Καλημέρα και από μένα παιδιά,σόρρυ ανιψιέ μου τάσο που έγραφα 3ωρο διαγωνισμα πρωινιατικα και δεν με αφησαν να αγγιξω πισι μεχρι να αναλυσω ακριβως πως τα πηγα κλπ
Περισσο να πω οτι τα σπασαμε χθες.Οι καφρομεταλαδες να παιζουμε ντραμς με τα τσοπστικς,οι αγριοφωναρες μας να επισκιαζουν τη λάιβ μουσική,οι σερβιτοροι να στεκονται αμηχανοι (μας περασαν για σχολειο - πηγα να πληρωσω σε εναν απο αυτους και μου λεει οχι σεμενα,στον καθηγητη σας πηγενε δωστα),οι σαδομαζοχιστες να ριχνουν αδεσποτες σφαλιαρες ο ενας στον αλλο...Ηπιαμε στην υγεια του καμπαμαρου,του μπλιτς,του ενος κομματιου,του ντραγκονμπωλ των γιουρι και φυσικα του
.aNiMe//GR 
Οι φωτογραφιες τωρα.Επειδη ειναι περιπου 230 στο συνολο στα μεσα της αλλης βδομαδας θα ειναι ετοιμες (σχολειο + οργανωση και συμπιεση φωτογραφιων + φροντηστηριο + υπνος και φαι > χρονος που εχω να δια8εσω)
Επισης καλο θα ηταν να γραφει ποιοι παρευρεθηκαν στο μιτινγκ ωστε να μπορεσουμε επιτελους να αντιστοιχισουμε τα ατομα στα nicknames.[σπαμ]Εχω καταμπερδευτει πια![/σπαμ]
Τελος,να μερικα βιντεο απο χθες,απο τραγουδια και χαρες (εγραωα παλι ο ποιητης

)
Υστερογραφο :
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FunkyFisch: 01 Νοέμβριος 2009 - 17:57
wrong link