Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Greek Vs. Greeklish
Posted 16 July 2006 - 22:35
Posted 16 July 2006 - 23:39
Posted 17 July 2006 - 05:30

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 17 July 2006 - 17:55

Posted 17 July 2006 - 18:51

*offtopic shutdown plz*
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 17 July 2006 - 20:07
Aπο τη στιγμη που ο Dante80 ειπε το παραπανω το θεμα εληξε.Anyway, να ενημερώσω το σώμα της βουλής πως παρέλαβα σήμερα τον υπερδιαγαλαξιακό μεταφραστή απο Παπασωτηριου, και έφυγε για τον τεχνικό μας διευθυντή (trunks) ωστε να μπεί στο aNiMe??GR....
Απο την αλλη δεν μπορω να μην κανω ορισμενα σχολια...
1)
Εφοσον η πλειοψηφια (και μαλιστα πανω απο το 60%) αποφασισε ελληνικους χαρακτηρες η μειοψηφια ειναι αυτη που πρεπει να δειξει σεβασμο στην αποφαση των πολλων.sebastite to oti kapia otoma exoun autin tin paraxenia
2)Η πληκτρολογηση ελληνικων απο τα greeklish διαφερει μονο σε 6 πληκτρα:
θ<--->u
ξ<--->j
ω<--->v
;<--->q
ς<--->w
ψ<--->c
Κατα τα αλλα τα ιδια που θα πληκτρολογουσατε στα greeklish πληκτρολογειτε και στα ελληνικα.Απο εκει και περα δεν μπορω να καταλαβω πως λετε οτι εχετε συνηθισει το ενα και δεν μπορειτε στο αλλο :rolleyes2:
3)Σε οσους ψηφισαν υπερ των greeklish:Για να μην αλλαξετε την υπεροχη ''συνηθεια'' σας ο Dante80 εκατσε και ξοδετηκε για να αγορασει τον μεταφραστη.Μπραβο :first:
Posted 18 July 2006 - 02:39
what you do should echo in heaven and shatter hell, god should hear it and devil may fear it .
thats a mans unwalkable path if he walks with out a woman in perilous land
Templar, The Duke Of Koi.
Posted 18 July 2006 - 16:15

Posted 18 July 2006 - 21:27
Posted 21 July 2006 - 02:51
Πάντως μου κάνει εντύπωση το αποτέλεσμα γιατί όσοι ασχολούνται συστηματικά με το internet δεν έχουν πρόβλημα με τα greeklish και νόμιζα ότι απο τέτοια άτομα απαρτίζεται το community μας.Εκάνα λάθος όπως φαίνεται.
Posted 21 July 2006 - 07:58
Sandman Posted: Today, at 2:51 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Πάντως μου κάνει εντύπωση το αποτέλεσμα γιατί όσοι ασχολούνται συστηματικά με το internet δεν έχουν πρόβλημα με τα greeklish και νόμιζα ότι απο τέτοια άτομα απαρτίζεται το community μας.Εκάνα λάθος όπως φαίνεται.
Νομίζω δεν είναι θέμα προβλήματος... Στο msn όταν βιάζομαι να γράψω κάτι χρησιμοποιώ και εγώ greeklish, ειδικά στην περίπτωση που μιλάς με πάνω από δύο άτομα ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω γιατί λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι σε τέτοιες καταστάσεις είναι εύκολη και γρήγορη λύση.
Στα ελληνικά forums όμως, ποιος ο λόγος να βιάζεται κανείς; Προσωπικά θέλω πάντα τα posts μου να έχουν μια ωραία εικόνα που θα μπορέσει να διαβάσει ο άλλος άνετα, ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο χρησιμοποιώ τα ελληνικά...
ΥΓ. Τα karaoke που βλέπουμε στα anime, όχι το κείμενο με τους ιαπωνικούς χαρακτήρες, αλλά αυτό της μορφής: Arritakeno yume wo kaki atsume κτλ. λέγονται japlish;!;
:laughing:
Posted 21 July 2006 - 18:33
Μπράβο το πέτυχες

Posted 21 July 2006 - 19:27
ΥΓ. Τα karaoke που βλέπουμε στα anime, όχι το κείμενο με τους ιαπωνικούς χαρακτήρες, αλλά αυτό της μορφής: Arritakeno yume wo kaki atsume κτλ. λέγονται japlish;!;
Όχι, romaji...=D
Posted 31 July 2006 - 17:07