Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#556 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 29 April 2011 - 22:29

Neon - Θεατρακι 4-2

Come on people, δεχομαι στοιχηματα, dattebayo !!!!

Έλα ρε μαν, δεν είναι αυτό το θέμα. Εγώ εξήγησα τους λόγους μου να πηγαίναμε στο Θεατράκι (να αλλάξουμε και λίγο κλίμα). Και ο GomuGomuNoMi είναι στου διαόλου τη μάνα, αλλά έρχεται. Και εσύ πιο κοντά στο Θεατράκι είσαι :P. Σα θεμα χώρου, ΝΕΟΝ. Αν αυτη τη φορα δεν παιζει θεμα, παμε Θεατρακι. Αυτή είναι η ιδέα μου.

#557 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 29 April 2011 - 22:42

Ok,κατανοητό.Το θεατράκι είναι ωραίο για ζέστη,αλλά δε βολεύει για όλους τους λόγους που είπαμε ήδη.Μην μπερδεύουμε και τους νέους,το meeting θα γίνει κανονικά στο Νέον,όπως γίνεται εδώ και τόσο καιρό και αν θέλουμε κάποια αλλαγή στο μέλλον,το συζητάμε όλοι μαζί και αποφασίζουμε.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#558 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 29 April 2011 - 22:45

Έλα ρε μαν, δεν είναι αυτό το θέμα. Εγώ εξήγησα τους λόγους μου να πηγαίναμε στο Θεατράκι (να αλλάξουμε και λίγο κλίμα). Και ο GomuGomuNoMi είναι στου διαόλου τη μάνα, αλλά έρχεται. Και εσύ πιο κοντά στο Θεατράκι είσαι :P. Σα θεμα χώρου, ΝΕΟΝ. Αν αυτη τη φορα δεν παιζει θεμα, παμε Θεατρακι. Αυτή είναι η ιδέα μου.

Ελα ρε ξερεις οτι το ειπα για πλακα xP Κατα τα αλλα οκ, η αποσταση δεν ειναι θεμα...γνωμη μου παντα. Και εγω ερχομαι απο το Ριο στη τελικη.....το θεμα ειναι ο χωρος, και τα προβληματα που δημιουργηθηκαν στο Θεατρακι που δεν θα επρεπε να δηιουργηθουν ξανα για το κοινο καλο. :thatsit:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#559 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 29 April 2011 - 23:30

Οκ επειδή πολύ ξέφυγε η κουβέντα και βλέπω ότι χρησημοποιήθηκαν δικά μου ποστς. Τα προβλήματα που όλοι λέτε για το θεατράκι δεν ήταν και τόσο τρομερά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το Νεον μας βόλεψε περισσότερο και καλύτερα. Παρόλα αυτά δεν γίνετε όσο πλησιάζουν οι ζέστες να κλεινόμαστε μέσα στο Νεον. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Το κέντρο είναι κέντρο,όπως και να το κάνουμε.Όλοι κάπως έχουν πρόσβαση.Τελευταία κιόλας έχουμε αρκετά newbia οπότε πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή το Νέον.

Δεν είναι τόσο τα newbia όσο τα μικρής ηλικίας μέλη που δεν έχουν εύκολη μετακίνηση ,αν και προσωπικά δεν το θεωρώ καν πρόβλημα αλλά είναι κατανοητό.

Um... βασικά... guys...
:golgo:
Είχα κάνει ήδη ανακοίνωση (μεγάλα κόκκινα γράμματα as per usual) μου το εμφάνισε στο forum, αλλά αμέσως μετά έκλεισε το internet... Οπότε απ' ότι φαίνεται, δεν στάλθηκε
Επίσης, να υπενθυμίσω μία ατάκα του Samu

Quote:
Originally Posted by Samu Posted Image
Τι πάει να πει τις "ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει" και " Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει";;;;;;; Όλοι μαζί κανονίζουμε όχι μόνο ένα άτομο. Δεν θυμάμαι να αποφασίσαμε ποτέ η Στέφι να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Quote:
Originally Posted by Samu Posted Image
Εγώ μέσα για το meeting και θα πρότεινα και εγώ θεατράκι τώρα που έχει καλό καιρό. Όσο για το άλλο ορεξούλες βλέπω Aiorral. Αλλά και για αυτό μέσα είμαι, αλλά εγώ θα κάνω τον κεντρικό χαρακτήρα σε harem theme.....

Ακριβώς αυτό. Όταν συνεννοήθηκα με τα υπόλοιπα παιδιά είπαμε Νεον λόγω χώρου. Εκεί είμαστε άνετα, ενώ στο θεατράκι στα τελευταία meeting μερικοί ήταν εκτός τραπεζιού

Οπότε, Σάββατο 17:30, στο καφέ "ΝΕΟΝ"

Επίσης, για τους καινούργιους, θα σας στείλω το κινητό μου για να μας βρείτε.

Θα εφαρμόσουμε και την τεχνική του προηγούμενου meeting :P

-Και ο Sasuke έχει γίνει πολύ τούμπανος~~~~
- Sharingan~~~~
- Dattebayo~~
*shifty eyes*

Το ότι το ποστ σου δεν εμφανίστηκε στο forum είναι σαν να μην υπήρξε. Όπως επίσης δεν γίνετε να μυρίσουμε τα νύχια μας για να ξέρουμε τι ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕΣ με τα υπόλοιπα παιδιά. Οχι ότι βεβαια δεν μπορούσε να αλλάξει αυτό.

Αφου η Στεφι το διοργανωνει, λες να μην μπορει ? :/ In any case, βλεπουμε....παντως καλο θα ητανε να γινει, θα ερθουν ατομα, δεν χρειαζεται να ανησυχουμε για αυτο....

Για κοίτα πιο πάνω τι έκανε quote η Στέφι. Μην απαντάω στα ίδια.

Επίσης είχα πει και αυτό

Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του και την άποψη του. Μπορείτε απλά να το πείτε αν δεν σας βολεύει. Τίποτα δεν είναι οριστικό σε κάτι που κανονίζουμε μεταξύ μας.

Εγώ θεατράκι δεν έρχομαι, και δεν ποόκειται να έρθω αν και όποτε αποφασίσετε να πάτε στο μέλλον. Saying this for future reference.

Αν είναι θέμα η απόσταση υπάρχουν άτομα που μένουν πιο μακρυά από το Νέον από 'τι εσύ από το θεατράκι. Και όμως έρχονται, και με τα πόδια παρακαλώ.

#560 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 29 April 2011 - 23:35

Someone said something about feet ? (Βγαινει η ποδολαγνια απο μεσα μου ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ )

Anyway ο Samu εχει δικιο οσο αφορα το θεμα Νεον - Ζεστης - Θεατρακι και ουτε καθεξης....με 20 βαθμους αυριο και καθε μερα το θερμομετρο να δειχνει παραπανω δεν διανοειται κανεις να παει κεντρο.

Οσο αφορα την μετακινηση νταξει ας μην ειμαστε τραγικοι οσο ευκολα καποιος παει κεντρο αλλο τοσο ευκολα μπορει να παει Θεατρακι. Η αφετηρια παρα πολλων γραμμων ειναι στα 300 μετρα απο το Θεατρακι for heaven's sake. Τι να πω και γω που παντα ερχομαι με τα ποδια ?

Nevertheless , απο την στιγμη που εχει ανακοινωθει για Νεον so be it . Αλλα αυτη την φορα να συζητησουμε και κατι σοβαρο οπως το που θα κανονιζουμε τα meeting και οχι να δημιουργουνται τα γνωστα πηγαδακια απο δω και απο εκει.
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#561 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 29 April 2011 - 23:47

And just a little something i forgot to mention.......

Εγώ θεατράκι δεν έρχομαι, και δεν ποόκειται να έρθω αν και όποτε αποφασίσετε να πάτε στο μέλλον. Saying this for future reference.

What has the Θεατρακι ever do to you mate ? :hmmm::hmmm::hmmm:
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image

#562 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 29 April 2011 - 23:47

Βλέπω πως τελικά το θέμα συζητήθηκε αμεσοδημοκρατικά, και ύστερα από ΓΣ αποφασίστηκε το τελικό μέρος του meeting. xDDDDD

Seriously guyz, δεν χρειάζεται να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για το μέρος, ούτε κάποιοι από μας να ανακοινώνουμε τελεσίδικα εκπροσωπώντας κάτι και να προκαλείται αναστάτωση. Μια παρέα είμαστε πλέον, ας ρίξει κάποιος μια πρόταση για meeting και αν συμφωνούμε σε μέρα-ώρα-μέρος, comple, ειδάλλως να πέφτουν εναλλάχτηκες προτάσεις και όποια μαζέψει τις περισσότερες ψήφους να είναι και η τελική πρόταση. Το ποιος θα κάνει την τελική ανακοίνωση με τα τεράστια κόκκινα γράμματα δεν ενδιαφέρει το club πιστεύω, και ούτε έχει τόση σημασία. Το ζήτημα να παίρνουμε όλοι μαζί συλλογικά μια απόφαση και να λειτουργήσουμε ως σύνολο, ως παρέα. Αυτά τα λέω ως γενικότερες σκέψεις για αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον, οπότε no hard feelings, ούτως ή άλλως πιστεύω πως το θέμα έληξε μια χαρά. ^^
Posted Image

