Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#91 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 October 2009 - 09:58

Και αγαπητέ Matasso σου παρουσιάζω το cosplay sou!!!

Spoiler:

:Crying2::Crying2::Crying2::Crying2:what the f*ck is this!!!!??? (απο ποιο ανιμε ειναι αυτος ρε σι?)
στο τελος με βλεπω με μια κιθαρα(μουφα ειπαμε...) απο το flcl να δερνω οποιον να ναι!:madtodeath:

#92 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 04 October 2009 - 10:48

NTG ωραία ακούγετε.Να ακούσω τι έχουν να πουν και οι άλλοι οπότε για το μέρος.Σχετικά με τους Akai Panda πάλι ξεχνιέσε:wis:.Ξέρεις ήδη 2 άτομα, Αθηνά (Camus) και Φώτης (Namida):hahaha:.

κάντε μιτινγκ και Σαββατο και Δευτέρα! Κάντε μια εβδομάδα κόσπλει ρε παιδι μου!!!! Τι ζητάμε? ενα μήνα αφιερωμένο στο κοσπλει! yayeeeeeeeeeeeeeeeee :kill4u:

Μου φαίνετε ότι προς τα εκεί πάμε αν πέρα από τους Akai Panda που βολέυονται με Δευτέρα (ο λόγος), έχουμε άτομα εκτός πόλης που τους βολέυει το Σάββατο:wis:.Εσείς γενικά τι λέτε γι'αυτό;Just an idea (sub-leader MitHuNa's:hahaha:).Θέλετε να καούμε παντελώς (εφόσον μπορούμε:bath:) για 3 μέρες συνεχόμενα;Επίσης θυμήθηκα το εξής.Σχεδόν το 95% κάθε φορά είναι φοιτητές στα meetings,οπότε θέμα απουσία από ξενύχτη την Τρίτη δεν παίζει ουσιαστικά για σχεδόν κανέναν:Blissfull:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#93 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 04 October 2009 - 11:24

εμεις θα εχουμε καει ηδη τις τρεις προηγουμενες μερες, για να μην σου πω βδομαδες πριν με την εκδηλωση στο φνακ. και καπακι θα ανεβουμε πανω. και μιας και ειπατε οτι ειναι αργιες, λεω να κατσω 3-4 μερες...θα γνωρισεις και εμενα απο τους Ακαι^^

#94 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 posts

Posted 04 October 2009 - 12:01

Χαμώς θα γίνει.... :OMG3:

#95 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 October 2009 - 12:07

Μπραβο παιδια! I ll try to be there!!!
Μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε περιπου τι μουσικη να περιμενουμε?
Posted Image

#96 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 posts

Posted 04 October 2009 - 12:30

70% requests
15% vocaloid
15% γενικά κομμάτια

Σε περίπτωση που δεν μας έρθουν πολλά request απλός θα προσθέσουμε εμείς openings / endings και διάφορα κομμάτια απο Ιαπονικές μπάντες όλων των ειδών. Για πιο ακριβές playlist πέζει να ποστάρουμε κάτι τελευταίες μέρες.

And to tell the truth

Αυτή είναι μια ερώτηση που δέν μπορώ να απαντήσω με 100% σιγουριά εφόσων δεν υπάρχουν ακόμα έτοιμα playlist όυτε requests οπότε δεν ξέρω πως ακριβώς θα γίνουν τα playlist στην τελική. Ένα είναι σιγουρό, θα μπούν αμα είναι δυνατό όλα τα request σας :)

Edited by Kakashi_sensei, 04 October 2009 - 12:51.

#97 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 04 October 2009 - 12:56

αμα θέλετε τραγουδαω εγω!!!! μετα οτι και να βάλετε στην πλειλιστ θα είναι δεκτό απο όλους!!!!
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#98 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 04 October 2009 - 14:42

Θα μαι κι εγω (μαλλον).. Πολυ νωρις δεν ξεκινησε η κουβεντα ρε παιδια? Μπραβο εκ των προτερων για την προσπαθεια παντως. Περασα απο τη σπηλια των κομιξ τις προαλλες και μοιραζε ηδη το διαφημιστικο! Καλα οργανωμενο το εγκλημα παρατηρω.... Αντε να δουμε...
Posted Image

#99 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 04 October 2009 - 14:49

αμα θέλετε τραγουδαω εγω!!!! μετα οτι και να βάλετε στην πλειλιστ θα είναι δεκτό απο όλους!!!!

