Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#121 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 06 October 2009 - 22:58

axa xa xaxa τότε θα περιμένετε το καλοκαίρι τέτοιο κοσπλει ^^

Παιδια εχουμε δηλωσεις:8):..Κανονιστε οι διοργανωτες ημερομηνια απο τωρα!!Για να προλαβω να παραγγειλω και τον θρονο:tensai::tensai:....

#122 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 06 October 2009 - 22:59

^Αμ δε, αν τον μαθει μαζι θα τον χορεψετε.

Η επιλογη της Αριστοτελους ως χωρος photoshooting μου φαινεται ακυρη, αφου το πρασινο ειναι λιγο και ο κοσμος παρα πολυς.

Αν είναι θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφίες και να τις ανεβάσω για να δει ο κόσμος προκειμένου να το αποφασίσει :wooi2:
Posted Image

#123 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 07 October 2009 - 16:42

Damn!! τουλάχιστον να μοιράσουμε ρόλους να ξέρω και εγώ ποια βήματα να μάθω...... εγώ θέλω να κάνω αυτήν με το μακρύ μαλλί..... να κάνει η Άννι τη Suzumiya....

ΡΕ!δεν ειπαμε θα τον μάθουμε ολοι μαζί εμεις; και ο καντορος μεσα ειναι απλα δεν μπαινει συχνα στο φορουμ....!!!!:oo::oo::oo:

Απο την αλλη μπορουμε παλι στη χανθ και να παρουμε ενα λεοφορειο απο τσιμισκη η καμαρα και να παμε ομαδικος!

μπορουμε βεβαι και στο λιμανι με θεα τη θαλασσα!

το καλυτερο θα ηταν καποιοι απο μας να παρουν λεωφορειο για να καταγραωουν τις ενδιαφερουσες αντιδρασεις των συνεπιβατων μας
Spoiler:

η να παμε απο χανθ μεσω παραλιας στην αριστοτελους,να την ανέβουμε και να φτασουμε σοτν προορισμο μας ;)

Edited by FunkyFisch, 07 October 2009 - 16:55.

#124 laiste

laiste

月の娘さん

• Members
  • 86 posts

Posted 07 October 2009 - 23:02

Παιδια plz ας βρεθουμε στην αριστοτελους! Το cosplay μου περιλαμβανει τακουνια! Δεν δυναμαι να περπατησω ολη την πολη ετσι! :uhh:

#125 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 posts

Posted 09 October 2009 - 08:16

Λοιπόν μιάς και σήμερα μια μικρή "βόλτα" γύρο γύρο θα την κάνουμε θα φροντίσουμε να βγάλουμε φωτογραφίες του πάρκου στην αριστοτέλους και επίσεις να κοιτάξουμε και για διαφορετικά βολικά σημεία κοντά (αν και δεν ξέρω κάποιο άλλο :bahhh:).

Φυσικά μπορεί να γίνει στην ΧΑΝΘ όπως πάντα και μετά να πάρετε όλοι μαζί ένα λεοφορείο (που βασικά βολέυει αρκετά μπορώ να πώ) και να γελάσετε με την ψυχή σας με της αντιδρασεις τον "απλών και λογικών ανθρώπων¨ :hahaha:

#126 Christie Valentine

Christie Valentine

Christie Valentine

• Members
  • 11 posts

Posted 10 October 2009 - 22:09

Καταρχας μια καλη αρχη και απο μενα:ureshii: αν και δεν θα μπορεσω να ερθω λογω ημερας:unlucky:

#127 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 10 October 2009 - 22:50

Παιδια plz ας βρεθουμε στην αριστοτελους! Το cosplay μου περιλαμβανει τακουνια! Δεν δυναμαι να περπατησω ολη την πολη ετσι! :uhh:

Τακουνια??Sensei!!!Αναλαμβανω την θεση του φροντιστη των κοριτσιων με τακουνια onegaisimasu!!!:ureshii::ureshii::ureshii:

#128 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 10 October 2009 - 23:42

kso μας βρήκε και δευτερος ecchi απ οτι βλέπωωωω
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#129 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 11 October 2009 - 03:12

kso μας βρήκε και δευτερος ecchi απ οτι βλέπωωωω

Αχαριστες γυναικες:unlucky::unlucky:..Eσυ θυσιαζεις την διασκεδαση σου για να τις βοηθησεις και "ουτε ενα ευχαριστω" που λεει και η βανδη:borednn9::borednn9:

:P:P:D:D

#130 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 11 October 2009 - 21:51

Σήμερα με τον Kakashi_Sensei βάλαμε αφίσες σε διάφορα μέρη της πόλης... για ώρες περπατούσαμε...

Επίσης δν βλέπουμε requests στο email μας... Προσωπικά μας είπατε αλλά τα θέλουμε στο email για να μπορούμε να τα βρούμε... Τέλος οι διαγωνισμοί θα αρχίσουν στις 10 (και τα sketch -αν υπάρξουν- θα αρχίσουν από της 9) άρα όσοι θέλουν να πάρουν μέρος να φροντίσουν να είναι εκεί από πριν...
Posted Image

#131 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 11 October 2009 - 21:55

λογικά θα εμφανιστώ και εγώ...
αν κουβαλάω μαζί μου ένα μεταλίκο keyblade λέτε να με πάρουν για τρελό οι "φίλοι" μας οι αστυνόμοι?
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#132 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 11 October 2009 - 22:52

εδώ σταμάτησαν τον φίλο μου που κουβαλόυσε το χαρτινό οπλο μου.. εσενα δεν θα σταματήσουν? btw παιδιά όντως δλδ λέτε μπράβο για τις πρωτοβουλίες αλλά δεν βλέπω και πολύ συμμετοχή.. ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ
Posted Image

#133 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 12 October 2009 - 15:27

εδώ σταμάτησαν τον φίλο μου που κουβαλόυσε το χαρτινό οπλο μου.. εσενα δεν θα σταματήσουν? btw παιδιά όντως δλδ λέτε μπράβο για τις πρωτοβουλίες αλλά δεν βλέπω και πολύ συμμετοχή.. ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ

Εμένα με τα 3 σπαθιά σαν Zorro δεν με σταμάτησαν 4 τα χαράματα ενώ περνούσα επίτηδες μπροστά τους ενώ καθόταν και μιλούσαν στην μηχανή τους:hahaha:.

Πέρα από αυτό σε μερικέ μέρες θα πέσουν οι ανακοινώσεις απ'ότι κόβω γιατί περνά ο καιρός.

Καλά το πάρτι θα έχει συμμετοχή σίγουρα.Μην κρίνεις από τα fora.Δεν είναι ποτέ αντιπροσωπευτηκά του τελικού πλήθους.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#134 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 12 October 2009 - 15:42

ωραια χαίρομαι, και παράλληλα αγχόνομαι γτ δεν ειναι τπτ ετοιμο στο κοσπλει μου.
Posted Image

#135 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 13 October 2009 - 13:56

οχ...:unlucky:
τοτε θα το κρυψω μες την καμπαρντινά (αν και δύσκολο να το κουβαλάω έτσι για πόλυ ώρα ειναι αρκετά βαρύ):hero:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P