Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
199 replies to this topic

#136 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 20:11

Το meeting ηταν εκπληκτικο.Ολα ηταν υπεροχα.
Ηταν το πρωτο μου meeting με ατομα απο την κοινοτητα του anime.gr κ εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις.Φαγαμε,ηπιαμε(μερικοι ισως ηπιαν λιγο παραπανω απο οτι επρεπε :hehehe:)
κ διασκεδασαμε τραγουδωντας ελληνικα openings.Ωραια,φιλικη ατμοσφαιρα.

Υ.Γ:Ηθελα να καθομουν στα BG για λιγο χαλαρη κουβεντουλα κ χαβαλε αλλα δυστυχως τα καταραμενα τα λεωφορεια :madtodeath: με απετρεψαν.

#137 私の死んだ兄弟

私の死んだ兄弟

Kirin is undefeatable

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 20:12

εγω εχω να πω το εξης το παρτυ ωραιο
το ποτο .... πιο ωραιο
η παρεαα..... ακομα πιο καλη
περασα καλα στο drinking meeting εφαγα και καλα μετα απο το meeting....
και κατι ακομα σε οσους τραβουσαν βιντεο εχθες εγω σας ειπα τι πεζει αμα κανετε καμια
μ@%$@#κια με τα βιντεο θα πεζει η παρεα του chibi αδερφου μου μπαλα με το κεφαλι του.........:kakaka:
I've had it with all of you.This is the End! Kirin!

#138 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 20:19

Ουφ επιτελους γραφω!!!

Ζητω ταπεινα συγνωμη οπαδοι μου...(:terror2:) για την αργοπορια που υπεστει το ποστ μου!!!!
(λογο κρεπαλης μην φανταστητε τπτ ουσιαστικο)

Δεν θα σας κρατησω αλλο σε αγονια (οσο στα @@ και εαν ειστε:hahaha: )

Eating meeting λοιπον:
Spoiler: Προσοχη προσοχη ακολουθει βαρημαγκo ποστ που προσφερει πολαπλους οργασμους και καιει ολα τα chakra οποιος/α δεν αντεχει μακρια

Γουσταρα τρελα αγκιξαμε την τελειωτητα μακαρι να το κανουμε και καθε σαββατο δλδ τρελα σε ολο τις το μεγαλιο αυτη η πολη καθε φορα μου δηχνει οτι ξερουμε να διασκεδαζουμε καλα και ομορφα και πανω απο ολα με φρεσκαδα ζωντανια και δηψα!!!
Κρασακι ημιγλυκο να ανεβαζει το κεφι συνεχως!!!:drink:(εξου και το πληρος ευστοχο σχολιο του Adventurer στην παρατηρηση μου οτι "eating meeting αλλα μονον πηνουμε" και αυτος απαντησε "αυτο ειναι drinking meeting" )
Ομορφες παρουσιες να κανουν τη φαση ανεπανελυπτη γιατι μπορουνε.....!!:lovulovu:
Ολα τα παλικαρια να γουσταρουμε δυνεχως καθε δευτερολεπτο!!!:ureshii:
Τραγουδια, φαγητα και μεθυσια ελαφρα, τι αλλο να πω!!!
Μπραβο μας και εις ανωτερα γιατι μπορουμε και το χουμε το δισκολο ειναι πως να ξεπερασουμε την τελειωτιτα!!!:tensai:
:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

Αλλα μονον 7 ατομα στο bg???σνιφ κλαψ λιγμ δλδ:Crying2:
Την kopana rave ολοι ελεος!!!:yellowcard:
Αλλα νταξ το ξερουμε ολοι, οτι καθε τι καλο τελειωνει, next time ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!(αλλωστε μονον αυτο δεν καναμε):8):

Θελω τις φωτο!!!(εεε οχι και ολε ξερετε εσεις ε φανταστικοι φιλοι:blingeye2:)!!!

Μα να μην μπορω να ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΟΜΩΣ!!!

