Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Greek Vs. Greeklish

• This topic is locked This topic is locked
75 replies to this topic

Poll: Θα θέλατε να καθιερωθεί η ελλ. γλώσσα στο aNiMe.gr?... (149 member(s) have cast votes)

Θα θέλατε να καθιερωθεί η ελλ. γλώσσα στο aNiMe.gr?...

1. Νέϊ... (47 votes [68.12%] - View)

Percentage of vote: 68.12%

2. Όϊ... (22 votes [31.88%] - View)

Percentage of vote: 31.88%

Vote

#46 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 11 July 2006 - 12:45

να ορισουμε και εξεταστικη ομαδα! (η' να το φορτωσουμε και αυτο στους mods
, αλλωστε ο Dante και ο Duck καθονται :hehe: :hehe: :hehe: )

και στο τελος καθε μηνα, καθε παιδακι που θα κερδιζει στο διαγωνισμο, θα
παιρνει ενα μεγααααααααααλο πακετο με ανιμε σαν βραβειο
:laughing: :laughing: :laughing:
All hail the machine
Posted Image

#47 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 11 July 2006 - 13:01

Θα μας βγάλουν στις ειδήσεις παιδιά!!! Forum για διακίνηση anime στον εληνικό χώρο προωθεί πρόγραμμα κατά της λεξιλογικής και ορθογραφικής ένδειας που μαστίζει τη χώρα μας!!! (Αν προσέξετε ότι έχω γράψει μέχρι στιγμής είναι απόλυτα σωστό όσον αφορά την ορθογραφία!!!)

¶ντε, σε λίγο θα έχουμε και πιο πολλά bonus σε όποιον δεν κάνει... συντακτικά λάθη στα post του...
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#48 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 11 July 2006 - 13:29

Θα μας βγάλουν στις ειδήσεις παιδιά!!! Forum για διακίνηση anime στον εληνικό χώρο προωθεί πρόγραμμα κατά της λεξιλογικής και ορθογραφικής ένδειας που μαστίζει τη χώρα μας!!! (Αν προσέξετε ότι έχω γράψει μέχρι στιγμής είναι απόλυτα σωστό όσον αφορά την ορθογραφία!!!)

¶ντε, σε λίγο θα έχουμε και πιο πολλά bonus σε όποιον δεν κάνει... συντακτικά λάθη στα post του...

Authman να υποθεσω οτι σπουδαζεις γλωσσολογια στο ΑΠΘ :D (η φιλολογια)

#49 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 July 2006 - 13:34

Anyway, να ενημερώσω το σώμα της βουλής πως παρέλαβα σήμερα τον υπερδιαγαλαξιακό μεταφραστή απο Παπασωτηριου, και έφυγε για τον τεχνικό μας διευθυντή (trunks) ωστε να μπεί στο aNiMe//GR.... ;)

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#50 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 11 July 2006 - 13:39

Όχι xHATEBREEDx :hehe:
Μουσικολογία σπουδάζω στο ΑΠΘ, απλά είχα πάντοτε μια έφεση στην γλώσσα και στις εκθέσεις από μικρός :happy2: :happy2:
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#51 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 11 July 2006 - 14:06

oute greek, oute greeklish, profish prepei na grafoume. sta ellinika einai poli xali, meiwnetai sto miso toulaxiston i taxitita... alla sta poli megala posts to kako einai oti sinithws epivaletai, giati o allos standar tha varethei na diavasei. pantws to "prepei" sucks. as grafei o kathenas opws thelei.

#52 Vegeto

Vegeto

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 12 July 2006 - 18:30

exw sinithisei pleon apo ta online games ta agglika kai ta legomena greeklish
min to girisete sta ellinika lol dld

#53 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 posts

Posted 12 July 2006 - 23:27

TΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!!! :greece: :greece: :greece:
Ο Odin είναι και ΘΕΟΣ και Συνάδελφος!!! (έχει παραπαλιώσει αυτό μάλλον...)

#54 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 15 July 2006 - 21:54

Δεν θυμάμαι αν κάπου το διάβασα, πάντως ειδικά στα μεγάλα posts τα ελληνικά είναι MUST, γιατί όντως είναι κουραστικό να διαβάζεις για πολλή ώρα greeklish...
Όσο για αυτό που λέτε ότι θα ρίξει στο μισό την ταχύτητα του forum δεν συμφωνώ, γιατί έστω ότι χρειάζεται ο διπλάσιος χρόνος για τα ελληνικά γράμματα. Το κείμενο ακόμα και με PSTN (απλή dial-up γραμμή) θα εμφανιστεί αμέσως όπως και να'χει. Τα emoticons και οι εικόνες είναι αυτά που θα καθηστερήσουν το φόρτωμα των σελίδων... (Ένας φίλος μου που χρησιμοποιεί linux με κάποιον τρόπο ανοίγει τις σελίδες χωρίς να φορτώνονται γραφικά και ανοίγουν σφαίρα!!!)

