Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Inception by Cristopher Nolan

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#91 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 31 October 2010 - 03:38

Απλά η ταινία θα ήθελε να είναι πολύ πιο έξυπνη απ' όσο πραγματικά είναι.

Να πω πως το ίδιο ισχύει και για τους hardcore fans της ταινίας ή θα γίνω κακός? :P
Posted Image
Posted Image

#92 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 31 October 2010 - 18:10

Κακος οχι, ρηχος και χαζος ναι. (Και δεν ειμαι hardcore fan της ταινιας, ξερω πως εχει αρκετα "flaws", οποτε δεν στο λεω γιατι παω να υπερασπιστω την τιμη των fans η ο,τι αλλο μπορει να νομιζεις.)
Posted Image

#93 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 October 2010 - 22:49

γεια σου Revan, κριτή των πάντων...

40% warning κερασμένα...

#94 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 November 2010 - 01:18

Guys/girls διάβασα το μεγαλύτερο μέρος του thread γιατί είδα την ταινία και ήθελα μερικές διαφορετικές οπτικές και εντυπώσεις πάνω σ' αυτήν, και αντί αυτού βλέπω κυρίως γενικόλογες αντιπαραθέσεις για το αν είναι ποιοτική ή όχι και εξυπνάδες..

Έλεος ρε παιδιά γμτ, την μεγαλύτερη μπούρδα κατά την γνώμη των περισσοτέρων μπορεί να δεις και να έχει κάτι που να σου κινήσει το ενδιαφέρον ή κάτι που πραγματικά για εσένα προσωπικά να αξίζει. Όχι τπτ άλλο, αλλά το πιο εύκολο πράγμα είναι να μείνει κανείς με τις δικές του εντυπώσεις. Ένα φόρουμ, αν μη τι άλλο, προσφέρει την δυνατότητα να δεις κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Anyway, μου βγήκε λίγη ξινίλα ξαφνικά μου φαίνεται :Blissfull:

Βασικά έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που είδα την ταινία, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ακούσω άλλες οπτικές όσο αφορά το τέλος. Καταρχήν τι αντιληφθήκατε ότι συμβαίνει, και έπειτα σε σχέση με την υπόλοιπη ταινία.

Σε κάθε περίπτωση (δεν ξέρω αν επιτρέπονται spoiler) εγώ το κατάλαβα κάπως έτσι...

Spoiler:

Edited by Gilmaru, 02 November 2010 - 01:27.

#95 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 November 2010 - 01:36

^
Spoiler:

#96 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 November 2010 - 01:37

1:αν αυτός βρισκόταν σε όνειρο αυτή που και κάλα ξύπνησε μετά θα μπορούσε να του κάνει σπρώξιμο ή κάτι να τον επαναφέρει άρα άκυρο αυτό .
2:Κάποιο ένα link να ξαναδώ το τέλος γιατί νομίζω πώς η σβούρα πέφτει
3:αν ξεκινούσε να παίζει ουσιαστικά με τον θεατή και να τον κάνει από την αρχή να σκεφτεί τι είναι αλήθεια και τί είναι πραγματικότητα και μήπως ο ίδιος βρίσκεται σε ένα όνειρο ναι τότε θα ήταν μια καταπληκτική ταινία αλλά δεν το έκανε:canthelp:
Ίσως για να αποφύγει τις μαζικές αυτοκτονίες

ΥΓ:Αν η σβούρα ξεκινάει να πέφτει τότε ξέρω ποιιος έγραψε το σενάριο (για να έχει τέτοιο άκυρο και άθλιο τέλος)Το όνομα του αρχίζει aπό ti kai είναι 4 γράμματα

Edited by Kenobi-sensei, 02 November 2010 - 01:45.

#97 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 November 2010 - 01:58

AMAN ΡΕ IRISTELLA πάνω που νόμιζα ότι το βρήκα! :cry5: :sigh2:

Υ.Γ. Kenobi-sensei η σβούρα δεν πέφτει, φαίνεται σαν να πάει να πέσει αλλά δεν μας δείχνει τι γίνεται τελικά.

#98 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 November 2010 - 02:01

αυτό θέλω να δώ αν πάει να πέσει γιατί αν πέφτει....ισχύει το υστερόγραφο απλά στείλτε link γιατί δεν το βρίσκω πουθενά

#99 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 November 2010 - 02:05

αυτό θέλω να δώ αν πάει να πέσει γιατί αν πέφτει....ισχύει το υστερόγραφο απλά στείλτε link γιατί δεν το βρίσκω πουθενά

Δεν έχω link, απλώς σε κανά δυο κριτικές που διάβασα το ανέφεραν και αν έπεφτε πιστεύω θα το θυμόμουν.

#100 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 November 2010 - 10:01

Με κάλυψε γενικά η Iristella, γι' αυτό θα προσθέσω μόνο μερικές λεπτομέρειες.

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#101 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 November 2010 - 10:15

Μια αληθεια υπαρχει για το φιναλε.
Spoiler:

Edited by Lord Leon, 02 November 2010 - 15:48.

stasou%2520mygdala.jpg

#102 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 November 2010 - 13:54

Λογικά τα περισσότερα που λέτε, η αλήθεια είναι ότι δεν θυμόμουν κάποια πράγματα.

Spoiler:

Edited by Gilmaru, 03 November 2010 - 04:04.

#103 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 02 November 2010 - 14:03

Spoiler:

Δεν με απασχολεί καν αυτή η σκηνή, αν η ταινία θέλει να πει κάτι (που ενα blockbuster είναι στην τελική και τίποτα αλλο) το έχει πει πριν το τέλος.

Α και iri αυτο με τα παιδιά. Ε είναι καταζητούμενος , σε τέτοιες περιπτώσεις παρακολουθούν τους συγγενείς κάποιου μην έρθει ο καταζητούμενος σε επαφή με αυτούς. Λες να μπορούσαν να φύγουν έτσι από την χώρα χωρις να το πάρουν χαμπάρι οι αρχές;

#104 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 02 November 2010 - 14:08

Τέλος, μην προσπαθείτε να βγάλετε νόημα ή να βρείτε την ΜΙΑ αλήθεια. Απλά, δεν υπάρχει. Ο Nolan επίτηδες έβαλε αντικρουόμενα clues για να προκαλέσει αίσθηση και να κάθεται να συζητάει ο κόσμος πόσο ιδιοφυής ήταν...[/SPOILER]

Δεν καταλαβες καλα το τελος μου φαινεται. Ο λογος που ο Nolan δεν εδειξε την σβουρα στο τελος να σταματα αλλα ουτε και να πεφτει ειναι γιατι "εκανε ενα Inception" στους θεατες. Ο,τι συμπερασμα και να βγαλεις στο τελος, θα εχεις καταληξει σε αυτο μεσω αυτων που σου εχει δειξει ο Nolan. Ειναι αρκετα εξυπνο.

Edited by Revan, 02 November 2010 - 16:16.

Posted Image

#105 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 November 2010 - 14:10

I think i'll leave my opinion here

Youtube Video

Please watch.....

Tiger-stock-blog-header.jpg