ΥΓ1: matassos σορυ για το κλεμενο δεν θα επαναλυφθη!!:hot:
ΥΓ2: Τη λεει σας αρεσε το χερακι της λιλης γουσταρατε ε;;;;:kakaka:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Goggeta SSJ6: 02 Νοέμβριος 2009 - 03:26

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#139 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 21:17

α ηταν θεϊκα!!!!καιρο ειχα να περασω τοσο καλα. Πρεπει να το ξανακανουμε συντομα και να τους ξαναπαμε. Λετε να μας θυμουνται?

Μπορεί κανεις να ξεχασει τον ξανθο μας μαγειρα και το υβριδιο ελαφιου-ανθρωπου που εβαζε οδοντογλυφιδες μες στα ρουθουνια του?CHOPPPPAAAAA!!!

Μαλλον θα πρεπει να αναλαβουμε επιχειρησεη κατεδαφισεων.Αν συνεχιστουν ετσι τα ιτινγκ μιτινγκ θα γκρεμισουμε ολη την αθωνος:blush2:

@ Goggeta: Ποση ωρα σου πηρε να το γραψεις ολο αυτο;

Spam Mode On : Να σου ζησει btw
Spam Mode Off

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FunkyFisch: 01 Νοέμβριος 2009 - 21:20
gia na min kanw double post fisika alli oreksi den eixa na me vrizoun oi mods

#140 Rukawa

Rukawa

Dr. Sheldon Cooper FTW

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 22:39

Το meeting ήταν υπέροχο και είχε πολύ γέλιο (και πολύ ποτό:drink:). Ήταν το πρώτο μου meeting (like omoikane) και ελπίζω να υπάρξουν και άλλα.

Υ.Γ: FunkyFisch δεν ήταν τίποτα το σοβαρό απλά λίγο κρασί ήταν.

#141 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 22:58

μολις γιρισα απο μια ακρως απογοητευτικη συναντιση παλιον συμαθητων, εμ τη θα ηταν μετα τα χθεσινα! και ειμαι λιγο πεσμενος...οπωτε μπηκα να γραψω να ανεβω so spammmmm

οχ....
Τασο...αυτο
παει σε μενα!! :/ ???

και για μένα

:canthelp:

POST IT NOW.

+1 ΚΕΝΝΥ!!! ;)

Spoiler:

μολις μπορεσω, αν θελετε κατεβαστε το λινκ για να δειτε το βιντ (εγω ειμαι που τον βαραω χεχε:wis:)

ΥΓ2: Τη λεει σας αρεσε το χερακι της λιλης γουσταρατε ε;;;;:kakaka:

ασε ασε:dazed::dazed:δεν θα την ξαναλιπιθω, αφου ο πρωτος ημουν που την χαστουκισα εμ τη λιπιθικα εμ με ειπε και φλορο, το μαθαμε το παραμιθι καμια λιπιση!:stubborn::burningbe3:

επισης συνχερω:nod::nod: οποιο καταλαβε πληρος το ποστ του gogeta εγω προσωπικα το βαρεθικα απο την πρωτη γραμμη και το περασα στα γρηγορα!:congrats:

#142 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 23:03

ενα εχω να πω για το ολλο σκινηκο χτες EPIC:nod: :burningbe3: τα ποτα η παρεα τα παντα σχεδον μπορω να πω περιμενω και αλλες fotos ... για τι αυτες που ιδα δεν με φτασανε :hahaha:

και οσο για το αν θα μας θημουντε αυτο ειναι το μονο σιγουρο με τοση "φασαρια" που καναμε και τετιο λογαριασμο .....
The absolute burn out
]

#143 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 23:18

Spoiler: Προσοχη προσοχη ακολουθει βαρημαγκo ποστ που προσφερει πολαπλους οργασμους και καει ολα τα chakra οποιος/α δεν αντεχει μακρια

Ρε μπας και δεν ηταν κρασι αυτο που μας ποτισανε???:hahaha::hahaha::hahaha:

Γουσταρα τρελα αγκιξαμε την τελειωτητα

Ναι εμεις και ο Παναγιωτης (Σ)Τοκος..Ειχε και πιπινια(οπως λεει και ο Τοκος)!!!!:nanana::nanana::nanana:

μακαρι να το κανουμε και καθε σαββατο

Απο μενα No prob!!!Κιπ διζ εβεντς γκοϊνγκ λιντερ!!!

