Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Από που βγαίνει το username σας;
Posted 10 September 2010 - 13:54

Posted 10 September 2010 - 21:35
Posted 10 September 2010 - 23:06
Εμένα όπως βλέπετε είναι στα Ιαπωνικά.Και στα Ιαπωνικά コンスタンティン σημαίνει Κωνσταντίνος,δηλαδή το μικρό μου όνομα.
Καλη ιδεα να γραψεις το ονομα σου στα Ιαπωνικα για username.Το κοιταζα τοσιν ωρα και προσπαθουσα να καταλαβω τι ελεγε,μεχρι και το google εβαλα για μεταφραση...

Posted 10 September 2010 - 23:20
Posted 11 September 2010 - 00:00
Εμένα όπως βλέπετε είναι στα Ιαπωνικά.Και στα Ιαπωνικά コンスタンティン σημαίνει Κωνσταντίνος,δηλαδή το μικρό μου όνομα.
Γραψτο στα χιραγκανα να καταλαβαινουν και οι αμορφωτοι ! ( ή κατα τη διαρκεια της μαθησης )

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 11 September 2010 - 09:00
Γραψτο στα χιραγκανα να καταλαβαινουν και οι αμορφωτοι ! ( ή κατα τη διαρκεια της μαθησης )
Και παλι δεν θα το καταλαβαιναν οι περισσοτεροι.Επισης,υποτιθεται πως μαζι με τα χιραγκανα μαθαινεις ταυτοχρονα κ τα κατακανα.
Posted 11 September 2010 - 09:46
Σε λατινικούς -άντε και ελληνικούς- χαρακτήρες για να μπορεί να κάνει log-in από παντού.Γραψτο στα χιραγκανα να καταλαβαινουν και οι αμορφωτοι ! ( ή κατα τη διαρκεια της μαθησης )
Το αν διαβάζεται ή όχι είναι δευτερευούσης σημασίας.
Posted 11 September 2010 - 11:30
Χιραγκάνα είναι Ιαπωνικά με αγγλικούς χαρακτήρες;Πάντως σε αγγλικούς χαρακτήρες είναι Rosanjin.
Posted 11 September 2010 - 11:49
κατα δευτερο λογο οταν γραφει καποιος μη Ιαπωνας το ονομα του το γραφει σε κατακανα(γραφη
για ξενογλωσσες λεξεις) και οχι σε χιραγκανα(γραφη για ιαπωνικες λεξεις και ονοματα οπως και τα καντζι)
εκτος και αν το δωσμενο ονομα σε Ιαπωνα ειναι σε κατακανα(για παραδειγμα η Ταμα-σενσει απο το
διδασκαλειο γραφεται 太田 タマ
και τελος παντων μια χαρα ειναι το nickname σου αστο οπως ειναι!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 11 September 2010 - 12:02
κατ' αρχην πως βγαινει το Rosanjin οταν γραφεις Konstantin(コko-ンn-スsu-タta-ンn-ティti-ンn)?
κατα δευτερο λογο οταν γραφει καποιος μη Ιαπωνας το ονομα του το γραφει σε κατακανα(γραφη
για ξενογλωσσες λεξεις) και οχι σε χιραγκανα(γραφη για ιαπωνικες λεξεις και ονοματα οπως και τα καντζι)
εκτος και αν το δωσμενο ονομα σε Ιαπωνα ειναι σε κατακανα(για παραδειγμα η Ταμα-σενσει απο το
διδασκαλειο γραφεται 太田 タマ
και τελος παντων μια χαρα ειναι το nickname σου αστο οπως ειναι!
Το έχουν οι δασκάλες Ιαπωνικών αυτό; Όπως λέμε 嘉納 ハルコ;
Χιραγκάνα είναι η άλλη συλλαβική γραφή των Ιαπωνικών: ひらがなΧιραγκάνα είναι Ιαπωνικά με αγγλικούς χαρακτήρες;
Οι αγγλικοί χαρακτήρες είναι τα rōmaji.
Posted 11 September 2010 - 12:21
Posted 14 September 2010 - 11:00
Posted 23 December 2010 - 17:51

Posted 24 December 2010 - 00:59
Μου πρωτοβγηκε οταν ειχα πρωτοπαρει το Xbox360,και μαζι με τον αδερφο μου φτιαχναμε τα profiles μας.Μεχρι τοτε,δισκολευομουνα πολυ στην επιλογη ονοματων για τους χαρακτηρες μου γιατι δεν ειχα βρει κατι συγκεκριμενο που να παει παντου.
Ετσι,εφοσον ο αδερφος μου εβαλε το Hanzo, προσπαθουσα να βρω κι εγω καποιο ονομα απο καποιον ninja για να τεριαζει.Τοτε λοιπον, θυμηθηκα ενα 2D Fighting Game για Arcade(το επαιζα μεσω MAME),το Νinja Masters,που ειχε εναν χαρακτηρα που λεγοταν Kamui,τον οποιο και χρησιμοποιουσα.Επειδη μου αρεσε το ονομα,αποφασισα να το βαλω και απο τοτε το χρησιμοποιω ως την ευκολη λυση για καθε τι που χρειαζεται ονομα.
Μπορει να μην ακουγεται τοσο ωραια ακουστικα,αλλα ειναι απιστευτα βολικο επειδη ειναι γρηγορο και απλο,και μπορει να τεριαξει με πολλων ειδων χαρακτηρες για καποιο game
(απο καποιον ninja,που ειναι ο,τι πρεπει,μεχρι με ξωτικο δυτικης φαντασιας).
Σε περιπτωση που ειναι πιασμενο σε καποιο site,εχω χρησιμοποιησει και το Zhongda,που ειναι το style-courtesy name του Sima Yi,το οποιο μου κολλησε διαβαζοντας το συνεχως μεσα απο το Ravages Of Time.(αυτα μονο για ROTK fans)
Posted 24 December 2010 - 01:39

The Dream Has Ended....