#563 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 29 April 2011 - 23:50

Βλέπω πως τελικά το θέμα συζητήθηκε αμεσοδημοκρατικά, και ύστερα από ΓΣ αποφασίστηκε το τελικό μέρος του meeting. xDDDDD

Seriously guyz, δεν χρειάζεται να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για το μέρος, ούτε κάποιοι από μας να ανακοινώνουμε τελεσίδικα εκπροσωπώντας κάτι και να προκαλείται αναστάτωση. Μια παρέα είμαστε πλέον, ας ρίξει κάποιος μια πρόταση για meeting και αν συμφωνούμε σε μέρα-ώρα-μέρος, comple, ειδάλλως να πέφτουν εναλλάχτηκες προτάσεις και όποια μαζέψει τις περισσότερες ψήφους να είναι και η τελική πρόταση. Το ποιος θα κάνει την τελική ανακοίνωση με τα τεράστια κόκκινα γράμματα δεν ενδιαφέρει το club πιστεύω, και ούτε έχει τόση σημασία. Το ζήτημα να παίρνουμε όλοι μαζί συλλογικά μια απόφαση και να λειτουργήσουμε ως σύνολο, ως παρέα. Αυτά τα λέω ως γενικότερες σκέψεις για αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον, οπότε no hard feelings, ούτως ή άλλως πιστεύω πως το θέμα έληξε μια χαρά. ^^

Did anyone asked for Geutella's opinion ???

(you are so trolled tomorrow Geu......2 weeks worth of trolling in a single afternoon :kakaka::kakaka::kakaka: )
Posted Image

#564 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 29 April 2011 - 23:56

Επειδή δεν μου αρέσει να spammαρω σε forums, και επειδή zulabar είσαι μεγάααααλο spammέρι γενικότερα και παρασύρεις κόσμο, θα γίνω modwannabe. Σε ένα δημόσιο νήμα μπορεί ο καθένας να πει την γνώμη του δημόσια και να σχολιάσει αρκεί να είναι on topic και να μην παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να μου απευθύνουν τον λόγο για να postάρω. Αυτή τη στιγμή είμαστε off topic, και το trolling απαγορεύεται θαρρώ από τον κανονισμό, οπότε φύλαξέ το για irl. Over and out.
Posted Image

#565 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 29 April 2011 - 23:59

AND Geutella strikes back.......

#566 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 30 April 2011 - 00:00

Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το Θεατράκι, αν είναι το συζητάμε, αλλά όχι να βγάζει κάποιος ανακοίνωση για το που χωρίς να το συζητήσουμε. Έχω πει και στο παρελθόν ότι όταν πέφτει ιδέα για meeting αναλαμβάνω να ενημερώσω και άλλους, γι' αυτό το παίρνω πάνω μου. Δεν αποφασίσω μόνη μου

Anw, αυτή τη φορά λύθηκε το θέμα

Posted Image

PS. I don't recall anyone asking for Zu's opinion :P
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#567 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 30 April 2011 - 00:03

Επειδή δεν μου αρέσει να spammαρω σε forums, και επειδή zulabar είσαι μεγάααααλο spammέρι γενικότερα και παρασύρεις κόσμο, θα γίνω modwannabe. Σε ένα δημόσιο νήμα μπορεί ο καθένας να πει την γνώμη του δημόσια και να σχολιάσει αρκεί να είναι on topic και να μην παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να μου απευθύνουν τον λόγο για να postάρω. Αυτή τη στιγμή είμαστε off topic, και το trolling απαγορεύεται θαρρώ από τον κανονισμό, οπότε φύλαξέ το για irl. Over and out.

You think this is over? THIS IS NOTHING BUT OVER !!!!

HAVE AT THEE !!! (Oh my Thunder God reference !!! )

:8)::8)::8)::8)::8)::8)::8)::8)::8)::8)::8)::8)::8):

To be continued.....tomorrow.........:kakaka::kakaka::kakaka:
Posted Image

#568 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 30 April 2011 - 00:41

PS. I don't recall anyone asking for Zu's opinion :P

Also no-one asked for you to be the Master Chief and organise the meetings but you still do it.....and your photo choices for meeting posters do suck !!! Use violent ones with blood and gore not freaking Beelzebub !!!

Zu is eternal ancient and forever. And speaks whenever he likes however he likes to anyone and any subject he likes.

Get used to it.

Peace out hombre ;)
Posted Image

#569 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 30 April 2011 - 00:57

ΑΝ πραγματικα τρολαρεις εδω, τοτε ειλικρινα σε παραδεχομαι....αν δεν τρολαρεις, περιμενω αυριο να μας πεις ενα BAZINGA ! :borednn9:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#570 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 29 May 2011 - 17:40

Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε όλοι μαζί ψήνεστε για καμιά συνάντηση την άλλη Κυριακή;
Oi,Oi,Oi baka.