Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Valentine`s Cosplay party 14 Φεβρουρίου @ F.S.I. Factory (by Akai Panda)

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#76 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 15 February 2010 - 15:48

χμμμ...εμενα παντως η αδερφη μου που πηγε μου γκρινιαζε σημερα για την μουσικη στο cosplay party και για εναν τυπα ο οποιος ειχε κατσει μπροστα απο τα κεκακια κ ενα αλλο γλυκο και τα ετρωγε σχεδον μονος του και εγλυφε και το κουταλι η οτι ηταν που εβαζε ο κοσμος :kakaka:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#77 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 February 2010 - 16:15

Φοβερό το χτεσινό πάρτυ των akai panda!
Πολύ σοκολάτα, πολλά φοβερά cosplay (btw, το παιδί που έκανε τον kratos είναι στο forum?), οι μουσικές επιλογές (όπως πάντα) ήταν πολύ ωραίες τόσο από τον (bishonen) namida όσο και από τον (hard gay) chiroto.
Το secret valentine game, αν και δεν είχε την απήχηση που ήθελαν τα παιδιά, ήταν αρκετά διασκεδαστικό!
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μου ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα γενέθλια μου που είναι στις 17 του μήνα!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#78 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 15 February 2010 - 16:21

Πολύ ωραίο το event, ακόμα και για εμένα που δεν είμαι πολύ στα πράγματα:)
Έφυγα νωρίς, αλλά πρόλαβα αρκετά^^
Περιμένω φωτογραφίες.

Matu χρόνια πολλά, και συγχαρητήρια για το ECPE.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#79 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 February 2010 - 16:27

Το secret valentine game, αν και δεν είχε την απήχηση που ήθελαν τα παιδιά, ήταν αρκετά διασκεδαστικό!

Είναι επειδή δεν κληρώθηκα εγώ (ναι, έθεσα κι εγώ συμμετοχή κατόπιν προτροπής μιας κοπελιάς στην υποδοχή :ureshii: ) για να χορέψω Hare Hare Yukai. :himitsu:

#80 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 15 February 2010 - 19:13

Πολύ καλές οι photos!!
Άντε και στο επόμενο party τώρα :)

#81 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 15 February 2010 - 19:16

Well, το παλικάρι που έκανε τον Kratos δεν νομίζω να είναι του forum, μου είπε ότι ο αδερφός του ασχολείται με anime και τον έφερε εκεί. Btw επειδή ήμουν απασχολημένη με την καταγραφή και δεν κατάλαβα τι έγινε, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο ακριβώς ήταν το έπαθλο του παιχνιδιού, και τι έγινε γιατί δεν είδα-δεν κατάλαβα αν υπήρχε και γυναίκα διαγωνιζόμενη (I mean it was matchmaking, no?)

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#82 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 15 February 2010 - 19:28

Παιδία συγγνώμη για το ψιλοξεκάρφωτο, αλλά που μπορώ να βρω τις φωτό?
Θέλω να δω τι έχασα, αφού έφυγα νωρίς.
Posted Image
Posted Image

#83 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 15 February 2010 - 19:46

Check στην προηγούμενη σελίδα τα links

#84 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 15 February 2010 - 19:48

Θενξ! *κούκι*
Posted Image
Posted Image

#85 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 February 2010 - 20:45

Είναι επειδή δεν κληρώθηκα εγώ (ναι, έθεσα κι εγώ συμμετοχή κατόπιν προτροπής μιας κοπελιάς στην υποδοχή :ureshii: ) για να χορέψω Hare Hare Yukai. :himitsu:

χαχαχαχ Vamp sama εγω ειμαι η "κοπελια στην υποδοχη" που σε επρηζα :Ρ

btw, wabbit, η 5αδα εχει ως εξης: 1 Jiraya, 2 Pein, 3 Kratos, 4 Ash, 5 Zetsu

με το παιχνιδι του Βαλεντινου, κληρωθηκε η didi, και μεσω των ερωτησεων διαλεξε τον αγαπημενο μας chiroto :P και κερδισαν ενα all you can eat γευμα στο dosirak

Edited by MisaYoshiko, 15 February 2010 - 21:15.

#86 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 15 February 2010 - 22:19

wow!!!! περασα πολυ τελεια στο παρτυ. Αν και δεν με καταλαβαν πολλοι τι ειχα κανει (ετσι το ειχα κανονισει απο την αρχη) οσοι με αναγνωρισαν τους λεω θερμα ευχαριστω!!! Και τα καλα σχολια ολων γαι το μικρο γκρουπακι μς πολυ με συγκινισαν!!

