Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#76 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 03 October 2009 - 15:14

Αν ειναι να συναντηθουμε καμαρα κ να φτασουμε στον προορισμο?Αν ειναι πειτε μου ωρα να τα κανονισουμε να μην πσαχνομαστε τελευταια στιγμη ^^.

Posted Image

#77 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 03 October 2009 - 16:36

καλή ιδέα... ομως η φωτογράφιση θα γίνει λογικά χανθ.. εκτος κ αν εκει κοντα στο μαγαζι εχει καλό μέρος.. well έχουμε καιρο..
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#78 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 03 October 2009 - 16:58

Για τις ανακοινώσεις με στάνταρ πράγματα είναι πολύ νωρίς ακόμα. More like in 10 days or so...λογικά ΧΑΝΘ πάλι εκτός αν ξέρει κανείς καλύτερο μέρος -κοντά- για να μην τρέχουμε οπουνάνε και καθυστερούμε.

Σχετικά με την μέρα του meeting ξεχνάς ~*memole*~ το γεγονός ότι η Δευτέρα δεν θα βόλευε θεωρητικά κανέναν εκτός πόλης ως μέρα του meeting, εκτός αυτών που δεν έχουν δουλειά,σχολές,σχολεία κ.τ.λ. , μιας και η γιορτή αφορά μόνο την πόλη της Θεσσαλονίκης και καμία άλλη. Από εκεί και πέρα ακούω τι έχουν να πουν όσοι θα έρθουν εκτός πόλης, οπότε είτε θέλετε να σας ανακοινώσουν είτε όχι στο θέμα, τουλάχιστον πείτε το μέσο pm να ξέρουμε τι βολεύει και εσάς να κανονήσουμε την βολικότερη μέρα για τους περισσότερους. Φυσικά αν θα είστε και στο meeting και μόνο τότε.Στην δικιά μου περίπτωση προφανώς και θα δουλεύω και Δευτέρα και Τρίτη οπότε παίζει να μην είμαι καν παρόν αν γίνει Δευτέρα, μιας και πέρα δώθε για μερικές ώρες και χωρίς να μπωρώ να είμαι στο ξενύχτη του meeting επειδή θα δουλεύω την επόμενη,δεν έχει και πολύ νόημα.Και κάτι άλλα 'δευτερεύον',αλλά αυτά είναι άσχετα με το κεντρικό θέμα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#79 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 posts

Posted 03 October 2009 - 17:06

Ναι πράγματι. Ήδη είναι ζώρικα τα πράγματα με το πάρτυ την κυριακή...meeting την δευτέρα είναι σκέτη αυτοκτονία. Μια χαρά δεν είναι σαββατόβραδο? Και μετά λίγο ύπνο, ετοιμασία, φότο και πάρτυ :)

Σχετικά με την τοποθεσία του photoshooting θα μπορούσε να γίνει στα πάρκο πάνω απο αριστοτέλους η κάτω στην πλατεία. Είναι πολύ πιο κοντά στο μαγαζί απο την ΧΑΝΘ (Βασικά λίγο πολύ δίπλα είναι, 5-10 λεπτά με πόδια).

#80 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 03 October 2009 - 17:40

Εγω παλι θα ηθελα να μαζευτουμε σε groupakia τον καθενα οπως τον βολευει και αν αποφασισεται οτι το photoshooting γινει πλατεια αριστοτελους να παμε ολοι μαζι η σε groupakia αν ομως δεν υπαρξει τετοια συνενοηση...θα φορεσω τα ρουχαλακια μου κ ερχομαι μονο γ υποστηριξη χεχε...απο την αλλη ομως μενω κοντα στην πλατεια αριστοτελους....δεν εχω αποφασισει για αυτο guys συνενοηθειτε τι κανουμε δλδ:Που συγκεντρωνομαστε;που γινεται το photoshooting κτλ...

Posted Image

#81 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 03 October 2009 - 19:25

Ποιο κοντά στο μαγαζί είναι το μέρος πάνω από την πλατεία της Αριστοτέλους στην Εγνατία... Θα μπορούσατε να το κάνετε εκεί πέρα και μετά να έρθετε... Όπως είπε και ο Kakashi_Sensei.

Θα βολέψει περισσότερο γιατί αν πάτε στην ΧΑΝΘ θα κάνετε βόλτα σε όλο το κέντρο... Επίσης θα είναι και πιο εύκολο με τα λεωφορεία γιατί είναι πάρα πολλά που περνάν από Αριστοτέλους...

Αλλά τώρα μπήκαμε στον μήνα... Έχετε ακόμα καιρό... Εκτός αν είστε η DarcRose22 που το ξεφτίλησε αλλά έχω μείνει έκπληκτος με την εργατικότητα της...

