Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#136 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 15:00

Jeffhardy...αν δεν κάνω λάθος αυτός ο τύπος είναι από το WWF ...

yep απο εκει ειναι :D

#137 gorillazz

gorillazz

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 16:16

Δε θα το πιστέψεις.....Τουλάχιστον εγώ δεν το πίστευα όταν το διάβασα.....Δε πίστευα ότι κάποιος ακόμα θα χρησιμοποιούσε το masaka στη καθημερινότητά του!!!! Και μένα μ'αρέσει πάρα πολύ αυτή η λέξη και τη χρησιμοποιώ συνέχεια........

Anyway, για το ψευδώνυμο τώρα.....Όταν ήμουν μικρός, για κάποιο λόγο (ποιόν άραγε???) όλοι με ρωτάγαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω....Στην αρχή τους απάνταγα κανονικά, αλλά κάποια στιγμή μπούχτησα και εγώ και άρχισα να τους λέω οτι θα γίνω kafetzis:bleh: !!!! Και το 88 είναι το έτος γέννησής μου....:

P.S.:Το masaka (για όσους δεν ξέρουν που αμφιβάλλω αν δεν ξέρουν με τόσα anime ποια!!!) σημαίνει αδύνατον,αποκλείεται κτλ....

Παρακαλείτε ο Κύριος Kafetzis88 να ενεργοποίησει την λήψη pm για να του στείλουμε μήνυμα...
Ευχαριστώ :bleh:

#138 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 17:35

Anyway, για το ψευδώνυμο τώρα.....Όταν ήμουν μικρός, για κάποιο λόγο (ποιόν άραγε???) όλοι με ρωτάγαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω....Στην αρχή τους απάνταγα κανονικά, αλλά κάποια στιγμή μπούχτησα και εγώ και άρχισα να τους λέω οτι θα γίνω kafetzis:bleh: !!!! Και το 88 είναι το έτος γέννησής μου....:

Συγγνώμη αλλά εγώ ψιλομπερδέυτηκα...Με την λέξη καφετζής εννοείς μπάρμαν ή ο τύπος που πίνει πολλούς καφέδες ?
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#139 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 17:39

Συγγνώμη αλλά εγώ ψιλομπερδέυτηκα...Με την λέξη καφετζής εννοείς μπάρμαν ή ο τύπος που πίνει πολλούς καφέδες ?

:despair: Αυτος που φερνει/φτιαχνει τους καφεδες προφανως! :calm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#140 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 17:43

Έλεος...Αυτό εδώ στα μέρη μας το λέμε σερβιτόρος την φάση που φτιάχνει/φέρνει καφέδες....Ρε "καφετζή" αντί να γίνεις σερβιτόρος γίνε καλύτερα barman.Το να είσαι σερβιτόρος είναι κουραστικό με το που κουβαλάς πολλά ποτήρια σε ένα δίσκο(δούλεψα σερβιτόρος σε καφε μπαρ).
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#141 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 22:16

πειτε μας πως βγαινει το ψευδωνυμό σας και μάθετε τη σχέση του djdragon με αυτό...

#142 gorillazz

gorillazz

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 23:34

Ρε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας εδω μέσα.......:despair::despair::despair:

Αυτό εδώ στα μέρη μας το λέμε σερβιτόρος την φάση που φτιάχνει/φέρνει καφέδες....

Κάλα ρε DjDragon από ποιο μέρος είσαι έσυ που δεν έχετε καφετζήδες??
Μου θύμισες μια κοπέλα από Αθήνα που το έπαιζε υπεράνω και έλεγε ότι ποτέ στη ζωή της δεν έχει δει πρόβατα....Έλεος δλδ....:shock:

#143 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 00:53

Καλά ρε εσύ gorilazz από θεσσαλονίκη...εγώ δεν έχω δει καφετζή ποτέ μου.

#144 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 08:51

Έλεος...Αυτό εδώ στα μέρη μας το λέμε σερβιτόρος την φάση που φτιάχνει/φέρνει καφέδες....Ρε "καφετζή" αντί να γίνεις σερβιτόρος γίνε καλύτερα barman.Το να είσαι σερβιτόρος είναι κουραστικό με το που κουβαλάς πολλά ποτήρια σε ένα δίσκο(δούλεψα σερβιτόρος σε καφε μπαρ).

Dj Dragon εδώ στα μέρη μας. Καφετζής λέγετε όποιος κρατάει τον δίσκο με τους καφέδες και τους πηγαίνει στα γραφεία. ή όποιος έχει καφενείο. καλόν για ακόμη μια φορά μπερδεύεσαι και βγάζεις συμπεράσματα μόνο με την άγνοια σου.

#145 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 20:49

Δεν είχα δει καφετζήδες γιαυτά...αλλά με αυτά που μου εξήγησες κατάλαβα πως είναι οι καφετζήδες...είναι εκείνα τα παιδιά που φέρνουν τα καφεδάκια απότο διπλανό μαγαζί στο γραφείο του τάδε...εγώ εξαρχής νομιζα ήταν σερβιτόροι...

#146 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 21:16

Καλός καφετζής=Master Of The Universe :greece: σε συνδιασμό με φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ και εννοείται καμία σχέση με σερβιτόρους κλπ

gorillaz post x2
rsrGbGx.gif

#147 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 05:59

Παρακαλώ ONTOPIC αλλιώς θα πέσει ΝΤΟΥ....8D

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#148 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 19:59

Dj Dragon εδώ στα μέρη μας. Καφετζής λέγετε όποιος κρατάει τον δίσκο με τους καφέδες και τους πηγαίνει στα γραφεία. ή όποιος έχει καφενείο. καλόν για ακόμη μια φορά μπερδεύεσαι και βγάζεις συμπεράσματα μόνο με την άγνοια σου.

Μόνο η Erisabetsu με έπιασε απόλυτα...Ρε Dj Dragon τι σερβιτόρος και ιστορίες?Ένας γέρος που δουλεύει σε κάτι καπί είναι ο καφετζής και πηγαινοφέρνει καφέδες!!!Anyway, έχει δίκιο ο Dante80 ασ μείνουμε on-topic...

PS:Gorillaz, το ενεργοποίησα οπότε μπορείς ελεύθερα να μου στείλεις...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#149 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 20:20

Εγώ πάλι όταν ήμουν μικρός (3-4) και με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, απαντούσα: "Ανδρέας Παπανδρέου ή σκουπιδιάρης"

#150 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 20:32

Εγώ πάλι όταν ήμουν μικρός (3-4) και με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, απαντούσα: "Ανδρέας Παπανδρέου ή σκουπιδιάρης"

Ή του ύψους ή του βάθους?
Δημοσιευμένη  εικόνα