τα 2 KH παιχνιδια που θα βγουν. Οποτε πιστευω ολο και κατι θα μαθουμε απο ιαπωνικα blogs. Ολα αυτα 2-3 Αυγουστου :hahaha:

Λοιπόν επειδή το έχω άχτι!Προκαλώ έναν που έχει τερματίσει το Kh και είναι καμμένος μ'αυτό να μο
υ πει κάποιο που μπορεί να μην έχω κάνει!Πραγματικά θέλω να δω αν έχω ξεχάσει κάτι!
Το παιχνίδι το χσα κιώσει κυριολεκτικά!Επρεπε να με έιχαν πάρει ως tester για να τους βρω τα bugs!Όταν λέμε κάψιμο εννοούμε κάψιμο!
Και το πιο κουφό απ'όλα?Ότι το τελευταίο πράγμα που μου έμενε να κάνω στο kh1 ήταν να βρώ το curaga!Όντως καλά ακούσατε!Είχα νικήσει όλα τα secrete bosses χωρίς curaga γιατί δεν ήξερα πως να το πάρω!Ε...μετά από πολλύ καιρό κι ενώ τερμάτησα και το kh2 τελικά το βρήκα κι αυτό και δεν χρειάστηκε να ασχοληθω άλλο,αφού δεν είχε μείνει και τίποτα!Μόνο βόλτες μπορούσα να κάνω!
Το μοναδικό παιχνίδι που έχω κάτσει κι ασχοληθεί τόσο πολλύ μαζί του!

Το curaga ειναι to magic spell που κανει heal εναν χαρακτηρα. Για να το αποκτήσεις στο ΚΗ1 νομιζω πρεπει να πας στην Aerith στο Hollow Bastion και να της μιλησεις.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#260 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 19 June 2008 - 17:01

@Seraphimon-T.K. είπες playable?και...ΚΑΙ...ΚαΙ....τα δύο new games?!:blingeye2:
STAB IN HEART for us:mad:

@Ichigo13..hehehe...το μόνο που δεν κατάφερα ποτέ μου στο KH1 ήταν πως ενώ είχα βρει όλα υλικά για το ultima weapon...κατέληξα να μην βρίσκω το Τελευταίο...μα ξέρεις τι έίναι να χεις βρει όλα τα puppies και να μην μπορείς να κάνεις τη σπάθα σου ultimate weapon?!:thumbdown:
Posted Image

#261 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 19 June 2008 - 17:05

@ichigo13 και γω το kh1 χωρις curaga το τερματησα. Δεν ειναι και απαρετητο, αλλα το βρηκα μετα.

#262 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 June 2008 - 17:05

@Seraphimon-T.K. είπες playable?και...ΚΑΙ...ΚαΙ....τα δύο new games?!:blingeye2:
STAB IN HEART for us:mad:

@Ichigo13..hehehe...το μόνο που δεν κατάφερα ποτέ μου στο KH1 ήταν πως ενώ είχα βρει όλα υλικά για το ultima weapon...κατέληξα να μην βρίσκω το Τελευταίο...μα ξέρεις τι έίναι να χεις βρει όλα τα puppies και να μην μπορείς να κάνεις τη σπάθα σου ultimate weapon?!:thumbdown:

Γιατί δεν μπόρεσες?Αφού άμα μαζέψεις όλα τα υλικα μετά δεν έιναι τίποτα απ'ότι θυμάμαι!
Posted Image

#263 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 19 June 2008 - 17:18

Στο private party της εταιριας θα υπαρχουν σε playable μορφη και τα 2 KH παιχνιδια που θα βγουν. Οποτε πιστευω ολο και κατι θα μαθουμε απο ιαπωνικα blogs. Ολα αυτα 2-3 Αυγουστου :hahaha:

Kαταραμένοι γιαπωνέζοι!Ολα δικά σας τα έχετε!:nanana:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#264 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 20 June 2008 - 07:21

@Ιchigo13
:oΈνα πράγμα έπρεπε να κάνω ακόμα .Στη λίστα με τα υλικά,έλεγε να βρω το "ultima"αν δεν κάνω λάθος...κι αυτό μάλλον υλικό είναι...αλλά άφαντο για μένα
δεν πειράζει όμως...δεν ήταν απαραίτητο..απλά η περιέργια μου ήταν στο ζενίθ της:twisted:
Posted Image

#265 Azixel

Azixel

Shinigami from fire

• Members
  • 17 posts

Posted 20 June 2008 - 16:51

Εγω στην αρχη διαβασα οτι εγραφες payblade και πσυλοκουφαθηκα :hahaha::stubborn:
Οκ οκ σκαω.Λοιπων παιδια,κανονιζουμε να παμε ολοι μαζι Ιαπωνια (σε καμια βαλιτσα με βλεπω να τριπωνω για να παω:drink:)Και θα μαζευτουμε ολοι για να δουμε αυτο το playable thing γιατι πολυ θελω να τα δω,και δηλωνω πορωμενη ως το κοκαλο και αν σας αρεσει:congrats::bike:
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

I have many names,but even if i have check my DA gallery:http://flamingkhheart.deviantart.com/

and steal some of ur time to watch my vids:

http://www.youtube.com/user/firekhgirl

:gn2:

#266 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 20 June 2008 - 17:57

Εγω στην αρχη διαβασα οτι εγραφες payblade και πσυλοκουφαθηκα :hahaha::stubborn:
Οκ οκ σκαω.Λοιπων παιδια,κανονιζουμε να παμε ολοι μαζι Ιαπωνια (σε καμια βαλιτσα με βλεπω να τριπωνω για να παω:drink:)Και θα μαζευτουμε ολοι για να δουμε αυτο το playable thing γιατι πολυ θελω να τα δω,και δηλωνω πορωμενη ως το κοκαλο και αν σας αρεσει:congrats::bike:

Spoiler:

Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο,αλλα
Και να παμε δεν θα μας αφησουν να μπουμε μεσα αφου δεν εχουμε πρόσκληση:fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#267 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 20 June 2008 - 18:04

Spoiler:

Δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο,αλλα
Και να παμε δεν θα μας αφησουν να μπουμε μεσα αφου δεν εχουμε πρόσκληση:fromabove:

Posted Image

#268 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 22 June 2008 - 00:00

Αν ολα πανε καλα θα τσιμπησω το PS2 του ξαδερφου και θα τα λιωσω.

#269 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 22 June 2008 - 18:22

Αν ολα πανε καλα θα τσιμπησω το PS2 του ξαδερφου και θα τα λιωσω.

καλά θα κάνεις...δεν σηκώνει διαπραγματεύσεις το ζήτημα..."PS2 για KH ή PS2 για ΚΗ"να του πεις:thatsit:

Spoiler:
(just kidding:P)

Edited by gexion, 22 June 2008 - 18:28.

Posted Image

#270 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 23 June 2008 - 00:02

καλά θα κάνεις...δεν σηκώνει διαπραγματεύσεις το ζήτημα..."PS2 για KH ή PS2 για ΚΗ"να του πεις:thatsit:

Spoiler:
(just kidding:P)

FFS δεν τον αφηνεις ο πατερας του για να μην το χαλασω και καλα επειδη ηταν ακριβο...:fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove::fromabove: