Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 15:42
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 15:46
Καλά αυτό δεν το αποφεύγει.Θα είμαι εκεί και θα τους πυροβολώ δυο δυο οπότε χαλάλι no danger:hahaha:.

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 17:35
Αναλογα το πως θα βγεις να τραγουδησεις..Αν βγεις σαν Yoko παιζει να μην θελει κανενας playlist μετα..(απο φωνη κορμι που λεμε
:hihi2:)
η αλήθεια είναι οτι ήθελα να κάνω haruhi suzumiya σε bunny girl εκδησή αλλα δεν θα με ευνοήσει ο καιρος, οπότε θα σας απογοητέψω!!!! ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ!

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 17:59

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 18:12
Μαλιστα τι να πω ευχομαι να πει υπαρχουν ηλιθιοι....!!!(στην ελλαδα ημεθα!!)
Για meeting θα το πω μια φορα ακομη ψηφιζω σαββατο για λογους που εχω προαναφερει αλλα οπως ειπε και ο Cassiel υπαρχουν ατομα εκτος πολεως που τους βολευει το σαββατο...
Ας μηνουμε πιστη στην παραδοση του σαββατου!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 19:08
η αλήθεια είναι οτι ήθελα να κάνω haruhi suzumiya σε bunny girl εκδησή αλλα δεν θα με ευνοήσει ο καιρος, οπότε θα σας απογοητέψω!!!! ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ!
Θα σου κάνω επίθεση!!! Χαρούχι-σαμα!! Είμαι Χαρουχιστής οπότε το να θα μπροστά την Θεά μου θα με κάνει σούπερ εnergized!!!

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 20:52
Άνι μ μάθε εσύ το χορό της Suzumiya να γλιτώσω εγώ......
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 21:26
Η επιλογη της Αριστοτελους ως χωρος photoshooting μου φαινεται ακυρη, αφου το πρασινο ειναι λιγο και ο κοσμος παρα πολυς.

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 21:32
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 21:47

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 23:49
Θα σου κάνω επίθεση!!! Χαρούχι-σαμα!! Είμαι Χαρουχιστής οπότε το να θα μπροστά την Θεά μου θα με κάνει σούπερ εnergized!!!
:burningbe3:
:burningbe3:
και αυτός είναι ο δεύερος λόγος που δεν θα κανω την Χαρουχι σαν κοσπλει κ θα διαλέξω κάτι ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ααα dacRose μυρίζομαι κάτι σε δέρμα? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΡΜΑΑΑΑ ΖΗΤΩΩΩΩΩ !!! χε χε μου φαίνεται θα κάνεις την Μικουρου ε?

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 00:18
και αυτός είναι ο δεύερος λόγος που δεν θα κανω την Χαρουχι σαν κοσπλει κ θα διαλέξω κάτι ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ααα dacRose μυρίζομαι κάτι σε δέρμα? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΡΜΑΑΑΑ ΖΗΤΩΩΩΩΩ !!! χε χε μου φαίνεται θα κάνεις την Μικουρου ε?
θα σου επιτεθωωωωωωωωωω!! χε χε χε
Γενικά κάνε Χαρούχι και μου αρκεί

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 00:26
Κοιτα αν ειναι να κανεις κατι τετοιο

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 14:41

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 16:19
Η επιλογη της Αριστοτελους ως χωρος photoshooting μου φαινεται ακυρη, αφου το πρασινο ειναι λιγο και ο κοσμος παρα πολυς.
Συμφωνώ... αν και ειναι το μονο ανοιχτο μερος που να ξερουν και οσοι δεν μενουν θεσσαλονιη και ειναι τοσο κοντα...
Απο την αλλη μπορουμε παλι στη χανθ και να παρουμε ενα λεοφορειο απο τσιμισκη η καμαρα και να παμε ομαδικος!
μπορουμε βεβαι και στο λιμανι με θεα τη θαλασσα! αλλα αμα πεσει καποιος θα γινει το απολυτο κοσπλει με 3 πλοκαμια muahahahhaha