Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dhurarara!!/Durarara!!
Posted 07 November 2010 - 21:16
Posted 07 November 2010 - 21:21
Περσικά τα χαλιά?
/ontopic Μιας που περίμενα τους [EC] δεν έχω δει πολλά επεισόδια, αλλά φαίνεται καλό για τώρα.
Posted 23 January 2011 - 01:02
ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ είπαμε να ευλογάμε τα γεννία μας αλλά αυτοί το έχουν παρακάνει
με τις διαφημίσεις και τα reference των anime τους...
πραγματικά σιχαίνομαι τα έμμεσα μυνήματα τους και πραγματικά
δεν θέλω να τα δώ....
episode 10
password baccano?
seriously? baccano?
βρε ασταδιαλα δεν το βλεπω το baccano σας.
Posted 23 January 2011 - 02:37
Eγώ θα έλεγα καλύτερα να κάνεις το ανάποδο: Να δεις το Baccano και να αφήσεις το Durarara.βρε ασταδιαλα δεν το βλεπω το baccano σας.
Πότε πρόλαβες και έφτασες στο 10;
Εχει λίγες μέρες που το τελείωσα. Καλούτσικο αλλά όχι και κάτι το συγκλονιστικό. Η ιστορία μπάζει ολίγον, το μεταφυσικό part δεν μου ταίριαξε πολύ καλά στην αρχή αλλά κάπως το δεχτηκα με τον καιρό. Το πρώτο μισό της σειράς μου άρεσε πιο πολύ. Στο 2ο μισό όμως
Το χειρότερο όμως ήταν ότι μέσα εδώ είδα το πιο άρρωστο "ερωτευμένο" ζευγάρι σε anime και manga(including sm yaoi).
Για να συνοψίσω, βλέπεται ευχαριστα αλλά έχει κάποιες τρύπες και κάποια αρνητικά στο σενάριο που προσπαθούν να σοκάρουν με σκοπό να εντυπωσιάσουν. Αν κάποιος προσδοκεί ένα 2ο Baccano αυτό δεν συμβαίνει δυστυχώς εδώ. Και από άποψη ιστορίας και ως δουλειά υστερεί πολύ. Όμως θα πιάσω κάποια στιγμή τα βιβλία, από περιέργεια να δω τι γίνεται μετα...
Posted 23 January 2011 - 18:56
Όχι απλά δεν βελτιωνόταν αλλά όλο χειροτέρευε! Τεσπά...
Βαριέμαι να πω πολλά γιατί είχε flaws παντού πέρα από τα αξιόλογα seiyuss (decent voice acting) και τον γενικά καλό τεχνικό τομέα.
Όσο αφορά όλα τα υπόλοιπα όμως, προσωπικά, της δίνω το χρυσό βατόμουρο της πιο overrated (μακράν) σειράς από όσες βγήκαν το 2010...
Κοινώς, ένα αίσχος που ποτέ δε θα καταλάβω γιατί άρεσε σε πολλούς. Ούτε μέτριο δεν ήταν.
PS: Χίλια χρόνια baccano και πάλι baccano.
Edited by Radagast, 23 January 2011 - 20:03.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 23 January 2011 - 19:13
Posted 23 January 2011 - 19:58

Posted 24 January 2011 - 22:16
εδώ που τα λέμε θα μπορούσε η σειρά να σταματήσει στο 12 και θα ήταν ένα πολύ
καλό τέλος σε σύγκριση με το πραγματικό.....
το θέμα με τους τρεις φίλους ήταν υπερβολικό και ηλίθιο
ίσως να ήταν ένας τρόπος για να δείξουν στους Ιάπωνες
το πόσο χαζό ειναι που όταν έχουν ένα πρόβλημα δεν το μοιράζονται με τους φίλους του
πείτε ο Izawa με τον Simon απλά ποθεί κολασμένα ο ένας τον άλλον.....
Posted 03 March 2011 - 23:36
Posted 04 March 2011 - 01:49
απλά αυτή αποφάσισε ότι δεν το θέλει...
τι περιμένεις να βγάλεις λογική κατάληξη με τους Ιάπωνες...
Posted 04 March 2011 - 12:16
Posted 04 March 2011 - 13:11
Για όσους θέλουν να δουν τι γίνεται παρακάτω στα βιβλία ξαναέδωσα πιο πάνω το link που ποσταρε στην προηγούμενη σελίδα η Maya-chan. Το αν θα συνεχιστεί σε anime, που να το ξέρουμε; Το baccano δεν το συνέχισαν αλλά αυτό είχε κλείσει πιο ομαλά. Μακάρι να το συνεχίσουν λοιπόν. Συμφωνα με την τάση των καιρών όμως είναι λίγο δύσκολο κάτι τέτοιο.
Posted 04 March 2011 - 16:54
Posted 06 March 2011 - 15:31
Πολύ το χάρηκα που όλοι οι χαρακτήρες παρέλασαν σε αυτό το επεισόδιο. Μου θύμισε γιατί ήταν τόσο ωραίο το Durarara στην αρχή.
Και φυσικά αγαπάμε
Posted 07 March 2011 - 06:01
Βγήκε το 25o (special) episode.
Πολύ το χάρηκα που όλοι οι χαρακτήρες παρέλασαν σε αυτό το επεισόδιο. Μου θύμισε γιατί ήταν τόσο ωραίο το Durarara στην αρχή.
Και φυσικά αγαπάμεSpoiler:
sweet ευχαριστω για το λινκ
αυτο το IIIIIIIIIIIIIIIZZZAAAAAAAAAYAAAAAAAAAAAAAAA τα σπαει
ο Σιμον ανελεητος οπως παντα
απαιχτο το επισοδειο χαζογελαγα ολη την ωρα
οσο για δευτερη σαιζον, δεν ξερω ποση σημασια μπορει να εχει αυτο, αλλα στο New York Anime Festival η Aniplex το προμοταρε ανελεητα, δυο πανελ ειχε και στα δυο ειπε για το DRRR, εφεραν ενα απο τους ηθοποιους που εκαναν το dub και μιλησε για αυτο και εκαναν και screening αρκετων απο των επισοδειων dubbed. με αλλα λογια το "εσπρωξαν" πολυ, και φανταζομαι αρα οτι το ψηνουν για δευτερη σαιζον. επισημα δεν εχει ακουστει τιποτα. btw πραγματικα το μονο dubbed ανιμε που εχω δει ποτε και μου αρεσε.
Edited by Daz, 07 March 2011 - 06:35.

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.