Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#211 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 28 October 2007 - 13:44

Το Nightwalker το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό σε πολλά μέρη. Πριν 1μιση - 2 χρονια έψαχνα οτιδήποτε είχε σχέση με goth και βρήκα ένα site στο οποιο εγραφες το όνομα σου (Μανος) και σου έβγαζε ένα gothic όνομα:P Και μου έβγαλε Storm Nightwalker νομίζω. Δε μου άρεσε το Storm σε αυτό το όνομα και κράτησα το Nightwalker.

#212 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 November 2007 - 10:39

Goth posts removed, thread renamed. Τονίζω ότι εδώ μας ενδιαφέρει πως βγήκε το username που χρησιμοποιείτε μέσα στο forum. :calm:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#213 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 04 November 2007 - 21:21

ειναι το ονομα μου....ξενερωμα ε?

#214 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 04 November 2007 - 22:03

Εμένα το δικό μου βγαίνει απο το ΑΝΙΜΕ Tenjo Tenge,ο πρωταγονιστής λέγεται έτσι..Αν και το Nick που χρησιμοποιώ σχεδόν παντού είναι το Last_Satan_Gr..

Και Ilektra,μια χαρά είναι το User που έβαλες γιατί δεν είναι συνιθησμένο,όπως π.χ το δικό μου (Κώστας)..έλεος Usrnm: Kostas..LOL xD

Aν το έβαζες Helectra βέβαια θα ήταν πολύ Jetίσιο....

Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#215 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 05 November 2007 - 01:30

Αν και είμαι κοπέλα αποφάσισα να επιλέξω ένα εντελώς διαφορετικό στυλ.Τόσα χρόνια όλο κοριτσίστικα usernames επιλέγω.Αυτό το θεικό και καθόλου μεγάλο username είναι από χαρακτήρα manga το συγκεκριμένο τον θεωρώ λιγάκι τρελούτσικο αφού ασχολείται με αποκάλυψη δολοφονιών και διάφορα τέτοια μυστήρια(όπως και να έχει σε κάποιες φάσεις διακρίνω παρόμοιες τρέλες)!Για να τελειώνω με αυτό το θέμα ο τύπος είναι από το Cain Saga Series & το Godchild!

#216 chrigeta

chrigeta

Movie Ripper

• Members
  • 16 posts

Posted 18 November 2007 - 18:00

Πριν κανα χρονο ειχα τρομερο κολλημα με το dragonball και συγκεκριμενα με τον Vegeta(που ακομα εχω κολλημα μαζι του).
Ετσι οπως εψαχνα για ενα nickname που θα μου αρεσε να χρησιμοποιω,θυμηθηκα μια τεχνικη που χρησιμοποιησαν αρκετες φορες στο dragonball το FUSION (ενωση 2 σωματων σε ενα ).
Σκεφτηκα λοιπον να κανω fusion στο ονομα μου Χρηστος(Chris) και στο ονομα του Vegeta με αποτελεσμα,

chris+vegeta=chrigeta

:Blissfull:

Posted Image

Wadō Ichimonji - 和道一文字 (The One Road of Harmony)

Attacking from behind is a shameless act among swordsmen

#217 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 18 January 2008 - 07:08

Do you know kingdom hearts?:king:
Ε,ναι λοιπόν,αυτή ήταν η πηγή της έμπνευσης μου!!!Συγκεκριμένα ο Zexion από OrganizationXIII στο C.O.M. Geo(georgia)+exion(εκ του Zexion)=GEXION

:Blissfull:Friends call me Gexy
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#218 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 January 2008 - 08:38

το δικο μου ειναι ονομα θεου της νορβηγικης μυθολογιας. Χρυσο παιδι :wis:
Παρτε και ενα λινκ να διαβασετε να μαθετε :hahaha:

Loki - Wikipedia, the free encyclopedia

quoting:

In the Eddic depictions Loki he mainly plays the role of a villain: a coward (when he was captured by a giant, he begged for his life and promised to give him the goddess Idun), liar (in Lokasenna, all gods called him a liar), cheater (he tricked Idun into being captured by the giant and only went to save her when threatened by the gods), thief (he shore Sif's hair and stole various things from the giants; he also stole Freyja's necklace at the command of Odin and got beaten by Heimdall who was sent by Freyja to get the necklace back), and as a murderer (he killed the god Baldur by tricking his blind brother Höðr into using a projectile made of mistletoe).

#219 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 18 January 2008 - 13:43

Εμενα το δικο μου, οπως βλεπετε ειναι γνωστο απο την Ελληνικη μυθολογια... Γαια, η μητερα φυση... Μου αρεσει πολυ οπως ηχει, αφηστε που λατρευω πολυ την ελληνικη μυθολογια!:wooi2:

#220 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 18 January 2008 - 13:48

Το δικό μου είναι ολοφάνερο. Γουστάρω τις νεαρές. Είμαι otaku με τα όλα μου!

#221 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 18 January 2008 - 14:06

Την εποχη που εμφανιστηκε το Counter Strike (ειναι ενα first person shooter παιχνιδι για pc) και παιζαν ολοι στα net cafe χρησιμοποιουσα το ονομα : BabaStr(u)mf και καποιοι με φοναζαν μ'αυτο το ονομα αλλοι βαριοντουσαν να το πουν ολοκληρο και με φωναζανε μπαρμπα γι αυτο και γω το κρατησα καπως ετσι

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#222 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 18 January 2008 - 14:13

Την εποχη που εμφανιστηκε το Counter Strike (ειναι ενα first person shooter παιχνιδι για pc)

:oo: Tωρα για πλάκα θα έβαλες την εΠεξήγηση!!! ????

#223 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 January 2008 - 15:32

[...] Γαια, η μητερα φυση... Μου αρεσει πολυ οπως ηχει [...]

Yeah... :lol:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#224 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 18 January 2008 - 15:54

Yeah... :lol:

:deadga6::bleh:

#225 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 18 January 2008 - 15:59

το δικο μου ειναι ονομα θεου της νορβηγικης μυθολογιας. Χρυσο παιδι :wis:
Παρτε και ενα λινκ να διαβασετε να μαθετε :hahaha:

Loki - Wikipedia, the free encyclopedia

Αφού ο Θεός ονομάζεται Loki εσύ γιατί το έγραψες το nick Loke?
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image