Και αγαπητέ Matasso σου παρουσιάζω το cosplay sou!!!
Spoiler:

Posted Image

#82 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 03 October 2009 - 19:38

Ποιο κοντά στο μαγαζί είναι το μέρος πάνω από την πλατεία της Αριστοτέλους στην Εγνατία... Θα μπορούσατε να το κάνετε εκεί πέρα και μετά να έρθετε... Όπως είπε και ο Kakashi_Sensei.

Θα βολέψει περισσότερο γιατί αν πάτε στην ΧΑΝΘ θα κάνετε βόλτα σε όλο το κέντρο... Επίσης θα είναι και πιο εύκολο με τα λεωφορεία γιατί είναι πάρα πολλά που περνάν από Αριστοτέλους...

Αλλά τώρα μπήκαμε στον μήνα... Έχετε ακόμα καιρό... Εκτός αν είστε η DarcRose22 που το ξεφτίλησε αλλά έχω μείνει έκπληκτος με την εργατικότητα της...

Και αγαπητέ Matasso σου παρουσιάζω το cosplay sou!!!

Spoiler:

Θα ερθεις μονο με το underwear:ureshii:...interesting XD

Posted Image

#83 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 03 October 2009 - 20:18

Το Meeting ΠΡΕΠΕΙ να γηνει σαββατο γιατι Τριτη μπορει να τα ξυνουν (τα σχολεια,σχολες κτλ) αλλα την γιορτη θα την κανουνε οποτε εαν καποιος θελει να παει για να κρατησει απουσιες κτλ (εκτος εαν καταφερε Οκτωβρη να εχει προβλημα απουσιων) αυτη η εστω μια απουσια (γιατι μια απουσια μπαινει για απουσια απο γιορτη) ειναι πολυτημη για αυτον....:tensai:

Και εμεις η μεγαλυτερη ας μην ξεχναμε οτι καποτε πηγαιναμε σχολειο και τα παιδια μπορει να θελουν να το ξενυχτησουν με την παρτι μας!!:riiight:

3 lines off topic:
Spoiler: X-Lpbleach

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#84 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 03 October 2009 - 22:03

Άντε παιδιά ακούω τι λέτε και οι άλλοι για το μέρος της φωτογράφισης. Εγώ δεν έχω ιδέα για την περιοχή που αναφέρετε πάνω από την Αριστοτέλους. Έχει πράσινο;Είναι όμορφα;Θα μας ενοχλεί κανείς και θα αναγκαστώ να τον πυροβολήσω:kill4u:;Πείτε απόψεις και οι υπόλοιποι, μέρες έχουμε, δεν βιαζόμαστε ακόμα. Εντομεταξή τώρα που το σκέφτηκα, ασχέτος με τα σχολεία,Τρίτη δεν δουλεύουν όλοι κανονικά στην πόλη; Επίσης θυμάμαι τι είχε γίνει 15 Αύγουστο. Μόνο το 'Μικρό Μπλε' και ένα άλλο ήταν ανοιχτά και αναγκαστικά πήγαμε εκεί. Ποιος ξέρει αν πιτσαρίες και BattleGround θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα ή από βλακεία θα το χαλάσουμε νωρίς οπότε;

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#85 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 03 October 2009 - 22:25

Άντε παιδιά ακούω τι λέτε και οι άλλοι για το μέρος της φωτογράφισης. Εγώ δεν έχω ιδέα για την περιοχή που αναφέρετε πάνω από την Αριστοτέλους. Έχει πράσινο;Είναι όμορφα;Θα μας ενοχλεί κανείς και θα αναγκαστώ να τον πυροβολήσω:kill4u:;Πείτε απόψεις και οι υπόλοιποι, μέρες έχουμε, δεν βιαζόμαστε ακόμα. Εντομεταξή τώρα που το σκέφτηκα, ασχέτος με τα σχολεία,Τρίτη δεν δουλεύουν όλοι κανονικά στην πόλη; Επίσης θυμάμαι τι είχε γίνει 15 Αύγουστο. Μόνο το 'Μικρό Μπλε' και ένα άλλο ήταν ανοιχτά και αναγκαστικά πήγαμε εκεί. Ποιος ξέρει αν πιτσαρίες και BattleGround θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα ή από βλακεία θα το χαλάσουμε νωρίς οπότε;

Μονο σε πιτσαρια να μην παμε να φαμε >.> δεν τρωω λιπαρα :frozen:.

