Παρόλα αυτά, πρέπει να διαφωνήσω και με την κυρία Diamonds και με σένα Kamui.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dhurarara!!/Durarara!!
Posted 24 December 2011 - 11:39
Παρόλα αυτά, πρέπει να διαφωνήσω και με την κυρία Diamonds και με σένα Kamui.
Posted 24 December 2011 - 16:34
Posted 24 December 2011 - 17:20
Posted 24 December 2011 - 17:39
Posted 25 December 2011 - 18:28
Μακαρι, γιατι ειναι κριμα μια τοσο καλη σειρα να τελειωσει ετσι.
Δεδομένου ότι η πρώτη σεζόν πήγε πολύ καλά γιατί να μην συνεχιστεί;Το θεωρώ πολύ πιθανόν αφού και ο Καλαμάρης λέει ότι τα βιβλία δεν έχουν τελειώσει.
Anyway δεν θυμάμαι αν έχω γράψει για την σειρά παλαιότερα.Την ολοκλήρωσα το καλοκαίρι,μέσα σε 3 μέρες, και δεν θυμάμαι πολλά ώστε να αναπτύξω την εντύπωση που αποκόμισα.Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αρκετά και σίγουρα θα ήθελα νέα επεισόδια.
Posted 25 December 2011 - 18:42
Ah...κι εγώ θέλω κι άλλη αλλά νομίζω το manga ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάτι τέλος πάντων, για να μη λέω και κοτσάνες.
Spoiler:
Το οτι ο Izaya ενοχλεί τον Shizuo με διάφορες μεθόδους επειδή δεν μπορεί να τον νικήσει σώμα με σώμα ισχύει μόνο για την περίπτωση αυτού και λίγων άλλων.
Νομίζω απέδειξε πως άνετα θα μπορούσε να νικήσει τους περισσότερους χαρακτήρες της σειράς με τις όχι και τόσο συμβατικές τεχνικές του με το μαχαίρι.
Απλά δεν πιστεύει πως με τη σωματική του δύναμη μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο όσο με το λεκτικό του influence και χρησιμοποιεί πιο έξυπνα μέσα για να σταματήσει τη βαρεμάρα του.
Άσχετο αλλά τον θυμίθηκα και χρειάζεται credit ο τύπος:
Σας άρεσε ο αστυνομικός Kuzuhara?
Δε θα ξεχάσω ποτέ την ατάκα που είχε πει για την υποτίμηση της δύναμης της αστυνομίας σε ταινίες κλπ, και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να κάνουν τη διαφορά.
Και μιας και είμαστε στο θρεντ και δεν πρέπει να έχει ξαναναφερθεί, έχετε παρατηρήσει οτι το durarara, όπως και το Baccano, είναι ουσιαστικά ένα loose adaptation του romance of the three kingdoms?
Ίσως μου πείτε οτι η ομοιότητες μου είναι σαν αυτές του giorgosdbz στο πιο επικό θρεντ του forum, αλλά αμα το ψάξετε λίγο θα δείτε οτι έχω ένα δίκιο.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το Baccano, κάτι που επιβεβαιώνει περισσότερο τα λεγόμενά μου.
Ναι ρε τρώνε ψάρι!
Posted 25 December 2011 - 19:17
Posted 25 December 2011 - 19:57
Posted 25 December 2011 - 23:31
Ενδιαφέρον το θέμα περι ομοιοτήτων, θα το ψάξω αυτό...
Και αγαπητέ Καλαμάρη...
Posted 26 December 2011 - 00:11
Εμένα προσωπικά οι Shizuo και Izaya μου θύμισαν τους Θορ και Λόκι.
Τέλειος κι απόλυτα εύστοχος παραλληλισμός! Κάτσε γιατί εδώ κάτι μπορούμε να πιάσουμε: Τον Λόκι δεν τον είχε εξορίσει ο Θορ απ' τη Βαλχάλα; Δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν αφεθεί πολλά υπονοούμενα για το αν αυτοί οι δύο είναι όντως άνθρωποι, τότε οι πράξεις τους μπορεί να βγάζουν όντως νόημα και να σημαίνουν περισσότερα, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί το κεφάλι της Celty. Nice one, I like this!
Και ναι, ποθώ να δω τον Izaya σαπισμένο στο ξύλο. Ενδιαφέρον χαρακτήρας (προσωπικά ο δεύτερος αγαπημένος μου στη σειρά), ΑΛΛΑ πρέπει να είναι ο μόνος που δίνει ταυτόχρονα στο κοινό την επιθυμία να γρονθοκοπήσουν την οθόνη. Εμείς που τα βλέπουμε απ' έξω. Ο Shizuo πώς θα πρεπε να νιώθει με τον μπάσταρδο που πήγε κι έμπλεξε; Εγώ λέω: ΔΕΙΡΕ! ΔΕΙΡΕ! ΔΕΙΡΕ!
Posted 26 December 2011 - 00:34
Οχι μονο.Για οσους εχουν παιξει fire emblem:path of radiance/radiant dawn.Δεν ταιριαζουν απολυτα με tibarn-naesala??Εμένα προσωπικά οι Shizuo και Izaya μου θύμισαν τους Θορ και Λόκι.
Posted 26 December 2011 - 00:35
Νομίζω είναι καλή η αντίδρασή του! xD Αλλά εκεί που πήρε το κινητό της άλλης καιτο πατούσε κάτω δεν ήταν επική σκηνή? Δε μπορεί να ήμουν η μόνη που ένιωσε να τον ζηλεύει που το έκανε διότι έχω επιθυμήσει να το κάνω σε κάτι κάγκουρες που κάθονται δίπλα μου και κάνουν ή το ίδιο με την κοπέλα ή ακούνε δυνατά τη μουσική τους?
Αλλά κι ο ίδιος o Izaya θέλει ένα και δύο και τρία χεράκια ξύλου.
Οχο! Thor=Shizuo (blond and physically powerful, rather simple minded) Loki=Izaya (brown hair, darker personality and using mind/strategic games). Valhalla=ultimate goal. Nice...
Posted 26 December 2011 - 02:15
"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."