Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#106 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 23:14

Να 'μαι κ εγω με το καθυστερημενο report μου! Ειμασταν λιγοτεροι απο οσους περιμεναμε, 6 ατομα. Aiorral μηπως εβλεπες το φαντασμα του Chris και μετρησες 7? :hahaha:
Μια χαρα περασαμε παντως, και χαιρομαι που αρεσε και στις καινουριες! Δεν ξερω τι ωρα το ληξανε τα παιδια, εγω εφυγα στις 10 παρα λογω κανονισμενου σινεμα...

Για επομενη συναντηση εχουμε χρονο μπροστα μας. Και φυσικα περιμενουμε και τον Igano και οποιον αλλο ανιμοφιλο ενδιαφερεται

"Καινούριες?" Dude, εγώ και η dora ειμαστε αρχαιοτατα μέλη. |DD /'ελα βρε, ξέρω πwς το εννοείς.

Τεσπα, για new meeting σε 2 weeks καλό ακούγεται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 23:42

Καπου μεταξυ 10-20 Δεκεμβριου θα γινω μπαμπας :wooi2: οποτε δεν θα μπορω για καποιο διαστημα να ερθω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#108 Chris_クリス

Chris_クリス

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 02:22

Σορρυ παιδια αλλα δεν μπορεσα να ερθω γιατι ειχα ηδη κανονισει καφεδουμπα με παρεα και επειδη το σκεφτηκα και παραπανω και ειδα ποστς που ανεφεραν οτι ειναι καλυτερα να μην ερθουν ασχετοι δεν το ανεφερα σε κανεναν. :nosey:
παντως την επομενη φορα θα προσπαθησω να ερθω.
και συγχαρητηρια στον Igano για το μπεμπε αν και δεν σε ξερω μαν. ακομα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 04:53

Συγχαρητήρια και από μένα στον igano, άντε με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να είναι υγιέστατο πάνω από όλα!
Πέρασα ένα πολύ ευχάριστο Σαββατιάτικο απόγευμα με τα παιδιά, χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα την the_second_child και την samurai_pizza_dora! Συμπαθέστατες κοπέλες και οι δύο. :)
Ελπίζω στο επόμενο meeting να έχουμε ακόμα περισσότερη συμμετοχή και να γνωρίσουμε και άλλα νέα άτομα. Χαίρομαι που υπάρχει κέφι και διάθεση να οργανώνονται τέτοιες συναντήσεις συχνά. Περνάμε πολύ όμορφα και κυλάει η ώρα χωρίς να το καταλάβουμε. Επίσης προτείνω κάποια στιγμή να το κανονίσουμε να πάμε για φαγητό, και αν ξέρει κάποιος κανά κινέζικο εστιατόριο ακόμα καλύτερα! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πάει μαζεμένη μια otaku παρέα σε ένα τέτοιο μέρος.
Ανυπομονώ για το επόμενο meeting και μέχρι τότε gambatte minna-san! ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#110 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 12:48

Ευχαριστω πολυ! :sleepy:

Ο γιος μου θα γινει κανονικος otaku σαν το μπαμπα του! Ηδη μολις αρχισει και βλεπει τηλεοραση θα παρει τα χναρια του πατερα του που μεγαλωσε με Καμπαμαρου και Ρομποτεκ (αχχχ εποχες)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 19:26

1) Gomen neeee senpai :nod: (Note: Αν σου κολλήσω το "senpai" δεν πρόκειται να ακούσεις το όνομά σου από μένα, ρώτα τη Σία-senpai :hehehe: Senpaaaaaaai~)

2) Για φαγητό έχουν πάει οι άλλοι μετά σε κινέζικο, οπότε αν θέλετε θα πάτε και την επόμενη φορά (εγώ ως minor δεν μπορώ γιατί ο κακός εγκληματίας θα προσπαθήσει να με απαγάγει αν αργήσω και εγώ ως ανυπεράσπιστο καρατέκα/κοριτσάκι θα κάτσω να με κάνει ότι θέλει <-- άποψη γονέων :borednn9: )

3) :lovulovu: Μωράκι???? Omedetoooooo~ Και ξέρεις ne? Πρώτες λέξεις όχι μπαμπά μαμά, αλλά oto-chan και oka-chan :awww: Θα φρεσκάρουμε τα kodomo anime :ureshii:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#112 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 20:05

Καπου μεταξυ 10-20 Δεκεμβριου θα γινω μπαμπας

Wiii~ θα έχουμε και μπαμπάαα~ στο club δηλαδή?? ...Το βλέπω να μυήται από τα 6 του στην animοιαπωνοφιλία! :smokingg:

Επίσης προτείνω κάποια στιγμή να το κανονίσουμε να πάμε για φαγητό, και αν ξέρει κάποιος κανά κινέζικο εστιατόριο ακόμα καλύτερα! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πάει μαζεμένη μια otaku παρέα σε ένα τέτοιο μέρος.

