Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Posted 19 June 2011 - 22:37
PS. Φτιάξτε facebook
Posted 19 June 2011 - 22:45

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 19 June 2011 - 23:25
PS. Φτιάξτε facebook
Ότι συζήτηση για μίτινγκ είναι να γίνει, μπόρει να γίνεται εδώ, που είναι και πιο σχετικό. Για αυτό υπάρχει το θρεντ. Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι που ερχόμαστε στο μίτινγκ, έχουμε και λογαριασμούς εδώ. Θεωρώ ότι ανακοίνωση στο facebook είναι δευτερεύουσα.
Posted 19 June 2011 - 23:32
Αυτό το meeting ήταν πρόχειρο, και αφού είδα ότι πολλοί δεν μπορούσαν να παρευρεθούν είπα να το ακυρώσουμε, αλλά μου είπαν να κάνω την ανακοίνωση και όποιος έρθει ήρθε. That is all.
PS. Φτιάξτε facebook
Eνταξει η οργανωση ηταν ελειινη για το τελευταιο μιτινγκ, και ο Σαμου εχει 5-6 δικια σε αυτα που ειπε...τεσπα, πρεπει να ξεκαθαρισουμε κατι.....ειμαστε το otaku club του anime.gr ή το otaku club της Πατρας γενικοτερα ? Γιατι δεν γινεται να εχουμε τις συζητησεις στο facebook και να συνεννοουμαστε απο εκει, ενω πολλα παιδια δεν εχουνε και αναγκαστικα δεν συμμετεχουν....και παραλληλα, δεν θα επρεπε να εχουνε καθως εδω ειναι το κεντρο συζητησεων για τα meeting....τελος παντων, ας το αφησουμε το τελευταιο "μιτινγκ" σαν μια κακη στιγμη....και ας κανουμε και ενα στη μεση του καλοκαιριου οταν βολευεστε οι περισσοτεροι.
Είμασταν και (θέλω να πιστεύω ότι) συνεχίζουμε να είμαστε το otaku club της Πατρας που ανταλάζουμε ιδέες, κανονίζουμε meeting και συννενοούμαστε μέσω του anime.gr. Όσο για το facebook ο Μικαμι απάντησε και με κάλυψε μια χαρά (Thanks MIKAMI:thatsit:). Δεν γίνεται οι μισοί να μην ξέρουν καν ότι κανονίζεται meeting.
Ήταν μεγάλη ανευθυνότητα που δεν ειπώθηκε πως το meeting ακυρώθηκε και το ότι έγινε η ανακοίνωση ενώ είχε ήδη ακυρωθεί. Το "και όποιος έρθει ήρθε" δεν είναι απάντηση γιατί μπορεί ο καθένας να είχε τίποτα καλύτερο να κάνει από το να έρθει σε μια συνάντηση που έχει ακυρωθεί και το ξέρουν οι μισοί ενώ οι υπόλοιποι μισοί δεν είχαν προλάβει να το δουν. Τα άτομα που πήγαν, περίμεναν και σπατάλησαν την ώρα τους τα σκέφτηκε κανείς;

Posted 20 June 2011 - 02:17
Αλλιώς ξεκίνησε η συζήτηση, και μετά έπεσε η ιδέα για meeting το Σάββατο, όλο έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες δυστυχώς.
Συνήθως ρωτάω διάφορους πρώτα μέσω facebook, επειδή πολλοί δεν έχουν λογαριασμό στο anime.gr, και μετά μεταφέρεται και εδώ η ιδέα. Το τελευταίο meeting ήταν αποτυχία, ας το ξεχάσουμε
Posted 20 June 2011 - 12:21

Posted 20 June 2011 - 17:12

Posted 21 June 2011 - 18:40

Posted 21 June 2011 - 19:33
Στις 25/6/11, ημέρα Σάββατο, στο Δασύλλιο, θα γίνει το επόμενο cosplay photoshoot του Patras Otaku Club!
Αυτή τη φορά θέμα θα είναι το One Piece, αν και ως συνήθως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι cosplay θέλει.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο επίσημο thread που θα δημιουργηθεί σύντομα.
Posted 04 July 2011 - 16:50
Posted 04 July 2011 - 17:23
Does this darkness have a name?
Posted 04 July 2011 - 17:34

Posted 04 July 2011 - 17:43
Λοιπόν. Αφού μάλλον οι περισσότεροι έχουμε τελειώσει από αύριο με τις εξετάσεις, τι λέτε για ενα meeting την Τετάρτη, 6 Ιουλίου στο Νέον, κλασσικά το απογευματάκι;
Fine θα ειμαι εκει (not really αλλα η σκεψη μου θα ειναι κοντα σας.....oh wait εκεινη την ωρα μαλλον θα ειναι η σκεψη μου αραχτη with the rest of me στην παραλια με ενα φραπε στο χερι και την θαλασσα στο 1 μετρο

Peace out and have fun at the awfully hot meeting ,hombres
Zulabar out (yes I an going to the beach again. While you stay indoors

FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Posted 05 July 2011 - 01:33

Oh and Zulabar, stop your beaching.

Posted 05 July 2011 - 13:24
Meeting??
I'll be there. Προτείνω να γίνει κατά τις 5. Τι λέτε;
Oh and Zulabar, stop your beaching.
I think you meant bitching ! (But beaching is also hell of an outdoor activity

FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html