Αναλογα το πως θα βγεις να τραγουδησεις..Αν βγεις σαν Yoko παιζει να μην θελει κανενας playlist μετα..(απο φωνη κορμι που λεμε:hihi2::hihi2:)

#100 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 04 October 2009 - 20:21

Να βγεις να μας τραγουδήσεις με ένα απόλυτα σεξουαλικό cosplay προκειμένου να ανάβεις φωτιές.

Επίσης για το playlist θα δούμε καλά τη θα βάλουμε γιατί θέλει προσοχή να μην το παρακάνουμε :tensai:
Posted Image

#101 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 October 2009 - 20:40

Εγω λεω να ξεχασουμε τα κλασσικα ΠΙΤΣΑ και ΧΥΜΟ και να παμε για καμια μπυρα και ναργιλε!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#102 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 posts

Posted 04 October 2009 - 21:34

εγω μενω επανομη(20 λεπτα μετα το ικεα) και δεν εχουμε αργια την δευτερα οποτε πρεπει να φυγω νωρις αν ερθω :unlucky:
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#103 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 05 October 2009 - 08:26

Δεν πειράζει... αυτό σκεφτήκαμε και κάναμε το πάρτυ να αρχίζει από της 7... Προκειμένου και αυτοί που δεν μπορούν να έρθουν για πολύ τουλάχιστον να κάτσουν κάμποσο...
Posted Image

#104 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 05 October 2009 - 10:05

Αλλά τώρα μπήκαμε στον μήνα... Έχετε ακόμα καιρό... Εκτός αν είστε η DarcRose22 που το ξεφτίλησε αλλά έχω μείνει έκπληκτος με την εργατικότητα της...

HEY!!!! Απλά δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή.... Και αφού αυτή τη φορά είχα ράψιμο τρόμαξα αρκετά γιατί φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος.... Στο κάτω κάτω την Πέμπτη αρχίζω μάθημα και εγώ διαβάζω αρκετά για τη σχολή (έχω στόχο 10άρια κ 9άρια) οπότε δεν θα έχω χρόνο....

Και εγώ Αριστοτέλους λέω.... Έχει εναλλαγή τοπίου οπότε θα έχουμε και δέντρα για φόντο αλλά και πλάκες, παιδική χαρά και κάτι γέρους που παίζουν παπά πιο μακριά αν θέλει κανείς.... χεχεχε:hahaha:

Για το μίτινγκ δεν έχω πρόβλημα όποτε είναι απλά μου αρέσει πιο πολύ η ιδέα να γίνει Σάββατο....
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#105 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 05 October 2009 - 15:01

HEY!!!! Απλά δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή.... Και αφού αυτή τη φορά είχα ράψιμο τρόμαξα αρκετά γιατί φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος.... Στο κάτω κάτω την Πέμπτη αρχίζω μάθημα και εγώ διαβάζω αρκετά για τη σχολή (έχω στόχο 10άρια κ 9άρια) οπότε δεν θα έχω χρόνο....

Και εγώ Αριστοτέλους λέω.... Έχει εναλλαγή τοπίου οπότε θα έχουμε και δέντρα για φόντο αλλά και πλάκες, παιδική χαρά και κάτι γέρους που παίζουν παπά πιο μακριά αν θέλει κανείς.... χεχεχε:hahaha:

Για το μίτινγκ δεν έχω πρόβλημα όποτε είναι απλά μου αρέσει πιο πολύ η ιδέα να γίνει Σάββατο....

προσοχή μην κάνετε κανένα σούπερ αποκαλυπτικό cosplay και σας την πέφτουνε!!!
Posted Image