Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09

• This topic is locked This topic is locked
199 replies to this topic

#181 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 November 2009 - 14:36

Παιδάκια, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο φόρουμ και να κάνετε τον roriconfan μέχρι και VIP member αν θέλετε, στο .aNiMe//GR πάντως μια φορά δεν πρόκειται να επιστρέψει. Εν ολίγοις...

Α) Από τη στιγμή που το εν λόγω thread κλειδώθηκε, σημαίνει πως δεν έπρεπε καν να ανοίξει. Όποιος είχε πρόβλημα με το ΒΑΝ ας έστελνε ΠΜ σε εμένα ή κάποιον άλλο mod και θα λάμβανε μία καθ' όλα σοβαρή απάντηση.

Β) Αν από την άλλη το thread άνοιξε για χαβαλέ, τότε είναι άτοπο να ζητάει σοβαρή αντιμετώπιση.

Γ) Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις δημόσια ένα μέλος χωρίς να του δίνεις την δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Δ) Το ότι συνεχίστηκε η "συζήτηση" σε αυτό το ξέμπαρκο thread δεν το χαρακτηρίζω. Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το pointless drama. Όποιος έχει πρόβλημα με κάποιον, ΠΜ / VM είναι η σωστή αντιμετώπιση.

EDIT
Holy shit, τώρα είδα το post του Σπώνη :hahaha:. Anyways, όποιος προσβάλλεται από τη λέξη "παιδάκια" μπορεί να την αλλάξει κατά βούληση σε ό,τι προτιμάει (παλικάρια, mates, παίδες και τα συναφή). Όποιος θέλει να προσβληθεί, θα προσβληθεί όπως και να 'χει. Τώρα τα περί της ηλικίας, του καρδιναλίου ύφους και τα ρέστα, τα αφήνω ασχολίαστα. Ο καθένας ας κρίνει τον εαυτό του όπως πιστεύει καλύτερα.

Παρακαλώ να σταματήσει το off-topic. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα, υπάρχουν και τα ΠΜ / VM.

Υ.Γ.

off topic για @mobs

Σιγά μην είμαστε και creeps

E5VV38U.jpg

#182 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 November 2009 - 16:34

ΗΑΗΑΗ
Κορυφαιο το τελευταιο σου κομεντ Φαντομ
(και εμενα μου φανηκε παραξενο που ειπε mobs...)

Creep block............ E εισαι creepaki τι να κανουμε!!? :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#183 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 November 2009 - 16:59

Spoiler: off topic mods

Μπράβο matassos!!
Δεν είναι αξιολάτρευτος…; :hahaha:
Μια ερώτηση υπαρχή κάποιος που να μην του άρεσε κάτι στο eating meeting;;:try:
Θα θελατο να κανουμε το αλλο εκει η να αλλαξουμε μερος;;:orly:
[FONT="][/FONT]
Spoiler: Phantom

[FONT=Arial]
[/FONT]

Edited by Goggeta SSJ6, 04 November 2009 - 17:06.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#184 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 November 2009 - 17:32

Posted Image

#185 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 November 2009 - 17:40

@Tenshi τι πειραξε στο eating και δεν διασκεδασες?:hmmm:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#186 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 04 November 2009 - 21:41

Οτι του επεσε βαρυ το φαι??:thatsit:

Posted Image

#187 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 November 2009 - 22:26

crocodile εμενα μου επεσε βαρη το οτι δεν ηρθες αλλα σε κραταω στο χερι εδωσες λογο οτι next time θα εισαι απικο!!!
Posted Image

#188 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 04 November 2009 - 23:32

παιδια, ειχα καποια τεχνικα προβληματα, γιαυτο αργησα και ειδα οτι το @@ το thread. αλλα δεν με νοιαζει και συνεχιζω. στα βιντεο μου λειπουν 2 στα οποια ειναι και ο "δασκαλος", ο Ανδρεας που δεν θελει να εμφανιζεται γενικα στο ιντερνετ.
πνευματικα δικαιωματα my ass, ωστοσο πρεπει να τα σεβαστω..
αναγκαστικα λοιπον, εκοψα την εικονα και κρατησα τον ηχο.

http://rapidshare.com/files/302496016/meating_saloniki.rar

#189 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 November 2009 - 23:53

Ωχ ωχ ωχ μπηκε ο φαντομ ντακ, φαντασου! παμε να φυγουμε για ασφαλεια!:wet2::wet2::bike::bike:

Μπράβο matassos!!
Δεν είναι αξιολάτρευτος…; :hahaha:
Μια ερώτηση υπαρχή κάποιος που να μην του άρεσε κάτι στο eating meeting;;:try:
Θα θελατο να κανουμε το αλλο εκει η να αλλαξουμε μερος;;:orly:

1 Ειμαι ο ατιμος!:borednn9:
2 Εμ, τοσα ατομα που ειμαστε δεν νομιζω να μας δεχτουν αλλου και να περασουμε παλι τοσο καλα:nosey:και την εναλακτικη με τα ξυλακια τη δοκιμασαμε και λεει!:nanana:
ps εχουμε γραψει τοσα και τοσα που δεν μπορεσα να αντισταθω να απαντισω!:canthelp:

#190 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 05 November 2009 - 00:31

Ρε Καντορε, μονο αυτες τις φωτο εβγαλες??? Τοσο καιρο για αυτα περιμενουμε??? ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!! ΟΣΟΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΩΤΟ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΕΣ!!!!!:chigau::chigau::chigau:
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#191 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 05 November 2009 - 13:41

Μετά από ένα ατέλειωτo σερί από anime/cosplay related events για περίπου ένα 10ήμερο σε Αθήνα και Θεσσαλονίνη και εφόσον αρρώστησα κιόλας εδώ και τρεις μέρες, αξιώθηκα επιτέλους να επεξεργαστώ το υλικό και να το ανεβάσω. Θα επιστρέψω λογικά αργότερα με σχόλια πάνω στο θέμα.Φώτος και βίντεο:

http://www.megaupload.com/?d=GJL58SLV

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#192 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 November 2009 - 16:38

crocodile εμενα μου επεσε βαρη το οτι δεν ηρθες αλλα σε κραταω στο χερι εδωσες λογο οτι next time θα εισαι απικο!!!

