Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Valentine`s Cosplay party 14 Φεβρουρίου @ F.S.I. Factory (by Akai Panda)
Posted 15 February 2010 - 15:48

Posted 15 February 2010 - 16:15
Πολύ σοκολάτα, πολλά φοβερά cosplay (btw, το παιδί που έκανε τον kratos είναι στο forum?), οι μουσικές επιλογές (όπως πάντα) ήταν πολύ ωραίες τόσο από τον (bishonen) namida όσο και από τον (hard gay) chiroto.
Το secret valentine game, αν και δεν είχε την απήχηση που ήθελαν τα παιδιά, ήταν αρκετά διασκεδαστικό!
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μου ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα γενέθλια μου που είναι στις 17 του μήνα!
Posted 15 February 2010 - 16:21

Έφυγα νωρίς, αλλά πρόλαβα αρκετά^^
Περιμένω φωτογραφίες.
Matu χρόνια πολλά, και συγχαρητήρια για το ECPE.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 15 February 2010 - 16:27
Είναι επειδή δεν κληρώθηκα εγώ (ναι, έθεσα κι εγώ συμμετοχή κατόπιν προτροπής μιας κοπελιάς στην υποδοχήΤο secret valentine game, αν και δεν είχε την απήχηση που ήθελαν τα παιδιά, ήταν αρκετά διασκεδαστικό!

Posted 15 February 2010 - 19:13
Άντε και στο επόμενο party τώρα

myDramaList | Lolli(k)pop FB Group
Posted 15 February 2010 - 19:16
Posted 15 February 2010 - 19:28
Θέλω να δω τι έχασα, αφού έφυγα νωρίς.

Posted 15 February 2010 - 19:46
myDramaList | Lolli(k)pop FB Group
Posted 15 February 2010 - 19:48

Posted 15 February 2010 - 20:45
Είναι επειδή δεν κληρώθηκα εγώ (ναι, έθεσα κι εγώ συμμετοχή κατόπιν προτροπής μιας κοπελιάς στην υποδοχή
) για να χορέψω Hare Hare Yukai.
χαχαχαχ Vamp sama εγω ειμαι η "κοπελια στην υποδοχη" που σε επρηζα :Ρ
btw, wabbit, η 5αδα εχει ως εξης: 1 Jiraya, 2 Pein, 3 Kratos, 4 Ash, 5 Zetsu
με το παιχνιδι του Βαλεντινου, κληρωθηκε η didi, και μεσω των ερωτησεων διαλεξε τον αγαπημενο μας chiroto

Edited by MisaYoshiko, 15 February 2010 - 21:15.
Posted 15 February 2010 - 22:19
πολλα ωραια κοστουμια και πολυς κοσμος!!! Σοκολατακια δεν προλαβα να φαω..μου τα εφαγε ολα ο βρωμοΙτατσι!!!!

Posted 15 February 2010 - 22:31
ναι η σιδερωστρα-σανιδα του σερφ κατασκευασμενη απο φελιζολ....
:redcard2:
Μου φενεται πως πρεπει να κανει μια παριουσιαση η Α.Μ.Α.Ν Teleshoping για αυτη την πατεντα του Kakashinote:P
Posted 16 February 2010 - 00:23
συγχαρητηρια...
Posted 16 February 2010 - 02:15
Respect παιδιά!
Posted 16 February 2010 - 11:33

Ήταν ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- που έχουμε κάνει μέχρι τώρα! Όπως έχω ξαναπεί η επιτυχία μιας τέτοιας διοργάνωσης οφείλεται κυρίως στον κόσμο που συμμετέχει με όποιον τρόπο μπορεί. Είτε σπαταλώντας χρόνο και χρήμα στην κατασκευή cosplay, είτε προτείνοντας τραγούδια, είτε τραγουδώντας και χορεύοντας, είτε απλώς επιλέγοντας να περάσει λίγες ώρες μαζί μας. Για μας αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση, και η κινητήρια δύναμη για να πάμε ακόμα παραπέρα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις κοπέλες που μοίραζαν τη σοκολάτα, που μαζί με την τούρτα του Matu-san και το κέικ Neuro έκαναν το πάρτι πολύ πολύ γλυκό!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Chiroto που έδωσε ρέστα ως guest dj, τόσο με τις μουσικές του επιλογές, όσο και με την μεταμφίεση ως hard gay! Οι φήμες τον θέλουν να έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από μαγαζιά για διάφορα show...

Αποτελέσματα cosplay
1. Jiraiya (Naruto) 18
2. Pain (Naruto) 14
3. Ash (Pokemon) 11
3. Kratos (God of War) 11
5. Zetsu (Naruto) 10
6. Itachi (Naruto) 9
7. Hard Gay (Hard Gay) 9
8. Link (The Legend of Zelda) 7
9. Mayuri (Bleach) 6
10. Vamp (Sunred) 6
11. Brook (One Piece) 5
12. Itoshiki (Sayonara Zetsubou Sensei) 5
13. Love Aikawa (Blech) 5
14. Rin (Vocaloid) 5
15. Matsumoto Raingiku (Bleach) 5
16. Kakashi (Naruto) 6
17. Aizen (Bleach) 5
4 ή λιγότερες ψήφους έλαβαν (αλφαβητικά)
Archer (Fate Stay Night)
CC (Code Geass)
Crow (???)
Deidara (Naruto)
Great Sayaman (Dragonball Z)
First Hokage (Naruto)
Itachi (Naruto)
Kenshin (Rurouni Kenshin)
Miyavi (Miyavi)
Kakuzu (Naruto)
Kisame (Naruto)
Len (Vocaloid)
Nurse (Sofia Lucyfairy)
Rock Lee (Naruto)
Saber (Fate Stay Night)
Sanks (One Piece)
Sasuke Akatsuki (Naruto)
Seth (???)
Sogohan (Dragonball Z)
Soma Crue
Temari (Naruto)
Tobi (Naruto)
Tsunade (Naruto)
Victoria
Voodoo Doll
Zaraki (Bleach)
Πάλι κάναμε ένα λαθάκι στην καταμέτρηση, οπότε χρωστάμε ένα δωράκι στο παιδί που έκανε Kakashi
Όπως ήδη ξέρετε, στις 20 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα ολοήμερο Maid cafe στο Dasein. Στα πλαίσια του θα υπάρξουν διάφορα happenings ένα από τα οποία είναι το karaoke. Για αυτό όσοι θέλετε να συμμετέχετε. αρχίστε να μας στέλνετε τα τραγούδια που θα θέλατε να πείτε (με pm, στο facebook ή το myspace).
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα
Όσο αφορά τη μουσική προσπαθούμε να παίζουμε λίγο από όλα τα ήδη για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Παίζουμε j-pop, j-rock, visual kei, anime OST, games OST, j-metal και από και πέρα και k-pop, αφού είδαμε ότι σας αρέσει.χμμμ...εμενα παντως η αδερφη μου που πηγε μου γκρινιαζε σημερα για την μουσικη στο cosplay party
Edited by Namida, 16 February 2010 - 16:14.