Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Valentine`s Cosplay party 14 Φεβρουρίου @ F.S.I. Factory (by Akai Panda)

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#61 Xod

Xod

Green and evil

• Members
  • 46 posts

Posted 15 February 2010 - 07:38

Λατρεύω το καρναβάλι! Η αρχαιότερη Ελληνική γιορτή. Α, και καλή χρονιά στους Κινέζους. :twisted:

Posted Image

#62 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 15 February 2010 - 07:48

idd μπορω επιτελους να βγαλω τ μαξιλαρια απο το κεφαλι μου και να πεσω κανονικα για υπνο!!!~~deadd :P

Αλήτη, εμένα με έπιασαν οι αϋπνίες!

Η σοκολάτα τα έσπασε - ειδικά τα κακόμοιρα το κορίτσια που παρακαλούσαν από ένα σημείο & μετά οποιονδήποτε να πάρει! ;) Καλά πόση κάνατε!?

Όπως πάντα, μπράβο στους cosplayers & στους διοργανωτές! (ειδικά που έδωσαν & σε μας τα μπακούρια κάτι να κάνουμε αυτήν τη μέρα :P)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#63 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 February 2010 - 10:23

Η σοκολάτα τα έσπασε - ειδικά τα κακόμοιρα το κορίτσια που παρακαλούσαν από ένα σημείο & μετά οποιονδήποτε να πάρει! ;) Καλά πόση κάνατε!?

καλα που το ανεφερες. εχω να πω: κοπελιες!!! χιλια ευχαριστω που περιμενατε να βγαλω τα "δοντια" για να φαω σοκολατακι!!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#64 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 15 February 2010 - 11:05

βρε σεις που κυκλοφορουσαν τα σοκολατακια και μεις ουτε που τα δαμε??? Κριμα θα σας ειχαμε κανει καταναλωση! :Ρ
Το παρτυ ηταν καταπληκτικο παιδια, για αλλα μια φορα συγχαρητηρια, καταφερατε να ξεπερασετε τους εαυτουσ σας -και λεει πολλα αυτο-!!! :respect::respect: Σας ευχαριστουμε!
Ακομα ομως ποναει το κεφαλι μου απ την ρημαδα την περουκα... τι να πουν κι οι αλλοι θα μου πειτε... ο ενας κουβαλαγε σιδερωστρα -ασ'τα φελιζολ και παραδεξου το. η μητερα σου εψαχνε τη σιδερωστρα της μετα το κοσπλει.-, ο αλλος με τα μαξιλαρια στο κεφαλι -και να ταν μονο αυτα... μονο που μου εξηγουσε τι ητανε με επιανε πονοκεφαλος:Ρ- ,και εφκιο το πρασινωπο ακατσουκι που δε θυμαμαι πως το λενε...:blurah5:
Πολλα απιστευτα κοσπλει εχτες, σε σημειο να μην ξερεις ποιον να ψηφισεις!
Συγχαρητηρια σε ολους που ντυθηκαν και στο οργανωτικο team!! Παντα τετοια :D:D:D

Posted Image

#65 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 February 2010 - 11:07

ο ενας κουβαλαγε σιδερωστρα -ασ'τα φελιζολ και παραδεξου το. η μητερα σου εψαχνε τη σιδερωστρα της μετα το κοσπλει.-,

ναι η σιδερωστρα-σανιδα του σερφ κατασκευασμενη απο φελιζολ....:P:redcard2:
Posted Image

#66 KabaMaroudis

KabaMaroudis

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 15 February 2010 - 11:26

Να'μαι κι εγώ, 久しぶりやな、諸君! 戻って来たのをなんか寂しいやけどとりあえず皆に会えても良かったと言えるけん。
Το πάρτυ χθες είχε πλάκα, αν και ακόμα jetlagαρισμένος έφυγα σχετικά νωρίς. Είδα πολλούς που είχα καιρό να δω! Δυστυχώς κανένας από τους μαθητές μου δεν μπορούσε να έρθει

Είχα ντυθεί Kurosaki Isshin...αν και λίγοι το αναγνώρισαν :P
Πολύ καλή δουλειά, εντυπωσιακές παρουσίες, γενικά καλή ατμόσφαιρα.
Αναμείνατε φωτογραφίες, μάλλον αργότερα σήμερα.

Πολλά μπράβο στην Cosplay okaasan Tomodachi & το χειροποίητο Code Geass CC κουστούμι, στο οργανομένο Naruto group, στους Shinigami captains, στις Lolitas και σε όλους τους λοιπούς!
Posted Image
Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?

#67 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 15 February 2010 - 11:29

Πολύ κάλο το πάρτι, αν και δεν μπόρεσα να κάτσω όσο ήθελα, να το ευχαριστηθώ. Τα cosplay ήταν άλλου επιπέδου, έμεινα άφωνη με μερικά. Και τα σοκολατάκια τέλεια, εγώ έκανα κατανάλωση, όχι τίποτα άλλο, για να βοηθήσω τα κορίτσια φυσικά xD

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#68 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 15 February 2010 - 12:01

Ειχε πολυ πλακα!!!ηταν το 1ο cosplay που πηγα και περασα πολυ καλα!
τα σοκολατακια απιστευτα!
απο cosplays ξεχωρισα axel, brook, link, το naruto team, και ενα παιδι π εσκασε kratos στο τελος(και αλλοι π δεν μ ρχονται τωρα )
μπραβο και στα παιδια που εβγαζαν φωτο και σημειωναν τα ονοματα...

(ενα vid one piece π επαιξε π ηταν ο luffy και χορευε με εναν εναν μπορει να μ το βρει καποιος plz?)

#69 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 February 2010 - 12:05

Οι δικές μου photos:

ΥΓ: Τα πανοράματα θα μπουν ΜΟΝΟ στο flickr κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θελουν λίγο παραπάνω δουλειά... Τα edited θα μπουν και στο Facebook (όταν γίνουν).

Edited by SpirosK81, 15 February 2010 - 18:42.

Posted Image

#70 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 February 2010 - 12:11

(ενα vid one piece π επαιξε π ηταν ο luffy και χορευε με εναν εναν μπορει να μ το βρει καποιος plz?)

Voila!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=1Nybt4tEj8I&feature=related[/media]

O λόγος για το Caramelldansen (ή αλλιώς Uma uma dance όπως είναι γνωστό στην Ιαπωνία) με τ' οποίο έχουν βγει άπειρες εκδοχές ( http://en.wikipedia.org/wiki/Caramelldansen ). Ιδού και το original videoclip που βγάλανε βασισμένο στον εν λόγω meme dance:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=o6Zp4cW8w8A[/media]

#71 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 15 February 2010 - 12:37

Voila!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=1Nybt4tEj8I&feature=related[/media]
O λόγος για το Caramelldansen (ή αλλιώς Uma uma dance όπως είναι γνωστό στην Ιαπωνία) με τ' οποίο έχουν βγει άπειρες εκδοχές ( http://en.wikipedia.org/wiki/Caramelldansen ). Ιδού και το original videoclip που βγάλανε βασισμένο στον εν λόγω meme dance:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=o6Zp4cW8w8A[/media]

Thanks!!!ποπο ταχυτητα :P

#72 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 15 February 2010 - 12:39

Συγχαρητηρια για το παρτυ! Ηταν παρα πολυ ωραια βραδυα!
^_^ Ο Kakashinote με τη σιδερωστρα μας βολεψε γιατι μερικα cloaks
θελανε λιγο σενιαρισμα:P
Jokking ofcourse! Ολα τα Akatsuki της ομαδας ηταν τρελα καλοδουλεμενα! ;)

#73 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 15 February 2010 - 13:03

Αλήθεια, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, γιατί έφυγα πολύ νωρίς :P

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#74 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 15 February 2010 - 14:21

απο ναρουτο καποιος...αν καταλαβα καλα(γιατι δεν το παρακολουθω) πρεπει να ητανε το παιδι με τα πορτοκαλι μαλλια και τους γαλαζιους φακους...

#75 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 15 February 2010 - 14:26

Ουφφ με πηρε ο υπνος και αργησα να ποσταρω,,λιπον αν και καναμε ολοκληρο quest με τον kakashi sensei-g.t.p. για να φτασουμε,αν και φαγαμε ολοι την βροχα στην μουρη,αν και οι στολες μας αρxηζανε να φευγουν απο την θεση τους λογο ποδαροδομου τελικα φτασαμε και μας αποζημιοσε αυτο το τελιο παρτυ με τοι ακομα πιο τελιεσ σοκολατες του :hihi2:
Μπραβο στους διοργανοτες και σε ολους τους cosplayers

Υ.Γ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Matu-san για αλη μια φορα ((ε δεν το πε κανεις και ειπα να το γραψω))