P.S.Τασο μην τους δωσεις το βιντεο!!!Θα το χρειαστουμε στις διαπραγματευσεις!!!(ξερεις εσυ...)

#144 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 23:35

Απο μενα No prob!!!Κιπ διζ εβεντς γκοϊνγκ λιντερ!!!

P.S.Τασο μην τους δωσεις το βιντεο!!!Θα το χρειαστουμε στις διαπραγματευσεις!!!(ξερεις εσυ...)

νταξυ οχι και τοσο συχνα αλλα επειτα απο σκεψη μηπως τελικα το σαββατοκυριακο πριν τις 17?

οσο γι αυτο καλα που το θημησες θα ανοιξω θρεατ αυριο 10:30 βραδυ στο black hole (για να μη φαμε και κανα μπαν! αν και με το βιντεακι γλιψαμε αρκετα μας χρωσταν τωρα!) περιμενω την υποστηριξη ΟΛΩΝ , ξερετε για πιο θεμα οσοι ησασταν στο meeting και οσων δεν ησασταν θα μαθετε! μπας και γινει τπτ:hiding_something:
αντε στην υγια του bleach:drink:;)
ps Αβαταρ uptaited! και με την αδεια του χαστουκομενου! με την ευκαιρια εμαθα να φτιαχνω gif βιντεακια! (με βλεπω να σπαμαρω ελευθερα μονο και μονο για να βλεπουν το αβαταρ παντου!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 02 Νοέμβριος 2009 - 00:25

#145 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 01:10

Ακουστηκε απο καποιον πιο πριν και το επαναλαμβανω! Ας κανουμε μια λιστα με τα ατομα που ειμασταν εκει, με το ονομα μας και το username μας στο φορουμ γιατι λενε την γνωμη τους καποια ατομα και δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος!

ΥΓ: Ειμαι ο Κωστας(αυτος που ειχε ντυθει Ζορο):tensai:
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#146 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 01:31

Ακουστηκε απο καποιον πιο πριν και το επαναλαμβανω! Ας κανουμε μια λιστα με τα ατομα που ειμασταν εκει, με το ονομα μας και το username μας στο φορουμ γιατι λενε την γνωμη τους καποια ατομα και δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος!

ΥΓ: Ειμαι ο Κωστας(αυτος που ειχε ντυθει Ζορο):tensai:

Βαγγελη με λενε και οι μηχανες μου καινε:bike::bike::bike::bike:
Ειμαι εκεινος που καθοταν διπλα στον Ρορι(και επαιζε σφαλιαρες με την lily:uhh::uhh:)

#147 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 03:23

[Το πανω ποστ λογο βιασηνης ηταν οπως νανε το σουλουπασα λιγο:frozen:]

@ FunkyFisch μου πηρε περιπου μια ωριτσα....:wis:
Ευχαριστω!!!:nanana:

@ Rukawa που καθοσουν εσυ πασα μου???

@matasssos οτι και να λεμε δεν το 'χουμε στο να χτυπαμε τα τελος παντων "κοριτσια" που σημενει οτι θα το ξανακανεις το λαθος...!!!:sadist:
Το εβαλες το αβαταρ βλεπω.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Οσο για το τοπικ με αυτο που λεγαμε μεσα στηλε λινκ για να μπω με την μια!!!:riiight:
(θα μου το πληροσεις καθηκι που δεν διαβασες το ποστ...!!:hiding_something::kill4u:)

@ HeLLBoiS αχ μην μου το κανεις αυτο και με ψηνεις να ανηγω τοπικ καθε δευτερα για eating meeting!!!!
Ασε δεν θελω και πολυ ξερεις τα λεγαμε...!!!!:hehehe:
Τον λενε Βγγελη και ηταν αυτος που καθονταν διπλα στον Ρορι (και τον επαιζε και αυτον και τους αλλους στης σφαλιαρες η ληλι):hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Με λενε Βασιλη καθομουν διπλα απο τον Adventurer (ενα παλικαρι ξανθο με γυαλια) και διπλα σε εναν μαλια.... Επισης κραταω πιροσβεστηρα για αναμενες μηχανες!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#148 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 09:22

