Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#226 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 10 July 2010 - 18:39

OYGK. Λεπόν. Στην προβολή συζητήθηκε κάτι περί μίτινγκος. Ακούστηκε κάτι για Πέμπτη. Εγώ προτείνω Τρίτη. Γενικά, για ώρα προτείνω κατά τις 5μιση, κλασσικά στα σκαλάκια πίσω από το Θεατράκι και έπειτα να αράξουμε στην καφετέρεια. Ακούω αντιρρήσεις yo!

#227 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 10 July 2010 - 20:00

Εγω δεν εχω προβλημα με μερα/ωρα... απλα αν ειναι πολυ νωρις θα μας φαει ο ηλιος καλοκαιριατικα

Posted Image

#228 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 10 July 2010 - 21:31

Επίσης δεν έχω πρόβλημα για μέρα και ώρα, ο ήλιος θα είναι μία challenge :3 Αν πάντως γίνει Πέμπτη όπως ακούστηκε, προτείνω να γίνει στις 7 (γιατί πιο πριν γράφω φυσική <_<)
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#229 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 10 July 2010 - 22:48

Την Τρίτη δε θα είμαι στην Πάτρα...Πέμπτη απόγευμα με βολεύει.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#230 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 July 2010 - 06:08

Και εμένα Πέμπτη με βολεύει. Για την ώρα δεν έχω πρόβλημα αρκεί βεβαια να είναι κλασσικά απόγευμα.

#231 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 11 July 2010 - 09:26

Εγω μπορω Τεταρτη ή Πεμπτη (εκτος απροοπτου), και ωρα απο τις 6.30 και μετα.
Posted Image

#232 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 11 July 2010 - 13:24

Nicu, nicu. Εγώ γενικά μπορώ όλες τις μέρες και ώρες. Αλλά προτείνω να το οργανώσουμε για Πέμπτη στις 7 το απόγευμα. Νομίζω τότε μπορούμε σχεδόν όλοι. :thatsit:
Posted Image

#233 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 11 July 2010 - 13:31

Ωραία, αφού λοιπόν φαίνεται ότι οι περισσότεροι μπορούν την Πέμπτη το απόγευμα, το επόμενο μίτινγκ θα είναι κλασσικά στις 6 με 6μιση το απόγευμα στα σκαλιά πίσω από το Θεατράκι, Πέμπτη 15 Ιουλίου yo. Σιι για δέαρ ντουντς.

edit: Lol ρε παίδες, ούτε ένα λάθος δεν μπορούμε να κάνουμε με εσάς :P

Edited by Aiorral, 11 July 2010 - 15:47.

#234 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 11 July 2010 - 13:39

το επόμενο μίτινγκ θα είναι κλασσικά στις 6 με 6μιση το απόγευμα στα σκαλιά πίσω από το Θεατράκι, Πέμπτη 16 Ιουλίου yo.

Aye! Αν και μάλλον ήθελες να πεις Πέμπτη 15 Ιουλίου. Cyaaa there, minna-san! :blingeye2:
Posted Image

#235 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 11 July 2010 - 14:24

ανοιξε το καλενταρι σου ρε αιορραλ και κανε και ενα edit να μην μπερδευτει ο κοσμος... οποτε τα λεμε την Πεμπτη παιδες!

Posted Image

#236 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 11 July 2010 - 15:42

Παιδες το μιτινγκ που απευθυνεται ? Και γενικα, τι κανουμε σε αυτα ?

Υ.Γ. *καινουργιος*

#237 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 11 July 2010 - 15:54

Παιδες το μιτινγκ που απευθυνεται ? Και γενικα, τι κανουμε σε αυτα ?

Υ.Γ. *καινουργιος*

Λοιπόν, αν κατάλαβα καλά τις ερωτήσεις σου: το μιτινγκ απευθύνεται σε όποιον Πατρινό (και μη) άνιμε οτάκου που θα βρίσκεται εκείνη την περίοδο στην Πάτρα. Συναντιόμαστε για να μιλήσουμε και να γουστάρουμε με θέμα τα άνιμε, κατά κύριο λόγο (άνθρωποι είμεθα και ξεφεύγουμε ώρες-ώρες βέβαια :P). Επίσης συζητάμε για ταινίες που μπορούν να προβληθούν ή έχουν προβληθεί στην εστία του πανεπιστημίου Πατρών και για ενδεχόμενα Cosplay Events (έχει παίξει ένα μέχρι τώρα, θα γίνει και άλλο, κατά πάσα πιθανότητα). Τίποτα δεν εμποδίζει βέβαια να συζητήσουμε και για καποιο άλλο επιχείρημα και, φυσικά, να το προσπαθήσουμε να γίνει, αν υπάρχει πρόθεση.
Αν θες να κρίνεις μονος/μόνη σου, πέρνα μια βόλτα, δεν έχεις να χάσεις τπτ (εκτός από τα μυαλά σου, γιατί θα σε κάψουμε :kakaka:). Οπότε, σιγια δέαρ!

#238 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 12 July 2010 - 15:32

Επίσης είμαστε new people friendly, οπότε πέρνα μια βόλτα αν θες ^^

Γκαααιζ, μπορούμε να το βάλουμε στις 7? Γράφω φυσική... Αν δεν γίνετε οκα, θα προσπαθήσω να σας προλάβω :3
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#239 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 12 July 2010 - 15:57

ok guys ελπιζω να ερθω
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#240 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 12 July 2010 - 22:43

Επίσης είμαστε new people friendly, οπότε πέρνα μια βόλτα αν θες ^^

Γκαααιζ, μπορούμε να το βάλουμε στις 7? Γράφω φυσική... Αν δεν γίνετε οκα, θα προσπαθήσω να σας προλάβω :3

Εεεεεε..... Δεν ειναι απαραιτητο να μαζευτουμε ολοι την ιδια ωρα ξερεις :hihi2:
Και λιγο αργοτερα να ερθεις δεν χαθηκε ο κοσμος!
Αλλωστε κι εγω πριν τις 7 δυσκολο να φτασω.
Posted Image