Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Alice in Wonderland Cosplay Group

• Please log in to reply
140 replies to this topic

#91 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 12:24

Τελικά η 14/02/2010 ΔΕΝ επιλεγεται ως πιθανή ημερομηνία, διοτι δεν βολεύει 2 απο τους υποψηφίους του γκρούπ.

Βασικά να ενημερώσω/υπενθυμίζω ότι το γκρούπ μπορει να φιλοξενήσει και dark version ενος χαρακτήρα. Δηλαδή μπορει να υπάρχει ταυτόχρονα και normal Alice και dark version Alice στο ίδιο γκρούπ.

Να δοσω κι ενα σημαντικό ΤΙΡ: στην περίπτωση που ενδιαφέρονται 2 ατομα για τον ιδιο χαρακτήρα, ο ενας να κανει τη normal και ο αλλος τη dark version. Για να μη καταλήξει το γκρούπ με 2 dark version mad hatters για παράδειγμα....

Συνοψίζω τις μεχρι στιγμής συμμετοχές που εχουν δηλωθεί:

1) Εγώ (Queen of Hearts-βασίλισσα τραπουλόχαρτων) normal version
2) wabbit (Alice) normal version
3) evaofadawn (white queen) normal version-νομίζω
4) Glastenen (character not decided yet)
5) tsiroto (character not announced yet)

Δηλώστε συμμετοχή, χαρακτήρα και version (normal/dark) ΤΩΡΑ!!!:riiight:

#92 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 14:36

Οκ. Οπότε εγώ δηλώνω τον χαρακτήρα που έχω ήδη έτοιμο... White Rabbit(Normal Version)
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 19:20

Προβλέπω σφαγή για τους Mad Hatters! :nanana:

Να προτείνω ένα θεϊκό κοσπλέι;

Humpty-Dumpty (απ'το through the looking glass) yes, he is an egg :hahaha:

Posted Image

Αν κάποιος το κάνει έχει τον απεριόριστο θαυμασμό μου :congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#94 Chiroto

Chiroto

Chiroto

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 01:12

μου φαίνεται δύσκολο να ντυθεί καποιος κατι τετοιο.. και αν ντυθεί μάλλον θα το αφήσει για το Πάσχα για Αυγουλάρας.
:P
αν πρόκειται να ντυθούν κ άλλοι μαντ χάττερς θα το αφήσω, εχω κι άλλες ιδέες ^^:sleepy:
from whence you came you shall remain
until you are complete again..

:8):

#95 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 01:32

Chiroto....

υπάρχουν μόνο 2 θεσεις για mad hatter. Normal & dark version.
Ακόμη δεν εχει δηλώσει κανεις mad hatter, οπώτε βιάσου να καπαρώσεις το χαρακτήρα. Και δηλωσε ποια απ τις 2 βερσιόν.

Εχει χαρακτήρες να διαλέξετε. Αλλωστε εχουμε να αντλήσουμε ιδέες απο όλα τα βιβλία, τα καρτούν και τις ταινίες που εχουν γυριστεί.

#96 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 01:38

Chiroto...

υπάρχουν μόνο 2 θεσεις για mad hatters: normal & dark version.

Ακόμα δεν εχει κλείσει αυτός ο χαρακτήρας, γι αυτό προλαβαίνεις να τον καπαρώσεις. Δήλωσε αν επιλέγεις αυτόν τελικά και σε ποια απ τις 2 βερσιον.

Μη ξεχνάτε πως μπορειτε να αντλήσετε ιδεες από ολα τα βιβλία, κομιξ και ταινίες που εχουν γυριστεί.

#97 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 22:08

Μια ακόμα συμμετοχη: Lucy-Nyu (Alice) dark version

#98 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 23:07

A, η Lucy Nyuu μπορεί να συμμετέχει τελικά; Για να το πώ σε μία κοπέλα που ενδιαφερότανε αν είναι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#99 Chiroto

Chiroto

Chiroto

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2009 - 02:23

funky mad hatter, δηλαδη normal θα ντυθω :)
from whence you came you shall remain
until you are complete again..

:8):

#100 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2009 - 04:03

wabbit....

ο χαρακτήρας Alice καλύφθηκε και στις 2 βερσιόν. Ομως ειναι ακόμα διαθέσιμη η Cheshire cat και στις δυο version! Για πες το στη φίλη σου....

