Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
199 replies to this topic

#151 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 13:43

X-lpBleach (Γιαννης, ο κυριως τραγουδιστης, και μου φενετε ο πιο μικρος:kakaka:)

Υπήρχε ένας που ήταν 3η γυμνασίου εγώ πάω 1η λυκείου :P Αν δε κάνω λάθος αυτός ήταν ο TheChosenOne ή όπως τον λένε... :P
Εγώ παντού είμαι κύριως τραγουδιστής μέχρι και στο Guitar Hero όλοι έχουν αναγνωρίσει το ταλέντο μου ;)

goggeta ssj4 ( Βασιλης , ο @@@@@ που το διοργανονε :P)

Baka!!! Goggeta SSJ6 είναι δες λίγο πιο πάνω ;) Και όντως είναι @@@@@ XD
A, ρε, Μπίλυ τα καλύτερα λόγια λέμε για εσένα :gotit:

matassos ( εγω :P μαυρα μαλια, στην γονεια του τραπεζιου διπλα στο hellbois+ αυτός που παραπονιόταν που πήγαμε ταβέρνα αντί για κινέζικο αλλά τελικά έφαγε ρύζι με τα τσοπ στικς που με έκλεψε και είχε για δικαιολογία ότι αυτός τα ζητούσε από το φόρουμ ενώ ο Ρόρικονφαν είχε πάρει και αυτός τσοπ στικς και αντί να τα πάρει από αυτόν τα πήρε από εμένα)

Fixed for the great justice!:smokingg:

#152 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 14:08

DarcRose22 ( Χριστινα, με τα περιεργα γαντια :P )

ναι!!! εγώ είμαι αυτή!!! αλλά δεν ήταν περίεργα τα γάντια μου!!! άντε καλά ήταν λίγο αλλά όταν τρώγαμε δεν τα φορούσα για να μην λερωθούν με ποτό....

λοιπόν και εγώ έχω να πω ότι το μίτινγκ ήταν πολύ καλό!!! ειδικά όταν τραγουδούσαμε τα όπενινγκς... πραγματικά δεν μερίμενα ότι μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερη φασαρία από όση κάναμε στα προηγούμενα μίτινγκς.... συμφωνώ και εγώ να κάνουμε πιο συχνά... θα πίνω και μερικούς καφέδες πριν και θα έχω μπόλικη ενέργεια...... ε και κάποια στιγμή θα μας επικηρύξουν σε όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.... yay!!
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#153 Hat-tan

Hat-tan

Shamo

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 14:09

ναιιι.. μου αρεσε πολυ το drinking meeting xD, περασα πολυ καλα, too bad που επρεπε να φιγω τοσο νορις D=

#154 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 15:03

Ωρα να ποσταρω και εγω!!!Λοιπον παιδια το meeting ηταν ολα τα λεφτα και εθχομαι για νεα καλιταρα...Δυστυχος δεν μπορεσα να ερθω στα BG λογο ηλικιας και λεοφοριου.
Να ρωτισο λογο κατι τελικα με την πλιρομη στο μαγαζι τι εγινε ολα πληροτηικαν γιατι στο τελος ιδα τον gogeta αναστατομενο(δεν πιστευο να τα πλιροσε απο την τσεπη του?)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 17:09

list updaited!:
goggeta ssj6 ( Βασιλης , ο @@@@@ που το διοργανονε :P)
matassos ( εγω :P μαυρα μαλια, στην γονεια του τραπεζιου διπλα στο hellbois)
HeLLbois (Βαγγελης διπλα στο rorico)
badboy ( ο ζορο στο παρτυ, αλλιως Κωστας , αλλιως ο κερδισμενος της υποθεσης ;))
cassiel (Παναγιωτης , γνωστος για τα επικα cosplay)
X-lpBleach (Γιαννης, ο κυριως τραγουδιστης, και μου φενετε ο πιο μικρος:kakaka:)
FunkyFish (John στ facebook αρα γιαννης, τα λογια ειναι περιτα, μακρυ μαλλι κ μια olymbous στο χερι)
Rukawa
Omoikane (Νικος , ενας απο τοθς 2 καινουργιους, καλωσηρθατεεε!:nod:)
私の死んだ兄弟 (ο τυπος με τις 2 μπριζολες (δεν λεω περισοτερα:hihi2:)
DarcRose22 ( Χριστιννα, με τα περιεργα γαντια :P )
Adventurer (και εδω τα λογια ειναι περιτα, επισις αλο ενα ονομα που δεν θυμαμαι)
Mogdevil
Tenshi (Αγγελος (κοτσιδα γιαλι), ηρθε, ειδε εφυγε, σαν τον καισαρα ενα πραγμα)
Mithuna (Annie, το κολιτσακι με το μπαλονι :P )
RiDelia (Λυδια , με τον επιδεσμο στο χερι, αν το προσεξε κανεις!:P)
BlackRoseofDestiny (Ναταλια, και αυτη η κερδισμενη της υποθεσεις, καντε την συσχετιση:hahaha:)
N-TG (Θοδορης, ο διωργανωτης του παρτυ-καμενος-sanji)
Kakashi-sensei (Χρηστος, και εδω τα σχολια περιτα)
Rorico-fan (Πετρος, προσκιναμε τον φανατικο antibleachisti)
Lily (Εφη, μας σαπισε στο ξυλο, κιριολεκτικα!)
kantoros (Αλεξης, επισης τα σχολια περιτα)
Hat-tan (Στεφανος, διπλα στον cassiel)
TheChosenOne
λοιπον η σειρα δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο, οπως μας θυμαηθικα και οποιους μας θημυθηκα
ενα μεγαλο προβλημα ηταν οτι θημομουν φατσες αλλα οχι ονοματα (ποσο μαλοω νικναμες):blurah5:
Επισις ο σχολιασμος δεν εχει σκοπο να προσβαλει αλλα να μας θιμισει ποιος ηταν ποιος!

