soz for spam post
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Από που βγαίνει το username σας;
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 20:36
soz for spam post
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 22:29
απο το nick μου βγηκε Leather Pleasure:riiight:
ομως το ονοματεπωνυμο μου εβγαλε Suicidal Failure:Crying2:
Get your goth name
(δεν εχει σχεση με το username μου!,το post επρεπε να μεινει στο black hole, but no problem)
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 00:45
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:10
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:48
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 18:52
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 19:09
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 18:31
Το εχω δει 2-3 φορες.όχι αν δεν έχεις δει όλα τα animatrix
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 17:26
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 17:31
Το να παιζεις FF ειναι αρκουντως ηρωικο και δηλωνει μια εξεχουσα προσωπικοτηταΤο δικό μου βγαίνει από ένα σχετικά άγνωστο άνιμε που λέγεται Lucky Star. Είναι το όνομα της ηρωίδας, που ονομάζεται Konata Izumi. Όχι ότι κάνει κάτι το απίθανα ηρωικό εκτός του να παίζει Final Fantasy Online...αλλά τέσπα.
somnium σημαινει ονειρο στα λατινικα και το ειχα πρωτοδιαβασει στην ερμηνεια των ονειρων του Freud στη β' γυμνασιου. Απο τοτε το χρησιμοποιω οπουδηποτε χρειαζεται nick, οποτε το εχω συνηθισει τοσο που ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι somnium ειναι μια εναλλακτικη προσωπικοτητα μου...

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 18:11
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 10:27
Σχεδόν σωστά το έχεις γράψει. Το "Σκατά" γράφεται kuso, αλλά προφέρεται κσο. Ο "ξιφομάχος" γράφεται και διαβάζεται "κενσιν". Έχεις φάει ένα "νι" από το τέλοςΥΓ2: (on-topic) δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν έχω γράψει το παρατσούκλι αυτό σωστά, αφού δεν ξέρω ιαπωνικά, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα τον/την παρακαλούσα να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :happy2:
Κι όμως δεν είναι καθόλου άγνωστο άνιμε.Το δικό μου βγαίνει από ένα σχετικά άγνωστο άνιμε που λέγεται Lucky Star. Είναι το όνομα της ηρωίδας, που ονομάζεται Konata Izumi. Όχι ότι κάνει κάτι το απίθανα ηρωικό εκτός του να παίζει Final Fantasy Online...αλλά τέσπα.
Όταν είχα γραφτεί για πρώτη φορά στο φόρουμ, είχα το nick kapamaru, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να μπω. Οπότε αναγκάστηκα να φτιάξω καινούριο λογαριασμό. Namida (νάμιντα) σημαίνει δάκρυ. Ξέρω ότι είναι και κάποιοι χαρακτήρες σε άνιμε και παιχνίδια, αλλά δεν το πήρα από εκεί. μου αρέσει πολύ ηχητικά και σαν νόημα. Εναλακτικά, αν θα μπορούσα να χρησημοποιήσω το kagami (καθρέφτης)...
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 13:20
(αχρειαστος να σας ειμαι
Οποτε mAs σημαινει : μιλιαμπερ (mA) ανα δευτερολεπτο (s) που εκφραζει το ποσο "σκληρη" ειναι η ακτινοβολια Χ που διαπερναει το αντικειμενο που θα απεικονιστει.....
Το 81 ειναι το ετος γεννησης μου..
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 17:48
να πω την αληθεια ομως το πραγματικο μου username οπου και να παω ειναι narutoboy--> κσερω ακουγεται παιδιαστικο αλλά θα σας πω την ιστορια:
ηταν το 2004. ενα χρονο αφου ειχε αρχισει το naruto να γινεται air στην ιαπωνικη τηλεοραση.και εκεινο τον καιρο ειμουν συχνος πελατης σε ενα ιντερνετ καφε.μια μερα ειδα ενα παιδι να βλεπει naruto και ετσι του επιασα την κουβεντα..(ο καημενος το εβλεπε απο youtube) και του ειπα οτι εχω πολλα επεισοδια και θα του τα εφερνα το σαββατοκυριακο.λοιπον και ετσι εγινε...απο τοτε αυτος και η παρεα του με φωναζαν "ναρουτόπαιδο" και γιναμε φιλοι.
ετσι και εγω τιμώ αυτή τη σχέση με το username μου..αν και το αλλαξα λιγο
οπου αλλου δειτε narutoboy ρωτηστε e-mail και αν δεν πει

I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 01:38
αυτο το πουλι για την ακριβεια :
, δυστηχως ...βεβαια για να ειμαι πιο ακριβης το laska και το alaska πλησιαζουν πιο πολυ την πραγματικοτητα .