Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#226 Kyrillos

Kyrillos

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 10 June 2008 - 11:19

o terra??? πιος ειναι αυτος???
Εμπειρικος αλλα οχι καμενος :stubborn:

#227 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 June 2008 - 11:49

o terra??? πιος ειναι αυτος???

Ο τερρα ειναι ενας απο τους 3 ιπποτες (αν ειδες το μυστικο τελος στο ΚΗ2 ή τα βιντεακια που εχω ποσταρει). Συγκεκριμενα ειναι αυτος με τα καστανα μαλλια:drink:

Όσο για την προηγουμενη ερωτηση σου,δεν μπορω να σε βοηθησω αφου δεν θυμαμαι καποιο σαϊτ που να εχει τα παιχνιδια του GBA για το PC.:fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#228 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 10 June 2008 - 17:11

Στο νέο τραιλερ του BBS γιατί δεν είδαμε την Aqua???Πολύ χαλάστηκα =.=
Πάντως κάτι τρέχει ,μυστηριακό,σκοτεινό,ανεξήγητο που ο ακατάδεχτος Nomura δε μας φανερώνει,ούτε μια ανάσα πριν βγει το game!!!
Spoiler:

CURIOSITY 100%:roar:
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#229 Kyrillos

Kyrillos

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 11 June 2008 - 12:14

δεν παιζει να ειναι ο σορα σε μεγαλητερη ηλικια ο τερρα γιατι σε ενα απο ΚΗ μπορεις να παιξεις με αυτον....
τεσπα εχω μπερδευτει με την ολη ιστορια..
απλα δωστε μου το γαμε να το λιωσω!!!!
Εμπειρικος αλλα οχι καμενος :stubborn:

#230 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 June 2008 - 21:18

δεν παιζει να ειναι ο σορα σε μεγαλητερη ηλικια ο τερρα γιατι σε ενα απο ΚΗ μπορεις να παιξεις με αυτον....
τεσπα εχω μπερδευτει με την ολη ιστορια..
απλα δωστε μου το γαμε να το λιωσω!!!!

Δεν μπορεις να τον χειριστείς,αλλα ερχετε ο Σορα αντιμέτωπος μαζι του (secret boss in Kingdom Hearts 2: Final mix+).Το ιδιο ειχαν κανει κ στο πρωτο final mix,που ειχε για μυστικό αρχηγό εναν απο την Organization 13.

Η αλήθεια ειναι οτι αρχίζω να πιστεύω οτι η Ακουα μπορεί να μην ειναι playable.Αλλα απο την αλλη ο Νομουρα είπε οτι θα εχει 3 ξεχωριστά στορυ ο καθένας τα οποία θα συνθέσουν στο τέλος την ιστορία του παιχνιδιού. Θα δουμε.
----
*News mode on*

Ανακοινώθηκε σημερα φιλες κ φιλοι το καλοκαιρινο event της Square Enix.
Ο τίτλος του οποίου ειναι DKΣ3713 (γιούπι για τα ελληνικά γράμματα,είμαστε παντου :drink:)
Η διαφορά σε αυτό το
event ειναι οτι θα σταλουν προσκλησεις,κ δεν θα εχουν προσβαση ολοι. Στο ιαπωνικο σαϊτ της S-E members θα αφηνουν τα στοιχεια τους τα χαρουμενα ιαπωνεζακια κ απο κει και περα περιμενουν αν θα ειναι μεσα στους τυχερους που θα καλεσει η εταιρια.
Το event θα γινει στο Harajuku Quest Hall στου Tokyo Harajuku fashion district (ναι κατι σας ειπα τωρα :hahaha:). Τα παιχνίδια που θα παρουσιάσουν (δεν ξερουμε αν θα ειναι σε μορφη βιντεο ή θα ειναι playable) ειναι τα εξης:
Dissidia Final Fantasy (psp)
Kingdom Hearts Coded (mobile phone)
Kingdom Hearts 358/2 Days (Ds)
Kingdom Hearts Birth by Sleep (psp)
Sigma Harmonics (ds)
The 3rd Birthday (Parasite Eve mobile game)
Final Fantasy VII Advent Children Complete (blu-ray movie)
Final Fantasy XIII (PS3)
Final Fantasy Versus XIII (PS3)
Final Fantasy Agito XIII (mobile phone)

(τα εβαλα στη σειρα για να δειτε πως βγηκε το ονομα του event :congrats:)

Ελπιζουμε σε σκανς απο το περιοδικο Φαμίτσου,και απο συζητησεις σε forum για να μαθουμε τι έδειξαν...
----
*News mode off*
:gn2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#231 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 13 June 2008 - 12:25

Πόπο,να 'μασταν και μεις εκεί ρε αδερφέ.Κοτζάμ ελληνικούς χαρακτήρες έχει το όνομα του event..συνεισφέραμε σαν κράτος/πολιτισμός=αξίζουμε πρόσκληση στην εκδήλωση.
Ναι,έτσι απλά:drink:
Spoiler:

Πάντως άρθρα και εικόνες θα ΄ναι και πολύ ευπρόσδεκτα indeed, για τον κορεσμό των ματιών μας:kawaii:

Edited by gexion, 13 June 2008 - 12:31.

