Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#256 Rai

Rai

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 25 March 2008 - 23:02

χμμ... να 'δω....
Υπάρχει ένα game ονόματι Starcraft , εκεί και ο Jimmy Rainor. Έχω ένα μικρό κόλιμα με τα παιχνίδια της ριμάδας της Blizzard...
Λόγω του ότι με λένε Δημήτρη το Rainor το βάζω ως nick σχεδόν παντού.
Ε, οι φίλοι αρχιζαν να με φονάζουν με το nick, μετά το έκοβαν για συντομία και να με! :8):

#257 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 posts

Posted 26 March 2008 - 21:36

''Loup Garou'' ειναι o μεγαλος λυκος ή και πολλες φορες συνωνυμα λυκανθρωπος στα γαλλικα συμφωνα και με την μυθολογια...Χρησιμοποιω αυτο το nickname τα τελευταια 2 χρονια(Παλια ειχα το DarkFuuma απο τον αγαπημενο μου χαρακτηρα στο Χ..παντελης ελλειψη φαντασιας:hahaha:...μικρος και αμυαλος...ενω τωρα...:hahaha::hahaha::hahaha:)...Παντα ειχα μια ''ψιλο-ψυχωση'' με λυκανθρωπους και με τους λυκους σαν ζωα γενικοτερα:Αγρια,περιφανα,πανεμορφα και συχνα μοναχικοτατα...χαρακτηριστικα και της ανθρωπινης φυσης...
[SIGPIC]Posted Image
[/SIGPIC]

#258 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 26 March 2008 - 21:54

Το κανονικό μου nickname είναι sirjimmaras. Όταν ήμουν 7-8 χρονών είχε έρθει ένας ξάδερφός μου σπίτι μου, και μου έκανε εγκατάσταση το warcraft 3. Όταν ήρθε η στιγμή να φτίαξω single player profile, τον ρωτάω: τι να βάλω? Και μου λέει: Εφώσον το παιχνίδι έχει πολύ αίμα κ'έτσι μη βάλεις τίποτα ξενέρωτο...Σαν τι να βάλω δηλαδή? Βάλε SirJim ή Jimmaras, αφού σε λένε και δημήτρη....Και βάζω εγώ SirJimmaras... :D Έ το sirjimmaras με ακολουθεί παντού, απλά όταν κάνω register κάπου βάζω sirjim ή sirjimmaras ανάλογα με το αν βαριέμαι η όχι.... :D

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#259 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 27 March 2008 - 14:09

Εμενα το username προκυπτει απο την ανυπολογιστη, αξεπεραστη, ξεδιαντροπη, ασυναγωνιστη,.... ...., διαστροφικη, αεναη, φαντασμαγορικη και διαχρονικη ομορφια μου!!!
Και για να μη με περασετε για ψωναρα να ξερετε λεω την αληθεια!!!!
:hero::hero::hero::hero::hero::hero:

Posted Image
.....Whatever...

#260 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 27 March 2008 - 14:59

Αν τα ματια στο αβαταρ σου, ειναι δικα σου, σορρυ κιολας, ψεμματα μας λες..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#261 Saucegay

Saucegay

can't draw lol

• Members
  • 60 posts

Posted 27 March 2008 - 16:38

It's a bastardization of the name Sasuke.

Posted Image

#262 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 27 March 2008 - 19:11

Από το επίθετό μου βγαίνει το δικό μου, θα με ακούσετε ίσως μάρκο ή μάρκα.

#263 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 27 March 2008 - 19:50

Η Matsu μιλισε....:wooi2:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#264 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 27 March 2008 - 21:56

Από πουθενά βασικά.

Πάνω από μία δεκαετία ago, όταν ο 14-χρονος Yo! έψαχνε να βρει κάτι για Player Name στο 'Heroes of Might & Magic' (ναι, το no. 1 :w00t:) hot-seat που έπαιζε με τα ξαδέλφια του στο άσχετο κατέληξε σ'αυτό (ο ξάδελφός μου φταίει που έλεγε τότε, & τώρα ακόμη, πολύ το "yo" για κανένα ιδιαίτερο λόγο).

Και από τότε έμεινε, ειδικά όταν "μετακόμισα" on-line, & πλέον το χρησιμοποιώ τόσα χρόνια, που ν'αλλάζω, όλοι μ'αυτό με ξέρουν, & τα συναφή.

:hero:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#265 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 27 March 2008 - 22:01

Δε θυμάμαι αν έχω γράψει καν.

Με μαγεύει η ομορφιά του διαστήματος και ο ουρανός τη νύκτα.

Πάντα τον λάτρευα.

Όταν λοιπόν είδα το Men in Black οπου το γατί λεγόταν Orion, έλεγα οτι μια μέρα θα έπαιρνα γάτο και θα του έδινα αυτό το όνομα. Απλώς το λατρεύω σα λέξη.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, ήμουν Orion16, Orion 17, Orion19 και μερικές φορές τώρα πια Orion21. Στα 18 δεν ήμουν πολύ στο internet. Και επειδή το 19 το χρησιμοποίησα αρκετά, μου έρχεται πιο εύκολο να το γράφω τώρα.

Τελικά γατούδο, δε πήρα:orly:

Υ.Γ: Omorfandra, πόσταρε μια φωτό γιατί σα πολύ μακρύ είναι το καλάμι που έχεις καβαλήσει. Δε πείθομαι.

#266 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 March 2008 - 22:03

Ετοιμαστειτε για μια gay ιστορια εν με ολιγον τι απο διαφημιση η οποια κατεληξε ομως σε λυτρωση .

Το ονομα μου ειναι Αγγελος . Ενα φιλαρακι ομως με φωναζε Αγγελουκο μπροστα σε ολες τις κοπελες (gay δεν ακουγεται) και στην συνεχεια με φωναζε σκέτο "Λούκο" ( τελειως gay κατασταση) . Μετα ομως ενας αλλος φιλος παρατηρησε οτι το "λούκος" ειναι το πρωτο συνθετικο της λεξης "lucozade" (δεν πληρωνωμαι για την διαφημιση του γνωστου energy drink) , οποτε έκοψε το Λούκος και με φώναζε zade και εμεινε αυτο.

Χαλαρά πιο πιασάρικο

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#267 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 27 March 2008 - 22:11

Αμα δηλαδή σε φωνάζω "Λουλούκο", θα σε πειράζει;:ureshii:

Καλά λες πάντως. Ωραίο και δυνατό το zade! Και το Άγγελος όμως, ονοματάρα!

#268 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 28 March 2008 - 00:52

ο Omorfandras εχει το ακαταμαχητο Μανγκακιου Σπυρινγκαν

εγω εχω πει και πιο πισω...
ειμαι σοφος σαν τον barbasmurf.....

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#269 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 March 2008 - 00:14

Luv Zoro<3,nuff said!(not in a gay way!)

btw,Orion κι εγω οταν πρωτοδιαβασα το ονομα σου τον Ωριονα απο το MIB σκεφτηκα αρχικα...συμπτωση?

Και Zade ωραιο το παρελθον του ονοματος σου:thumbup:

#270 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 March 2008 - 02:22

Ephialtes cause I am ur nightmare!!:ballumad:

Posted ImagePosted Image