Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#151 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 21:15

Μάλλον αυτό θα εννοούσα (ή θα γίνω κάτι πολύ σπουδαίο ή τίποτα) Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί πιστεύω το ίδιο πράγμα και τώρα. World recognition ή αποτυχημένη ζωή.-

#152 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 21:23

τελικα δεν μας ειπες απο που βγaiνει το quajafrie......................`11`!~~!

#153 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 14:00

Εμενα βγαινει απο ενα ειδος αμφιβιου μπαμπουινου που ζει στην Ισπανια
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#154 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 15:11

Εμενα βγαινει απο ενα ειδος αμφιβιου μπαμπουινου που ζει στην Ισπανια

απο ενα ειδος θηλαστικου που ανατρεφεται και ζει μεχρι τα 18 του στο δασος(χαιδαριου) τρεφεται αποκλειστικα και μονο με κρεας και καθε ειδους στερεη τροφη.τρεφει μεγαλο μισος για τις σαλτσες,το πλυσιμο (ρουχων ,μαλλιων,σωματος),τις ευθυνες και τη μουσικη.
μετα την υποτιθεμενη ενηλικιωση του μεταναστευει στην αγρια Πατρα,Αχαιας που εξακολουθει να εχει τον ιδιο τροπο ζωης .
Φυτοζωει κατα περιοδους και δεν τα παει καλα με ειδη ζωης που ειναι καλυτεροι γνωστες απο αυτον, σε οτιδηποτε.
το υψος του δεν υπερβενει το 1.73 και η ερωτικη του κραυγη ακουγεται καπως ετσι.:
"ΠΕΙΝΑΩΩΩ."

Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 15:28

απο ενα ειδος θηλαστικου που ανατρεφεται και ζει μεχρι τα 18 του στο δασος(χαιδαριου) τρεφεται αποκλειστικα και μονο με κρεας και καθε ειδους στερεη τροφη.τρεφει μεγαλο μισος για τις σαλτσες,το πλυσιμο (ρουχων ,μαλλιων,σωματος),τις ευθυνες και τη μουσικη.
μετα την υποτιθεμενη ενηλικιωση του μεταναστευει στην αγρια Πατρα,Αχαιας που εξακολουθει να εχει τον ιδιο τροπο ζωης .
Φυτοζωει κατα περιοδους και δεν τα παει καλα με ειδη ζωης που ειναι καλυτεροι γνωστες απο αυτον, σε οτιδηποτε.
το υψος του δεν υπερβενει το 1.73 και η ερωτικη του κραυγη ακουγεται καπως ετσι.:
"ΠΕΙΝΑΩΩΩ."

κλαπ κλαπ....
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#156 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 15:29

κλαπ κλαπ....

spam ftw :yellowcard:

#157 Rubedo

Rubedo

Cloud walker

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 15:45

Το δικό μου πάλι καμιά σχέση με anime. Έτσι λέγεται το τελικό ή αλλιώς "κόκκινο" στάδιο του Μεγάλου Έργου ενός Αλχημιστή, όταν έχει φτιάξει επιτυχώς τη φιλοσοφική λίθο κι έχει πετύχει την κάθαρση του πνεύματός του κτλ. Απλά μου άρεσε και σαν νοήμα, αλλά και ηχητικά :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

"The closer you get to the meaning, the sooner you know that you 're dreaming..."

#158 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 00:55

απο παλια που ημουν αγρια κολλημενος με star warz....
ε λογικο ηταν να φτιαχτει το ψευδωνυμο...
αναρωτιεμαι ομως γιατι το εχω για βασικο ακομα :nosey:

#159 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 19:35

Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Corgan ως ψευδώνυμο (όνομα χαρακτήρα σε παιχνίδι) αλλά επειδή ήταν ολίγον κοινότυπο (το είχαν και άλλοι δλδ) πρόσθεσα το dennis (το όνομα μου) και συνδυάζοντας τα εγένετο...denCorg
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#160 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 17:31

Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Corgan ως ψευδώνυμο (όνομα χαρακτήρα σε παιχνίδι) αλλά επειδή ήταν ολίγον κοινότυπο (το είχαν και άλλοι δλδ) πρόσθεσα το dennis (το όνομα μου) και συνδυάζοντας τα εγένετο...denCorg

corgan???
όπως ο Billy Corgan?? omg

#161 spyo

spyo

Το αρνι τσιμπιτσι

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 23:23

SpYo
SpY®o

#162 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 11:22

corgan???
όπως ο Billy Corgan?? omg

Εχμ...όχι ακριβώς:
Απλώς μου άρεσε πολύ σαν όνομα...
(και btw για το παιχνίδι που ανέφερα ήταν το septerra core-όποιος το έχει παίξει κάτι θα θυμάται)
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 02:12

Matsu ειναι ενας χαρακτηρας στο παιχνιδι Sengoku Basara 2 η οποια μαγειρευει συνεχεια, και ολο το στρατευμα της λεει οτι ειναι νοστιμα ολα..ενας φιλος μου κινεζος με εβγαλε ετσι, γιατι μαγειρευω κι εγω επισης...βεβαια εγω δεν ταιζω κανενα στρατευμα, αλλα whatever...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#164 misuzu

misuzu

dance is everything...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 21:50

ΑΠΟ ΤΟ AIR ΦΥΣΙΚΑ!!! Η MISUZU ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΚΙΞΕ!!!!

#165 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 13:14

Έμενα το παλίο μου νικ ( Merlin ) ήταν από τον γνωστό μάγο.

Τώρα το καινούργια είνα από το Angel Sanctuary, απλά μου άρεσε πάρα πολύ σαν όνομα. (όχι και πως ο χαρακτήρας της Alexiel ήταν κακός επίσης)
Δημοσιευμένη  εικόνα