Οκ επειδή πολύ ξέφυγε η κουβέντα και βλέπω ότι χρησημοποιήθηκαν δικά μου ποστς. Τα προβλήματα που όλοι λέτε για το θεατράκι δεν ήταν και τόσο τρομερά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το Νεον μας βόλεψε περισσότερο και καλύτερα. Παρόλα αυτά δεν γίνετε όσο πλησιάζουν οι ζέστες να κλεινόμαστε μέσα στο Νεον. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Το κέντρο είναι κέντρο,όπως και να το κάνουμε.Όλοι κάπως έχουν πρόσβαση.Τελευταία κιόλας έχουμε αρκετά newbia οπότε πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή το Νέον.
Δεν είναι τόσο τα newbia όσο τα μικρής ηλικίας μέλη που δεν έχουν εύκολη μετακίνηση ,αν και προσωπικά δεν το θεωρώ καν πρόβλημα αλλά είναι κατανοητό.
Um... βασικά... guys...

Είχα κάνει ήδη ανακοίνωση (μεγάλα κόκκινα γράμματα as per usual) μου το εμφάνισε στο forum, αλλά αμέσως μετά έκλεισε το internet... Οπότε απ' ότι φαίνεται, δεν στάλθηκε
Επίσης, να υπενθυμίσω μία ατάκα του Samu
Quote:
Originally Posted by Samu
Τι πάει να πει τις "ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει" και " Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει";;;;;;; Όλοι μαζί κανονίζουμε όχι μόνο ένα άτομο. Δεν θυμάμαι να αποφασίσαμε ποτέ η Στέφι να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες.
Quote:
Originally Posted by Samu
Εγώ μέσα για το meeting και θα πρότεινα και εγώ θεατράκι τώρα που έχει καλό καιρό. Όσο για το άλλο ορεξούλες βλέπω Aiorral. Αλλά και για αυτό μέσα είμαι, αλλά εγώ θα κάνω τον κεντρικό χαρακτήρα σε harem theme.....
Ακριβώς αυτό. Όταν συνεννοήθηκα με τα υπόλοιπα παιδιά είπαμε Νεον λόγω χώρου. Εκεί είμαστε άνετα, ενώ στο θεατράκι στα τελευταία meeting μερικοί ήταν εκτός τραπεζιού
Οπότε, Σάββατο 17:30, στο καφέ "ΝΕΟΝ"
Επίσης, για τους καινούργιους, θα σας στείλω το κινητό μου για να μας βρείτε.
Θα εφαρμόσουμε και την τεχνική του προηγούμενου meeting 
-Και ο Sasuke έχει γίνει πολύ τούμπανος~~~~
- Sharingan~~~~
- Dattebayo~~
*shifty eyes*
Το ότι το ποστ σου δεν εμφανίστηκε στο forum είναι σαν να μην υπήρξε. Όπως επίσης δεν γίνετε να μυρίσουμε τα νύχια μας για να ξέρουμε τι
ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕΣ με τα υπόλοιπα παιδιά. Οχι ότι βεβαια δεν μπορούσε να αλλάξει αυτό.
Αφου η Στεφι το διοργανωνει, λες να μην μπορει ? :/ In any case, βλεπουμε....παντως καλο θα ητανε να γινει, θα ερθουν ατομα, δεν χρειαζεται να ανησυχουμε για αυτο....
Για κοίτα πιο πάνω τι έκανε quote η Στέφι. Μην απαντάω στα ίδια.
Επίσης είχα πει και αυτό
Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του και την άποψη του. Μπορείτε απλά να το πείτε αν δεν σας βολεύει. Τίποτα δεν είναι οριστικό σε κάτι που κανονίζουμε μεταξύ μας.
Εγώ θεατράκι δεν έρχομαι, και δεν ποόκειται να έρθω αν και όποτε αποφασίσετε να πάτε στο μέλλον. Saying this for future reference.
Αν είναι θέμα η απόσταση υπάρχουν άτομα που μένουν πιο μακρυά από το Νέον από 'τι εσύ από το θεατράκι. Και όμως έρχονται, και με τα πόδια παρακαλώ.