Συνοψίζοντας τις μεχρι τώρα συμμετοχές:

1) Εγώ (Queen of Hearts-βασίλισσα τραπουλόχαρτων) normal version
2) wabbit (Alice) normal version
3) evaofadawn (white queen) normal version-νομίζω
4) Glastenen (character not decided yet)
5) Chiroto (Mad Hatter) normal version
6) Lucy-Nyu (Alice) dark version
7) Fireroses (White Rabbit) normal version

#101 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2009 - 06:43

Χαρακτήρες που ειναι ακόμα διαθέσιμοι:

*Alice in wonderland:

Queen of Hearts (dark), Mad Hatter (dark), Cheshire cat (normal/dark), The March Hare (λαγός με τσάϊ, normal/dark), The door Mouse (normal/dark), the Douchess (normal/dark), the King of Hearts (normal/dark), Bill the Lizard (normal/dark)

*Through the looking-glass:

White Rabbit (dark), White Queen (dark), Red Queen (normal/dark), Red King (normal/dark), the White Knight (normal/dark)

normal version: Με πηγή εμπνευσης το κλασσικό illustration των βασικών χαρακτήρων, η normal version είναι η "καρδιά" του γκρούπ. Οι πολλές εκδοχές των illustrations των χαρακτήρων μας δείχνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη φαντασία μας και να δώσουμε στοιχεια στο στυλ που να φερουν τη δική μας υπογραφή, κανοντας τα πιο πρωτοτυπα. Ομως ειναι βασικό να μη ξεφύγουμε τελείως από το βασικό concept που είναι το στίγμα αναγνωρισιμότητας των χαρακτήρων αυτών.

dark version: Είναι το διαστρεβλομένο είδωλο του χαρακτήρα σαν να κοιτάζεται σε μαγικό καθρέφτη. Είναι η απεικώνιση του ειδώλου, πιο σκοτεινή, twisted, επιθετική, σαρκαστική και με αρκετά gothic-στοιχεια.
Δημιουργήθηκε για να καλύψει επιπλέον συμμετοχές από ενδιαφερόμενους, οξύνοντας τη δημιουργική φαντασία. Στη dark version πραγματικά δεν υπάρχουν όρια. Μπορειτε να κάνετε dark style στους χαρακτήρες όπως θέλετε.

#102 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 13:27

Etoo μήπως να ξανασυζητούσαμε το πότε θα γίνει τελικά το cosplay; Να βρούμε μια ημερομηνία βρε παιδί μου για να αρχίσει να οργανώνεται το θέμα ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 19:06

Χμμμ...

Η κοντινότερη ημερομηνια που ειχε ανακοινωθεί (14/2) δε μας βόλευε, καθώς θα ελειπαν άτομα. Η επόμενη κοντινότερη ειναι 26/2 από leCiel που και πάλι ειναι αρκετά κοντινή για να ειμαστε όλοι ετοιμοι (πχ. εγω το χω στο 60% complete).

Ευελπιστώ πως τωρα σύντομα μπορει να μάθουμε καποιες ημερομηνίες για Μάρτιο-Απρίλιο. Οταν πάρουμε τετοια πληροφορία, θα τεθεί η ημερομηνία προς συζήτηση.

Εμεις αυτό που εχουμε να κάνουμε, ειναι να ετοιμάζουμε τα κοστούμια μας...

Και να βλέπουμε αν τυχών αυξηθούν οι συμμετοχές...

#104 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 21:09

Οκ περιμένουμε και βλέπουμε τότε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#105 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 01:51

Μιας και είναι on topic είπα να το αναφέρω ενημερωτηκά ότι στο τελευταίο πάρτι στην Θεσσαλονίκη στις 05.02 υπήρχε επίσης ένα Alice in Wonderland group που αποτελούνταν από Alice, Mad Hatter, March Hare και πιθανόν άλλο ένα χαρακτήρα που ψάνω να βρω ποιος είναι.

Επίσης Tomodachi έχει ανακοινώθεί (τουλάχιστον στο Facebook) η ημερομηνία του επόμενου event των Akai Panda.Τώρα γιατί δεν το είδαμε και εδώ δεν ξέρω.Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος λόγος, καλού κακού, δεν το αναφγέρω ούτε εγώ.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail