Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dhurarara!!/Durarara!!

• Please log in to reply
381 replies to this topic

#346 Ryuhide-kun

Ryuhide-kun

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 16 March 2014 - 14:58

Ελπίζω να βγει μέσα στο 2014 ή τουλάχιστον αρχές του 2015.

#347 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 March 2014 - 15:16

Youtube Video

:angelr: :angelr: :angell: :angell:

sc5bab.jpg

#348 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 02 October 2014 - 19:09

Από ότι φαίνεται έρχεται τον Ιανουάριο η δεύτερη season. Δεν ξέρω βέβαια πόσο έμπιστο είναι το συγκεκριμένο site.

Posted Image

#349 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 02 October 2014 - 19:23

Legit είναι, έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό και στο ANN

ySss0UF.jpg

#350 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 890 posts

Posted 05 October 2014 - 05:32

Θα είναι 3-cour http://dengekionline.com/elem/000/000/937/937060/#eid937061

09pntFA.png?1

#351 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 07 October 2014 - 20:35

Επειδη το εχω απορια πως ακριβως το καταλαβες απο το παραπανω λινκ :P

#352 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 890 posts

Posted 07 October 2014 - 20:41

Θα ήθελα να πω με τα άπταιστα ιαπωνικά μου αλλά η αλήθεια είναι οτι βρήκα σε ένα site να το μεταφράζουν κάποιοι που ξέρουν αν και φαίνεται κάτω απο την εικόνα εκεί που έχει ημερομηνίες.

09pntFA.png?1

#353 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 11 January 2015 - 01:44

Ξεκίνησε η δεύτερη season με το πρώτο επισόδειο να μου αφήνει άνοστη γεύση.

Πολλοί χαρακτήρες, οι παλιοί με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις φαίνονται ίδιοι και απαραλλάχτοι, όπως δηλαδή ξεκίνησαν και μια season πριν, ενώ η ιστορία μου θύμισε το ''Saika'' arc στο πρώτο άκουσμα αν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Επίσης δεν μου άρεσαν τα συνεχή references σε διάφορα άνιμε/μάγκα. Λες και προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή με ξένα ονόματα. 

Πάντως με το κυνηγητό μέσα στην πόλη, την μαζική προβολή των μέσων επικοινωνίας και ενημέρωσης και τα πολλά πρόσωπα, καθένα με την δικιά του ιστορία, κατάφερε για ακόμη μια φορά να με εισάγει σε εκείνο το φρενίρες κλίμα της μεγαλούπολης, πλημμυριζόμενη με συνεχείς εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα, με τις διαφορετικές ομάδες ανθρώπων και τους αστικούς μύθους να της χαρίζουν ένα δικό της προσωπικό χρώμα.

Αυτό είναι που λατρεύω περισσότερο σε αυτήν την σειρά και χαίρομαι που καταφέρνουν να το διατηρίσουν. Μακάρι να μην υστερεί κατά πολύ ως sequel.

Θα είναι στις σειρές που θα αναμένω ανά βδομάδα το Durarara.

Edited by TheGunsmasha, 11 January 2015 - 01:45.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#354 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 January 2015 - 12:56

Ρε παιδες, δωστε μου 1-2 σοβαρους λογους για να δω το Durarara.Εχω προσπαθησει απο τοτε που βγηκε να το δω 2 φορες.Και τις δυο το παρατησα.Νταξει δεν μου φανηκε τιποτα φοβερο.Λιγο πριν τα μεσα εφτασα και της δυο φορες, επεισοδειο 10 νομιζω.Αξιζει να του δωσω αλλη μια προσπαθεια???Τι μπορει να με εντυπωσιασει, γιατι μεχρι στιγμης δεν βρηκα τιποτα ενδιαφερον διστυχως.