Posted Image

#232 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 13 June 2008 - 12:38

Παιδιά δεν ξέρω άμα το έχει κάνει κανείς αλλά στο KH2 στο τελευταίο ακριβώς save point πριν πολεμήσεις το final boss μπορείς αμα γυρίσεις σωστά την κάμερα να δείς το βρακί της Kairi!Το είχα βρεί εντελώς τυχαία ψάχνοντας την περιοχή!
Οι Ιάπονες ποτέ δεν ξεχνάνε την pervert πλευρά τους!:hahaha::hehehe:!

Edited by ichigo13, 13 June 2008 - 13:01.

Posted Image

#233 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 13 June 2008 - 13:13

Κι εσύ την είχες δει big-brother ,ε αλάνι?:knock-knock:

εγώ στο τέλος του game ήμουν τόσο πορωμένη που μόνο να το τερματίσω με ένοιαζε.Level-up,abilities και συνδιαστική επίθεση Sora-Riku ήταν τα μόνα που με έκαιγαν:ballumad:

πάντως προφανώς όλα τα σκέφτονται οι δημιουργοί ;D
Spoiler:

Posted Image

#234 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 June 2008 - 13:51

Παιδιά δεν ξέρω άμα το έχει κάνει κανείς αλλά στο KH2 στο τελευταίο ακριβώς save point πριν πολεμήσεις το final boss μπορείς αμα γυρίσεις σωστά την κάμερα να δείς το βρακί της Kairi!Το είχα βρεί εντελώς τυχαία ψάχνοντας την περιοχή!
Οι Ιάπονες ποτέ δεν ξεχνάνε την pervert πλευρά τους!:hahaha::hehehe:!

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που το ειχε παρατηρήσει...:if:

Το είχα βρεί εντελώς τυχαία ψάχνοντας την περιοχή!

Έτσι το λέμε τωρα ε:kakaka: Perv :hahaha:

Posted Image

#235 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 13 June 2008 - 13:53

Πουλάκια μου!Κάνετε τα παγώνια ε...!
Έπρεπε Να τω εγώ πρώτος για να το αναφέρετε!
Κρίμα όμως που δεν φορούσε string!:nbleed::hahaha:!
Posted Image

#236 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 14 June 2008 - 22:37

Καποιος να μου αναφερει ακριβως τα ονοματα των 3 ιπποτων; Γιατι μολις συνειδητοποιησα οτι μπορει να ειναι τα ιδια με των 3 ηρωων Sora/Riku/Kairi...

#237 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 14 June 2008 - 22:57

Terra είναι ο Sora-like υπότης. Ο άλλος είναι ο Roxas, και η άλλη ονομάζεται Aqua. :P

oR4yYRl.gif

#238 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 14 June 2008 - 23:13

Καποιος να μου αναφερει ακριβως τα ονοματα των 3 ιπποτων; Γιατι μολις συνειδητοποιησα οτι μπορει να ειναι τα ιδια με των 3 ηρωων Sora/Riku/Kairi...

Ta ονόματα των τρειών ιπποτών ειναι Ven-Aqua-Terra
Δεν είναι ίδια αλλα μοιάζουν με τα ονόματα Sora-Riku-Kairi:

Kairi (παρόμοιο με το "Umi") σημαίνει Sea - Aqua
σημαίνει Water
Riku
σημαίνει Land - Terra σημαίνει Earth
Sora
σημαίνει sky - Ven σημαίνει Wind(ασχετο με το nick μου)

Επισης ο ven ειναι σχεδον ιδιος με τον roxas(καθολου τυχαιο)

Edited by Sora of the wind, 14 June 2008 - 23:25.

#239 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 14 June 2008 - 23:49

Αυτο ψυλλιαστηκα κι εγω...

Και λογικο ειναι IMO ο Ven ( σωστα; ) να ειναι ιδιος με τον Roxas αφου και ο Roxas εχει σχεση με τον Sora.

Εχει προσεξει κανεις αλλος οτι τα ονοματα πολλων πρωταγωνιστων σε παιχνιδια Final Fantasy εχουν σχεση με τον ουρανο; Π.χ. Sora, Cloud, Squall...

(και μην πει κανεις οτι το Kingdom Hearts δεν ειναι και Final Fantasy μαζι)

#240 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 15 June 2008 - 09:20

Φυσικό είναι να μοιάζουν το ΚΗ και το FF γιατί ο δημιουργός ειν ο ίδιος(Nomura).Αν και ο Ven είναι φτυστός ο Roxas, ο Terra θα 'λεγα πως ειν το εντελώς αντίθετο του Sora,εσωτερικά τουλάχιστον.Και στα 2 trailers φαίνεται ο πιο απόμακρος και σκοτεινός...καμία σχέση με τον Sora that we know..
αλλά αυτό κάνει το game ακόμα πιο interesting & exciting
το νιώθετε κι εσείς πως θα 'ναι αρκετά πιο διαφορετικό από τα άλλα δυο Kingdom Hearts??:respect:
Posted Image