Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#106 Ryomaru

Ryomaru

the last of my clan

• Members
  • 31 posts

Posted 24 January 2007 - 20:00

Δε ξερω εψαχνα ονομα για ενα χαρακτηρα σε ενα απο τα rp που ειμουν μελος και μου ρθε αυτο στο νου. Μετα το κρατησα, μιας και ειμαι λιγο μανιακος με τους samurai και τους ninja...

#107 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 25 January 2007 - 12:53

Αυτό το ΝΑΜΕ το πείρα απο το αγαπημένο μου ΑΝΙΜΕ το ο ποίο δενη είναι άλλο απο το TENJO TENGE: ...:respect: :clap:

#108 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 27 January 2007 - 10:07

Λοιπον μιας και αλλαξα ναμε θα θελα να το αναλυσω ^^ το Hitsu ειναι απο το Hitsugaya και το Kage σημαινει shadow:P
I put up my headphones and listen to the deftones

#109 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 19 February 2007 - 15:05

Το δικό μου είναι από τον εν λόγο άγγελο του 7ου ουρανού.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#110 papakos

papakos

PAPARAS

• Members
  • 3 posts

Posted 19 February 2007 - 20:04

το δικο μου δεν βγαινει απο πουθενα ετσι μου ηρθε εκεινη την ωρα

γιατι ο θειος μου με φωναζε ετσι

#111 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 21 February 2007 - 08:34

Κ....Το Ichimaru Gin ολοι σχεδον ξερετε απο που ειναι....(<<BLEACH>>)
Το βασικο μου nick ειναι το MrBios....Tωρα πως το εβγαλα big story
Για αρχη ειχα σαν nick to MrCrowley αλλα δεν μ αρεσε επειδη δεν ηταν δικο μου κ επσαχνα κατι αλλο....ωσπου μια μερα μπηκα στα ΒΙΟS της mobo κ μ ηρθε εναλαμπη!μετα απο 1-2 μερες μ ηρθε να βαλω κ το mr κ ετσι εβγαλα το MrBios

#112 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 February 2007 - 20:50

Εγώ έβαλά απλά το όνομά μου στα Ιαπωνικά
Atasthi mo name ha Erisabetsu..
:P Eλισάβετ

#113 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 posts

Posted 22 February 2007 - 07:45

"Αυτοκρατορική" γραφή του Bellum Sacrum. Ιερός Πόλεμος στα λατινικά.

#114 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 22 February 2007 - 22:00

Το δικό μου το έβγαλα επειδή είμαι αληθινός Dj και αγαπάω πολύ τους δράκους είτε πραγματικούς είτε των animes έτσι το έκανα Dj Dragon...

Μην με ρωτάτε γιατί δεν το έβαλα Dj Θάνος Βουτσίνος γιατί δεν μου πάει...Επειδή ήταν μαλακία nick αυτό ως dj έτσι το έβαλα dj dragon που είναι πιο πιασάρικο. ;)
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#115 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 23 February 2007 - 00:19

Το έβαλα γιατί είμαι βασίλισσα φυσικά! Χexε.. Η Queen of Hearts είναι μια εκ των ηρώων στην "Αλίκη στη χωρα των Θαυμάτων", το πρώτο και πιο αγαπημένο μου βιβλίο. Έχει τι κακή/καλή συνήθεια να φωνάζει "Off with their heads" στους υπικόους της, μια τακτική την οποια στηρίζω! Το QoH μου ήρθε σε μια φάση πρόσφατη όπου έκοψα επαφή με πολλά ατομα με τρόπο λίγο-πολύ "βασιλικό":'D . Επιπλέον είχα φάει και μια πετριά εκεινη την εποχή και φόραγα μόνο μαύρα και κόκκινα ρούχα. Γενικά, υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι γιατί το επέλεξα, κυριώς όμως ήταν το μαγικό "κλικ" του σωστού νιψκ στο σωστό χρόνο!

:king:

#116 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 February 2007 - 01:03

Το έβαλα γιατί είμαι βασίλισσα φυσικά! Χexε.. Η Queen of Hearts είναι μια εκ των ηρώων στην "Αλίκη στη χωρα των Θαυμάτων", το πρώτο και πιο αγαπημένο μου βιβλίο. Έχει τι κακή/καλή συνήθεια να φωνάζει "Off with their heads" στους υπικόους της, μια τακτική την οποια στηρίζω! Το QoH μου ήρθε σε μια φάση πρόσφατη όπου έκοψα επαφή με πολλά ατομα με τρόπο λίγο-πολύ "βασιλικό":'D . Επιπλέον είχα φάει και μια πετριά εκεινη την εποχή και φόραγα μόνο μαύρα και κόκκινα ρούχα. Γενικά, υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι γιατί το επέλεξα, κυριώς όμως ήταν το μαγικό "κλικ" του σωστού νιψκ στο σωστό χρόνο!

:king:

Εμένα το Nick σου μου θυμίζει πολύ το "μυστήριο της τράπουλας" του Josten Gaarden. Ταιρίαζει απόλυτα σε μια ελληνίδα του εξωτερικού. :respect::respect::respect::respect:

#117 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 23 February 2007 - 04:15

Εμένα μου θυμίζει πιο πολύ την χοντρέλα την βασίλισσα την κακία που πείραζε τον άντρα της και φώναζε ότι θα πέσουν κεφάλια αμά δεν την υπάκουγε κανείς... :lol:
Just kidding milady... :P
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#118 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 23 February 2007 - 18:21

DjDragon to DjThaNasiS το χεις σκεφτει? ;) :lol:

#119 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 23 February 2007 - 18:54

DjDragon to DjThaNasiS το χεις σκεφτει? ;) :lol:

:lol: lol ναι το έχω σκεφτεί και το έχει ήδη άλλος... :lol:

#120 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 28 February 2007 - 07:32

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 09:06.