Posted Image

#86 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 03 October 2009 - 22:58

Τρώνε οι άλλοι.Έτσι και αλλιώς πάντα υπάρχουν άτομα που δνε τρώνε. Και θα πάμε όπου πορκύψει βασικά. Την προηγούμενη πήγαμε για γύρο. Η πλοιοψηφία αποφασίζει όπως πάντα.Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα να αναλύει κανείς αυτά τα θέματα λεπτομέριες σε αυτό το θέμα, παρά μόνο τα βασικά ζητήματα. Μέρα και μέρος δηλαδή. Και σε ~10 μέρες καταλήγουμε.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#87 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 03 October 2009 - 23:04

Τρώνε οι άλλοι.Έτσι και αλλιώς πάντα υπάρχουν άτομα που δνε τρώνε. Και θα πάμε όπου πορκύψει βασικά. Την προηγούμενη πήγαμε για γύρο. Η πλοιοψηφία αποφασίζει όπως πάντα.Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα να αναλύει κανείς αυτά τα θέματα λεπτομέριες σε αυτό το θέμα, παρά μόνο τα βασικά ζητήματα. Μέρα και μέρος δηλαδή. Και σε ~10 μέρες καταλήγουμε.

Σιγα μωρε δεν χαθηκε ο κοσμος, μπορει να παρω σαλατα του chef.

Posted Image

#88 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 03 October 2009 - 23:53

Για τις ανακοινώσεις με στάνταρ πράγματα είναι πολύ νωρίς ακόμα. More like in 10 days or so...λογικά ΧΑΝΘ πάλι εκτός αν ξέρει κανείς καλύτερο μέρος -κοντά- για να μην τρέχουμε οπουνάνε και καθυστερούμε.

Σχετικά με την μέρα του meeting ξεχνάς ~*memole*~ το γεγονός ότι η Δευτέρα δεν θα βόλευε θεωρητικά κανέναν εκτός πόλης ως μέρα του meeting, εκτός αυτών που δεν έχουν δουλειά,σχολές,σχολεία κ.τ.λ. , μιας και η γιορτή αφορά μόνο την πόλη της Θεσσαλονίκης και καμία άλλη. Από εκεί και πέρα ακούω τι έχουν να πουν όσοι θα έρθουν εκτός πόλης, οπότε είτε θέλετε να σας ανακοινώσουν είτε όχι στο θέμα, τουλάχιστον πείτε το μέσο pm να ξέρουμε τι βολεύει και εσάς να κανονήσουμε την βολικότερη μέρα για τους περισσότερους. Φυσικά αν θα είστε και στο meeting και μόνο τότε.Στην δικιά μου περίπτωση προφανώς και θα δουλεύω και Δευτέρα και Τρίτη οπότε παίζει να μην είμαι καν παρόν αν γίνει Δευτέρα, μιας και πέρα δώθε για μερικές ώρες και χωρίς να μπωρώ να είμαι στο ξενύχτη του meeting επειδή θα δουλεύω την επόμενη,δεν έχει και πολύ νόημα.Και κάτι άλλα 'δευτερεύον',αλλά αυτά είναι άσχετα με το κεντρικό θέμα.

Ναι, σόρυ δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με αυτή τη γιορτή, γενικώς είμαι άσχετη σε αυτα, you know..άκουσα απλά που έλεγαν όλοι για καθισιό και υπέθεσα οτι δε θα υπάρχει prob. Καλά nο worries δε χάθηκε και ο κόσμος μπορούμε με τα παιδιά να βρεθούμε και εκτός meeting όπως πάντα άλλοστε, και θα έχουμε και άπειρα meetings γενικώς, πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που δε μπορούν να είναι εκεί, can't help it! Βασικά από ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής, εμείς από Αθήνα που είναι να ανέβουμε, θα είναι τημ ημέρα του πάρτυ, χάνοντας το meeting for many reasons.
Posted ImagePosted Image

#89 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 04 October 2009 - 00:36

κατα πασα πιθανοτητα θα ανεβουμε μια ομαδα απο την αθηνα^^

Θα ανέβουν οι Akai Panda θες να πεις!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha:

See you at the party guys :riiight:
Posted Image

#90 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 04 October 2009 - 04:54

Λοιπόν Captain Katsura (Cassiel) ο χώρος έχει πράσινο, δέντρα... μία παιδική χαρά κιόλλας... Αλλά είναι πάνω από την Αριστοτέλους... θα έχει κόσμο αλλά επειδή θα είναι Κυριακή από 3μερο δν νομίζω να έχει τόσο... Μπορείς να πεις στον Γιάννη να σου στείλει καμία φωτογραφία... Σίγουρα θα έχει τραβήξει κάμποσες.

Ααα θα μας έρθουν οι Akai Panda??? Τιμή μας! Να γνωριστούμε κιόλλας... (μπας και κάνουμε κανένα 2πλο πάρτυ Αθήνα - Θεσσαλονίκη με online camera :hahaha:)

Επίσης Battlegrounds είναι ανοιχτά 24/7 χωρίς να έχει κλείσει ούτε μία φορά απο τότε που άνοιξε...
Και για φαγητό... Μπορούμε να πάμε σε κάποιου το σπίτι να καφριλιάσουμε και να μαγειρέψουμε :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image