Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#241 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 20:36

και atlantis as a lover lyrics, moonspell for sig ^^

soz for spam post :(

#242 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 22:29

μπηκα στο necrotic obsession ενα site που με βαση το ονομα που συμπληρωνεις σου βγαζει ενα goth ονομα
απο το nick μου βγηκε Leather Pleasure:riiight:

ομως το ονοματεπωνυμο μου εβγαλε Suicidal Failure:Crying2::deadga6:
Get your goth name

(δεν εχει σχεση με το username μου!,το post επρεπε να μεινει στο black hole, but no problem)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#243 ironhoofox

ironhoofox

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 00:45

Το δικό μου το έχω εδώ και 8 χρόνια. Ήταν απο τον καιρό που ασχολιόμουν με Magic the gathering. Ενα creature απο forest με το όνομα ironhoof ox. Bόιδι με σιδερένιες οπλές. Ένα βλέμμα το κάτι άλλο...

#244 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:10

Το δικο μου nick βγαινει απο το Matrix.Απο τοτε που βγηκε εχω πορω8ει αγριος.Για να καταλαβετε για τι πορωση μιλαμε εχω δει το Μatrix 1 γυρω στις 70-80 φορες,το Matrix 2 γυρω στις 30 φορες και το Matrix 3 γυρω στις 30 και αυτο.Μικρη πορωση ετσι........:P

#245 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:48

όχι αν δεν έχεις δει όλα τα animatrix

#246 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 18:52

Το δικό μου βγαίνει από ένα σχετικά άγνωστο άνιμε που λέγεται Lucky Star. Είναι το όνομα της ηρωίδας, που ονομάζεται Konata Izumi. Όχι ότι κάνει κάτι το απίθανα ηρωικό εκτός του να παίζει Final Fantasy Online...αλλά τέσπα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#247 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 19:09

Το δικο μου ειναι απο τον ηρωα του robotech macross saga και της ταινιας macross "do you remember love?" γνωστος και ως rick hunter αλλα προτιμησα το ιαπωνικο hikaru τωρα γιατι το γραφω με c και οχι k δεν ξερω:
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#248 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 18:31

όχι αν δεν έχεις δει όλα τα animatrix

Το εχω δει 2-3 φορες.

#249 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 17:26

Εμενα Iωαννα με λενε αλλα αν μπορουσα να το αλλαξω θα διαλεγα τ Edelin διοτι αυτο τ εχω χρησιμοποιησει σε ολα τ site που ασχολουμαι πολυ. Δεν συμβολιζει τπτ αλλα μου αρεσει πολυ
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#250 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 17:31

Το δικό μου βγαίνει από ένα σχετικά άγνωστο άνιμε που λέγεται Lucky Star. Είναι το όνομα της ηρωίδας, που ονομάζεται Konata Izumi. Όχι ότι κάνει κάτι το απίθανα ηρωικό εκτός του να παίζει Final Fantasy Online...αλλά τέσπα.

Το να παιζεις FF ειναι αρκουντως ηρωικο και δηλωνει μια εξεχουσα προσωπικοτητα:wooi2:, οπως η Konata στο LS.

somnium σημαινει ονειρο στα λατινικα και το ειχα πρωτοδιαβασει στην ερμηνεια των ονειρων του Freud στη β' γυμνασιου. Απο τοτε το χρησιμοποιω οπουδηποτε χρειαζεται nick, οποτε το εχω συνηθισει τοσο που ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι somnium ειναι μια εναλλακτικη προσωπικοτητα μου...:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 18:11

Σκεφτείτε την τρίτη ταινία του Άρχοντα των Δακτυλιδιών.Την σκηνή όπου πετάνε τα κεφάλια των στρατιωτών στους πολιορκούμενους.Αλλάξτε τα κεφάλια με πτώματα ολόκληρα. Κάντε αναγωγή της σκηνής στο σύγχρονο κόσμο με τους πυραύλους tomahawk. Βάλτε και τα πτώματα και έχετε το Ptomahawk :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 10:27

ΥΓ2: (on-topic) δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν έχω γράψει το παρατσούκλι αυτό σωστά, αφού δεν ξέρω ιαπωνικά, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα τον/την παρακαλούσα να με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :happy2:

Σχεδόν σωστά το έχεις γράψει. Το "Σκατά" γράφεται kuso, αλλά προφέρεται κσο. Ο "ξιφομάχος" γράφεται και διαβάζεται "κενσιν". Έχεις φάει ένα "νι" από το τέλος

Κι όμως δεν είναι καθόλου άγνωστο άνιμε. :lovulovu: kagami chan:lovulovu:

Όταν είχα γραφτεί για πρώτη φορά στο φόρουμ, είχα το nick kapamaru, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να μπω. Οπότε αναγκάστηκα να φτιάξω καινούριο λογαριασμό. Namida (νάμιντα) σημαίνει δάκρυ. Ξέρω ότι είναι και κάποιοι χαρακτήρες σε άνιμε και παιχνίδια, αλλά δεν το πήρα από εκεί. μου αρέσει πολύ ηχητικά και σαν νόημα. Εναλακτικά, αν θα μπορούσα να χρησημοποιήσω το kagami (καθρέφτης)...

#253 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 13:20

Το δικο μου ειναι βγαλμενο απο τη δουλεια μου..Δουλευω σε μια κλινικη,ειμαι τεχνολογος κ βγαζω ακτινογραφιες
(αχρειαστος να σας ειμαι:oo:)
Οποτε mAs σημαινει : μιλιαμπερ (mA) ανα δευτερολεπτο (s) που εκφραζει το ποσο "σκληρη" ειναι η ακτινοβολια Χ που διαπερναει το αντικειμενο που θα απεικονιστει.....
Το 81 ειναι το ετος γεννησης μου..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 17:48

οπως καταλαβαινετε ειμαι fan του Final Fantasy του summon με το ονομα bahamut.
να πω την αληθεια ομως το πραγματικο μου username οπου και να παω ειναι narutoboy--> κσερω ακουγεται παιδιαστικο αλλά θα σας πω την ιστορια:
ηταν το 2004. ενα χρονο αφου ειχε αρχισει το naruto να γινεται air στην ιαπωνικη τηλεοραση.και εκεινο τον καιρο ειμουν συχνος πελατης σε ενα ιντερνετ καφε.μια μερα ειδα ενα παιδι να βλεπει naruto και ετσι του επιασα την κουβεντα..(ο καημενος το εβλεπε απο youtube) και του ειπα οτι εχω πολλα επεισοδια και θα του τα εφερνα το σαββατοκυριακο.λοιπον και ετσι εγινε...απο τοτε αυτος και η παρεα του με φωναζαν "ναρουτόπαιδο" και γιναμε φιλοι.
ετσι και εγω τιμώ αυτή τη σχέση με το username μου..αν και το αλλαξα λιγο :P
οπου αλλου δειτε narutoboy ρωτηστε e-mail και αν δεν πει
Spoiler:
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ:madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#255 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 01:38

το δικο μου ειναι laraska , laska και alaska ενιοτε , οπως το βλεπει κανεις . ειναι ενα παρατσουκλι που μου ειχε βαλει οταν ημουν μικρος ο θειος μου . το πρωτο ειναι ενα ονομα πουλιου .
αυτο το πουλι για την ακριβεια : Posted Image, δυστηχως ...
βεβαια για να ειμαι πιο ακριβης το laska και το alaska πλησιαζουν πιο πολυ την πραγματικοτητα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]