Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Valentine`s Cosplay party 14 Φεβρουρίου @ F.S.I. Factory (by Akai Panda)

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#91 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 13:53

@ Namida : Matsumoto Rangiku, Love Aikawa & Aizen ειναι απο Bleach, μαλλον ειχε παιξει ορθογραφικο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 15:36

Αποτελέσματα cosplay

9. Axel (Kingdom Hearts) 6 (Ο Yo!Master δεν επιθυμούσε να συμμετέχει στην ψηφοφορία)

Αν το έκανε επειδή είχε κερδίσει με αυτό το cos στο παρελθόν, τότε "Μπράβο" στο Yo!Master για τη στάση του αυτή. Θα έπρεπε να είναι ο κανόνας μάλλον.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#93 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 16:20

Ναι, για αυτό το έκανε ο Yo!
Για το θέμα που λες, θα δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο.

#94 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 19:43

Ω, οι Akai Panda με πρόλαβαν! :hihi2:

Προετοίμαζα και εγώ ένα event που θα στηρίζονταν στο karaoke, με υλικό μάλιστα μεταφρασμένο στα ελληνικά (τι funsubber είμαι! ). Αλλά τώρα που αναλαμβάνουν οι οργανωμένες ομάδες του χώρου των anime τέτοιες εκδηλώσεις, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ και εγώ! Έτσι μάλλον θα επικεντρωθώ στην σύσταση της ραδιοφωνικής εκπομπής που θέλω να κάνω, εκτός βέβαια και αν με προλάβουν άλλοι και εκεί! :run:

Πολύ ωραίο το πάρτυ, πέρασα άσπρος σίφουνας ajax βέβαια: Λόγο της ημέρας, ήμουν σε μασκέ νωρίτερα, θα πήγαινα σε μασκέ αργότερα και έκλεψα ένα τέταρτο στα γρήγορα ίσα - ίσα για να δηλώσω το παρόν! Άντε στις 20 του άλλου μήνα το επόμενο :8):

#95 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:18

Φοβερό πάρτυ, ίσως και το καλύτερο που έχει γίνει ;) Φάγαμε τούρτα (να σαι καλά Matu, Χρόνια Πολλά :33333) , φάγαμε σοκολατάκια (με λίγη επιφύλαξη στην αρχή αλλά αποδείχτηκαν πεντανόστιμα <333333 ), πετάξαμε τις σερπατίνες μας, δηλαδή εγώ δεν κατάφερα να πετάξω τίποτα γιατί χρειάζονται 1337 skillz τα οποία δεν έχω, οπότε όσοι σας έπεσαν σερπατίνες στο κεφάλι και θέλετε να κατηγορήσετε κάποιους τον Geri και τον Hazuki να κυνηγήσετε:hihi2:

Τα cosplay φοβερά όπως πάντα, στην έξοδο είδα το παιδί που έκανε τον Kratos και μου έπεσε λίγο το σαγόνι στο πάτωμα...

Το μαγαζάκι πρέπει να πω ότι ήταν uber cult με την τίγρη στην είσοδο και τον ντισκομπάλα ελέφαντα στην άλλη άκρη, απορώ που πάτε και τα βρίσκετε :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#96 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:43

χαχαχαχ Vamp sama εγω ειμαι η "κοπελια στην υποδοχη" που σε επρηζα :Ρ

Ωωωωωω! Να που σε συναντώ και in real life μιας και δεν έχει τύχει να σε γνωρίσω προσωπικά σε κάποιο παλιότερο party. It's a pleasure to meet you. :)

Έτσι μάλλον θα επικεντρωθώ στην σύσταση της ραδιοφωνικής εκπομπής που θέλω να κάνω, εκτός βέβαια και αν με προλάβουν άλλοι και εκεί! :run:

Σε πρόλαβα φιλάρα/φιλενάδα (δεν ξέρω και το φύλο σου). Έχω κλείσει συμφωνία με τον Μάνο Γρυπάρη να μου κάνει κονέ με το Mad Radio για anime ραδιοφωνική εκπομπή που θα παίζει σε καθημερινή βάση.

