Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#46 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 14:13

DarcRose22 : Και εμείς αυτό ελπίζουμε... Επίσης πόσο αποκαλυπτική θα είναι η στολή σου για να ξεφεύγεις?

Αν την έκανε 100% πιστή στο εκατοστό τότε αρκετά ώστε να φτάσει στις Μπαχάμες από το κυνήγι που θα της έριχναν τα αγόρια:hahaha:.Αλλά όποιος γνωρίζει προνοεί οπότε Χριστίνα ελπίζω να έχεις μαζί σου και το μαστίγιο ή το δρεπάνι καλού κακού για να απωθείς επιτήδειους (και ας μην έχουν αυτά σχέση με το cosplay που θα κάνεις):wis:.

και ελεγα να μην ξαναπαω cosplay... δεν σας τοπα απο κοντα παιδια αλλα αν δεν υπηρχε μια ριζικη αλλαγη, οπως η δικια σας παιζει να μην ξαναπηγαινα σε παρτυ για καναν χρονο...

Έλα τώρα μην ακούω τέτοια...:unlucky:

Θα ειμαι κ εγω εκει με κατι πολυ kawaii αυτη τη φορα! :wooi2:

Yay:lovulovu:!

παιδιά χαίρομαι πολύ που διοργανώνεται κάτι καινούργιο (χωρίς βεβαια να θέλω να θίξω το sakura sundrom).
πιστεύω κάτι νέο το χρειαζόμασταν και χαίρομαι που επιτέλους κάποιος αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία:-)
μιας και είναι το πρώτο σας event θα ήθελα να σας τιμήσω με cosplay αλλα δεν έχω αρκετό χρόνο.όμως ποτε δεν ξέρεις:-).

οποτε θα τα πούμε στις 25 ;)

Δεν είναι κακό να υπάρχει συναγωνισμός, γιατί έτσι πιστεύω ότι πρέπει να το δουν όλοι και όχι στα πλαίσια του ανταγωνισμού.Είμαστε πολύ μικρή κοινότητα ακόμα συγκριτικά για να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα μικροτήτων και όλοι πρέπει να κινούμαστε με σωστά πρότυπα που θα οδηγήσουν στην περεταίρω ανάπτυξη του χώρου και σε αυτή την χώρα. Καλό είναι επίσης όμως να αποφεύγετε ο κορεσμός, εννοώντας ότι οι ημερομηνίες θα πρέπει να απέχουν έστω και ένα μήνα μεταξύ των διαφόρων events.Με προβληματίζει τι θα γίνει οπότε την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου από τώρα.Ελπίζω να βρεθεί κάποια μέση λύση σε όλα ως τότε.Πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχουν δύο ομάδες που ακολουθούν διαφορετικά μοτίβα.Με παραπάνω ομάδες όμως τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου καλά, οπότε να το έχουν υπόψη αυτό όσοι είναι να το έχουν. Συνεργασίες θα ήταν καλύτερες σε αυτή την περίπτωση.

Σχετικά με το ίδιο το πάρτι όπως και εσείς έτσι και εγώ ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί και πως θα φερθούν όλα εις πέρας, γιατί όπως καταλαβαίνει κανείς όλα αυτά που έχετε σκοπό να κάνετε είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα, αλλά αυτό είναι που θα κάνει την διαφορά στην περίπτωση σας.Οι ώρες μπορεί να φαντάζουν πολλές,αλλά 'εν δράση' περνάνε γρήγορα.Καλή επιτυχία:hi:

Εγώ προσωπικά θα είμαι εκεί όπως ξέρουν οι περισσότεροι έτσι και αλλιώς λόγο μέρας, και θα κάνω και cosplay που έχω ήδη έτοιμο από πριν και που πάνω κάτω το ξέρουν επίσης οι περισσότεροι πλέον.Όσοι/όσες δεν έχετε αποφασίσει και είστε για ομαδικό από Soul Eater ενημερώστε με;). Ως τώρα είμαστε 2:)

Τέλος επειδή είναι ευκαιρία και πιστεύω ότι όλοι ψηνόμαστε για τέτοια θέλω να θέσω εδώ δύο ερωτήματα προς όλους σας, στα οποία ελπίζω να βρω θετική ανταπόκριση, καθώς πιστεύω προσθέτουν κύρος και στο ίδιο το event αλλά και στον χώρο από άποψη οργανώσεων (μην χαλάσει και η παράδοση δηλαδή εδώ που τα λέμε:ureshii:).

