Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#166 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 10 May 2007 - 21:42

Final Fantasy X/X-2 Yuna! Δεν τρελαίνομαι για τον χαρακτήρα (στο FFX, στο FFX-2 καλή ήταν) αλλά μου αρέσει το όνομα ^_^!

#167 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 posts

Posted 11 May 2007 - 13:54

Από το death note!!!
Ryuk=ryuky

#168 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 May 2007 - 16:02

Έμενα το παλίο μου νικ ( Merlin ) ήταν από τον γνωστό μάγο.

Τώρα το καινούργια είνα από το Angel Sanctuary, απλά μου άρεσε πάρα πολύ σαν όνομα. (όχι και πως ο χαρακτήρας της Alexiel ήταν κακός επίσης)

:Χ δηλαδή είσαι αγόρι με νικ γυναικειό; για να καταλάβω.. και εσύ Yagami παιδί μου;

#169 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 15 May 2007 - 14:17

:Χ δηλαδή είσαι αγόρι με νικ γυναικειό; για να καταλάβω.. και εσύ Yagami παιδί μου;

αν ειχες διαβασει το θεικο MANGA θα καταλαβενες.
do it.ισως σε ξεφορτωθουμε λιγο απο το φορουμ.εσενα και τα "χυμα" ποστ -χωρις λογο-και-αιτια" ποστ σου.-

Posted Image

#170 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 15 May 2007 - 16:20

A small fascination with knives and swords of all kind as well as the ability to (near) instantly find the killer of most horror/slasher/thriller movies out there lead people to question my sanity at the time.

Deep down I'm a nice guy. It's not my fault that I think like a psycho :)
Posted Image

#171 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 May 2007 - 04:02

Το επίθετό μου είναι Παλαιός και μια ωραία μέρα στο Λύκειο που μαθαίναμε κάποια επίθετα στα λατινικά πέφτει το μάτι μου στο vetus που σημαίνει "παλαιός". Επειδή ακουγόταν πολύ ώραιο ως όνομα αποφάσισα από τότε να το χρησιμοποιώ ως nickname μου σχεδόν παντού: στα videogames, στα forums, στα σχέδιά μου...

Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Roronoa Zoro(από One Piece) ως username, αλλά επειδή μου φαίνεται λίγο χαζό να βάζω το όνομα ενός χαρακτήρα anime για username και ταυτόχρονα ήθελα να θυμίζει το Zoro(επειδή προφανώς μου αρέσει πολύ) το άλλαξα πριν από λίγο καιρό σε Kuso Kenshi, το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί ο Sanji για να "πειράξει" το Zoro(το Kuso Kenshi σημαίνει σκατοξιφομάχος σε ελεύθερη μετάφραση) :hehe: .

Eπίσης, πολλές φορές τον φωνάζει και marimo. Mα καλά, τι αγαπημένοι που είναι
μεταξύ τους! :hihi2:

#172 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 19 May 2007 - 10:31

εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω περαιτέρω για το από που βγαίνει το name μου, από το Death Note φυσικά!!:bike:
Posted Image
''The human whose name is written in this note shall die''

#173 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 22 May 2007 - 01:08

Μια απο τα ιδια κ για μενα...........Απο ενα anime.......δεν ξερω αν το ξερετε.....χιχιχιχιχ
:blingeye2:Έτσι έχουν γίνει τα ματάκια μου απο τα πολλά anime.............

#174 Hide

Hide

Nan desu ka

• Members
  • 6 posts

Posted 22 May 2007 - 03:14

Hide = o theos kitharistas ton X japan
R.I.P Hide :/
Stop making me repeat myself! Its bad for my health!

#175 Tsakalaki

Tsakalaki

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ

• Members
  • 4 posts

Posted 22 May 2007 - 15:57

Δε ξέρω τίποτα απο anime....είδα φως, δέχθηκα πρόσκληση και μπήκα...το νικ νεϊμ προέρχεται απο το επίθετό μου και το πως με φωνάζανε πολλοί όταν ήμουν μικρότερος...ε, και έμεινε, τέλος.

#176 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 24 May 2007 - 13:36

Δε ξέρω τίποτα απο anime....είδα φως, δέχθηκα πρόσκληση και μπήκα...το νικ νεϊμ προέρχεται απο το επίθετό μου και το πως με φωνάζανε πολλοί όταν ήμουν μικρότερος...ε, και έμεινε, τέλος.

έχεις καμια σχέση με την κρήτη? η απλά έτσι έτυχε?
Posted Image

#177 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 May 2007 - 18:52

Το δικό μου βγαίνει από ένα χαρακτήρα του Silent Hill που αντιπωσωπεύει τις ενοχές του ήρωα για ένα έγκλημα που είχε διαπράξει.Βασικά σκεφτόμουν 1 άλλο μόνο που ήταν λίγο ακατάλληλο.Στο σχολείο το παρατσούκλι που μου έβγαλε ΄1 κολλητός ήταν Τσ$ντα.Παραλάχθηκε πολλές φορές,είτε με κατάλιξη διαφορετική,είτε με άλλες λέξεις,π.χ.Θεική Τσ$^@α,Τρελή Τσ$*$α,κτλ.

Μήπως να αλλάξω και να βάλω αυτό?

#178 Kira_DG

Kira_DG

Death Ruler

• Members
  • 49 posts

Posted 28 May 2007 - 14:53

μια χαρά είναι αυτό! τι κακό έχει?
Posted Image

#179 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 30 May 2007 - 19:42

Εμενα βγενει απο τον βασικο ηρωα του παιχνιδιου kingdom hearts
ΚΗ 4 EVER

#180 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 September 2007 - 16:02

Mine is a no-brainer... Kenny from South Park. :P

Περισσότερο bump του thread για να δω τι θα απαντήσουν οι καινούργοι του forum. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||