πολλα ωραια κοστουμια και πολυς κοσμος!!! Σοκολατακια δεν προλαβα να φαω..μου τα εφαγε ολα ο βρωμοΙτατσι!!!!:hihi2:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#87 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 15 February 2010 - 22:31

ναι η σιδερωστρα-σανιδα του σερφ κατασκευασμενη απο φελιζολ....:P:redcard2:

Μου φενεται πως πρεπει να κανει μια παριουσιαση η Α.Μ.Α.Ν Teleshoping για αυτη την πατεντα του Kakashinote:P
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!

#88 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 February 2010 - 00:23

απειρο respect στους εξης: akatsuki(ειδικα οι hidan,itachi,pain) god of war, jiraiya-tsunade ..
συγχαρητηρια...

#89 Ryu_gr

Ryu_gr

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 16 February 2010 - 02:15

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στο Φώτη (Namida) και στους υπόλοιπος διοργανωτές που με δωρεάν είσοδο οργανώνουν τόσο ωραία party! ! !

Respect παιδιά!

#90 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 16 February 2010 - 11:33

Καταρχάς ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλου όσους ήρθαν στο πάρτι! :nod:
Ήταν ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- που έχουμε κάνει μέχρι τώρα! Όπως έχω ξαναπεί η επιτυχία μιας τέτοιας διοργάνωσης οφείλεται κυρίως στον κόσμο που συμμετέχει με όποιον τρόπο μπορεί. Είτε σπαταλώντας χρόνο και χρήμα στην κατασκευή cosplay, είτε προτείνοντας τραγούδια, είτε τραγουδώντας και χορεύοντας, είτε απλώς επιλέγοντας να περάσει λίγες ώρες μαζί μας. Για μας αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση, και η κινητήρια δύναμη για να πάμε ακόμα παραπέρα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις κοπέλες που μοίραζαν τη σοκολάτα, που μαζί με την τούρτα του Matu-san και το κέικ Neuro έκαναν το πάρτι πολύ πολύ γλυκό!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Chiroto που έδωσε ρέστα ως guest dj, τόσο με τις μουσικές του επιλογές, όσο και με την μεταμφίεση ως hard gay! Οι φήμες τον θέλουν να έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από μαγαζιά για διάφορα show...:bleh:

Αποτελέσματα cosplay

1. Jiraiya (Naruto) 18
2. Pain (Naruto) 14
3. Ash (Pokemon) 11
3. Kratos (God of War) 11
5. Zetsu (Naruto) 10
6. Itachi (Naruto) 9
7. Hard Gay (Hard Gay) 9
8. Link (The Legend of Zelda) 7
9. Axel (Kingdom Hearts) 6 (Ο Yo!Master δεν επιθυμούσε να συμμετέχει στην ψηφοφορία)
9. Mayuri (Bleach) 6
10. Vamp (Sunred) 6
11. Brook (One Piece) 5
12. Itoshiki (Sayonara Zetsubou Sensei) 5
13. Love Aikawa (Blech) 5
14. Rin (Vocaloid) 5
15. Matsumoto Raingiku (Bleach) 5
16. Kakashi (Naruto) 6
17. Aizen (Bleach) 5

4 ή λιγότερες ψήφους έλαβαν (αλφαβητικά)

Archer (Fate Stay Night)
CC (Code Geass)
Crow (???)
Deidara (Naruto)
Great Sayaman (Dragonball Z)
First Hokage (Naruto)
Itachi (Naruto)
Kenshin (Rurouni Kenshin)
Miyavi (Miyavi)
Kakuzu (Naruto)
Kisame (Naruto)
Len (Vocaloid)
Nurse (Sofia Lucyfairy)
Rock Lee (Naruto)
Saber (Fate Stay Night)
Sanks (One Piece)
Sasuke Akatsuki (Naruto)
Seth (???)
Sogohan (Dragonball Z)
Soma Crue
Temari (Naruto)
Tobi (Naruto)
Tsunade (Naruto)
Victoria
Voodoo Doll
Zaraki (Bleach)

Πάλι κάναμε ένα λαθάκι στην καταμέτρηση, οπότε χρωστάμε ένα δωράκι στο παιδί που έκανε Kakashi

Όπως ήδη ξέρετε, στις 20 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα ολοήμερο Maid cafe στο Dasein. Στα πλαίσια του θα υπάρξουν διάφορα happenings ένα από τα οποία είναι το karaoke. Για αυτό όσοι θέλετε να συμμετέχετε. αρχίστε να μας στέλνετε τα τραγούδια που θα θέλατε να πείτε (με pm, στο facebook ή το myspace).
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα

χμμμ...εμενα παντως η αδερφη μου που πηγε μου γκρινιαζε σημερα για την μουσικη στο cosplay party

Όσο αφορά τη μουσική προσπαθούμε να παίζουμε λίγο από όλα τα ήδη για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Παίζουμε j-pop, j-rock, visual kei, anime OST, games OST, j-metal και από και πέρα και k-pop, αφού είδαμε ότι σας αρέσει.

Edited by Namida, 16 February 2010 - 16:14.