Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Valentine`s Cosplay party 14 Φεβρουρίου @ F.S.I. Factory (by Akai Panda)
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 13:53
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 15:36
Αποτελέσματα cosplay
9.Axel (Kingdom Hearts) 6(Ο Yo!Master δεν επιθυμούσε να συμμετέχει στην ψηφοφορία)
Αν το έκανε επειδή είχε κερδίσει με αυτό το cos στο παρελθόν, τότε "Μπράβο" στο Yo!Master για τη στάση του αυτή. Θα έπρεπε να είναι ο κανόνας μάλλον.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 16:20
Για το θέμα που λες, θα δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 19:43

Προετοίμαζα και εγώ ένα event που θα στηρίζονταν στο karaoke, με υλικό μάλιστα μεταφρασμένο στα ελληνικά (τι funsubber είμαι! ). Αλλά τώρα που αναλαμβάνουν οι οργανωμένες ομάδες του χώρου των anime τέτοιες εκδηλώσεις, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ και εγώ! Έτσι μάλλον θα επικεντρωθώ στην σύσταση της ραδιοφωνικής εκπομπής που θέλω να κάνω, εκτός βέβαια και αν με προλάβουν άλλοι και εκεί!

Πολύ ωραίο το πάρτυ, πέρασα άσπρος σίφουνας ajax βέβαια: Λόγο της ημέρας, ήμουν σε μασκέ νωρίτερα, θα πήγαινα σε μασκέ αργότερα και έκλεψα ένα τέταρτο στα γρήγορα ίσα - ίσα για να δηλώσω το παρόν! Άντε στις 20 του άλλου μήνα το επόμενο

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:18

Τα cosplay φοβερά όπως πάντα, στην έξοδο είδα το παιδί που έκανε τον Kratos και μου έπεσε λίγο το σαγόνι στο πάτωμα...
Το μαγαζάκι πρέπει να πω ότι ήταν uber cult με την τίγρη στην είσοδο και τον ντισκομπάλα ελέφαντα στην άλλη άκρη, απορώ που πάτε και τα βρίσκετε

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:43
Ωωωωωω! Να που σε συναντώ και in real life μιας και δεν έχει τύχει να σε γνωρίσω προσωπικά σε κάποιο παλιότερο party. It's a pleasure to meet you.χαχαχαχ Vamp sama εγω ειμαι η "κοπελια στην υποδοχη" που σε επρηζα :Ρ

Σε πρόλαβα φιλάρα/φιλενάδα (δεν ξέρω και το φύλο σου). Έχω κλείσει συμφωνία με τον Μάνο Γρυπάρη να μου κάνει κονέ με το Mad Radio για anime ραδιοφωνική εκπομπή που θα παίζει σε καθημερινή βάση.Έτσι μάλλον θα επικεντρωθώ στην σύσταση της ραδιοφωνικής εκπομπής που θέλω να κάνω, εκτός βέβαια και αν με προλάβουν άλλοι και εκεί!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 21:57
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 23:19
Πότε πέρασες και δεν σε είδα?Πολύ ωραίο το πάρτυ, πέρασα άσπρος σίφουνας ajax βέβαια: Λόγο της ημέρας, ήμουν σε μασκέ νωρίτερα, θα πήγαινα σε μασκέ αργότερα και έκλεψα ένα τέταρτο στα γρήγορα ίσα - ίσα για να δηλώσω το παρόν! Άντε στις 20 του άλλου μήνα το επόμενο
Φοβερό πάρτυ, ίσως και το καλύτερο που έχει γίνει
Φάγαμε τούρτα (να σαι καλά Matu, Χρόνια Πολλά :33333) , φάγαμε σοκολατάκια (με λίγη επιφύλαξη στην αρχή αλλά αποδείχτηκαν πεντανόστιμα <333333 ), πετάξαμε τις σερπατίνες μας, δηλαδή εγώ δεν κατάφερα να πετάξω τίποτα γιατί χρειάζονται 1337 skillz τα οποία δεν έχω, οπότε όσοι σας έπεσαν σερπατίνες στο κεφάλι και θέλετε να κατηγορήσετε κάποιους τον Geri και τον Hazuki να κυνηγήσετε
Thanx again για τις ευχές!

Και αναρωτιόμουν ποιος ήταν αυτός που μου πέταξε σερπαντίνα ακριβώς στο κέντρο του σβέρκου μου! Την επόμενη φορά που θα σας δω θα σας κανονίσω!

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 00:53
Το μαγαζάκι πρέπει να πω ότι ήταν uber cult με την τίγρη στην είσοδο και τον ντισκομπάλα ελέφαντα στην άλλη άκρη, απορώ που πάτε και τα βρίσκετε

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 01:43
:kakaka:
:kakaka: τον πυθωνα τον ειδες? ;Ρ
Αν σου πω πως τον πέρασα για πραγματικό θα με περάσεις για βλαμμένο?

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 10:03
Αν σου πω πως τον πέρασα για πραγματικό θα με περάσεις για βλαμμένο?
Προς το παρόν ας σου πούμε κανονικά χρόνια πολλά μιας και σήμερα είναι τα γενέθλιά σου

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 23:23

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 23:33

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:07
χαχαχαχαχ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!!Αν σου πω πως τον πέρασα για πραγματικό θα με περάσεις για βλαμμένο?
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:14
Όπως ήδη ξέρετε, στις 20 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα ολοήμερο Maid cafe στο Dasein. Στα πλαίσια του θα υπάρξουν διάφορα happenings ένα από τα οποία είναι το karaoke. Για αυτό όσοι θέλετε να συμμετέχετε. αρχίστε να μας στέλνετε τα τραγούδια που θα θέλατε να πείτε (με pm, στο facebook ή το myspace).
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα
Καραόκε! Δηλαδή το ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ θα γίνει πραγματικότητα?!?!

Πολύ εξυπνο που το συνδιάζετε με maid cafe, οπότε δεν θα βαρεθούν αυτοί που δε γουστάρουνε καραόκε.
Θα ελεγα να ανοιχτει αντίστοιχο νεο θεμα συζήτησης από τώρα, ωστε να εχουμε αρκετό χρόνο να συζητήσουμε το πώς μπορει να πετύχει ενα καραόκε ιβέντ τετοιου ειδους....