οσο για τα λεφτα αποτι ακουσα βγηκαν 30 ευρω παραπανω, τα κρασια προφανως και τα νερα, οποτε πληρωσαμε 1-2 ευρω παραπανω ο καθενας, τοτε ηταν που περασαν τον ξερετε-ποιον(σαν το χαρυ ποτερ:nanana:μιας και δεν θελει προβολη στο ιντερνετ!) για καθηγητη μας!
οσο για τα chpsticks ηταν πιο ευκολο να τα παρω απο σενα!:nanana: ουτος η αλλος ο adventurer ειχε παραπανω μετα και σου εδωσε , ετσι δεν ειναι?
μιας και το ειπα αυτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜE ΓΙΑ ΤΑ CHOPSTICKS που σπασαμε τρελη πλακα adventurer! την επομενη θα φροντισω να φερω δικα μου!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 02 Νοέμβριος 2009 - 17:20

#156 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 17:16

(δεν πιστευο να τα πλιροσε απο την τσεπη του?)

ε τοτε...αν εγινε κατι τετοιο πρεπει οπωσδηποτε να του δωσουμε αμεσως τα λεφτα!!! (αφορμη για να ξαναγινει συντομα ενα eating drinking meeting :orly:)
για να συμπληρωσω με τα ονοματα εγω ειμαι η Λυδια (με τον επιδεσμο στο χερι-αν το προσεξε κανεις xD)

#157 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 17:37

1ον ευχαριστω για το "( Βασιλης , ο @@@@@ που το διοργανονε :P)"!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
(τωρα καταλαβανε??)

2ον ε οχι νταξ το κατι τις μου παραπανω ναι, ευθηνη μου αλλωστε αλλα μηδαμηνα.... ολοι ημαστε μια γροθια δεν τιθετε θεμα!!!:riiight:

κατοπην το ποστ

ε τοτε...αν εγινε κατι τετοιο πρεπει οπωσδηποτε να του δωσουμε αμεσως τα λεφτα!!! (αφορμη για να ξαναγινει συντομα ενα eating drinking meeting :orly:)
για να συμπληρωσω με τα ονοματα εγω ειμαι η Λυδια (με τον επιδεσμο στο χερι-αν το προσεξε κανεις xD)

μετα το ποστ

Ασε ασε που να στα λεω η φραγκοφωνιαδες ολα εγω τα εβαλα αντε τωρα ετσι φερονται σε ανθρωπο του μεροκαματου!!!:uhh:
Θελω τα λευτα μου πησω!!!:try:

Λυδια?? Που καθοσουν???:hmmm:
(ακομα να μαθω τα παιδια..:nosey:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#158 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 17:52

αμ....μπροστα στην πορτα περιπου..γενικως δεν πολυ καθομουν...συνηθως σηκονωμουν γτ επρεπε να περασουν οι αλλοι xD

#159 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 18:02

@ RiDeliA κοντα στον Πανο δλδ μια κοπελα με σγουρα ξανθα μαλια??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#160 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 18:09

κοντα στον Πανο ναι...Σγουρα μαλλια ναι...ξανθα ομως οχι..εκτος αν εφταιγε ο φωτισμος...καστανα ειναι τα μαλλια μου και φορουσα κοκκινη ζακετα(δν ξερω αν βοηθαει xD) τελος παντων ειναι απο τις πρωτες φορες που ερχομαι σε anime party και σε meeting οποτε δν ειμαι γνωστη φυσιογνωμια...

#161 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 18:18

@ RiDeliA τωρα ενιωσα καταβαλα!!! Α βρε μην εισαι τοσο ισυχη δεν μας βλεπεις τι κανουμε εμεις!!! Νταξ σιγα σιγα!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#162 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 19:38

Εγω ειμαι ο Νικος ο ξανθος.
Καλως σας βρηκα! :hi:

#163 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 19:50

Aφου ολοι συστινονται ας συστιθω και εγω λεγομαι Στελιος εγω καθομουν στο βαθος στο τραπεζι με τον N-TG και τον X-LpBleach για να σας δοσω να καταλαβετε.Αν θιματε ο gogeta τον ειχα φοναξει να μου πως κρατανε τα chopstick!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#164 Rukawa

Rukawa

Dr. Sheldon Cooper FTW

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 20:19

Εγώ είμαι ο άλλος Νίκος που καθόταν δίπλα στον ξανθό Νίκο.:thatsit:

#165 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 22:31

οι παραπανω νικοι αξιζει να σημειωθει οτι πηγαν στα bg αλλα εφυγαν (μαζι μου) την στιγμη που ηρθε το 2ο γκρουπ.

μια παρακληση. επειδη δεν ειχα καμερα μαζι και οτι τραβηξα ηταν απτο κινητο, οταν τα ανεβασω με το καλο μην γκρινιαξετε για την χαλια ποιοτητα:congrats:
λογικα αυριο θα τα ανεβασω, υπομονη