Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#586 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 02 June 2011 - 16:02

Need you ask? Μα φυσικά ο Kaizah!
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#587 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 02 June 2011 - 16:05

ΟΚ!!! Και εγώ μέσα είμαι!

Geutella kai Gomu μην ξεχνάτε το session πριν.

Posted Image

Posted Image

#588 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 02 June 2011 - 22:33

Εξετασ-- ααα ναι έχουμε και από αυτές :Ρ

Έλα τώρα, μη μου πεις ότι δεν σου λείψαμε (no, seriously, don't)

Έχουμε να ρίξουμε πολύ trollin'! desu! desu... desu...

Και αφίσα~ Απλή, λιτή και απέριττη...
Spoiler:
Καλοκαίρι έχουμε~~ (ρίξτε ιδέες για την επόμενη φορά, αλλιώς θα αρχίσω τα δικά μου)

Spoiler:

Edited by Stefi-chan, 02 June 2011 - 23:28.

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#589 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 17 June 2011 - 23:58

HAE GUYZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ~~~~~

Ήρθε η ώρα για το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~~ (ναι, επειδή πέρασε πολύς καιρός and we missed you)

Σάββατο, 18/6/11, στις 5:30 μ.μ., στο καφέ "NEON"

Be there or heads will roll!

PS. Το ΝΕΟΝ βρίσκεται Μαιζώνος και 3ων Ναυάρχων

Edited by Stefi-chan, 18 June 2011 - 01:11.

Posted Image

#590 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 June 2011 - 00:06

I'm in. Woohoo, ελατε και οι υπολοιποι. :3
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#591 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 18 June 2011 - 00:53

Yush~ I'll do my best to be there >:3

Also, poster by our beloved Mikami Teru!

Spoiler:

Posted Image

#592 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 18 June 2011 - 00:56

Ώρα; Την κλασσική; I'm all in, για λίγο όμως. ^.^
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#593 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 18 June 2011 - 01:01

We have exam period dudes..... Τοσο πολυ σας λειψανε οι φατσες μας? Δεν παει και πολυς καιρος απο το προηγουμενο !!!
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#594 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 18 June 2011 - 01:08

Aυτό το exams excuse ειναι πολύ κλισέ πλέον. Ναι, όλοι διαβάζουμε αλλά όχι 24/7. Πίστευω 2 ωρίτσες διάλειμμα για καφέ don't hurt anyone. Και ναι όντως δεν πάει πολύ απ'το προηγούμενο meeting, αλλά δεν βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό, όποιος θέλει έρχεται ^.^

#595 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 18 June 2011 - 01:11

Το επόμενο ΣΚ έχουμε cosplay photoshoot, οπότε ήθελα να δω τα παιδιά αν γίνετε για τελευταία συνεννόηση... Αλλά πιθανών να μην τα καταφέρω, και αν έρθω θα κάτσω λίγο :Ρ

Α, ξεχάστηκα, κάνω edit με ώρα :Ρ

Posted Image

#596 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 18 June 2011 - 13:28

Ρε Stef, τελευταία στιγμή έγινε η ανακοίνωση, τώρα το είδα. Έχουμε και την εξεταστική.
Άρα να σας πω ότι δεν παίζει να πατήσω σήμερα. Στο επόμενο μάλλον (αν γίνεται εκτός περιόδου εξεταστικής).

#597 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 18 June 2011 - 14:32

Ρε Stef, τελευταία στιγμή έγινε η ανακοίνωση, τώρα το είδα. Έχουμε και την εξεταστική.
Άρα να σας πω ότι δεν παίζει να πατήσω σήμερα. Στο επόμενο μάλλον (αν γίνεται εκτός περιόδου εξεταστικής).

Εσύ πότε τελειώνεις?Να κάνουμε ένα γκάλοπ μεταξύ μας,για να καταφέρουμε να βγάλουμε ένα meeting μετά την εξεταστική,πριν την κοπανήσετε.

Να δηλώσω κι εγώ πως δεν μπορώ να έρθω σήμερα...have fun fellow-otakus.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#598 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 19 June 2011 - 16:41

Έχω να θίξω μερικά ζητήματα σχετικά με το χθεσινό meeting και πιο συγκεκριμένα με την ανακοίνωση και οργάνωση του!!!!

-Πρώτον δεν κάνουμε κατευθείαν "επίσημη" ανακοίνωση για meeting αν δεν γίνει πρώτα μια πρόταση και δεν απαντήσουν τουλάχιστον μερικά μέλη αν μπορούν να παρευρεθούν ή όχι, πόσο μάλλον αν το άτομο που κάνει την ανακοίνωση δεν είναι σίγουρο αν θα έρθει. Νομίζω αυτό είναι απλή λογική που όμως απ' ό,τι βλέπω την παραβλέπουμε.

-Δεύτερον οποιαδήποτε ανακοίνωση για meeting να γίνεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ και όχι τα ξημερώματα της μέρας που θα γίνει το meeting, αυτό σημαίνει για meeting το Σάββατο η ανακοίνωση να γίνεται το ΑΡΓΟΤΕΡΟ Πέμπτη. Θέλουμε να δουν την ανακοίνωση και να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και όχι να μαζευτούν μόνο 4-5.

Αυτά είναι τα ζητήματα και όποιος θέλει να πει κάτι ελεύθερα, μόνο μια παράκληση: Πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν είμαστε τόσα πολλά άτομα δεν γίνεται να μαζευόμαστε όλοι για διάφορους λόγους. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει εξαιτίας μη σωστής οργάνωσης να μην μπορούν να παρευρεθούν τα περισσότερα άτομα. Ας προσέχουμε να μην έχουμε τέτοια λάθη!

Posted Image

Posted Image

#599 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 19 June 2011 - 17:00

Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλo πάνω στις προτάσεις του Σάμου. Ας ξεκινήσουμε από τώρα :P. Εγώ βολεύομαι άπειρα από την 1η Ιουλίου, που τελειώνει η εξεταστική μου.

#600 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 19 June 2011 - 19:56

Η αλήθεια είναι ότι ο Samu έχει ένα δίκιο.Το συγκεκριμένο meeting ήταν υπο συζήτηση 2-3 μέρες νομίζω στο FB και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήταν σίγουρο.Καλό θα ήταν η κουβέντα να είχε μεταφερθεί εδώ.
Για το θέμα του επόμενου meeting,τελειώνω στις 5/7.Πιο νωρίς δε μπορώ με τίποτα.

Posted Image
Does this darkness have a name?