Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#421 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 06 July 2010 - 15:29

εντάξει εμένα είναι απο τα πιο φυσιολογικά που υπάρχουν !!
Anny = Αννέτα (το κανονικό μου όνομα, έτσι με βάφτισαν)

yachiru = η γνωστή/άγνωστη χαρακτήρας απο το λατρεμένο απο πολλούς bleach!
έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτήν την χαρακτήρα καθώς εμφανίζουμε πολλά κοινά και επίσης αποτελούσε το 1ο μου cosplay και με αυτό έγινα ας πούμε γνωστή σε πολλούς χεχεχ..!

εε και το chan φαντάζομαι όλοι το γνωρίζετε!!

#422 Bloody_Mary

Bloody_Mary

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 06 July 2010 - 16:58

Είχα βγει με την παρέα μου τα Χριστούγεννα και για πήρα ένα μπουκάλι ρετσινα και έκανα πως μπεκρουλιάζω, ένας φίλος μετά την άλλαξε ωστε να δειχνει οτι μεσα στο μπουκάλι υπάρχει αίμα και εμένα να έχω δόντια βαμπιρ και κόκκινα μάτια. Έτσι ένας πέταξε πως είμαι η Bloody Mary και έμεινε.........(ξέρω....έλεος...)

#423 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 July 2010 - 17:04

Απο 'δω [media]http://www.expresschemist.co.uk/pics/products/4200/0/predictor-pregnancy-test.jpg[/media] rr :erk:

Ήσουν ανεπιθύμητο παιδί;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#424 Favole

Favole

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 23 July 2010 - 14:27

Aπο αυτη:
Spoiler:

δημιουργημα της αγαπημενης μου σχεδιαστριας Victoria Frances ειναι ηρωιδα των 3 ομωνυμων artbook της,το πνευμα μιας ερωτευμενης που πλανιεται ασταματητα,ζωντας γοτθικες περιπετειες και αναζητωντας το βρικολακα που αγαπα.:awww:
δεν ηθελα και πολυ για να καω:canthelp:
Posted Image
-Sad, isn't it? Not being able to trust anyone.
-It is not sad, Anjin-san. It is just one of life's most important rules.

#425 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 23 July 2010 - 14:59

εγω γυρισα αναποδα το ονομα απο ενα απο τα αγαπημενα μου anime/manga το οποιο ειναι οπως καταλαβαινετε Darker than black

#426 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 23 July 2010 - 22:51

Πίσω από έναν δυνατό άνδρα κρύβεται μια σκληρή γυναικα...
Red Sonia...

[media]http://fc09.deviantart.net/fs13/f/2007/076/d/9/savage_tales__red_sonja_cover_by_nebezial.jpg[/media]
Posted Image

#427 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 24 July 2010 - 00:19

Portgas D. ολοι ξερουμε πιστευω απο που προερχετε...Spark απλο Nick μου!!!

Posted Image

#428 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 26 July 2010 - 13:02

το δικο μου απο που βγαινει αραγε ;

ezgif.com-resize.gif

#429 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 26 July 2010 - 16:38

το δικο μου απο που βγαινει αραγε ;

Ελα μου ντε....
ισως απο εδω

Posted Image

ΟΝ ΤΟΠΙΚ

Tenshi

ειναι ενας πανδυσκολος αναγραμματισμος που θα πρεπει να λυσετε την πιο δυσκολη εξισωση του κοσμου για να μπορεσετε να βρειτε τι σημαινει!

Υ.Γ. δυστυχως εχασα τη λυση :/

Tiger-stock-blog-header.jpg

#430 Αντρέας

Αντρέας

Ανδρέας

• Members
  • 13 posts

Posted 26 July 2010 - 20:18

το ψευδώνυμό μου βγάινει απ`το όνομά μου :bleh:

#431 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 July 2010 - 21:16

άρα δεν είναι ψευδώνυμο και αφού βγαίνει από το όνομά σου σε λένε Αντρεαπαυλομητσοπετρο, right? :P
j/k

Και το δικό μου βγαίνει από το όνομά μου,..κατά κάποιο τρόπο XD

Posted Image

#432 slaanesh

slaanesh

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 28 July 2010 - 19:37

Το δικο μου ειναι απο το Warhammer 40k. Slaanesh ειναι ενας απο τους κακους θεους του χαους

#433 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 posts

Posted 30 July 2010 - 00:13

Το ονομα μου ειναι ενα μερος του ονοματος ενος "τρομοκρατη"(η λεξη που εκφραζει καλυτερα τις πραξεις του) απ'το κοσμο του Warhammer 40000, Kernax Voldorius .

(οποιος θελει να δει τους "αθλους" του ας διαβασει το spoiler.)

Spoiler:

"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#434 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 30 July 2010 - 01:54

Zura- too obvious.

Spoiler:

πλάκα πλάκα, δε θα έμπαινα με αυτό. Η αλήθεια είναι ότι είχα άλλο user -εδώ αλλά επειδή ούτε το κωδικό θυμόμουνα και επειδή είχα βάλει και άλλο email, έκανα καινούριο. (μην βαράτε)
Ήταν WhiteDragon-όχι εξαιτίας του yugioh- αλλά το βαρέθηκα και έτσι δεν το ξαναχρησιμοποίησα.

Το Zura προέκυψε φυσικά από τον θεικό χαρακτήρα του Gintama. Αν και απλά το είχα βάλει μια μέρα, στο msn νομίζω και από τότε όλοι νομίζανε ότι αυτό είναι το username μου -_- (όχι ότι με χαλάει).

Αν και μετά άλλαξε σε XouZura, όταν η αδερφή μου τόνισε ότι θυμίζει το χουζούρης έτσι, οπότε θυμίζει και εμένα. Γιατί όλη την ώρα κοιμάμαι. Θα έβαζα αυτό αλλά το μετάνιωσα XD
Και έτσι χρησιμοποίησα το Zura ως nick εδώ. Πολλά είπα.

#435 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 30 July 2010 - 10:29

το δικό μου nick βγαίνει απλούστατα άπω κάτι το υπερφυσικό εννοείτε από το FallenAngel που όλοι ξέρομε τη σημαίνει εγώ το μονό που έκανα ήταν να το αλλάξω σε FallenSpirits στην άρχει για 2 χρονιά και μετά το έκανα FallenSpirit κάπου για 6 μήνες μέχρι το τελικό αποτέλεσμά FallenSpiritGR που είναι εδώ και 2 χρονιά..... συνολικά είναι κάπου 5-6 χρονών αυτό το story τοy nick και οπού το βλέπετε να ξέρετε ότι είμαι εγώ ^^ :thatsit::thatsit:
Posted Image
Spoiler: AnimeList