Νιεχεχεεε~ τις έχουμε κάνει ήδη τις επιδρομές μας στο κινέζικο στα Υψηλά Αλώνια...
Saaaatte! Κανονίστηκε... Next time θα ξαναπάμε εκεί και θα πάρουμε και τα θρυλικά fortune cookies!
...Και θα σε σούρουμε κι εσένα μαζί! :try:
---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#113 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 14:05

Επίσης προτείνω κάποια στιγμή να το κανονίσουμε να πάμε για φαγητό, και αν ξέρει κάποιος κανά κινέζικο εστιατόριο ακόμα καλύτερα! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να πάει μαζεμένη μια otaku παρέα σε ένα τέτοιο μέρος.

Αυτο εχει γινει ηδη δυο φορες!! Σε παλλαιοτερα meeting,
αλλα που ειναι τωρα ο Gus που τα κανονιζε αυτα... Θα το ξανακανουμε σιγουρα οποτε μην ανησυχεις.

Ο γιος μου θα γινει κανονικος otaku σαν το μπαμπα του! Ηδη μολις αρχισει και βλεπει τηλεοραση θα παρει τα χναρια του πατερα του που μεγαλωσε με Καμπαμαρου και Ρομποτεκ (αχχχ εποχες)

Συγχαρητηρια και απο μενα!! Και GOAL να τον βαζεις να βλεπει, με τον Veniamin:ballumad: Σουτ του Αετουυυυ!!!!
(Ιαπωνικος τιτλος: Moero Top Striker)

Ααααααχχχ εποχες...

ΥΓ. ΠΡΟΣ Black Kaiser: Αλλη μια φορα πελατες!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 09:37

ΥΓ. ΠΡΟΣ Black Kaiser: Αλλη μια φορα πελατες!!

ΠΡΟΣ Hyuuga_Nikorasu : Υπάρχει και δεύτερος γύρος.

ΥΓ : Και το Moero Top Striker τα έσπαγε. Συγχαρητήρια στον "μπαμπά" Igano !

#115 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 14:52

Μάγκες, είπαμε με Βετζέτα και Χιούγκα για συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο στις 12 του Δεκέμβρη. Τώρα, επειδή υπήρχε η πρόταση για φαγητό, θέλω να ακούσω απόψεις και ώρες που θα θέλατε να γίνει. Γιατί αν είναι μόνο για φαγητό, μην βρεθούμε και από τις 6, νωρίς θα είναι.
ΚΛΑΣΣΙΚΑ, κάθε άλλο παιδί που δεν έχει ήδη παρεβρεθεί σε κάποια από τις συναντήσεις είναι ευπρόσδεκτο.
Οβερ και ουτ.

#116 ira paspartoo

ira paspartoo

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 18:32

cool!:joyful: εγώ ξαναλέω πως είμαι μέσα για ό,τι κι αν κανονιστεί! κανένα πρόβλημα για ώρα και μέρος.

#117 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 20:48

Λοιπον καιρος για νεο meeting!! Η προταση μου ειναι να γινει το Σαββατο 12 Δεκεμβριου στις 7.00 μ.μ. στο Θεατρακι. Με αλλα λογια, παμε για το κλασσικο καφεδακι και στη συνεχεια αν υπαρχει διαθεση παμε για φαγητο σε κινεζικο.

Δε χρειαζεται να ξαναπω ολοι ειναι ευπροσδεκτοι, παλιοι και καινουριοι!

#118 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 21:43

Άι γουίλ μπι δέαρ!
~γιατί είναι πολύ κουλ να γράφεις αγγλικά με ελληνικούς χαρακτήρες xD~
Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 22:51

Καλα να περασετε :Blissfull:. Εγω θα την βγαλω κλινικη το ΣΚ χεχεχε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2009 - 02:43

Άντε καλά γεννητούρια στη μαμά και με έναν πόνο! Καλώς να τα δεχτείτε και να είναι το μωράκι σας υγιέστατο. Ξέρετε αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι;

(Είμαι τραγικά off-topic το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να μη ρωτήσω xD)

Edit: Sorry, άκυρη η ερώτηση, τώρα μόλις πρόσεξα πως σε παλιότερο post αναφέρεται ότι είναι αγοράκι! Άχου το μωλέ! :wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Geutella: 09 Δεκέμβριος 2009 - 02:50

Δημοσιευμένη  εικόνα