Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#61 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 05 October 2009 - 14:30

Θα υπάρχουν κάποιες κοπέλες ντυμένες maids που θα σερβίρουν τη μέρα του maid cafe, και παιδιά ντυμένα cosplay που θα σερβίρουν τις επόμενες μέρες. Ξέρουμε εμείς ποιοι και ποιες είναι, εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχήτε για τπτ. Ελάτε και απολαύστε το event!

Α, και για όσους ρωτάτε...ΔΕΝ θα ντυθώ maid

Edited by Namida, 05 October 2009 - 14:44.

#62 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 05 October 2009 - 14:54

Crap, crap, crap. *Πρέπει* να είμαι Αθήνα for this.

μμμμ.... :nanana:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#63 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 05 October 2009 - 15:03

γαμωτοοοο!!! και ηθελα να σε δω με φρου φρου και σκουφακι!!!!!! και φυσικα αξυριστο ποδαρακι!!:hahaha:

#64 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 05 October 2009 - 15:37

γαμωτοοοο!!! και ηθελα να σε δω με φρου φρου και σκουφακι!!!!!! και φυσικα αξυριστο ποδαρακι!!:hahaha:

χαχαχαχα πληρώνω οσο οσο για να το δώ:hahaha:
Posted Image

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#65 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 05 October 2009 - 15:46

Μη κάνουμε μισά πράγματα!

Άμα ήταν ο Namida να ντύνονταν maid θα έπρεπε να το ξυρίσει & το ποδαράκι. :awww:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#66 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 05 October 2009 - 15:49

Αν γινόταν αυτό παρατώ δουλειές και τα πάντα και κατεβαίνω στανταρ:hahaha::hahaha::hahaha:!Με τέτοιο highlight:hihi2:!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#67 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 October 2009 - 19:20

Αμα προβλέπονται έκτροπα, τότε να ντυθώ....Maid-Λογοκρισία!

Posted Image

Κανονίστε! Ετοιμο το χω αυτό το cosplay.....! :kill4u:

#68 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 posts

Posted 05 October 2009 - 20:41

ill join you for the first time :D

ps: this is not a cosplay party... better cause i don't have anything to wear... :P
Posted Image

#69 Renji.

Renji.

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 05 October 2009 - 21:46

Bantzai!!! επιτελουσ επσαχνα ενα για να παω κ μ εστειλε για το costplay cafe ενας φιλοσ μου.. θ παω εννοειτε!! ( σορρυ για τα ορθογραφικα, δισκολευομαι να 3επερασω τα greeklish :S ) :nanana:

#70 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 October 2009 - 21:51

Κάτι δεν έχω καταλάβει. :hmmm: Εκτός από αυτούς που θα σερβίρουν ή ό,τιδήποτε άλλο,
οι απλοί θαμώνες μπορούν να ερθουνε με cosplay ή όχι??

#71 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 05 October 2009 - 21:59

Εγώ από ότι κατάλαβα, και οι θαμώνες μπορούν να έρθουν με cosplay, αν τους κάνει κέφι.

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#72 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 October 2009 - 22:08

...και γω αυτό φαντάζομαι, αλλά καλό είναι να πάρουμε και μια επίσημη απάντηση.

Ρε μαγκούφη Speedgrapher, σήκωσε κανα τηλέφωνο!!! :mador2:

#73 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 05 October 2009 - 22:09

Εγώ από ότι κατάλαβα, και οι θαμώνες μπορούν να έρθουν με cosplay, αν τους κάνει κέφι.

of course and they can darling!!! so lets dress up and have fun!!!!

#74 Samuryan

Samuryan

Spirit Crusher

• Members
  • 13 posts

Posted 05 October 2009 - 22:24

Χμμμμ... απ'ότι κατάλαβα (από τα ποστ που βλέπω) ο κόσμος πιθανότατα δεν θα χωρέσει στο χώρο του forum... θέλω να πω: ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ FNAC ΔΙΑΟΛΕ!!!!

Posted Image

#75 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 05 October 2009 - 22:51

*claps* Congrats! Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Χμμμ..., θα ειχε ενδιαφερον αλλα.., δεν ξερω κανεναν απο εδω περα οποτε δεν ξερω τι θα μπορουσα να κανω... θα μπορουσα βεβαια να κουβαλησω την αδερφη μου που σιγουρα θα της αρεσει η ιδεα αλλα... και παλι... :bahhh: Αυτα παθαινεις οταν δεν εχεις φιλους που ασχολουνται με το αθλημα.

Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία η πρωτοβουλία σας. Ελπίζω να μην σας τα χαλάσουν τίποτα "κάφροι" με μα*******νες συμπεριφορές. ;-)
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω όμως αυτό το 6-9 καθημερινή με σκοτώνει. Αν καταφέρω και φύγω από τη δουλειά on-time (και δε μας λιώσουν πάλι στις υπερωρίες).... ίσως να σας προλάβω ;-)

Και εγω αυτο σκεφτηκα και ανατριχιασα. Και μονο που σκεφτομαι τους cosplayers ξερω οτι θα πεταχτει καποιος μα***** που θα την πει την βλακεια του και μπορει να κανει και καμια φασαρια.

Και να μην ξεχνάμε, απαγορεύεται να φέρετε δικούς σας λοστούς. Αν νιώθετε την ανάγκη να τσακίσετε μούρες ανθρώπων με απρεπή συμπεριφορά απέναντι μας, εγω κι ο speedo-san έχουμε μια μεγάλη ποικιλία απο λοστούς για να διαλέξετε (παρ'όλα αυτά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αναγκαστικά σε μούρες μα*******νων ατόμων :S. Πολιτική του καταστήματος)

Δηλαδη θα υπαρχουν σωματοφυλακες? :hero:

Ραβδια επιτρεπονται? Χρησιμευουν για να τα χωνεις στις μυτες XD