Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#106 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 15:42

Καλά αυτό δεν το αποφεύγει.Θα είμαι εκεί και θα τους πυροβολώ δυο δυο οπότε χαλάλι no danger:hahaha:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#107 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 15:46

Καλά αυτό δεν το αποφεύγει.Θα είμαι εκεί και θα τους πυροβολώ δυο δυο οπότε χαλάλι no danger:hahaha:.

:hahaha: Δεν το περιμενα να εχουμε κ security :tensai: μενω εκπληκτος:ureshii:!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 17:35

Αναλογα το πως θα βγεις να τραγουδησεις..Αν βγεις σαν Yoko παιζει να μην θελει κανενας playlist μετα..(απο φωνη κορμι που λεμε:hihi2::hihi2:)

η αλήθεια είναι οτι ήθελα να κάνω haruhi suzumiya σε bunny girl εκδησή αλλα δεν θα με ευνοήσει ο καιρος, οπότε θα σας απογοητέψω!!!! ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#109 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 17:59

Σιγά τον καιρό τώρα Άνι. Να δεις τι θα κάνω εγώ τον Νοέμβριο. Και μετά πάλι τον Φεβρουάριο. Τώρα για Δεκέμβρη δεν ξέρω ακόμα πιο θα επιλέξω από τα 9 και αν θα είναι τέτοιο στυλ:hihi2:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#110 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 18:12

Αριστοτελους...???
Μαλιστα τι να πω ευχομαι να πει υπαρχουν ηλιθιοι....!!!(στην ελλαδα ημεθα!!)

Για meeting θα το πω μια φορα ακομη ψηφιζω σαββατο για λογους που εχω προαναφερει αλλα οπως ειπε και ο Cassiel υπαρχουν ατομα εκτος πολεως που τους βολευει το σαββατο...

Ας μηνουμε πιστη στην παραδοση του σαββατου!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#111 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 19:08

η αλήθεια είναι οτι ήθελα να κάνω haruhi suzumiya σε bunny girl εκδησή αλλα δεν θα με ευνοήσει ο καιρος, οπότε θα σας απογοητέψω!!!! ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ!

Θα σου κάνω επίθεση!!! Χαρούχι-σαμα!! Είμαι Χαρουχιστής οπότε το να θα μπροστά την Θεά μου θα με κάνει σούπερ εnergized!!! :burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#112 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 20:52

Cassiel θα σε έχω να με προστατεύεις..... και για όποιον πλησιάσει θα κρατάω και κάτι μακρύ να το κοπανήσω σε κάνένα κεφάλι....
Άνι μ μάθε εσύ το χορό της Suzumiya να γλιτώσω εγώ......
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#113 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 21:26

^Αμ δε, αν τον μαθει μαζι θα τον χορεψετε.

Η επιλογη της Αριστοτελους ως χωρος photoshooting μου φαινεται ακυρη, αφου το πρασινο ειναι λιγο και ο κοσμος παρα πολυς.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 21:32

Damn!! τουλάχιστον να μοιράσουμε ρόλους να ξέρω και εγώ ποια βήματα να μάθω...... εγώ θέλω να κάνω αυτήν με το μακρύ μαλλί..... να κάνει η Άννι τη Suzumiya....
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#115 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 21:47

Καλυτερα να πιαστουμε χερι χερι κ να χορεψουμε το χορο του ζαλογκου κ κατευθειαν να πηδαμε στο θερμαικο:hahaha:....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 23:49

Θα σου κάνω επίθεση!!! Χαρούχι-σαμα!! Είμαι Χαρουχιστής οπότε το να θα μπροστά την Θεά μου θα με κάνει σούπερ εnergized!!! :burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3:

και αυτός είναι ο δεύερος λόγος που δεν θα κανω την Χαρουχι σαν κοσπλει κ θα διαλέξω κάτι ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ααα dacRose μυρίζομαι κάτι σε δέρμα? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΡΜΑΑΑΑ ΖΗΤΩΩΩΩΩ !!! χε χε μου φαίνεται θα κάνεις την Μικουρου ε?:lovulovu: θα σου επιτεθωωωωωωωωωω!! χε χε χε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 00:18

και αυτός είναι ο δεύερος λόγος που δεν θα κανω την Χαρουχι σαν κοσπλει κ θα διαλέξω κάτι ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ααα dacRose μυρίζομαι κάτι σε δέρμα? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΡΜΑΑΑΑ ΖΗΤΩΩΩΩΩ !!! χε χε μου φαίνεται θα κάνεις την Μικουρου ε?:lovulovu: θα σου επιτεθωωωωωωωωωω!! χε χε χε

Γενικά κάνε Χαρούχι και μου αρκεί :ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 00:26

Κοιτα αν ειναι να κανεις κατι τετοιο
Spoiler:
τοτε σου βρισκω τον θρονομπροσφερομαι να σας κραταω ομπρελλα θαλασσης σε ολη την διαδρομη και να γινω και μανατζερ σας μετα απο την τεραστια επιτυχια που θα κανετε στο παρτυ:tensai:!!!

#119 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 14:41

axa xa xaxa τότε θα περιμένετε το καλοκαίρι τέτοιο κοσπλει ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2009 - 16:19

Η επιλογη της Αριστοτελους ως χωρος photoshooting μου φαινεται ακυρη, αφου το πρασινο ειναι λιγο και ο κοσμος παρα πολυς.

Συμφωνώ... αν και ειναι το μονο ανοιχτο μερος που να ξερουν και οσοι δεν μενουν θεσσαλονιη και ειναι τοσο κοντα...

Απο την αλλη μπορουμε παλι στη χανθ και να παρουμε ενα λεοφορειο απο τσιμισκη η καμαρα και να παμε ομαδικος!

μπορουμε βεβαι και στο λιμανι με θεα τη θαλασσα! αλλα αμα πεσει καποιος θα γινει το απολυτο κοσπλει με 3 πλοκαμια muahahahhaha