Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#181 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 posts

Posted 21 September 2007 - 17:18

Balsa the spearwielder...
apo to Seirei no Moribito-Guardian of the Sacred spirit. /reccomended
Posted ImageDanzai no hana Guilty sky....

#182 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 21 September 2007 - 20:23

Το όνομα Darkchilde χρησιμοποιήθηκε μία δύο φορές από την αδελφή του Colossus, Illyana όταν επέστρεψε έφηβη πιά από το Hell Dimension, σε αρκετά παλιά τεύχη X-Men. Αργότερα το παράτησαν χάρην του ονόματος Magik. Αλλά άρεσε σε μένα και από τότε το χρησιμοποιώ σχεδόν στα περισσότερα fora κλπ.

#183 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 21 September 2007 - 20:28

To Dain, που προφέρεται Ντέϊν και ουδεμία σχέση έχει με τον Τολκιν, είναι παραφθορά του αληθινού μου ονόματος Dion(ysios).
Συγχρόνως είναι ένας χαρακτήρας που έπαιζα παλιά σε rpg και έχει ακόμα μια "συμβολική" (και πολύ προσωπική) σημασία που σχετίζεται με το σύμπαν που έχω φτιάξει και στο οποίο γράφω τις ιστορίες μου.

#184 Celahir

Celahir

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 21 September 2007 - 20:41

Είναι το όνομα ενός χαρακτήρα που δημιούργησα στο World of Warcraft τον χαρακτήρα τον παράτησα το ψευδώνιμο όχι. Το βρήκα σ'ενα site όπου βάζεις τ'ονομα σου κ σου βγάζει το αντίστοιχο στη γλώσσα των Εlves .Έβαλα κάτι ασχετο δεν θυμάμαι τι κ βγηκε το Celahir. Μου άρεσε κ το κράτησα

#185 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 21 September 2007 - 20:46

Το ψευδώνυμο μου μπορεί να φαίνεται καλό αλλά είναι το μικρό μου όνομα ( οριάνα) κ γι αυτό χρήσιμοποιώ το orion γιατί με φωνάζανε έτσι στο σχολείο!:wooi2: Οπότε. σίγουρα δεν προέρχεται από τον αστερισμό Ωρίωνα ή απο το star trek τις πράσινες σκλάβες orion!:bleh:;)

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#186 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 22 September 2007 - 08:52

Jigoku=hell & Neko=cat. για λογους σωστης γραμματικης επρεπε να εχει και ενα "no" αναμεσα αλλα ηδη μπερδευει τον κοσμο. :sigh2:το εφτιαξα στα γρηγορα οταν γραφτηκα στο deviantart και το χρησιμοποιω οπουδηποτε αλλου για ευκολια.

#187 The_first_blood_is_mine

The_first_blood_is_mine

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 22 September 2007 - 17:02

no comment.....

#188 Tsakalaki

Tsakalaki

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ

• Members
  • 4 posts

Posted 22 September 2007 - 17:05

Tsakalaki: Το παρατσοκλι μου προέρχεται απο το επίθετό μου. Το χρησιμοποιώ στο 90% των σαιτ που μπαίνω (bikenet.gr, moto.gr, FMGreece.gr)
Los amantes del circulo polar

#189 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

ギリシャの富豪の

• Members
  • 126 posts

Posted 23 September 2007 - 00:57

To δικό μου nick βγαίνει απο τον καλύτερο char που έκανα όσο έπαιζα D&D έναν Neutral evil human sorcerer(6)-mindbender(3)-Shadow adept(9)...
και επειδή ήταν απο τα λίγα original ονόματα που σκέφτηκα ποτέ(Δεν νομίζω να υπάρχει αλλού)το κράτησα και στην δυαδυκτιακή μου πορεία και το τιμώ ακόμα :)

#190 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 23 September 2007 - 01:37

Jaken: Δε γράφεται 邪見(όπως νομίζουν οι περισσότεροι), αλλά 邪剣. Που σημαίνει κάτι σαν «δαιμονικό ξίφος» και είναι το nick που χρησιμοποιώ στο ένα(και κανένα άλλο) anime fansub group που συμμετέχω.

#191 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 23 September 2007 - 01:46

My name is Chris. My nick Kresto :wis:

#192 Nova

Nova

Respect and Honor

• Members
  • 46 posts

Posted 23 September 2007 - 22:03

Nova=μικρο πρασινο κουκλακι/τυπος με φερμουαρ στην κουκουλα που κλεινει στο προσωπο απο bleach. κοινως ενα artificial soul που κανει παρεα με τον chad. εβαλα αυτο γιατι ο τυπος τα σπαει.

Posted Image

Look the Devil in Eye

#193 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 30 September 2007 - 17:30

denisuki~=denisu+ki+~

denisu: Διονύσης(GR)->Dennis(EN)->denisu(JP)
ki: από μια ιαπωνική διαφήμηση που κόλλαγε το -ki στο τέλος όλων των λέξεων και μου είχε κολλήσει μια εποχή, επίσης μου αρέσει το ότι δημιουργείται το suki στο τέλος και είναι πολύ kawaii.
~: προσθέτει ένα νάζι και kawaii-ness :P
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#194 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 30 September 2007 - 17:52

Το όνομα προέρχεται απο το Dark Sun (κάποιοι απο εσάς ίσςως το ξέρουν) και το χρησιμοποιήσα πρώτη φορά στο πρώτο μου MMO ever. WoW. Απο τότε κόλλησα και το nick έμεινε :)
Posted Image

#195 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 09 October 2007 - 00:48

το δικο μου βγηκε απο το γνωστο godzilla οταν ειμουν μικρος κοιτουσα το παιδικο που εδειχνε στο ant1 η sto mega δεν θυμαμε και μαρεσε και απο τοτε το βαζω σαν nickname το 13 ειναι να μου θυμιζει οτι γενιθικα Δευτερα 12 του μηνος 11 η ωρα το βραδυ παραλιγο τριτη και 13 :hahaha: