Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#271 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 30 March 2008 - 14:52

Καπως γενικο ακουγεται το δικο μου, παντως το πηρα απο το φιναλε του Might&Magic 4, που ηταν η πρωτη φορες που ακουσα κανονικη φωνη σε videogame. Οταν ο Artemius μου ειπε "Congratulations Adventurer!" με εκανε να νιωσω ιδιαιτερα περηφανος και ο τροπος που το ειπε παντα μου ειχε κολλησει, τοσο ωστε να μου ερθει να το βαλω σαν username 10 χρονια αργοτερα! :D
Posted Image

#272 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 07 April 2008 - 22:18

Πολύ απλό. Είμαι fan του bleach και αντί να βάλω σκετο bleach είπα να το εμπλοτίσω με κάτι. Τώρα, "άχρωμο προς μαύρο" το έβγαλα και από τις άχρωμες σελίδες των Manga που γεμίζουν μαύρο χρώμα. Φάση, ε?
Posted Image

#273 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 11 April 2008 - 23:06

Άπο την καλύτερη Αμερικάνικη animated σειρά...South Park και ξερό ψωμί!!!

#274 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 12 April 2008 - 00:20

Απο τον Ishida Uryuu το εκανα TheLastQuincy Αν ξερω πως δεν ειναι ο τελευταιος!! ;p

Tiger-stock-blog-header.jpg

#275 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 12 April 2008 - 21:30

χμμ....το δικο μου βγενει,οπως καταλαβαινετε,γιατι με λενε νανσυ,και γιατι εχω παθος με τις γατες!!λατρευω αυτα τα ζωακια!:kawaii:αλλα και επειδη λατρευω την ιαπωνια,απο κει και το neko!χαχαχα!

οκ,βλακεια ηταν,αλλα οκ!:P
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#276 Roronoa PNS

Roronoa PNS

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 14 June 2008 - 18:51

kala emena to username einai fanero! mias kai eimai fanatikos fun tou Roronoa zoro, to roronoa den eprepe na leipei apo to onoma mou. to PNS simenei PaNteliS, to onoma mou diladi..............

#277 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 14 June 2008 - 20:17

το δικο μου ειναι λιγο πολυ μαλλον ασχετο με τα ανιμε απλα το megumi σαν ονομα ειναι το πλεον αγαπημενο μου και το ειχε και μια βολειμπολιστρια στους ολυμπιακους που εμοιαζε με ανιμε και το πηρα
MEGUMI HAYASHIBARA :drink:την λενε επισης το ακριβως ιδιο ονομα το χει και μια τραγουδιστρια που τραγουδησε και ενα οπενινγκ απο ανιμε τωρα δεν ξερω αν ειναι η ιδια ^_^
αυτα:wis:
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#278 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 14 June 2008 - 20:23

Βασικα,οταν γραφτηκα στο site ειχα δει μονο το One Piece εκτος απο τα anime στην ΤV και αυτο με ξαναεβαλε στον..."κυκλο"...και μιας και ο αγαπημενος μου απο την σειρα ειναι ο Ζοrο,εβαλα αυτο!!

(το Roronoa Zoro ηταν ηδη πιασμενο και ουτος η αλλος ηθελα απλο ονομα για να το θυμουνται οσοι δεν βλεπουν την σειρα)

Edited by Zoro, 14 June 2008 - 20:39.

#279 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 14 June 2008 - 20:30

Εμένα πάλι ούτε κρύβει καμιά ιστορία από πίσω του ούτε είναι anime-related(άρα έχω ελπίδες για mod??:hahaha:). Απλά συνδυάζω το αγαπημένο μου χρώμα(το σκούρο μπλε=kon) με το αγαπημένο μου ζώο(λύκος=okami)

Posted Image

#280 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 14 June 2008 - 21:31

To G.K Eιναι Τα Αρχικα Μου,Και Επειδη Δεν Ηθελα Να Ηταν Ετσι Σκετο,
Ενω Επαιζα GTA:San Andreas Ηταν Ενας Χαρακτηρας Που Τον Ελεγαν Ο.G-LoC!!!
Kαι Απο Εκει,Το Κολλησα Και Εφτιαξα Το G.K-LoC!!!!

Berserk___Gatsu.jpg

#281 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 14 June 2008 - 21:43

Εμένα το nick προέρχεται από τον γνωστό anime πρωταγωνιστή Kurosaki ichigo!Στην αρχή ήθελα να βάλω όλο το όνομα όμως το είχε άλλο παιδί!Μετά πήγα να βάλω σκέτο ichigo όμως πάλι ήταν πιασμένο οποτε σκέφτηκα να βάλω ichigo13 όπου 13 είναι η θύρα της αγαπημένης μου ομάδας και έτσι θα το θυμάμαι πιο εύκολα!
Posted Image

#282 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 14 June 2008 - 22:01

Το δικό μου βγαίνει από το μυαλό μου.

Είναι μια λέξη μοναδικά πλασμένη, ώστε όπου και να το δεί κάποιος στο σύμπαν, να ξέρει ότι ανήκει σε μένα.

Πάντως επειδή διαβάζεται "ρίντελουμπ" αρκετές φορές με φωνάζουν και "ριντελούμπα". To κακό είναι ότι θυμίζει και "τουλούμπα" :emptyonexg1:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#283 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 14 June 2008 - 22:59

Αυτο εδω λεγεται κορκόφιλας

Spoiler:

Και ειναι ενα συμπαθες ειδος σαυρουλας που ζει στην Ικαρια (οπου και παω καθε καλοκαιρι). Εναν καιρο ειχα πιασει ενα και το κρατησα για pet, αλλα οταν ξαναπηγα εκει το αμολησα γιατι ηταν στεναχωρεμενο. Βασικα το ονομα ειναι ενα δεσιμο με το νησι κατα καποιον τροπο :hmmm: η κατι τετοιο τελοσπαντων.

Υποκοριστικο -> Κορκοφιλάκι

#284 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 14 June 2008 - 23:12

λοιπόν...έπεζα warcraft III και συγκεκριμένα dota..είχα ξέχάσει το password του προηγούμενου account μου και σκέφτηκα να βάλω έναν ήρωα της dota
ο ήρωας λεγόταν Mangix αλλά εγώ δεν το θυμόμουν καλά και έβαλα Manganix ..και έτυχε να έχει και σχέση με το manga που όλοι ξέρουμε..αλλά μιας και δεν μου αρέσουν τα manga λέτε να το κάνω Animenix?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#285 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 14 June 2008 - 23:35

Το δικό μου βγαίνει από το μυαλό μου.

Είναι μια λέξη μοναδικά πλασμένη, ώστε όπου και να το δεί κάποιος στο σύμπαν, να ξέρει ότι ανήκει σε μένα.

Αληθεια????SUKEEEEE!:wooi2:
Εγω Παντα Το Διαβαζα "ΡαιντΛαμπ"!!!:orly:

Berserk___Gatsu.jpg