A) Ποια η γνώμη σας να κανονίσουμε 3ο Pre-Cosplay Party Photoshooting πριν το ίδιο το πάρτι ( πάρκο της ΧΑΝΘ,~16:30 Καμάρα ή 17:00 στο ίδιο το πάρκο απευθείας για όσους τους βολεύει εκεί ) εφόσον cosplayers θα υπάρχουν έτσι και αλλιώς όπως φαίνετε, και όσοι έχουν παρευρεθεί στα προηγούμενα σαφώς καταλαβαίνουν την τεράστια διαφορά στην ομορφιά των φωτο με την φύση και το φως από πίσω σου έναντι τοίχων,πόλης και σκοτάδι. Σε καμιά περίπτωση αυτό δεν έχει σχέση με το photoshoot εντός του πάρτι που θα γίνει και ούτε έχει σκοπό να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του. Απλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι cosplayers ψινόμαστε κλασσικά για κάτι τέτοιο και θα το θέλαμε, και γι'αυτό είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ για να μου πείτε την γνώμη σας πριν ανακοινωθεί επίσημα και κλείσει.

Β) Ποια η γνώμη σας να κανονίσουμε Meeting (Καμάρα, Σάββατο ~18:30), αυτή την φορά πριν το πάρτι εφόσον Δευτέρα δεν θα βόλευε κανέναν από άποψη δουλειάς,σχολείου κ.τ.λ.., για το κλασσικό κάψιμο μέχρι πρωίας που συμπεριλαμβάνετε κάθε φορά για όσους αντέχουν. Ακόμα δεν γνωρίζω αρκετά άτομα εκτός πόλης που θα παρευρεθούν ( working on that one ) και αν υπάρχει κανείς που θα έρθει εκτός πόλης και θα έρθει και στο meeting ας με ενημερώσει μέσου pm για να τον ανακοινώσουμε επισήμως σαν επισκέπτη, να τον γνωρίσουμε όλοι και να καούμε παρέα όπως κάνουμε πάντα:wooi2:.Επειδή ξέρω ότι όλοι περνάμε τέλεια και θέλει ο κόσμος να γίνετε πιο συχνά είπα να το προτείνω και αυτό και να μου πείτε την άποψη σας λόγο της 'ανάποδης' σειράς που έχει αυτή την φορά και δεν γίνετε την επόμενη του πάρτι αλλά την προηγούμενη.

Αυτά τα λίγα.Καλή επιτυχία και πάλι.Περιμένω την ώρα:Blissfull:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#47 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 20:54

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανέβω και γω, αν και δεν μπορώ να υποσχεθώ ακόμα, επειδή εκείνες τις μέρες θα έχουμε άπειρο τρέξιμο στην Αθήνα.
Πάντως νομίζω αν φύγουμε Κυριακή πρωί, μια χαρά θα μάστε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 01 Οκτώβριος 2009 - 21:05

#48 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 21:25

αμάν ρε παιδιά τι μου κάνετε τώρα αχ και να ξέρατε.υπάρχει μεγάλη περίπτωση εκείνη την περίοδο να είμαι στην Κομοτηνή.επομένως ο μόνος τρόπος να είμαι και εγώ εκεί είναι να τα παρατήσω όλα και να έρθω άρον άρον στην Θεσσαλονίκη.ΑΧ ΑΧ παλιόπαιδα φωτιές μου ανάψατε πάλι

#49 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 21:53

Cassiel ψηφιζω υπερ και των 2!:riiight: αντε να παρεβρεθω και γω μια φορα σε meeting μετα(στην συγκεκριμενη πριν) το παρτυ γιατι ολο κατι τυχαινει...

Ετσι οπως παμε βλεπω ολο το σαββατοκυριακο εξω να τρεχουμε στις anime συναντισεις!

Δυστυχως το souleater δεν το εχω δει οποτε δεν ψινομαι και πολυ, θα σκευτω κατι αλλο για cosplay...

#50 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 21:58

ΜΜΜΜΜΜ, εγώ δε θα μπορώ να είμαι στο meeting για διάφορους λόγους, αλλά το πάρτυ δε το χάνω, θα προλάβω και το photoshooting στη χάνθ πιστεύω άνετα! μέσα!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#51 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 22:19

Σχετικά με τις ημερομηνίες δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, θα προσπαθήσουμε να κρατάμε πάντα τουλάχιστον έναν μήνα κενό όπως κάναμε και αυτήν την φορα. Σχετικά με τα events δεν ξέρω τι να πώ...ελπίζω να πάνε όλα καλά ^_^.

Για το photoshooting νοζίμω πως είναι μια πολύ καλή ιδέα, και αυτήν την φορά εφόσων αμα γίνει θα είναι νωρίς θα έχει και αρκετό φώς! Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί θα πρέπει να ετοιμάσω το μαγαζί αλλα πιστέυω ότι είναι ενα πολύ καλό pre-event!

Τώρα για το meeting... μια μέρα πριν μια μέρα μετά το κάψιμο που θα πέσει το ίδιο είναι :hahaha:

#52 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 22:24

πωπω πόσο μαμάτο παίζει να είναι αυτό το event:kill4u:!!! Θα προσπαθήσω να καταφέρω να έρθω για άλλη μια φορά Θεσσαλονίκη all the way from athens για το party σας παιδιά, θέλω να πάρω μέρος τουλάχιστον στις 3 από τις 4 κατηγορίες σας, ειδικά σε αυτήν του photoshooting, so exciting ^^, you go guys!!!

Spoiler:

pfff...καπιταλα...παλι λεφτα θα δωσεις!!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#53 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 22:31

Ναι ρε θα δώσω :P , έτσι είμαι εγώ ανοιχτοχέρα και large και θα 'ρθω να σας κάτσω στο σβέρκο, μέχρι να με βαρεθείτε :P

#54 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 23:08

Extra Large εισαι....!!! λυπαμαι ηδη τα καημενα παιδια που θα σε φορτωθουν!!!

Δεν νομιζω να ρθω...αν και θα μαρεζε ως ιδεα αυτο με τη φωτογραφια αν και το θεωρω λιγο καπως...γιατι πολλες φωτο θα μοιαζουν μεταξυ τους...και πως θα γινει..θα περναει ο καθενας το τσιπακι του εκεινη την ωρα και θα το προβαλετε? το θεωρω καπως ....σορυ κιολας...

#55 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 00:20

εγώ συμφωνώ και με το μιτινγκ και με την φωτογράφηση! leader san whatever ya say sub-leader yoko is with ya! row row!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#56 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 00:47

Extra Large εισαι....!!! λυπαμαι ηδη τα καημενα παιδια που θα σε φορτωθουν!!!

Δεν νομιζω να ρθω...αν και θα μαρεζε ως ιδεα αυτο με τη φωτογραφια αν και το θεωρω λιγο καπως...γιατι πολλες φωτο θα μοιαζουν μεταξυ τους...και πως θα γινει..θα περναει ο καθενας το τσιπακι του εκεινη την ωρα και θα το προβαλετε? το θεωρω καπως ....σορυ κιολας...

χεχε λυπήσου τον εαυτό σου τότε γιατί και 'συ θα με φορτωθείς some way :kakaka:

εγώ έχω μεγάλη περιέργια για το πώς θα δουλέψει όλο αυτό με τις φωτογραφίσεις και definitely will participate, έχει μεγάλη σημασία το πως θα στήσει ο κάθε φωτογράφος τον cosplayer και πως θα κάνει το frame της εικόνας του οπότε μπορούν να διαφέρουν οι φωτό...let's wait and see!

#57 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 06:02

Συμφωνώ με αυτά που είπε ο αγαπητός Cassiel περί φωτογράφησης και συνάντησης... Αν και αν έρθω εγώ και ο Kakashi_Sensei παίζει να είμαστε κάπως... (άγχος είναι αυτό :OMG3:)

Περί του διαγωνισμού των φωτογραφιών θα είναι η μία εικόνα, επαναλαμβάνω, μία εικόνα που θα μας λέτε εσείς. Γιατί αλλιώς θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την ποσότητα των εικόνων...Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Έτσι θα μας λέτε εσείς πια εικόνα βάζετε μέρος στον διαγωνισμό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από N-TG: 02 Οκτώβριος 2009 - 06:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 09:23

Ναι μετά απο κάποιες ώρες θα ζητήσουμε όλους όσους θέλουν να συμετάσχουν να διαλέξουν μία φωτογραφία που πιστέυουν ότι είναι καλή. Θα έχουμε ενα multi - card reader μαζί μας για να τις πέρνουμε μπαμ μπαμ. Θα τις μαζέψουμε πρώτα όλες στο δεύτερο pc που θα έχουμε για να τις δούμε και να τις ετοιμάσουμε. Και όταν θα έχουν μαζεύτεί όλες θα τις προβάλουμε πρώτα όλες για να τις δείτε και μετά μία μία για να μαζέψουμε τις ψήφους.

#59 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 10:42

επίσης να μας πειτε περίπου τι ώρα θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. πλζ!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#60 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 11:20

χεχε λυπήσου τον εαυτό σου τότε γιατί και 'συ θα με φορτωθείς some way :kakaka:

εγώ έχω μεγάλη περιέργια για το πώς θα δουλέψει όλο αυτό με τις φωτογραφίσεις και definitely will participate, έχει μεγάλη σημασία το πως θα στήσει ο κάθε φωτογράφος τον cosplayer και πως θα κάνει το frame της εικόνας του οπότε μπορούν να διαφέρουν οι φωτό...let's wait and see!

Ax...πως τα λες ετσι...ανατριχιασα....
που μου θες και στησιματα ,frame εικονων κλπ....ξεκουρασου.......λιγο...
καλο θα σου κανει!!!
Μεγαλε φωτογραφε!!!

Μουαυαυχαχαχαχα ...( κακος mode on* ) (bad mode on will never end!!) :P