Ήρθε η ώρα να ποστάρω και εγώ...
Spoiler:

Λοιπόν... ήταν τέλειο!!! Το φαγητό πραγματικά ήταν τόσο ωραίο που έτρωγα σαν λύκος! Το κρασί ήταν θεϊκό!!!! 10 ποτήρια κατέβασα(Και μετά μια μπυρίτσα στα BG :P)!!! Καλά σε μια φάση με τόσα τραγούδια ξεφύγαμε από τα ελληνικά anime openings και φύγαμε Στον Βασιλιά των Λιονταριών!!! XD!!

Πολύ καλό meeting!!

Και την επόμενη φορά θα κάνουμε drinking meeting!! Απλά θα πάρουμε και κάτι να συνοδεύει τους 10 τόνους αλκόολ που θα πιούμε! XD

αντε στην υγια του bleach

Τι θες ρε;!!

#149 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 10:07

Τι θες ρε;!!

:hihi2:δεν ηπια σε σενα ηρεμισε!

λοιπον αρχιζω λιστα και καντε με πμ για edit γιατι δεν βλεπω να τα βαζω ολα...

goggeta ssj4 ( Βασιλης , ο @@@@@ που το διοργανονε :P)
matassos ( εγω :P μαυρα μαλια, στην γονεια του τραπεζιου διπλα στο hellbois)
HeLLbois (Βαγγελης διπλα στο rorico)
badboy ( ο ζορο στο παρτυ, αλλιως Κωστας , αλλιως ο κερδισμενος της υποθεσης ;))
cassiel (Παναγιωτης , γνωστος για τα επικα cosplay)
X-lpBleach (Γιαννης, ο κυριως τραγουδιστης, και μου φενετε ο πιο μικρος:kakaka:)
FunkyFish (John στ facebook αρα γιαννης, τα λογια ειναι περιτα, μακρυ μαλλι κ μια olymbous στο χερι)
Rukawa
Omoikane
私の死んだ兄弟 (ο τυπος με τις 2 μπριζολες (δεν λεω περισοτερα:hihi2:)

DarcRose22 ( Χριστιννα, με τα περιεργα γαντια :P )
Adventurer (και εδω τα λογια ειναι περιτα, επισις αλο ενα ονομα που δεν θυμαμαι)
Mogdevil
Tenshi (Αγγελος (κοτσιδα γιαλι), ηρθε, ειδε εφυγε, σαν τον καισαρα ενα πραγμα)
Mithuna (Annie, το κολιτσακι με το μπαλονι :P )
RiDelia
BlackRoseofDestiny (Ναταλια)
N-TG (Θοδορης)
Kakashi-sensei (Χρηστος)
Rorico-fan (Πετρος)
Lily (Εφη)
kantoros (Αλεξης)
Hat-tan (Στεφανος)

λοιπον η σειρα δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο, οπως μας θυμαηθικα και οποιους μας θημυθηκα
ενα μεγαλο προβλημα ηταν οτι θημομουν φατσες αλλα οχι ονοματα (ποσο μαλοω νικναμες):blurah5:
Επισις ο σχολιασμος δεν εχει σκοπο να προσβαλει αλλα να μας θιμισει ποιος ηταν ποιος! και μετα απο ενα σημειο βαρεθικα:hot:

#150 私の死んだ兄弟

私の死んだ兄弟

Kirin is undefeatable

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2009 - 11:51

私の死んだ兄弟 (ο τυπος με τις 2 μπριζολες (δεν λεω περισοτερα:hihi2:

κοιτα δεν φταιω εγω που μου εφερε λαθος παραγγελια και ειχα παραδιπλα μου(ο γιουλης) εναν τζαμπατση και επρεπε να τον πληρωσω και οπως και να εχει επρεπε να τις πληρωσω για να μην φατε φεση ολοι οι υπολοιποι.......
I've had it with all of you.This is the End! Kirin!