Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Valentine`s Cosplay party 14 Φεβρουρίου @ F.S.I. Factory (by Akai Panda)

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#46 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 13 February 2010 - 15:57

Wiii thanks.Είχα σκεφτεί να μην σε ταλαιπωρήσω για άλλη μια φορά (ε δεν μου κάθετε καλά να κουράζεσε κάθε φορά πως να το κάνουμε:hihi2:) και ιδιαίτερα τώρα που θα πας και Πάτρα πριν από αυτό και θα είσαι extra κουρασμένη (και όπως λες δεν κάνεις τις ίδιες τρέλες με μένα:joyful:),και έτσι είπα να ρωτήσω μήπως μπορούσε να το αναλάβει κάποιο άλλο παιδί:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#47 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 13 February 2010 - 18:00

No worries! Κάτι τέτοιο δεν θα με κουράσει κιόλας!xD όσο αφορά στα πάρτυ μπορείς να στηρίζεται επάνω μου χοχοχο. α, για το meeting όμως θα πρέπει να αναλάβει άλλος γιατί δεν θα είμαι εκεί μάλλον

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#48 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 13 February 2010 - 18:10

Και το δικό μου cos είναι ready 100% ^^ , πρώτη φορά τελειώνω κοσ με ένα περιθώριο χρόνου από το πάρτυ, φιου~

Can't wait for tomorrow :D cya at the meet and the party :D

Posted Image

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#49 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 14 February 2010 - 03:12

Θα έρθω κι εγώ σίγουρα, όπως και το έχω καθιερώσει τελευταία.

Δυστυχώς το cosplay που ήθελα να κάνω δεν έκατσε. Με αφορμή την Tomodachi που θα κάνει την C.C. έλεγα να κάνω αυτό που σκεφτόμουν τον τελευταίο μήνα, τον Zero, αλλά έτσι δύσκολος που είναι και μαζί με κάτι ατυχίες που είχα στην προετοιμασία δεν το κατάφερα...

Τέλως πάντων θα έρθω πάλι σαν Brook από One Piece και βλέπουμε. Το concept με τις σοκολάτες και τα ζευγαράκια ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, καλή ιδέα για την ημέρα. Περιμένουμε να δούμε!!!

Edited by Getekid, 14 February 2010 - 03:28.

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#50 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 14 February 2010 - 03:34

Άσχετο, μόλις έμαθα ότι σήμερα είναι και η κινέζικη πρωτοχρονιά. Οπότε εκτός από την χριστιανική/παγανιστική γιορτή των αποκριών, και την λατινική γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, έχουμε και την κινέζικη πρωτοχρονιά.
Ξεχνάω κάτι;

#51 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 14 February 2010 - 04:25

Να ευχηθείς στους τίγρης που είναι η χρονιά τους! Happy New Lunar Year! :)

#52 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 14 February 2010 - 13:43

Ακουσα για το παιχνιδακι μου ακουγεται πολυ ορεο :kill4u: .
Ελπιζω να περασουμε ολοι πολυ καλα οπως παντα :riiight: , να ειναι μια μεγαλη βραδια με εκπλικσις και ανατροπες και ασ νικήσει το καλυτερο ζευγαρι :hiding_something: ..

Ανυπομονώ να δω τους νικητες:himitsu: ...........

Ανυπομονώ να την Δευτερα μετα απο την μεγαλη μερα πρεπει να κατσω ενα τετραωρο στιν σαουνα :bath: ...

#53 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 14 February 2010 - 14:50

yeeeee!! cosplay progress 100% βρηκα και την ριμαδα την κορδελα που εψαχνα ολο το πρωι!!!!! τωρα ειμαι ετοιμη για γλεντι!!!!
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#54 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 14 February 2010 - 16:58

Επιτελους progress 100% :bike:

#55 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 February 2010 - 02:19

Mόλις πριν λίγο γύρισα από το party όπου και ντύθηκα Vamp από Tentai Senshi Sunred. Περιμένω να δω και τις φωτογραφίες για να με βλέπω και να γελάω. :hihi2:

#56 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 February 2010 - 03:04

Πολύ ωραίο το νέο μαγαζί!! Άπλα (και πάλι όμως γέμισε φίσκα), η homemade σοκολάτα της Misa ΠΟΛΥ καλή και πολύ Naruto cosplay.... Φωτογραφίες αύριο ;)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#57 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 February 2010 - 03:22

ωραιο μαγαζι, ωραιος κοσμος, πολυ πλακα, πολυ γελιο, αλλα και πολυ κουραση. μπραβο σε ολους μας και ιδιαιτερα συγχαρητηρια στους νικητες....υπνος τωρα...αναμενω fotos!!! ωρα το ψαρι να μπει στη γυαλα!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#58 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 15 February 2010 - 03:33

idd μπορω επιτελους να βγαλω τ μαξιλαρια απο το κεφαλι μου και να πεσω κανονικα για υπνο!!!~~deadd :P
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!

#59 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 February 2010 - 05:04

εξτρα ενθουσιασμενη απο το παρτυ ^_^ παρα πολλα κοσπλει, ωραιος χωρος, ωραιος κοσμος :Ρ ελπιζω να περασατε ολοι τελειααα :D:D

#60 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 15 February 2010 - 06:36

αν και ξεκινησα για το party με 100% το cosplay μου, εφθασα στο μαγαζι (λογω ενδιαμεσης βροχης) στο 50%.
οι σοκολατες τα σπασανε.