Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Posted 05 July 2011 - 14:09
Posted 05 July 2011 - 22:16
Meeting??
I'll be there. Προτείνω να γίνει κατά τις 5. Τι λέτε;
Oh and Zulabar, stop your beaching.
Ε καντο 5:30, μιας και ειναι και καλοκαιρι......
...και να το επισημοποιησει καποιος. Ανελαβε Samu.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 05 July 2011 - 23:37
Τετάρτη 6/07/11, 5:30μμ στο καφέ ΝΕΟΝ.
And Zulaboy, I meant that you were bitching on the beach, so ... beaching!!!!

Posted 06 July 2011 - 11:00
And Zulaboy, I meant that you were bitching on the beach, so ... beaching!!!!
I will bitch on the beach on the road in my house and wherever I like. All of that bescause I CAN

FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Posted 06 July 2011 - 11:06
I will bitch on the beach on the road in my house and wherever I like. All of that bescause I CAN
:
:
Πήγαινε να πλατσουρίσεις Zu και άσε μας να κανονίσουμε το super wow meeting μας με την ησυχία μας.

Does this darkness have a name?
Posted 06 July 2011 - 11:29
Posted 06 July 2011 - 11:31
Πήγαινε να πλατσουρίσεις Zu και άσε μας να κανονίσουμε το super wow meeting μας με την ησυχία μας.
Oh I will my dear. And while you get sick from the devastating heat, I will be chilling with a beer on the splendid cool beach

FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!!

Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!!

http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html
Posted 07 July 2011 - 12:54
Τι σητνε υχη υαπρχιε Οτακου φαν κλαμπ στην πατρα. Αληθεια? ΚΑλο δεν το ηξερα. ΚΑι καναετε και cosplay καλο αυτο. Αληθεια που βρισκετε τα ρουχα?
Οι περισσότεροι είτε τα φτιάχνουν μόνοι τους είτε πάνε σε μοδίστρα με σχέδια. Τώρα τελευταία προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε μόνοι μας μιας και είναι πιο διασκεδαστικό

Posted 07 July 2011 - 15:45
Posted 07 July 2011 - 21:17
Για το καπέλο του Ace απλά παίρνεις ένα καπέλο σε παρόμοιο σχέδιο (το σχέδιο του είναι εύκολο και το βρίσκεις παντού, όχι σαν του Luffy που τυχαία βρήκα, δεν είχα δει πουθενά αλλού), και το βάφεις πορτοκαλί (αν βρεις έτοιμο πορτοκαλί τότε είσαι τυχερός) και βάζεις τις κόκκινες μπίλιες ή μπαλάκια γύρω γύρω (ή τις κολλάς στη σειρά ή παίρνεις από τις χάντρες για βραχιόλια, τις περνάς σε ένα σπάγκο και τις στερεώνεις). Για τις φατσούλες τώρα δεν είμαι σίγουρη, κάπου διάβασα για καπάκια από βάζο και κολλάς πάνω τους το σχέδιο εκτυπωμένο ή το ζωγραφίζεις
/cosplay geek mode
Και μιας και το έφερε η συζήτηση, να κάνω μία ανακοίνωση
Θα φτιάξω και thread asap με περισσότερες πληροφορίες
Edited by Stefi-chan, 12 July 2011 - 12:56.
Posted 08 July 2011 - 14:54

Posted 04 August 2011 - 21:44

Θα ήθελα να κάνω μία γενική ερώτηση εδώ για να ακούσω μερικές απόψεις των παιδιών που έρχονται στα meetings ή γενικά που μένουν Πάτρα. Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε σε meeting, θα πείτε, αλλά ξέρετε ότι αυτό ποτέ δεν γίνετε

Θα θέλατε να γίνει anime party στην Πάτρα? Στο ίδιο στιλ που γίνονται και σε άλλες πόλεις, σε ένα μπαρ/καφετέρια/club μαζευόμαστε και υπάρχει anime (ή και από παιχνίδια και γενικά ιαπωνική) μουσική, μερικές φορές υπάρχουν και διαγωνισμοί/κληρώσεις με δώρα.
Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι και τόσο. Έχουμε τα meetings, έχουμε τα cosplay photoshoots και μου αρκούν. Αν, όμως, ενδιαφέρεστε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι.
Posted 07 August 2011 - 01:57
Εμενα μου αρεσουν οι προβολες συνεχιστε τις αν μπορειτε!
+1000