Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1051 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 23:13

Δεν κατάλαβα τι κάνει η Ulti του Shen. Επειδή είμαι αρχάριος, τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ αχρηστη, χωρίς να κόβει dmg.
Επίσης είναι αρκετά δύσκολος σαν χαρακτήρας και πολύ αργός. Δε μου φάνηκε και τόσο ωραίος να σας πω την αλήθεια. Ειδικά απέναντι σε Grave, Le Blank , Mo Gath , Soraka που είχα αντιπαλους πριν απο λίγο με ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ.

Αυτο που ειπε ο fandom,και να προσθεσω οτι η ασπιδα μπορει να φαει τοσο πολυ damage που μπορει πολυ ευκολα να σωσει καποιον που αλλιως θα ηταν 100% σιγουρο οτι θα πεθανει.Γενικα ειναι χρησιμο επειδη δεν θα μπορουν να κανουν gank σε καποιον συμπαιχτη σου τοσο ευκολα.Οσο για το αργος,μια χαρα ειναι για tank.Εχει και αυτο το γ@μ@το taunt.

#1052 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 23:35

To Ulti του επισης ειναι 1) free teleport , 2) γυριζει ανετα ενα fight σε ενα lane & 3) he is a fkin NINJA for crying out loud!:8):

#1053 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 01:22

Μετά το τελευταίο patch ο Shen δυνάμωσε και πάλι. Πολύ καλή επιλογή για solotop κι επίσης τον έχω δει μερικές φορές και bot lane μαζί με το ad carry.
Φοβερός νίντζα με πολύ καλή δυνατότητα να δραπετεύει. Δεν τον παίζω συχνά όμως η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη πιστεύω.

#1054 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 01:30

Τον μισώ τον Shen, δεν πέφτει με τίποτα. Πρώτη φορά έπαιξα εναντίον του με Ezreal, μας είχα εμένα
και Katarina να τρέχουμε τρομαγμένοι, έφτασα να είμαι 1/4 στα πρώτα 10 λεπτά. Αλλά μετά sweet
revenge καθώς ο Ez δείχνει τη πραγματική του δύναμη mid-late game, οπότε ούτε που με ακουμπούσε.

In other news: 1ον όποιος θέλει ας με κάνει add, shadegr είμαι. 2ον, σκέφτομαι να κάνω unlock
Xin Zhao, κάποια tips?

#1055 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 03:57

Ενώ, στην αρχή χάρηκα με το buff στον Shen μιας και τον είχα δοκιμάσει και μ'άρεσε, εχει πλέον καταντήσει κουραστικό. Όταν όλοι η ομάδα ξέρει τι κάνει ο παίχτης γίνεται OP. Μπορεί να κάνει γρήγορα και εύκολα ganks ως jungler σώζοντας και κάποιον παίχτη με την ασπίδα. Top και mid lane σαν solo που είναι μπορούν να το παρατραβάνε και λίγο γιατί αν κάτι πάει στραβά, τσαπ ulti ο shen. Τα abilities του κάνουν scale με hp οπότε stackaρει health και είναι gg. Lategame μπορούν 4 μέλη της ομάδας να κάνουν push πχ. mid και αυτός να πιέζει top ή bot. Αν ξεσπάσει μάχη απλά πατάει μια ulti και βρίσκεται στο πεδίο. Και μην ξεχνάτε και το taunt... Το ίδιο ενοχλητικός είναι και solo top. Energy, shield, heal από το Q, damage από το passive...
Ένας τρόπος για να τον φας επειδή stackaρει health είναι madred's bloodrazor για τα AD Carries, Deathfire Gasp για τα AP Carries ή Vayne/Kog Maw! :D

Κάτι άλλο. My new fav champion is IRELIA!!!!

Εύκολο farming, sustain, stun/slow και δεν ξέρει τι θα πει CC. Τι πιο γαμ@το να πηδάς στο αντίπαλο AD/AP Carry να είσαι Tank, να κόβει όμως άσχημα λόγο True Dmg από το W και να βλέπεις την αντίπαλη ομάδα να σπαταλάει πάνω σου όλα της τα CC και να κρατάνε λιγότερο από 0,5 sec ενώ την ίδια ώρα η ομάδα σου τους κομματιάζει ανενόχλητη.
Όπως λέει και το ρητό, better nerf Irelia!!

#1056 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 12:58

Warwick <3 Τεράστια αγάπη. Είχα ένα καταπληκτικό παιχνίδι πριν από λίγο. Κόβει, κοβει και δεν πέφτει με τίποτα.

Ο άλλος που θέλω να ξεκλειδώσω τώρα,είναι ο Tryndamere. Ο τύπος είναι ΤΕΡΑΣ!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1057 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 13:39

το μονο που αξίζει από αυτό το παιχνίδι είναι η miss fortune..

#1058 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 15:21

Pirate-hunter boobs? Yeah I dig that

#1059 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 17:12

Εμένα μου αρέσει η Ahri πάντως.Boobs+fox ears+9 fox tails =pure win !!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1060 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 17:31

STOP! Vayne Valentine Edition!

#1061 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 17:52

Ο Teemo είναι καλύτερος !!!

#1062 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 17:59

STOP! Vayne Valentine Edition!

Tι να πει η Vayne μπροστά στην Caitlyn? Εχω κάνει και αν έχω κάνει Vayne να κλάψουν σε αυτό το bot lane XD.

Το γαμάτο είναι όταν χρησιμοποιώ το flash για να πάω κοντά τους και να τις αποτελειώσω, μιμούμενη την ability της Vayne. Πέφτει rage μετά.

Για το τρωκτικό απλά απαξιώ :P

#1063 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 18:16

Tι να πει η Vayne μπροστά στην Caitlyn? Εχω κάνει και αν έχω κάνει Vayne να κλάψουν σε αυτό το bot lane XD.

Το γαμάτο είναι όταν χρησιμοποιώ το flash για να πάω κοντά τους και να τις αποτελειώσω, μιμούμενη την ability της Vayne. Πέφτει rage μετά.

Για το τρωκτικό απλά απαξιώ :P

To ξέρεις ότι είσαι εκτός θέματος έτσι ? Οι υπόλοιποι δε μιλάνε για τα skills του κάθε champ . Focus λίγο .

#1064 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 18:20

Δεν ήξερα ότι ήσουν οπαδός του interspecies erotica Fandom ;P

#1065 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2012 - 18:22

Μιλάμε για τον Teemo ... τι erotica μου τσαμπουνάς ?