Ελληνικά ρε!!! :dwarf: :greece: :dwarf:

#55 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 16 July 2006 - 01:53

re seis oli tin zwi pou efaga sto pc egrafa me agglikous xaraktires re seis sebastite to oti kapia otoma exoun autin tin paraxenia pia i diafora elos!agapa ton member sou meta greeklish tou!!!! :love:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#56 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 16 July 2006 - 10:02

Δεν θυμάμαι αν κάπου το διάβασα, πάντως ειδικά στα μεγάλα posts τα ελληνικά είναι MUST, γιατί όντως είναι κουραστικό να διαβάζεις για πολλή ώρα greeklish...
Όσο για αυτό που λέτε ότι θα ρίξει στο μισό την ταχύτητα του forum δεν συμφωνώ, γιατί έστω ότι χρειάζεται ο διπλάσιος χρόνος για τα ελληνικά γράμματα. Το κείμενο ακόμα και με PSTN (απλή dial-up γραμμή) θα εμφανιστεί αμέσως όπως και να'χει. Τα emoticons και οι εικόνες είναι αυτά που θα καθηστερήσουν το φόρτωμα των σελίδων... (Ένας φίλος μου που χρησιμοποιεί linux με κάποιον τρόπο ανοίγει τις σελίδες χωρίς να φορτώνονται γραφικά και ανοίγουν σφαίρα!!!)

Ελληνικά ρε!!! :dwarf: :greece: :dwarf:

Αυτό μπορείς να το κάνεις και στα windows αν έχεις firefox. Με IE δεν το έχω ψάξει.

#57 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 16 July 2006 - 10:23

Protimo ta Greeklish otan grafo se forum kai games einai poli poio grigoro na grafeis etsi. Den to kano na ipotimiso tin glossa mou tin opoia agapo alla giati einai poio voliko. Episis polla forum kai game den ipostirizoun tous ellinikous xaraktires

Posted Image

#58 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 July 2006 - 17:41

μου φαίνεται θα τρελαθούμε τελείως...

αν δεν κάνω λάθος μεγάλο ποσοστό από τα μέλη εδώ είναι ακόμα μαθητές/φοιτητές... Όταν παραδίδεται εργασίες τις παραδίδεται σε greeklish? Δε νομίζω...

το ίδιο και εδώ. Όταν θέλετε να γράψετε κάτι , γράψτε το σε Ελληνικά , να το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος. Και αν πάρει και λίγη ώρα παραπάνω δε θα πέσουν τα καράβια σας έξω... Αντί για 3 ποστ το λεπτό θα κάνετε ένα ποστ το τρίλεπτο, big deal... :rolleyes:

#59 Templar

Templar

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 16 July 2006 - 18:38

μου φαίνεται θα τρελαθούμε τελείως...

αν δεν κάνω λάθος μεγάλο ποσοστό από τα μέλη εδώ είναι ακόμα μαθητές/φοιτητές... Όταν παραδίδεται εργασίες τις παραδίδεται σε greeklish? Δε νομίζω...

το ίδιο και εδώ. Όταν θέλετε να γράψετε κάτι , γράψτε το σε Ελληνικά , να το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος. Και αν πάρει και λίγη ώρα παραπάνω δε θα πέσουν τα καράβια σας έξω... Αντί για 3 ποστ το λεπτό θα κάνετε ένα ποστ το τρίλεπτο, big deal... :rolleyes:

kita na se po ego prosopika ne tis paradido sta agglika giati pao deree gia english major alla tespa meriki opos ego exoun sinithisi mono greeklish... gia skepsou na itan ta greeklish prota stin psifoforia ti ponokefalos tha itan gia esena... etsi skepsou kai emas opote ipostirizo ton aderfo Goggeta SSJ6 agapiste mas me ta greeklish mas opos tha kanoume mallon kai emis me ta greek sas (snif snif) ego psifizo na grafi o kathenas opos theli kai na analamvani aftos tin efthini gia ta post tou
even if what you do in life does indeed echo in eternity... it does not really matter.
what you do should echo in heaven and shatter hell, god should hear it and devil may fear it .
thats a mans unwalkable path if he walks with out a woman in perilous land

Templar, The Duke Of Koi.

#60 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 posts

Posted 16 July 2006 - 20:55

Απίστευτο δεν διαμαρτύρονται άτομα που έχουν από 300 posts και πάνω και διαμαρτύρονται άτομα με 5-20!!! Με τα ελληνικά δηλαδή παίζει να γράφατε μέχρι 5 λόγω χρόνου!!! :laughing: :laughing: :laughing:

Τι σημασία έχει ρε παιδιά αν άλλα fora δεν υποστηρίζουν τα ελληνικά, το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ελληνικό forum τα υποστηρίζει και με το παραπάνω!!!
Ο Odin είναι και ΘΕΟΣ και Συνάδελφος!!! (έχει παραπαλιώσει αυτό μάλλον...)