Όμως χαλάλι όλα ήταν υπέροχα...εκτός του ότι ήμουν όρθιος επί τρείς ώρες και γύριζα στο μόλ πάνω κάτω σαν ελατήριο και τώρα που γράφω αυτό το πόστ πονάνε τα πόδια μου
Τι περπάτημα έριξα,είχα και κάτι χαζά να σύρω
.
Χαζα Ε? Ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι την επομενη φορα που θα σε δω θα σε εχω σκοτωσει πριν προλαβεις να πεις Neji. Αλλωστε εσυ ησουν αυτος που ηθελες να φυγουμε για να παμε καπου να κατσουμε γιατι ειχες κουραστει (και ετσι καταντησαμε να περπαταμε αλλες 2 ωρες μεσα στο mall...). Εγω συμφωνησα μονο γιατι πειναγα.
Παντως το τι θυσιες εκανα για να ειμαι εκει και τις 3 μερες δεν λεγεται. Εκτος απο αλλα μικροπραγματα που τα ξεπερασα γρηγορα το αποκορυφωμα ηταν το οτι επρεπε να δωσω τον υπολογιστη στη μητερα μου για 1,5 εβδομαδα. Και δεν με αφηνε να παω και σε κανα νεταδικο να διαβασω κανα τσαπτερ. Σε καταθλιψη ειχα πεσει... Αλλα αξιζε. Και τις 3 μερες ηταν ολα τελεια, και τα κοσπλεϊ πολυ καλα (το αγαπημενο μου ηταν του Cloud την Πεμπτη. Ποιος τον εκανε???)
Εγω ημουν η κοπελια που φορουσε την μπλουζα με τον Κον. Την Πεμπτη ειχα κανει το κινητο σκουλαρικι (με τον NWS μιλαγα. Εγω ημουν η κατασκοπος

), την Παρασκευη ειχα κουβαλησει μαζι μου μια κοπελια σχετικα καινουρια στον κοσμο των ανιμ και το Σαββατο ημουν μαζι με τον NWS και αλλα 2 βλαμμενα. Και η ταινια πολυ ωραια οντως.