Spoiler:

#97 Wisdom

Wisdom

Dark Desire

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 21:57

Damn it, I missed another great cosplay -.-
...People live their lives bound by what they accept as correct and true... That's how they define "reality"...

#98 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 23:19

Πολύ ωραίο το πάρτυ, πέρασα άσπρος σίφουνας ajax βέβαια: Λόγο της ημέρας, ήμουν σε μασκέ νωρίτερα, θα πήγαινα σε μασκέ αργότερα και έκλεψα ένα τέταρτο στα γρήγορα ίσα - ίσα για να δηλώσω το παρόν! Άντε στις 20 του άλλου μήνα το επόμενο :8):

Πότε πέρασες και δεν σε είδα?

Φοβερό πάρτυ, ίσως και το καλύτερο που έχει γίνει ;) Φάγαμε τούρτα (να σαι καλά Matu, Χρόνια Πολλά :33333) , φάγαμε σοκολατάκια (με λίγη επιφύλαξη στην αρχή αλλά αποδείχτηκαν πεντανόστιμα <333333 ), πετάξαμε τις σερπατίνες μας, δηλαδή εγώ δεν κατάφερα να πετάξω τίποτα γιατί χρειάζονται 1337 skillz τα οποία δεν έχω, οπότε όσοι σας έπεσαν σερπατίνες στο κεφάλι και θέλετε να κατηγορήσετε κάποιους τον Geri και τον Hazuki να κυνηγήσετε:hihi2:

:hahaha:

Thanx again για τις ευχές!:blush2:
Και αναρωτιόμουν ποιος ήταν αυτός που μου πέταξε σερπαντίνα ακριβώς στο κέντρο του σβέρκου μου! Την επόμενη φορά που θα σας δω θα σας κανονίσω! :tongue:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#99 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 00:53

Το μαγαζάκι πρέπει να πω ότι ήταν uber cult με την τίγρη στην είσοδο και τον ντισκομπάλα ελέφαντα στην άλλη άκρη, απορώ που πάτε και τα βρίσκετε :hahaha:

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka: τον πυθωνα τον ειδες? ;Ρ

#100 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 01:43

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka: τον πυθωνα τον ειδες? ;Ρ

Αν σου πω πως τον πέρασα για πραγματικό θα με περάσεις για βλαμμένο?:kakaka:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#101 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 10:03

Προς το παρόν ας σου πούμε κανονικά χρόνια πολλά μιας και σήμερα είναι τα γενέθλιά σου :ureshii:

#102 segno-sama

segno-sama

Anime Newbie

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 23:23

Πεδιά έχο να πο ήταν το πρότο μοθ cosplay party και ήταν ιπέροχο τοις photo τοις έχο ανέβασει είδι μιν φανταστίτε τίποτα ιδιέτερο ερασιτέχνης είμαι τι να κάνο :canthelp:

#103 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 23:33

Eγω τις εχω ανεβασει ΟΛΕΣ στο φατσοβιβλιο.....και οπως παντα τις στολισα με τα αναλογα σχολιακια...οσοι τις εχουν δει ξερουν.....Η πιστη μου βγηκε γαι να τις ανεβασω..144!!!:blurah5:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:07

χαχαχαχαχ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!!

#105 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:14

Όπως ήδη ξέρετε, στις 20 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα ολοήμερο Maid cafe στο Dasein. Στα πλαίσια του θα υπάρξουν διάφορα happenings ένα από τα οποία είναι το karaoke. Για αυτό όσοι θέλετε να συμμετέχετε. αρχίστε να μας στέλνετε τα τραγούδια που θα θέλατε να πείτε (με pm, στο facebook ή το myspace).
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα

Καραόκε! Δηλαδή το ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ θα γίνει πραγματικότητα?!?! :blingeye2:

Πολύ εξυπνο που το συνδιάζετε με maid cafe, οπότε δεν θα βαρεθούν αυτοί που δε γουστάρουνε καραόκε.

Θα ελεγα να ανοιχτει αντίστοιχο νεο θεμα συζήτησης από τώρα, ωστε να εχουμε αρκετό χρόνο να συζητήσουμε το πώς μπορει να πετύχει ενα καραόκε ιβέντ τετοιου ειδους....