Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
199 replies to this topic

#121 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 13:25

yaaataaaaa(κλεμενο):joyful::joyful::joyful:

εεεεεεεεεεεεεεε:chigau:

Λοιπον μαγκες γιατι τοση νεκρα???? 30κατι ατομα ημασταν
καλα θα κανω την αρχη, με 2 λογια χθες ηταν τελεια στην ταβερνα
μαθαμε ξυλακια , φαγαμε σουτζουκακια με ξυλακια (ναι θα ανεβασω φοτος! ) , τραγουδήσαμε ολα τα παλια καλα ελληνικα οπενινγκς (ενω ειχε λαιβ λαικα) , φαγαμε τα χαστουκια μας:cry5: και αλλα πολα
με 2 λογια παμε για επομενοοοοοοο:bike:
υγ1 καποιοι την κοπανισαν χωρις να χαιρετησουν
υγ2 lily damn u το μαγουλο ακομη πονα:fromabove:(πλακα, πλακα) οχι νταξυ!
υγ3 στα bg καταληξαμε 7 ατομα:bahhh:ελεος δλδ...

#122 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 14:56

Καλημέρα και από μένα παιδιά,σόρρυ ανιψιέ μου τάσο που έγραφα 3ωρο διαγωνισμα πρωινιατικα και δεν με αφησαν να αγγιξω πισι μεχρι να αναλυσω ακριβως πως τα πηγα κλπ

Περισσο να πω οτι τα σπασαμε χθες.Οι καφρομεταλαδες να παιζουμε ντραμς με τα τσοπστικς,οι αγριοφωναρες μας να επισκιαζουν τη λάιβ μουσική,οι σερβιτοροι να στεκονται αμηχανοι (μας περασαν για σχολειο - πηγα να πληρωσω σε εναν απο αυτους και μου λεει οχι σεμενα,στον καθηγητη σας πηγενε δωστα),οι σαδομαζοχιστες να ριχνουν αδεσποτες σφαλιαρες ο ενας στον αλλο...Ηπιαμε στην υγεια του καμπαμαρου,του μπλιτς,του ενος κομματιου,του ντραγκονμπωλ των γιουρι και φυσικα του .aNiMe//GR :congrats:

Οι φωτογραφιες τωρα.Επειδη ειναι περιπου 230 στο συνολο στα μεσα της αλλης βδομαδας θα ειναι ετοιμες (σχολειο + οργανωση και συμπιεση φωτογραφιων + φροντηστηριο + υπνος και φαι > χρονος που εχω να δια8εσω)

Επισης καλο θα ηταν να γραφει ποιοι παρευρεθηκαν στο μιτινγκ ωστε να μπορεσουμε επιτελους να αντιστοιχισουμε τα ατομα στα nicknames.[σπαμ]Εχω καταμπερδευτει πια![/σπαμ]

Τελος,να μερικα βιντεο απο χθες,απο τραγουδια και χαρες (εγραωα παλι ο ποιητης:hahaha:)

Υστερογραφο :
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FunkyFisch: 01 Νοέμβριος 2009 - 17:57
wrong link

#123 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 14:58

εγω προσωπικα ξυπνησα μολις τωρα με τρομερο πονοκεφαλο μετα απο το drinking meeting (οπως το μετονομαστηκε) και μαλιστα απο τον καναπε...με το που γυρισα σπιτι προσγειωθηκα και εμεινα καπως ετσι ---->:deadga6: τρομερο το meeting παντως !!! πολυ τραγουδι,πολυ melorine γενικως περασαμε πολυ καλα

περιμενουμε φωτογραφιες(και video)!!!!!:if::if:

#124 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 15:43

οι σαδομαζοχιστες να ριχνουν αδεσποτες σφαλιαρες ο ενας στον αλλο...

Ε οχι και αδεσποτες..Παντος το βραδυ το εβγαλα με μια σακουλα παγο:beaten::beaten:...Αλλα μια σφαλιαρα που εδωσα θα μου μεινει αξεχαστη<--you know to whom i refer to:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Ηταν μαματα παντος..Να το κανουμε καθε σαββατοκυριακο!!!(το eating meeting εννοω:uhh::uhh:)

Τασο!!!!Περιμενω τα video onegaisimasu!!!