Edited by Itachi Akatsuki, 11 January 2015 - 12:56.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#355 Mika.siam

Mika.siam

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 11 January 2015 - 14:11

Ρε παιδες, δωστε μου 1-2 σοβαρους λογους για να δω το Durarara

1.Orihara Izaya 

2. Heiwajima Shizuo   

:kakaka:  :hahaha:

Πέρα από την πλάκα, αν προσπάθησες 2 φόρες να το δεις χωρις επιτυχία, μην πιέζεσαι και μένα μου έχει τύχει να μην μου αρέσει κάποιο ανιμε ενώ όλοι το ανεβοκατεβαζουν για βάλσαμο της ψυχής.Τώρα αν είσαι διατεθειμένος για 3η ευκαιρία το μόνο που θα πω προς υπεράσπιση είναι ότι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της σεζόν ξεκινάει από τη μέση και μετά όπου έχει κάποιες ανατροπές και αποκαλύψεις. Σου έχω όμως και εναλλακτική, δες κατευθείαν τη 2η σεζόν 1 επ. την βδομάδα παλεύεται.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Προσωπικά το 1ο επ. με άφησε υπερικανοποιημένη αν εξαιρέσω τα  open/end~ing που τα ήθελα flashy σαν της 1ης σεζόν, αλλά τι να κάνουμε. :canthelp:

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από την 1η για 2 λόγους:

1. Θα έχει ακόμη ποιο πολλά μαργαριτάρια(βλ. χαρακτήρες). 

​2. Επιτέλους θα έχουμε περαιτέρω ανάπτυξη της πλοκής.

3. Θα ξαναδώ παλιές και νέες αγάπες μου στην οθόνη.  :moeee:    :lovulovu:

Επίσης(αν και μάλλον το ξέρετε)!!

:angell:ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ :angelr:

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μετά το Drrr!!x2 shou θα έχουμε το Drrr!!x2 ketsu καπάκι, όχι άλλο χάσιμο χρόνου συνεχόμενη απόλαυση.  :yahoo: :x3:   

Όσοι πιστοί, ξέρετε την διαδικασία...

gif-gato-lixando-a-unha.jpg

#356 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 11 January 2015 - 14:19

Ρε παιδες, δωστε μου 1-2 σοβαρους λογους για να δω το Durarara.Εχω προσπαθησει απο τοτε που βγηκε να το δω 2 φορες.Και τις δυο το παρατησα.Νταξει δεν μου φανηκε τιποτα φοβερο.Λιγο πριν τα μεσα εφτασα και της δυο φορες, επεισοδειο 10 νομιζω.Αξιζει να του δωσω αλλη μια προσπαθεια???Τι μπορει να με εντυπωσιασει, γιατι μεχρι στιγμης δεν βρηκα τιποτα ενδιαφερον διστυχως.

Aν δεν σου αρέσει αυτό που παρουσιάζεται μέχρι το δέκατο δεν νομίζω να σου αρέσει το υπόλοιπο. Για εμένα τα δύο πρώτα arcs είναι τα καλύτερα, με το τρίτο να περιπλέκει τα πράγματα, έως το σημείο που φαντάζουν κωμικά να ισχύουν ταυτόχρονα.

Οπότε, μιας και δεν σου άρεσε το πρώτο arc δεν χρειάζεται να κουραστείς.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#357 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 January 2015 - 15:53

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια ;)
Θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια...!Τελευταια ομως αν και ειμαι σιγουρος οτι θα το αφησω και παλι και ελπιζω να μου αρεσει αυτη την φορα χαχαχα!

Edited by Itachi Akatsuki, 11 January 2015 - 15:53.

#358 Mika.siam

Mika.siam

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 11 January 2015 - 22:43

κάνε skip όμως τα πρώτα 10 για να μην κουράζεσαι κιόλας και μετά περιμένουμε απάντηση.  :gotit:

#359 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 12 January 2015 - 00:02

Δεν πειραζει. ;) Ειδα τα πρωτα 3 σημερα, καλυτερα απο οτι θυμομουνα ητανε...Χμμ, για να δουμε, θα ειναι η μεγαλη φορα αυτη?Τριτη και φαρμακερη :P
Θεος ο Izaya.Ελπιζω να δειξει μπολικο απο αυτον σε ολο το anime!

Edited by Itachi Akatsuki, 12 January 2015 - 00:02.

#360 Mika.siam

Mika.siam

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 12 January 2015 - 00:18

Ου από αυτόν θα βάλεις και στις κωλότσεπες, εδώ κάνανε και έχτρα επ. μόνα για τα μούτρα του κυρίου αυτού και του Σιζούο. :if: Αχ παλιές καλές εποχές...

Από οτι βλέπω μάλλον σε καταφέραμε αν άντεξες 3 επ. σερί. 'Αντε βρε καλά το πάς.  :riiight: