Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Valentine`s Cosplay party 14 Φεβρουρίου @ F.S.I. Factory (by Akai Panda)

• Please log in to reply
138 replies to this topic

#16 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 04 February 2010 - 01:08

Θα ερθς κι εγω ..

#17 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 04 February 2010 - 22:49

Θα ερθς κι εγω ..

να 'ρθς...

C.C. ("Black Knights" outfit), Code Geass R2

cosplay progress: 100% complete!

Posted Image

#18 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 05 February 2010 - 01:39

εγώ λέω να σκάσω γυμνή με ένα παλούκι στον πάτο μου....
να ντυθώ μεζές δηλαδή.

Πιθανότατα οι φίλοι σου θα με "εκδικηθούν" κάνοντας το αυτό το τελευταίο μου post, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως πλέον δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα οπότε τουλάχιστον ας το ευχαριστηθώ

Πραγματικά αφού το είδα δεν μπορούσα να το προσπεράσω. Διάλεξε ένα από τα 3:

"Νόμιζα πως αυτό (το παλούκι στον πάτο σου) είναι μόνιμο αξεσουάρ για σένα"

"Δεν είχα ιδέα πως οι μεζέδες ζυγίζουν 100 κιλά εκεί που μένεις... Τι μαθαίνει κανείς..."

"Γυμνή εσύ με παλούκι στον πάτο μου θυμίζει την έκφραση "crap on a stick". Ίσως να θες να αλλάξεις γνώμη πριν να είναι πολύ αργά"

Καληνύχτα :wis:

#19 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 February 2010 - 10:31

Πιθανότατα οι φίλοι σου θα με "εκδικηθούν" κάνοντας το αυτό το τελευταίο μου post, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως πλέον δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα οπότε τουλάχιστον ας το ευχαριστηθώ

Πραγματικά αφού το είδα δεν μπορούσα να το προσπεράσω. Διάλεξε ένα από τα 3:

"Δεν είχα ιδέα πως οι μεζέδες ζυγίζουν 100 κιλά εκεί που μένεις... Τι μαθαίνει κανείς..."

"Γυμνή εσύ με παλούκι στον πάτο μου θυμίζει την έκφραση "crap on a stick". Ίσως να θες να αλλάξεις γνώμη πριν να είναι πολύ αργά"

DDDRAAAAAMAAAAAA!!!! (αχ, μου έλειψε)...:burningbe3:

Subarashi chin chin mono
Kintama no kami aru
Sore no oto saru bobo
Iie! Ninja ga imasu!

Hey hey let's go, kenka suru
Taisetsu na mono, protect my balls!
Boku ga warui, so let's fighting...
Let's fighting love! Let's fighting love!

Kono uta chotto baka
Wake ga wakaranai
Eigo ga mecha kucha
Daijoubu, we do it all the time!

Οκ, μετά το μουσικό ιντερλούδιο, lets get to μπίζνα...
Nerethil, that was completely uncalled for. Επίσης, και η σπόντα προς την ΣΟ του forum ήταν uncalled for, δεν χρειάζεται κανένας την προστασία μας εδώ.

Το αν κάποιος έχει μανία καταδίωξης ή όχι είναι ένα θέμα προς συζήτησιν, καλό θα είναι όμως αυτό να μην γίνεται εντός του forum μας. Thats why we can't have nice things anyway....:thatsit:

Από 1 warning και στους δυο σας για trolling, +1 warning στον Nerethil για προσωπική επίθεση. Αν/όποιος έχει πρόβλημα με το παραπάνω τότε PM στον γράφοντα κόπανο (που θα γινόταν και αυτός γaμώ τους μεζέδες, αλλά του κόψατε τα φτερά τώρα Τ_Τ). Carry on ppl, case closed plz. :nod2:

Edited by Dante80, 05 February 2010 - 10:37.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#20 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 February 2010 - 12:13

Λέω να έρθω και εγώ...Πρώτον γιατί τα πάρτυ σας έχουν γίνει θεσμός και λατρεύω να βλέπω τα cosplay(των άλλων πάντα :P ) και δεύτερον γιατί μου τη σπάει η συγκεκριμένη γιορτή επομένως είναι ένας πολύ ωραίος εναλλακτικός τρόπος για να την περάσουμε..Thanx guys :lovulovu:

xbJ3b2w.jpeg

#21 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 05 February 2010 - 17:04

Posted Image

:shock:

Καλά, ποιος το σχεδίασε αυτό για ρούχο?
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#22 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 05 February 2010 - 19:18

αυτο ειναι ακτι π δν χανετε ^^ I'll be there ^^
フカフカ

#23 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 February 2010 - 20:41

:shock:

Καλά, ποιος το σχεδίασε αυτό για ρούχο?

Η "Υπηρεσία Ανεμιστήρων" *

fan-picture ειναι ρε μαγκούφη! Μες το ανιμε φοράει σόρτς κανονικα.

Θα ντυθεις τίποτα?

*fan service

#24 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 08 February 2010 - 01:17

Περουκα FAIL:nanana:οποτε αλαγη σχεδιου και αντι για Madara θα κανω 1st hokage -(naruto)
Posted Image

#25 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 08 February 2010 - 14:29

I will be there cosplayed...:8):

I would likePosted Image for a pet...

#26 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 February 2010 - 13:37

"Αν δεν έχεις χιούμορ δεν θα αποκτήσεις ποτέ"

"ναι εδώ πάνω ξέρουμε να τρώμε καλά...γι'αυτό και οι μεζέδες είναι τεράστιοι..και είμαι 99 κιλά
έχασα μερικά κιλά από την τελευταία φορά που με είδες...για μισό λεπτό δεν με έχεις δει..."

"Τι έγινε ζηλεύουμε που είχαμε έμπνευση για καλύτερο coseplay; Ή φοβήθηκες μήπως με περνάνε για σένα στο party; Ίσως να θες να σταματήσεις πριν τυφλωθείς ήδη άρχισες να βγάζει τρίχες στα χέρια σου"

και αν ήσουν αρκετά έξυπνος.... δεν θα φοβόσουν τους φίλους μου...αλλά το παλούκι που έχω μονίμως χωμένο στον πάτο μου...γιατί όταν κλάνω εκσφενδονίζεται.... δεν θα ήθελες να πέσει πάνω σου...
:zetsubou:

Edited by Erisadesu, 09 February 2010 - 13:43.

#27 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 February 2010 - 17:13

Παιδιά ηρεμία. Μην γίνει πάλι ότι έγινε στο προηγούμενο thread του πάρτι. Υπάρχουν νέοι κανόνες, σεβαστείτε και τους διαχειριστές του φόρουμ που μας επιτρέπουν να κάνουμε εδώ τις ανακοινώσεις μας, και εμάς που προσπαθούμε όσο μπορούμε για να διασκεδάζουμε όλοι μαζί.

#28 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 09 February 2010 - 17:38

eeerrrrr....changing subject, cool down guys είναι thread για πάρτυ εδώ! :hot:
Λοιπόν αποφάσισα, θα ρθω και 'γω και στο meet πιο πριν, να μου ανέβουν τα spirits με το ζόρι!

Και ελπίζω ,αν καταφέρω και προλάβω να το τελειώσω, και με cos as

Leeloo from the Fifth Element movie!

Posted Image

Είπα να κάνω κάτι non-anime this time μιας και συμπέφτουν οι απόκριες και τη λατρέβω αυτήν την ηρωίδα. Hope I'll make it in time...

cos progress 70%...έχει ράψιμο η υπόθεση...
Posted ImagePosted Image

#29 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 09 February 2010 - 18:47

Φτου να πάρει, και σκέφτηκα ότι θα έκανες την άλλη στολή που είχε η Leeloo...
[media]http://farm1.static.flickr.com/102/292935137_40eedb42c3.jpg[/media]Tomodachi, πολύ στο fanservice το έχεις γυρίσει με τα τελευταία σου cosplays...
Εγώ ακόμη δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να πάω σε ένα άλλο πάρτυ μασκέ, λέτε να κάνω εκεί ένα cosplay; (αν και αυτοί που θα είναι εκεί δεν θα το καταλάβουν μιας και δεν βλέπουν anime και όχι ότι έχω κάνει ποτέ cosplay τώρα που το σκέφτομαι)
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#30 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 February 2010 - 18:56

IIIIIIIIIIIIIII memole* :nanana: σε λατρευω!!!