Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#406 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 26 June 2010 - 11:56

εμενα το ιρις ειναι σαν ψευδωνυμο :P τ kanji ειναι το ονομα μ (ζωη ) και το kurosaki ακομα απορω γτ το βαλα :hihi2:

Posted Image

#407 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 26 June 2010 - 18:45

Λόγω των φίλων μου, γιατί κάθε φορά που θέλω να ξεφύγω από μια δυσάρεστη κατάσταση λένε πως κάνω σαν δραματική ηρωίδα βιβλίου (κακοήθειες:emptyonexg1:... τα κροκοδείλια δάκρυα και οι μονόλογοι τύπου Ηλέκτρας μπαίνουν μόνο σε ειδικές περιπτώσεις).
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#408 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 26 June 2010 - 19:09

Η προέλευση του δικού μου ψευδώνυμου βρίσκεται βαθιά κρυμμένη σε αιώνες αλλοτινούς μιας παλιάς, σκοτεινής δόξας. Ήταν οι εποχές όπου τα ανθρώπινα πάθη υπερίσχυαν της λογικής και εκεί στη Χώρα των Κοντόφθαλμων Μονόκερων... καλά 'ωτάξει από τον Luffy βγαίνει:

Spoiler:

#409 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 26 June 2010 - 19:24

Θα σας πώ μια πολύ συγκινητική ιστορία:
Μια φορά ήταν ο μικρός Άγγελος(εγώ) που είχε μια καταπληκτική σχέση με τον παππού του! Τρώγανε μαζί σοκολάτες, πηγαίναν στην παραλία και έκανα "βατραχάκια" με πέτρες, ψάρευαν, πήγαιναν στο γήπεδο, και βοηθούσαν τη γιαγιά να φτιάχνει κέικ. Κάθε φορά που ο μικρός Άγγελος έκανε σκανδαλιά, ο παππούς του χαίδευε τα μαλλιά, και του μάθαινε ακόμα ένα μάθημα ζωής απο την τεράστια και γλυκιά εμπειρία του.
Ολα αυτά μέχρι μια μέρα που ο παππούς του ήταν βαριά άρρωστος στο κρεβάτι, και ο μεγάλος πλέον Αγγελος πήγε να το επισκευθεί. Τότε λίγο πριν ξεψυχίσει, ο παππους του Άγγελου ψιθυρισε στο αυτί του : " Άγγελε... είμαι Super Sayan, και αν τυχόν γραφτείς ποτέ στο anime.gr γράψου ως papp0us..

Σχετικά με το θέμα μας τώρα, ψευδώνυμο απο το λύκειο είναι επειδή μεγαλοδείχνω και οταν πέρναμε επιδόσεις 4μήνου στη δευτέρα(αν θυμάμε καλά) λυκείου φορούσα πουκαμισάκι και γυαλιά ηλίου, και ήρθε μια μαμά να με ρωτήσει πως πάει ο "Γιάννης της" (ο καθηγητής ήταν απο πίσω μου).. και απο τότε κόλλησε

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#410 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 27 June 2010 - 23:28

το δικο μου ειναι απλα αγνωστος :P
Simply addicted to japan...

Posted Image

#411 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 June 2010 - 23:40

mmmm....nice thread....well..το δικο τπτ το σιγλονιστικο...το χω χρονια στο νετ[π λεει ο λογος]...χαχα...well....λογο της μανιας μου με ολα τα dark & ghost things....ε βλεποντας OP...μ ρ8ε φλασια...και το κανα σπευδονιμο xD απο τη περονα =p
フカフカ

#412 IreneTheCardcaptor

IreneTheCardcaptor

Zettai Daijobu!

• Members
  • 26 posts

Posted 30 June 2010 - 08:28

Paidia, to diko m einai pio profanes! Ondas fan ths Cardcaptor Sakura eipa na to kanw IreneTheCardcaptor (Me lene Eirini)! Kai etsi eimai se youtube kai alla site! :D
You don't live in order to have fan! You have fun, because you want to live! ;D:thatsit:
(Ti eipa to atomo... Opios xerei, as m pei ki emena, gt oute xerw ti egrapsa! xD)

#413 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 30 June 2010 - 10:59

Απο ένα τραγούδι της Kerli που με εκφράζει αρκετά ή τουλάχιστον τότε που το έβαλα.
Kerli-Walking On Air!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wXMeZwO2qZ0[/media]
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#414 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 02 July 2010 - 12:03

Εμένα βγένει απο την βαρεμάρα μου :kakaka:

#415 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 02 July 2010 - 13:02

ALX απο το Alex(ετσι με λενε)
και το
DJO (διαβαζεται D JO ή DJ O)οταν ημουν 13-14 ηθελα να γινω DJ :blush2: To παρατησα το Djιλικι ενα μηνα μετα αλλα μου εμεινε το Nick :hihi2:

#416 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 02 July 2010 - 13:38

Το Sakura βγαίνει απο το Sakura.. Είναι απο τα λίγα ιαπωνικά ονόματα που θαυμάζω!
και παντού πλέον γράφομαι Sakura or Sakura julia! Ακόμα και στο σχολείο με φώναζαν
Σακούρα!!![λάθος τονίσμος που μου την έσπαγε πολύ!!]:bahhh:

Και τελος μια μέρα ρώτησα την μάνα μου αν μπορούσα να αλλάξω το όνομα μου σε Σάκουρα Τζούλια!!!
(Δεν πολυενθουσιάστηκε .λολ.)
Ακόμα το σκεφτομαι!!:hehehe:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#417 First

First

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 02 July 2010 - 13:55

Από αυτόν τον τύπο:

http://memory-alpha.org/wiki/First_%28Borg%29

:thatsit:

#418 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 posts

Posted 02 July 2010 - 14:06

Απο 'δω [media]http://www.expresschemist.co.uk/pics/products/4200/0/predictor-pregnancy-test.jpg[/media] rr :erk:

#419 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 July 2010 - 14:35

Απο το γνωστο site που ειχε τραγουδια, εμπαινα συχνα στο συγκεκριμενο site και αρχισαν οι φιλοι μου ετσι να με φωναζουν, και τωρα με φωναζουν σκετο Nap γιατι ειναι πιο cool. :P

#420 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 02 July 2010 - 15:38

Από αυτόν εδώ:
Posted Image

Posted Image