#125 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 15:57

χεχε την εχω τη σφαλιαρα σε βιντ:tensai:εβαλα και τα λινκ των αλλων γιατι ακουσα διαφορα
cosplay
http://www.megaupload.com/?d=6NHRFXF2

meeting
http://www.megaupload.com/?d=6YN7D2DC
eating meeting
http://www.megaupload.com/?d=6J1V3GIK
ε οχι και σαδομαδοχιστες το ξυλο της αρκουδας επεσε!:run:
@admins εχουμε και τον ρορικο να τρωει σφαλιαρα:oo: σκευτομαι να το κανω gif και αβαταρ
αν το κανουμε πολυ συχνα θα χασουμε το νοημα...και εμεινα ταπι μεχρι την τριτη^^
επισης το επομενο παρτυ μου φενετε οτι θα αργησει καθως των σακουρα γινετε καθε 4 μηνες ενω απο τους jap δεν εχουμε πληροφοριες για οργανωση επομενου...
οπωτε εγω λεω σε 3 βδομαδες με ενα μηνα δλδ 28-10 η 5-11

#126 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 16:17

οχ....
Τασο...αυτο

υγ1 καποιοι την κοπανισαν χωρις να χαιρετησουν

παει σε μενα!! :/ ???

Tiger-stock-blog-header.jpg

#127 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 16:22

Καλα τα βιντεο τα σπανε!!Μπραβο Τασο που αποθανατισες την ωραιωτερη στιγμη του meeting:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
Παντως ειχαμε πολυ μεγαλη συγκεντρωση αν σκεφτειται οτι περιμεναμε 15 ατομα max και ημασταν 30:oo::oo::oo:

ΒΤW τα γκαρσον της ταβερνας θα κανουν καιρο να μας ξεχασουν...:tensai::tensai::tensai:

#128 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 16:52

ΒΤW τα γκαρσον της ταβερνας θα κανουν καιρο να μας ξεχασουν...:tensai::tensai::tensai:

εγω ακομα αναρωτιεμαι πως και δεν μας ειχαν πεταξει εξω με τις κλοτσιες!!!:fromabove:

#129 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 17:17

)

Κατι δεν παει καλα με το λινκ

εγω ακομα αναρωτιεμαι πως και δεν μας ειχαν πεταξει εξω με τις κλοτσιες!!!:fromabove:

Γιατι δεν ειχαν και αλλους πελατες...:canthelp: κοντα 300 ευρο λογαριασμο τους καναμε!

Κατι ακουσα να λετε πως μας περασαν για σχολειο... OMG δηλαδη:hahaha::hahaha::hahaha:

Γενικα ομως ηταν ΥΠΕΡ-καταπληκτικα και εκτος οτι σιγουρα θα ξαναγινει να ξερετε πως οσοι δεν ηρθατε χασατε!!!:twisted:(και να φροντισετε να ερθετε την επομενη φορα)

ΥΓ: Προσοχη στα χερια της Lily! Εκτοξευονται με δυναμη και πονας μετα...:wooi2::wooi2::hahaha:
ΥΓ: Ανεβαστε φωτογραφιες!!!!!!!!
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#130 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 17:41

@admins εχουμε και τον ρορικο να τρωει σφαλιαρα:oo: σκευτομαι να το κανω gif και αβαταρ

POST IT NOW.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#131 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 17:42

+1 ΚΕΝΝΥ!!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#132 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 17:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 18:44

οχ....
Τασο...αυτο
παει σε μενα!! :/ ???

και για μένα
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#134 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 19:01

α ηταν θεϊκα!!!!καιρο ειχα να περασω τοσο καλα. Πρεπει να το ξανακανουμε συντομα και να τους ξαναπαμε. Λετε να μας θυμουνται?
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#135 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 19:13

Link Fixed ^:wet2: