Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#121 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 28 February 2007 - 07:41

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Φαίνεται ακόμα και οι ιάπωνες έχουν δυσκολία στο να προφέρουν το "Θ". :lol:

Έχουμε ίδιο όνομα για να ξες...Και οι γάλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλά τους έμαθα λίγο το δικό μου όνομα ώστε να το προφέρουν σωστά γιατί συνέχεια ακούω να με φωνάζουν Tanos αντί για Thanos... :lol:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#122 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 posts

Posted 01 March 2007 - 14:51

το δικο μου βγηκε τυχαια ψαχνοντας, πριν απο πολλα χρονια, με ενα φιλο για παρατσουκλι. το Nergal μου αρεσε πιο πολυ. Φισικα ειναι λιγο σκοτεινος ο Nergal, διοτι αναφερεται σαν δαιμονας του κατω κοσμου, κολλητος του Belzebuth,κλπ. μου αρεσε και σαν προφορα (τονιζετε στο α) και ετσι το εχω κρατησει πολλα χρονια τωρα.
Posted Image
ONIBOCHO MASAKATSU YOSHIYUKI

#123 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 27 March 2007 - 13:59

LIB= Life Is A Bich
απλά μια απαισιόδοξοι μέρα μου ηρθε k το έβαλα...

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image

#124 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 29 March 2007 - 15:39

Από το όνομα μου (Κυριάκος) και την εμμονή ενός φίλου του αδερφού μου με U2 και συγκεκριμένα sunday bloody sunday. Στη συνέχεια με ακολούθησε στο πανεπιστήμιο μέσω γνωστού ξάδερφου του φίλου μπλα μπλα μπλα και έμεινε.

#125 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 31 March 2007 - 22:04

Το δικό μας ψευδώνυμο ήταν μια φαεινή ιδέα που είχα... Θέλαμε να φτιάξουμε και νούριο e-mail και θέλαμε κάτι που να δείχνει ότι είμαστε δύο χωρίς όμως να έχουμε 2 ξεχωριστά e-mails. Γι' αυτό σκεφτήκαμε το stormfire12 το οποίο στη συνέχεια έγινε storm-and-fire. Το ψευδώνυμο αυτό βγαίνει από ένα τραγούδι που περιλαμβάνεται στο πρώτο OST του Tsubasa Chronicle, όπως έχω πει και εδώ. Ήμαστε πορωμένες με το άνιμε και τη συνθέτρια, οπότε έγινε γρήγορα το κακό... Όσο για το ποια θα είναι το κάθε από τα δύο... Άφησα τη sister να αποφασίσει τι προτιμούσε εκείνη και έτσι έμεινα εγώ με το Storm... (Όχι ότι δε μου αρέσει. Το αντίθετο.)

~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#126 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 06 April 2007 - 23:02

Spoiler:

καλή φάση...αν εξαιρέσεις την φάση που περιμένω να κατεβεί η 3η season του Tsubasa Chronicles...Κι εμένα μου άρεσε το Tsubasa και δυστυχώς έχω μέχρις και το επεισόδιο 52 και δεν μπορώ να βρω τα υπόλοιπα για να ολοκληρώσω την σειρά αυτήν :despair:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#127 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 April 2007 - 23:31

DJDragon

1) Δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που έχεις να πεις κάτι, να χρησιμοποιείς το Spoiler. Άλλο χρήση, άλλο κατάχρηση :despair:
2) Το post σου μιλάμε είναι ο ορισμός του offtopic :despair:
3) Το Tsubasa 52 επεισόδια είναι, δεν έχει άλλα! 26 επεισόδια η πρώτη season και άλλα 26 η δεύτερη:despair:

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4591

E5VV38U.jpg

#128 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 07 April 2007 - 01:14

noname :no~name .... A1m0st sp@m επεξήγηση xD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#129 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 07 April 2007 - 02:33

Για τον Phantom Duck τον παπιό
Spoiler:

#130 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 07 April 2007 - 07:36

Κάποτε έπαιζα Warcraft 3, και μου άρεσε που τα trolls έλεγαν Dazdingooo... Dazdingoooo. Παρέτησα το παλιό user μου, και το υιοθέτησα αυτό.

#131 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 09 April 2007 - 23:14

Χαράλαμπος -> Charalambos -> Boss

Βασικά σε κάθε forum έχω διαφορετικό nick, με εξαίρεση τα anime.gr και animeclipse που έχω το ίδιο.
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#132 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 11 April 2007 - 01:31

Το δικό μου το πήρα από έναν χαρακτήρα του Guilty Gear X, τη Millia Rage. Είναι ο χαρακτήρας με τον οποίο ξεκίνησα να παίζω, αν και τελικά πιο πολύ παίζω με τη Jam.

#133 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 11 April 2007 - 13:52

To diko mou nickname vgenei apo to giaponeziko masaka. Mou arese afti i leksi kai etsi tin evala os nickname. Tora hrisimopoio to masaka pantou!

Δε θα το πιστέψεις.....Τουλάχιστον εγώ δεν το πίστευα όταν το διάβασα.....Δε πίστευα ότι κάποιος ακόμα θα χρησιμοποιούσε το masaka στη καθημερινότητά του!!!! Και μένα μ'αρέσει πάρα πολύ αυτή η λέξη και τη χρησιμοποιώ συνέχεια........

Anyway, για το ψευδώνυμο τώρα.....Όταν ήμουν μικρός, για κάποιο λόγο (ποιόν άραγε???) όλοι με ρωτάγαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω....Στην αρχή τους απάνταγα κανονικά, αλλά κάποια στιγμή μπούχτησα και εγώ και άρχισα να τους λέω οτι θα γίνω kafetzis:bleh: !!!! Και το 88 είναι το έτος γέννησής μου....:

P.S.:Το masaka (για όσους δεν ξέρουν που αμφιβάλλω αν δεν ξέρουν με τόσα anime ποια!!!) σημαίνει αδύνατον,αποκλείεται κτλ....

Κάποτε έπαιζα Warcraft 3, και μου άρεσε που τα trolls έλεγαν Dazdingooo... Dazdingoooo. Παρέτησα το παλιό user μου, και το υιοθέτησα αυτό.

Ήμουν σίγουρος οτι το είχες πάρει απο το Warcraft.....:
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#134 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 11 April 2007 - 14:11

Jeff Hardy πρωτα ως nick στο cs

και υστερα ως respect στυ συγκεκριμενο ατομο που εχει προσφερει τοσα στη ζωη του και θα ηθελα να του εμοιαζα στο ελαχιστο ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#135 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 11 April 2007 - 14:55

Jeffhardy...αν δεν κάνω λάθος αυτός ο τύπος είναι από το WWF ...