:emptyonexg1: το ξερω οτι εδωσα τον λογο μ κ δεν τον αθετω:nod2: xD

Posted Image

#193 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 November 2009 - 17:38

@Goggeta εγω αναφερομουν στη συζητηση... :)

@Crocodile δεν εκατσα πολυ και ουτε εφαγα...μονο ενα ποτηρακι κρασι ηπια κουπα!

#194 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 05 November 2009 - 19:04

Παω να σπαμαρω για το μιτινγκ στο φασεβοοκ...:byejg9:

Αν δεν το έκανες δεν θα το έπερνα χαμπάρι εκείνες τις μέρες μιας και δεν είχα χρόνο να μπω στο forum.

i hate yaaaaaaa :oo:

For a moment I thought you didn'.....niaaaaaaah:hahaha:

υγ3 στα bg καταληξαμε 7 ατομα:bahhh:ελεος δλδ...

Έλεος ναι:uhh:.Καλά περάσαμε και εμείς οι λίγοι πάντως εκεί.

αν το κανουμε πολυ συχνα θα χασουμε το νοημα...και εμεινα ταπι μεχρι την τριτη^^
επισης το επομενο παρτυ μου φενετε οτι θα αργησει καθως των σακουρα γινετε καθε 4 μηνες ενω απο τους jap δεν εχουμε πληροφοριες για οργανωση επομενου...
οπωτε εγω λεω σε 3 βδομαδες με ενα μηνα δλδ 28-10 η 5-11

Συμφωνώ με το μη συχνό και το ταπί:emptyonexg1:.Τον Sakura γίνετε περίπου κάθε 2 μήνες.Απλά πριν ήταν καλοκαίρι.Των JAP θα γίνετε λογικά ενδιάμεσα.

μολις γιρισα απο μια ακρως απογοητευτικη συναντιση παλιον συμαθητων, εμ τη θα ηταν μετα τα χθεσινα!

Ωχ:oo:...Adventurer...νομίζω κάάάάτι ξεχάσαμε και εμείς την προγούμενη μέρα:wis:...

Με λενε Βασιλη καθομουν διπλα απο τον Adventurer (ενα παλικαρι ξανθο με γυαλια)

Από πότε ο Γιάννης έγινε Super Saiyan:oo:;

@ RiDeliA κοντα στον Πανο δλδ μια κοπελα με σγουρα ξανθα μαλια??

Βρε συ Bill τι μανία με αυτό το ξανθό:hahaha:.Όλους ξανθούς θα τους βγάλεις στο τέλος (και μένα και μένα :P ; )

@Goggeta SSJ6, είμαι που είμαι άρρωστος 3 μέρες, με αρρώστησες και άλλο με το τρελό post σου με τις εντυποώσεις και το ανελέητο γέλιο που έριξα:hahaha:.Και έγραψες πάλι με τα άλλα γίγα post σου:tensai:Να χαίρεσε και το little bro:gn2:!!!

Σχετικά με το ίδιο το eating meeting (γιατί σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εγώ δεν κάνω drinking:wis:) ήταν τελείως έξαλλο. Ακόμα και πριν παραγγείλουμε το κάψαμε το μαγαζί.Τι καραόκε, τι καφρίλες, τι προπώσεις ( όλα στα βίντεο πιο πάνω ) δεν λέγετε. Ήταν υπέροχα, ο κόσμος και το κέφι άπλετο. Νέα άτομα, νεες γνωρημίες επίσης. Απολαύσαμε και πολλοί το 'κινέζικο' (σνίτσελ αλά κρεμ στην περίπτωση μου:hihi2:) με chopsticks (kudos to Laiste for that:joyful:).Ευτυχώς δεν συμμετέιχα στο παιχνίδι με τις σφαλιάρες αυτή την φορά γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν πιο άρρωστος αυτή την στιγμή απ'ότι είμαι:sadist:.Πάντως κατά την προσωπική μου άποψη το διαλήσαμε κάπως νωρίς και μετά δεν είχαμε αρκετή προσέλευση στα BG όπως στα γνωστά meeting του παρελθόντος (αλήθεια γιατί;τι διέφερε αυτή την φορά;).Και κάτι τελευταίο. Αν -κάποιος- αναφέρετε σε μένα με επειλές για -κάποια- βίντεο που δεν υπάρχουν πλέον, μην 'ανυσηχείς' (μην εκτεθείς εσύ δηλαδή:borednn9:).Δεν είμαι τόσο low level όπως κάποιοι εκεί έξω για να εκθέτω άτομα με τέτοιο τρόπο:tensai: (όχι ότι σε διαφορετική περίπτωση θα έπιαναν άτοπες απειλές,γιατί αν θέλω κάτι το κάνω:borednn9:).Αν αυτός ο -κάποιος- δεν αναφέρετε σε μένα τότε καλώς.

Edited by Cassiel, 05 November 2009 - 19:10.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#195 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 05 November 2009 - 19:51

soz ρε guyz, με το κινητο τα εβγαλα και δεν ειχα χωρο..